Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Insect_terminator » 20 nov 2013, 21:29

Elegant je napisao/la:Moglo bi ovo sa Simunicem opasno da bude znate kako Fifa/Uefa znaju da "caste" sa kaznama.

Samo me strah da plasman ne dođe u pitanje. :?
.

A da je Simunic povukao cijelu reprezentaciju tko zna, ovako Suker moze izbaciti ga iz reprezentacije i pokazat svijetu da imamo 0 tolerancije prema takvim stvarima i na kraju postanemo jos spasitelji svijeta i opcenito ljudi koji se najvise zgrozavaju od takvih stvari.

Istina da bi ispao piz-da ali jbg :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 nov 2013, 21:33

nece dolazit plasman u pitanje, ali moguce je neka suspenzija Simunica tako da propusti SP.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 nov 2013, 22:03

Aj ne morite vise sa Simunicem, fasizmom, neofasizmom, nacizmom, kvazi fasizmom, komunizmom, uebermoraliziranjem i ostalim izmom svega vam. :roll:

Ako cete samo o tome pisati na ovoj temi, napravite vlastitu samo za te potrebe.

SiamoNoi je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:Po mojoj slobodnoj procjeni ovaj start će biti najvjerovatnije kažnjen suspenzijom od 2 utakmice.To mi je nakako najrealnije ,ako imamo u vidu onaj Šimunićev start u Beogradu,to je tu negdje,s tim što se može desiti da se ovaj start okarakteriše kao namjerno udaranje bez lopte ,što Šimunićev po ocjeni komisije nije bio,pa da Mandjo prodje čak i gore.Ali ipak mislim da je realnost dvije utakmice.
Ja bih baš rekao da nije bilo namjerno.Više je to nekako nespretno ispalo.

Jel zna tko kada bi se trebalo odlučivati o tim kaznama?
Ja se isto nekako slazem da ono nije bilo namjerno nego je nespretno ispalo, nekako mi djeluje kao nije ni sam znao sta ce na kraju, pretpostavljam da je htio ''postaviti'' nogu i okrenuti ledja kao blok, da zagradi loptu, medjutim ostao u raskoraku nekako jer je ovaj prebrzo naletio i Mandzo ispruzi nogu polurefleksno i desilo se sta se desilo, naravno cist crveni, ali nekako ne mislim da je bas postojala namjera.
Kako god, mislim da je to neke 2 utakmice kazne, nije nikakav prestrasan bio start da ga se kaznjava sa vise od toga, kao ni Simunicev u Beogradu.
...Život za Široki...

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Cautinho » 20 nov 2013, 22:07

Elegant je napisao/la:Moglo bi ovo sa Simunicem opasno da bude znate kako Fifa/Uefa znaju da "caste" sa kaznama.

Bas me zanima sta bi bilo kad bi se to desilo.
Island onda ode na SP,a Hrvatska zbog Simunica propusta isto.
Razapeli bi ga.Bukvalno.
Keep walking.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 nov 2013, 22:20

Dosta je bilo!!! Bit će banova, to budite sigurni!!

Moja je konačna i točka!
Svatko imalo razuman i normalan (jer nije teško biti ne blesav) osudit će ne samo ponašanje i "navijanje" Šimunića, već i sve one koji su to isto skandirali!! To je nedopustivo, bezobrazno, krajnje šovinistički i fašistički! Ne da treba biti kažnjen već izbačen iz reprezentacije. Ali, neće biti, naravno. Već će još biti potapšan i nagrađen kao pravi Hrvat.
I ne lupetajte bezveze sa povijesnim stvarima (i jedni i drugi i treći i peti), a koje ne poznajete i gdje je wikipedia glavni izvor znanja i saznanja.
Svaki se put sramim takvih likova. Ne, to nisu navijači. Nipošto.
No, dosta o tome više. DOSTA!!!

Dečki su odigrali dobru tekmu i najbitnije je da smo prošli u taj Brazil usprkos svim problemima u Savezu i nogometu..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 23:22

gud baj.
aufiderzen,
oktavija.
haćimata. sajonara
aufiderzen, majn šmerc.
aufiderzen.
cmilht. das švajn. mač. das grob.
und ajne ,dajne ajne ajnehuht. madam. long brus,
madam.
orlavju madam. orlavju. i gud baj.

PRVI KORAK JE NAJVAZNIJI!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 nov 2013, 00:20

Što tražili .. .. to dobili ;)

(mada mislim da će kazna biti u € malo će im olakšat kasu i pod uslovom da se ne ponovi i to je to) :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 21 nov 2013, 07:59

ja sve sto mogu rec je da je ovaj "joe" najvecha seljacina u reprezentaciji hrvatske. to sto je govorio za dom itd znamo svi gdje mjesto, al hajd njihovo slavlje njihov problem. al on kao igrac totalno kvari ugled jednoj reprezentaciji kao sto je hrvatska ja ga drugachije nemogu opisat nego kao jednog velikog seljachinu, pocinjuci od onog starta na marakani itd... vidjet cemo dali ce ga savez hr kaznit/uklonit, dali ce ga fifa kaznit itd... al zbog ovog covjeka samo cjela reprezentacija gubi na ugledu

na kraju cestitke deckima :lol: sta fali da se nadjemo u istoj grupi kad bi moglo a :twisted: :twisted:
mada iskreno ocekujem vise od hrvatske nego od bih na sp, ovi nasi se usrali vec i izgledaju mi kao da su zadovoljni sto su se plasirali a **** prvenstvo sad :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 nov 2013, 08:13

Ja ne razumijem zasto ovi koji nekoga nazivaju seljacinom i slicnim imenima nisu pokupili banove buduci da je to direktno vrijedjanje nekoga. Ja sam dobio ban jer sam stavio link sa 'nedopustene' stranice, a netko tu vec par stranica vrijedja i vrijedja. Taj pozdrav u Hrvatskoj nije zabranjen tako da nema tko sta rec. I ako ce se vec sve zabraniti iz tog doba, ocemol to ostat i bez himne? :o

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 nov 2013, 13:48

Čuj upitan plasman.Evo nije mi dobro.
Dobit će jednu utakmicu suspenzije.I to je veliko,ogromno možda.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 21 nov 2013, 13:51

SiamoNoi je napisao/la:Čuj upitan plasman.Evo nije mi dobro.
ne mora zna;iti onaj grk je doživotno izbačen iz svih selekcija i zabrana pristupa sportskim borilištima.Šimunić bi treba o dobiti nešto slično, jer u samoj Hrvatskoj je ovaj pozdrav označen kao fašistički i kažnjiv je.
Semper Fidelis

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 nov 2013, 13:56

fixator je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Čuj upitan plasman.Evo nije mi dobro.
ne mora zna;iti onaj grk je doživotno izbačen iz svih selekcija i zabrana pristupa sportskim borilištima.Šimunić bi treba o dobiti nešto slično, jer u samoj Hrvatskoj je ovaj pozdrav označen kao fašistički i kažnjiv je.
PU Zg ne misli tako.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 nov 2013, 14:09

Ajde dosadni ste više s ovime.Bit će banova pa ćete nove nickove morat radit.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 nov 2013, 14:11

Ajde, evo ja vise necu, bio bi mi to cetvrti nick :lol: Al steta, imam dobrih argumenata :lol:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 21 nov 2013, 14:12

SiamoNoi je napisao/la:Ajde dosadni ste više s ovime.Bit će banova pa ćete nove nickove morat radit.
mislim da vodimo kulturnu raspravu bez vrijeđanja, ali se slažem da ne možemo doći do približnih tačaka, stoga najbolje bi bilo nastaviti dalje ka brazilu, i dalje podržavam hrvatsku reprezentaciju, ne i ovog australijskog fašistu, jer za mene ne postoji kolektivna krivica.
Još jednom drago mi je što ste prošli na WC.
Semper Fidelis

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 21 nov 2013, 14:41

Eto sada mozemo napraviti natjecanje tko ce se vise zgroziti od Simunicevog cina.

Ja sam naprosto frapiran, nisam dva dana mogao doci sebi, treba ga dozivotno izbaciti iz sporta, nogometa i drzave, Dinama takodjer.

uredio: dubrava

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 nov 2013, 15:54

Zar se jos raspravlja o Simunicu?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 21 nov 2013, 16:10

Zast ose dopusta pojedincima da nas anzivaju fasistima ako kazemo da Joe nije to uradio iz tih razloga?

Ja i dalje ne vidim smisao da se vi opterecujete nasim problemima i zato dosta vise o tome.

slika

8-)
RIP CITY!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 nov 2013, 17:36

U okviru projekta „Izravna prevencija navijačkog nasilja“, promatrači HHO-a pratili su utakmicu nogometnih reprezentacija Island i Hrvatske, koja je odigrana u sklopu kvalifikacija za svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014. Promatrači su zabilježili sljedeća događanja.

Utakmica Hrvatska-Island odigrana je 19.11.2013. u 20.15 sati , na stadionu u Maksimir, pred oko 25.000 gledatelja, od kojih je bilo oko tisuću navijača islandske reprezentacije. Ozračje utakmice bilo je prepuno navijačkog naboja, a gotovo zapaljiv ton u pojedinim su trenucima davali hrvatski navijači.

Takva je atmosfera bila je posljedica činjenice da je bila riječ o susretu koji je odlučivao o odlasku hrvatskih nogometaša u Brazil. Od prve minute stotinjak navijača na polupraznoj južnoj tribini, na kojoj se smještene navijačke skupine, davalo je negativan „ton“ atmosferi na stadionu.

U 1. i 25. minuti, skupina s južne tribine, skandira „HNS ****, nogomet ste sjebali“, ali ostatak publike na stadionu ne prihvaća to „navijanje“. Također, spomenuta skupina, u 24. i 26. minuti skandira „Ajmo, ajmo ustaše“, što ostatak gledališta nije prihvatio ni podržao. U 31. minuti počinje svojevrstana navijački „dijalog“. Grupica s južne tribine i dio gledatelja na sjevernoj tribini skandiraju naizmjence „Ajmo, ajmo ustaše“, a u 31. minuti cijeli stadion uzvikuje poklič „Za dom spremni“, što je, kako je poznato, ustaški pozdrav iz razdoblja NDH. U 32. minuti bačena je jedna baklja na tartan stazu na južnom dijelu istočne tribine, dok u 33. minuti skupina na jugu opet skandira“HNS ****, nogomet ste sjebali“, što se ponovilo i u 51. minuti. U 49. minuti upaljene su 2 baklje među navijačima na južnoj tribini.

Po završetku utakmice publika je dugo ostala na stadionu, pjevajući i slaveći pobjedu hrvatske nogometne vrste. Petnaestak minuta, nakon što je sudac odsvirao kraj susreta, na središnji dio igrališta došao je igrač hrvatske nogometne vrste, Josip Joe Šimunić, inače rođen u Australiji, donio sa sobom službeni mikrofon i prvo počeo skandirati tradicionalni poklič hrvatskih navijača „U boj, u boj, za narod svoj“, da bi potom, u tri navrata, uzviknuo „Za dom“,na što su navijači na stadionu odgovorili su „spremni“.

Informaciju o ovom incidentu prenijeli su gotovo svi hrvatski elektronski i tiskani mediji uz snažnu osudu.

Povodom različitih interpretacija i tumačenja takvog navijačkog ponašanja, upozoravamo na činjenicu da simboli iz ustaškoga, ali i komunističkoga razdoblja, nisu u Republici Hrvatskoj zakonom zabranjeni. Prekršaje vezane uz ustašku simboliku kažnjavaju prekršajni sudovi kaznama u okviru „kolokvijalne“odredbe zakona o kažnjavanju djela na temelju govora mržnje.

Mamiceva ****.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 nov 2013, 18:01

Šimunić zbog ustaških poklika kažnjen maksimalnom kaznom od 6.400 KM..
Pobjeda je bolja od orgazma!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.