NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 20 nov 2013, 20:49

imal raja kakve slatke :D ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 nov 2013, 21:16

Maxi je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Ko je ovaj igrac sa brojem 4 na gornjoj trenerci, pored Buzova na slici?
slika
slika
To je neki momak iz okoline, nisam siguran da li je Pelagićevo, Obudovac.. Mislim da je '94 godište.
Mislim da je iz Slatine.Viđao sam ga sa u Šamcu.E sada da li igra ZA Borac Š. Ili Slatinu ne znam.To bi mogao znati nas posjetitelj iz Šamca EVO MENE....

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 nov 2013, 22:54

Nasa Zvijezda postaje planetarni klub

slika slika slika slika

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 21 nov 2013, 00:08

vatreni je napisao/la:
Maxi je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Ko je ovaj igrac sa brojem 4 na gornjoj trenerci, pored Buzova na slici?
slika
slika
To je neki momak iz okoline, nisam siguran da li je Pelagićevo, Obudovac.. Mislim da je '94 godište.
Mislim da je iz Slatine.Viđao sam ga sa u Šamcu.E sada da li igra ZA Borac Š. Ili Slatinu ne znam.To bi mogao znati nas posjetitelj iz Šamca EVO MENE....
AAAAA ne mogu da vjerujem, pa ovaj ne zna hodati po terenu! Davno nekada igrao u juniorima pa se vratio u svoje rodno mjesto. Ne mogu se sjetiti kako se tačno zove ali neka ga što dalje od Zvijezde!!!!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 21 nov 2013, 12:17

Bosanski zmaj je napisao/la:DOBRODOSAO!
TAISUKE AKIYOSHI 秋吉泰佑

slika
Za ovog je Ćinda izmislio fudbal ;)

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 21 nov 2013, 16:26

Znal ko zasto danas nije bilo treninga ? Znal ko zasto ce juniori igrati protiv zrinjskog ( najvjerovatnije ) ? Znal ko slucajno s cim ce i kako odputovati fudbaleri do Mostara ? Znal ko zasto je japanac potpisao ugovor i odma se morao " iseliti " iz stana ? TUGA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 nov 2013, 17:26

MokeGradačac je napisao/la:Znal ko zasto danas nije bilo treninga ? Znal ko zasto ce juniori igrati protiv zrinjskog ( najvjerovatnije ) ? Znal ko slucajno s cim ce i kako odputovati fudbaleri do Mostara ? Znal ko zasto je japanac potpisao ugovor i odma se morao " iseliti " iz stana ? TUGA
neznam zasto to pitas nas na forumu kad mi neznamo.nama trebaju informacije a ne pitanja..
po tvome do subote bi se mogli i ugasiti ha

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 nov 2013, 18:28

MokeGradačac je napisao/la:Znal ko zasto danas nije bilo treninga ? Znal ko zasto ce juniori igrati protiv zrinjskog ( najvjerovatnije ) ? Znal ko slucajno s cim ce i kako odputovati fudbaleri do Mostara ? Znal ko zasto je japanac potpisao ugovor i odma se morao " iseliti " iz stana ? TUGA
Azerebejdzanci oslobodili sve igrace treninga, jer ce dovesti novih 20 legionara iz citavog svijeta.
Azerbejdzanci hoce da vide ko od juniora moze igrati u nadolazecoj najboljoj ekipi u BiH.
Fudbaleri putuju avionom do Mostara.
Japanac se iselio iz stana i preselio u vilu sa bazenom gdje ce od sada da zive fudbaleri.
Eto ti odgovora, koji sam cuo na kafi od jednog igraca :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 nov 2013, 19:14

eto doslo je i kod nas vrijeme da kasne plate i da ih nema mislim da smo 6-7 godina bili primjer drugima a sada nas je stigla recesija.iskreno mislim da je ovdje posrijedi nesto drugo.mozda se ide na to da nas napuste neki igraci odnosno da dobiju sporazumni raskid ugovora..bice zanimljivo vidjeti sta i kako dalje.
iuskreno i ako ispanemo mislim da ce vise raje biti na stadionu jer ce mnogi paraziti otici iz kluba

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 nov 2013, 19:23

astra1922 je napisao/la:eto doslo je i kod nas vrijeme da kasne plate i da ih nema mislim da smo 6-7 godina bili primjer drugima a sada nas je stigla recesija.iskreno mislim da je ovdje posrijedi nesto drugo.mozda se ide na to da nas napuste neki igraci odnosno da dobiju sporazumni raskid ugovora..bice zanimljivo vidjeti sta i kako dalje.
iuskreno i ako ispanemo mislim da ce vise raje biti na stadionu jer ce mnogi paraziti otici iz kluba
Ovo je odlicna prilika za dusmane, kao i ovog dusmana koji je iznio ovim dusmanima na ss portal, neki dan kad zeljini igraci nisu trenirali zbog plata napisali samo da su odbili trenirat, a za nas pokupili sve informacije sa foruma pa napisali, dabogda vam propala stranica

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 21 nov 2013, 19:42

tkanton ne seri. yebo li vas nurdo ;)
ako je iko kriv, on je.

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 21 nov 2013, 19:48

Rekao sam ja da ce doci vrijeme da ce biti i mire dobar sa 50 godina,cuj nisu isplatili ugovorne rate,kakve su uslove imali,i plate,trebaju igrati dzabe godinama..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 nov 2013, 19:50

TheAlchemistRD07 je napisao/la:tkanton ne seri. yebo li vas nurdo ;)
ako je iko kriv, on je.
Gdje sam ja napiso o nurdi nesto u svom postu, ja ne kazem da nije ovako, al samo govorim u drugim klubovima kad je ovakva situacija samo se napise nisu trenirali, protest i td a za nas sve nabrojali i to su sve pokupili sa foruma.........japanac prije mjesec doso oni neki dan pisu za njega......... a sto se tice nurde daje jos ljudi ko nurdo u gradaccu a i zvijezdi svima bi nam bolje bilo

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 21 nov 2013, 19:55

Maxi je napisao/la:
slika
slika
ahhaahhaahahhaha Djole iz Obudovca, balvan teski hahahahhahahahahahahah

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 21 nov 2013, 19:58

Tkanton je napisao/la:
ako je iko kriv, on je.
Gdje sam ja napiso o nurdi nesto u svom postu, ja ne kazem da nije ovako, al samo govorim u drugim klubovima kad je ovakva situacija samo se napise nisu trenirali, protest i td a za nas sve nabrojali i to su sve pokupili sa foruma.........japanac prije mjesec doso oni neki dan pisu za njega......... a sto se tice nurde daje jos ljudi ko nurdo u gradaccu a i zvijezdi svima bi nam bolje bilo
Bravo. Kako samo logicno razmisljanje. Nurdo je ucinio toliko toga za Zvijezdu.. Vjerovatno one "ogromne kolicine novca" koje on daje za nas klub nisu dovoljne da se igracima daju je.bene plate koje su zasluzili?

Gradacac se usmrdio od Nurdinog sranja, samo sto svi zacepe nos i predju preko toga.
Al skontat cete i vi jednog dana...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 nov 2013, 20:06

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
ako je iko kriv, on je.
Bravo. Kako samo logicno razmisljanje. Nurdo je ucinio toliko toga za Zvijezdu.. Vjerovatno one "ogromne kolicine novca" koje on daje za nas klub nisu dovoljne da se igracima daju je.bene plate koje su zasluzili?

Gradacac se usmrdio od Nurdinog sranja, samo sto svi zacepe nos i predju preko toga.
Al skontat cete i vi jednog dana...
Dijete drago nemas ti pojma o zivotu i nekim ozbiljnijm stvarima, ja se sa tobom nemam sta raspravljat.
Dok je bilo para i kad su doticni davali svi su se kitili tudjim perjem, sad kad nema para nevaljaju vise ni oni sto su nekad davali. Sad svi cekaju da nesto sa neba padne.......... ili da ..m.e...j profunkcionise......

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 21 nov 2013, 21:02

Prvo ne znam ko si ti da mene nazivas "dijete". Tako se mozes ponasati prema nekoj od onih budala koje poznajes, prema meni neces.
Al opet sam zaboravio da ste vi forumasi svemoguci ovdje, s obzirom da svi zelite ostati anonimni.

Drugo. Nurdo jeste svoje PRLJAVE pare davao u Zvijezdu, a nakrao je duplo vise. Sve vas je zaslijepio nekim svojim postupcima i nakon toga ga pratite kao psetad. To je i htio.
A nemate mozga da shvatite da je Nurdo krivac za 2 najveca problema ove sezone koja su i dovela do ove situacije u kojoj se sada nalazimo. Doveo je mozda najvece zlo ikada u Zvijezdu, (ne)cijenjenu stoku Mustafu Pestalica. Onda je sa svojim postupcima izazvao svadju sa navijacima koja je na pocetku izgledala bezazleno, a gledaj dokle je sve to doslo.

Nurdo je smece, i ne mozes me ubijediti u suprotno.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 nov 2013, 21:22

TheAlchemistRD07 je napisao/la:Prvo ne znam ko si ti da mene nazivas "dijete". Tako se mozes ponasati prema nekoj od onih budala koje poznajes, prema meni neces.
Al opet sam zaboravio da ste vi forumasi svemoguci ovdje, s obzirom da svi zelite ostati anonimni.

Drugo. Nurdo jeste svoje PRLJAVE pare davao u Zvijezdu, a nakrao je duplo vise. Sve vas je zaslijepio nekim svojim postupcima i nakon toga ga pratite kao psetad. To je i htio.
A nemate mozga da shvatite da je Nurdo krivac za 2 najveca problema ove sezone koja su i dovela do ove situacije u kojoj se sada nalazimo. Doveo je mozda najvece zlo ikada u Zvijezdu, (ne)cijenjenu stoku Mustafu Pestalica. Onda je sa svojim postupcima izazvao svadju sa navijacima koja je na pocetku izgledala bezazleno, a gledaj dokle je sve to doslo.

Nurdo je smece, i ne mozes me ubijediti u suprotno.
Ja ne kazem da je on cvjecka od covjeka i da je sve bajno i krasno, al trebali smo se bunit protiv njega kad je uso u zvijeezdu i davo pare a sad kad vise nema ni on vise nevalja, jbg covjek je davo pare i to je realnost, uzmi sebe mi kad odemo na utakmicu i damo 5 KM i oni izgube mi na sva usta psujemo i razocarani smo, milion komentara bude dzaba smo dali petaka, e zamisli sad kad das npr 50 000 i neko ti dodje popovat kako bi se ti osjeco.......
A cinjenica je da je kroz Nurdine firme zaposleno preko 400 ljudi u gradaccu, znaci 400 direktno dobija platu od njega a uz tih cesto ljudi povuci jos zenu, dijete, dolazis do brojke od minimalno 1000 ljudi koji zive od nurde, a kad uzmes u obzir da gradacac imam 44 000 stanovnika od toga neka je 20 000 radno sposobni dolazis do stvarnih podataka za koje trebas malo da se zapitas, on kad je napravio mljekaru i prodo je mogo je rahat do kraja svog zivota uzivat neki miran zivot, al ne on je posle toga podigao jos 2 firme i trecu upravo dize..... tako da jednog takvog covjeka nazivat takvim imenima je stvarno van svake pameti

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 21 nov 2013, 21:27

Tkanton je napisao/la:
ako je iko kriv, on je.
....
Zadnja izmjena: mirzard, dana/u 21 nov 2013, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

biglegend
Kontakt:

Post Postao/la biglegend » 21 nov 2013, 21:36

Ova 4. jeste Đorđ. Mehić fitnes trener inače Mustafin pijun ga individualno trenira i vidi kako je lik napredovao do prve ekipe dogurao...**** ti sudija majku pa u pionirima ima bolje djece...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.