19risha88 je napisao/la:Ja bi Sea za kapitena stavio Da nam je nešto slično na desnom boku...pihh Kad bi se pojavio neko,ono iznenada [youtube][/youtube] Al pogledajte samo na 2:03 kako se Aguero odbija od Sea i još nastavio da ga ganja i opet ga Seo otrese ko slinu
Ova tema je definitvno milina za citati, niti jedan jedini negativan komentar - nego bije optimizam iz svakog posta. Sve je dobro pocelo sa aferim momciluko, sudzuk i svim zajebancijama majstora i ostalih, i izuzetno nam je svima drago sto smo dobili novog dragulja !
Zelimo ti srecu i zdravlje, jer ovakav korpulentan i bezkompromisan igrac koji pokriva vise pozicija je san svakog trenera.
Zenga je napisao/la:Ova tema je definitvno milina za citati, niti jedan jedini negativan komentar - nego bije optimizam iz svakog posta. Sve je dobro pocelo sa aferim momciluko, sudzuk i svim zajebancijama majstora i ostalih, i izuzetno nam je svima drago sto smo dobili novog dragulja !
Zelimo ti srecu i zdravlje, jer ovakav korpulentan i bezkompromisan igrac koji pokriva vise pozicija je san svakog trenera.
E nema ovdje negativnosti,ovdje se dusa zacijeli,a ako ces negativnost ,to ti je kod Avdije na temi
Seo je jako školovan i disciplinovan igrač koji je prošao omladinske kategorije Elf-a. Sve to se i vidi na terenu gdje nema rizičnih poteza, gdje se u svaki duel ulazi na 100%. Jednostavno momak je igračina sa 20 godina i naša svijetla budućnost, hvala Bogu pa imamo igrača kao što je Seo.
Vrijeme je da se vrati u prvih jedanaest u Schalke-u jer kvalitetom tu i pripada. Biće to u redu ako Bog da.
Neznam ko mu je izabrao broj u drzavnom dresu, ali svaka cast ko god da je. Sead Kolasinac je pravi nasljednik i pravi karakter da nosi broj 5. Mislim da ce Kolasinac donositi istu radost, kao i legendarna 5-ica u svoje vrijeme.
Neki kazu "cekaj da Seo napravi gresku" - Seo je napravio gresku vec 2-3 minute kad je izbacio loptu u aut slucajno. To se nije uhvatilo na ovom snimku - ali zato je Seo u roku od 60 sekundi uhvatio nekog Argentinca i tresno ga od zemlju.
I tu je razlika.
BH navijaci ne traze bezgresne igrace - BH navijaci traze igrace koji se trude 90 minuta.
I Spaha je napravio gresku kod gola pa mu niko nije ni "a" rekao - ali to je zato sto Spaha grize dok ne padne u komu. Isto se ne moze reci za Dzeku i Misketa - bez obzira koliko ja licno gotivio i jednog i drugog. Miske mora smrsat 10 kila a Dzeko mora da se ugleda na Sea kako se bori za svoj dres.
Neutral je napisao/la:Seo je jako školovan i disciplinovan igrač koji je prošao omladinske kategorije Elf-a. Sve to se i vidi na terenu gdje nema rizičnih poteza, gdje se u svaki duel ulazi na 100%. Jednostavno momak je igračina sa 20 godina i naša svijetla budućnost, hvala Bogu pa imamo igrača kao što je Seo.
Vrijeme je da se vrati u prvih jedanaest u Schalke-u jer kvalitetom tu i pripada. Biće to u redu ako Bog da.
Daj boze da igra defanzivnog veznog. Napokon ce Medunjanin moci igrati kako treba, isto kao Pjanic, a odbrana ce se osloboditi pola defanzivnih zadataka.
Mi imamo dobre igrace i mozemo postaviti jako dobru taktiku. drzim fige.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Fecox je napisao/la:Ima logike ova gore priča u vezi desnog boka,pojam bi bio da bar upola slicnoga i sposobnog igrača nadjemo,stvarno bi tada defanzivno djelovali i bili beton betona
Mujdza je odlican igrac,samo da se oporavi sto prije
Fecox je napisao/la:Ima logike ova gore priča u vezi desnog boka,pojam bi bio da bar upola slicnoga i sposobnog igrača nadjemo,stvarno bi tada defanzivno djelovali i bili beton betona
Mujdza je odlican igrac,samo da se oporavi sto prije
da je odličan jeste,itekako da jeste,tu se i nema šta pričati,ali kad bi uvezo barem 2-3 mjeseca bez povreda,to bi bilo san snova
Što se tiče alternative na njegovoj poziciji,nek se niko ne uvrijedi,al vjeruj da mi je priča isfurana i mučna što je najgore !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
MostaracVelezovac je napisao/la:Neki kazu "cekaj da Seo napravi gresku" - Seo je napravio gresku vec 2-3 minute kad je izbacio loptu u aut slucajno. To se nije uhvatilo na ovom snimku - ali zato je Seo u roku od 60 sekundi uhvatio nekog Argentinca i tresno ga od zemlju.
I tu je razlika.
BH navijaci ne traze bezgresne igrace - BH navijaci traze igrace koji se trude 90 minuta.
I Spaha je napravio gresku kod gola pa mu niko nije ni "a" rekao - ali to je zato sto Spaha grize dok ne padne u komu. Isto se ne moze reci za Dzeku i Misketa - bez obzira koliko ja licno gotivio i jednog i drugog. Miske mora smrsat 10 kila a Dzeko mora da se ugleda na Sea kako se bori za svoj dres.
Pa nije ragbi, ovo je fudbal. Cuj pogrijesio i onda tesno od zemlju nekog i on sad dobar. Gdje pocinje logika .....
Saurman je napisao/la:Kolašinca treba staviti na poziciju zadnjeg veznog, tu bi najviše mogao pružiti tj na poziciji koja nam najviše škripi.
Kako ces ga tu staviti kad nemamo lijevog beka. Pogotovo kad Sejo non-stop se boci sa povredama. Jedino da se pozove onaj Rodic. Nemamo fakat srece sa ovim povredama.