Mislim da je iz Slatine.Viđao sam ga sa u Šamcu.E sada da li igra ZA Borac Š. Ili Slatinu ne znam.To bi mogao znati nas posjetitelj iz Šamca EVO MENE....Maxi je napisao/la:To je neki momak iz okoline, nisam siguran da li je Pelagićevo, Obudovac.. Mislim da je '94 godište.Bosanski zmaj je napisao/la:Ko je ovaj igrac sa brojem 4 na gornjoj trenerci, pored Buzova na slici?
AAAAA ne mogu da vjerujem, pa ovaj ne zna hodati po terenu! Davno nekada igrao u juniorima pa se vratio u svoje rodno mjesto. Ne mogu se sjetiti kako se tačno zove ali neka ga što dalje od Zvijezde!!!!vatreni je napisao/la:Mislim da je iz Slatine.Viđao sam ga sa u Šamcu.E sada da li igra ZA Borac Š. Ili Slatinu ne znam.To bi mogao znati nas posjetitelj iz Šamca EVO MENE....Maxi je napisao/la:To je neki momak iz okoline, nisam siguran da li je Pelagićevo, Obudovac.. Mislim da je '94 godište.Bosanski zmaj je napisao/la:Ko je ovaj igrac sa brojem 4 na gornjoj trenerci, pored Buzova na slici?
Za ovog je Ćinda izmislio fudbalBosanski zmaj je napisao/la:DOBRODOSAO!
TAISUKE AKIYOSHI 秋吉泰佑
neznam zasto to pitas nas na forumu kad mi neznamo.nama trebaju informacije a ne pitanja..MokeGradačac je napisao/la:Znal ko zasto danas nije bilo treninga ? Znal ko zasto ce juniori igrati protiv zrinjskog ( najvjerovatnije ) ? Znal ko slucajno s cim ce i kako odputovati fudbaleri do Mostara ? Znal ko zasto je japanac potpisao ugovor i odma se morao " iseliti " iz stana ? TUGA
Azerebejdzanci oslobodili sve igrace treninga, jer ce dovesti novih 20 legionara iz citavog svijeta.MokeGradačac je napisao/la:Znal ko zasto danas nije bilo treninga ? Znal ko zasto ce juniori igrati protiv zrinjskog ( najvjerovatnije ) ? Znal ko slucajno s cim ce i kako odputovati fudbaleri do Mostara ? Znal ko zasto je japanac potpisao ugovor i odma se morao " iseliti " iz stana ? TUGA
Ovo je odlicna prilika za dusmane, kao i ovog dusmana koji je iznio ovim dusmanima na ss portal, neki dan kad zeljini igraci nisu trenirali zbog plata napisali samo da su odbili trenirat, a za nas pokupili sve informacije sa foruma pa napisali, dabogda vam propala stranicaastra1922 je napisao/la:eto doslo je i kod nas vrijeme da kasne plate i da ih nema mislim da smo 6-7 godina bili primjer drugima a sada nas je stigla recesija.iskreno mislim da je ovdje posrijedi nesto drugo.mozda se ide na to da nas napuste neki igraci odnosno da dobiju sporazumni raskid ugovora..bice zanimljivo vidjeti sta i kako dalje.
iuskreno i ako ispanemo mislim da ce vise raje biti na stadionu jer ce mnogi paraziti otici iz kluba
Gdje sam ja napiso o nurdi nesto u svom postu, ja ne kazem da nije ovako, al samo govorim u drugim klubovima kad je ovakva situacija samo se napise nisu trenirali, protest i td a za nas sve nabrojali i to su sve pokupili sa foruma.........japanac prije mjesec doso oni neki dan pisu za njega......... a sto se tice nurde daje jos ljudi ko nurdo u gradaccu a i zvijezdi svima bi nam bolje biloTheAlchemistRD07 je napisao/la:tkanton ne seri. yebo li vas nurdo
ako je iko kriv, on je.
ahhaahhaahahhaha Djole iz Obudovca, balvan teski hahahahhahahahahahahahMaxi je napisao/la:To je neki momak iz okoline, nisam siguran da li je Pelagićevo, Obudovac.. Mislim da je '94 godište.Bosanski zmaj je napisao/la:Ko je ovaj igrac sa brojem 4 na gornjoj trenerci, pored Buzova na slici?
Bravo. Kako samo logicno razmisljanje. Nurdo je ucinio toliko toga za Zvijezdu.. Vjerovatno one "ogromne kolicine novca" koje on daje za nas klub nisu dovoljne da se igracima daju je.bene plate koje su zasluzili?Tkanton je napisao/la:Gdje sam ja napiso o nurdi nesto u svom postu, ja ne kazem da nije ovako, al samo govorim u drugim klubovima kad je ovakva situacija samo se napise nisu trenirali, protest i td a za nas sve nabrojali i to su sve pokupili sa foruma.........japanac prije mjesec doso oni neki dan pisu za njega......... a sto se tice nurde daje jos ljudi ko nurdo u gradaccu a i zvijezdi svima bi nam bolje biloTheAlchemistRD07 je napisao/la:tkanton ne seri. yebo li vas nurdo
ako je iko kriv, on je.
Dijete drago nemas ti pojma o zivotu i nekim ozbiljnijm stvarima, ja se sa tobom nemam sta raspravljat.TheAlchemistRD07 je napisao/la:Bravo. Kako samo logicno razmisljanje. Nurdo je ucinio toliko toga za Zvijezdu.. Vjerovatno one "ogromne kolicine novca" koje on daje za nas klub nisu dovoljne da se igracima daju je.bene plate koje su zasluzili?Tkanton je napisao/la:Gdje sam ja napiso o nurdi nesto u svom postu, ja ne kazem da nije ovako, al samo govorim u drugim klubovima kad je ovakva situacija samo se napise nisu trenirali, protest i td a za nas sve nabrojali i to su sve pokupili sa foruma.........japanac prije mjesec doso oni neki dan pisu za njega......... a sto se tice nurde daje jos ljudi ko nurdo u gradaccu a i zvijezdi svima bi nam bolje biloTheAlchemistRD07 je napisao/la:tkanton ne seri. yebo li vas nurdo
ako je iko kriv, on je.
Gradacac se usmrdio od Nurdinog sranja, samo sto svi zacepe nos i predju preko toga.
Al skontat cete i vi jednog dana...
Ja ne kazem da je on cvjecka od covjeka i da je sve bajno i krasno, al trebali smo se bunit protiv njega kad je uso u zvijeezdu i davo pare a sad kad vise nema ni on vise nevalja, jbg covjek je davo pare i to je realnost, uzmi sebe mi kad odemo na utakmicu i damo 5 KM i oni izgube mi na sva usta psujemo i razocarani smo, milion komentara bude dzaba smo dali petaka, e zamisli sad kad das npr 50 000 i neko ti dodje popovat kako bi se ti osjeco.......TheAlchemistRD07 je napisao/la:Prvo ne znam ko si ti da mene nazivas "dijete". Tako se mozes ponasati prema nekoj od onih budala koje poznajes, prema meni neces.
Al opet sam zaboravio da ste vi forumasi svemoguci ovdje, s obzirom da svi zelite ostati anonimni.
Drugo. Nurdo jeste svoje PRLJAVE pare davao u Zvijezdu, a nakrao je duplo vise. Sve vas je zaslijepio nekim svojim postupcima i nakon toga ga pratite kao psetad. To je i htio.
A nemate mozga da shvatite da je Nurdo krivac za 2 najveca problema ove sezone koja su i dovela do ove situacije u kojoj se sada nalazimo. Doveo je mozda najvece zlo ikada u Zvijezdu, (ne)cijenjenu stoku Mustafu Pestalica. Onda je sa svojim postupcima izazvao svadju sa navijacima koja je na pocetku izgledala bezazleno, a gledaj dokle je sve to doslo.
Nurdo je smece, i ne mozes me ubijediti u suprotno.
....Tkanton je napisao/la:Gdje sam ja napiso o nurdi nesto u svom postu, ja ne kazem da nije ovako, al samo govorim u drugim klubovima kad je ovakva situacija samo se napise nisu trenirali, protest i td a za nas sve nabrojali i to su sve pokupili sa foruma.........japanac prije mjesec doso oni neki dan pisu za njega......... a sto se tice nurde daje jos ljudi ko nurdo u gradaccu a i zvijezdi svima bi nam bolje biloTheAlchemistRD07 je napisao/la:tkanton ne seri. yebo li vas nurdo
ako je iko kriv, on je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.