FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 21 nov 2013, 10:33

Stvarno je lakrdija za Lahmove godine, a još veća da bi mog'o napustit Minhen. Pa prije će L.Armstrong ponovo na tour de France nego da naš kapiten napusti Bayu, stvarno cirkus od novinarstva.
Što se tiče T.Silve ja nikako nisam za to. Nije on više ni mlad, a stalno je povrijeđen te bi košt'o bi hrpu novaca. Stv se ne sjećam kad je čovjek pošteno zared'o par utakmica.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2013, 11:38

Nemojte mi Skoru dirati, dobar je to momak. ;)

Inace, pazi ludila. 8-)
" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2013, 12:05

Eto, ipak su se obistinile sumnje i Ribery nece igrati u subotu. :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 21 nov 2013, 12:08

a ja već računam na pobjedu s obzirom da je Dortmund desetkovan u odbrani ali ne kontam šta ja sa Ribijem...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2013, 12:10

bajern100 je napisao/la:a ja već računam na pobjedu s obzirom da je Dortmund desetkovan u odbrani ali ne kontam šta ja sa Ribijem...
Mozda nisi gledao utakmicu sa Ukrajinom, ali da jesi vidio bi da su ga udarali kad god su stigli. Nije stvarno nikakvo cudo sto ne igra ovaj mec. Dobro je pa ce sve ostati na nekoj blazoj povredi.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 21 nov 2013, 12:14

Omerbavarac je napisao/la:Eto, ipak su se obistinile sumnje i Ribery nece igrati u subotu. :evil:
sranje :x ipak Kačeridi i kompanija je ipak krvnički tukla :x

znači vezni red Lahm-Martinez-Kroos-Gotze-Robben

Problem što nemamo pravih zamjena ovim igračima Thiago fali utakmica, Weiser i Hojbjerg jedine prave zamjene.

Ali nema veze očekujem pobjedu i sa ovakim sastavom.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 nov 2013, 12:32

Katastrofa u pm :evil:

Ovde nastaje problem,jer nemamo ni Shaqiria,on bi mogao biti dobra zamjena.
Ostaje na Pepu da smisli rijesenje.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 21 nov 2013, 12:43

Strasni mecevi do kraja ove godine nas cekaju nema sta:)

Sto se tice Riberya naseg, bas kao sto kazete sva sreca nije veca povreda, Ukrajinci su na tom polju dobro odradili posao, a Riberya jedino tako mozes zaustavit da ga dobro izubijas.

Idemo ipak do pobjede, Robben ce biti svjez spreman, bitno je da odbrana nam bude na mjestu, ipak je veci gubitak kod Dortmunda sa odbranom, vec nama sto Ribery ne igra. Normalno da mnogo toga zavisi od najboljeg igraca danasnjice uz Ronalda, i Messija ali sta je tu je.

Samo mi se ne bi svidjela taktika Pep-a da stavi Contenta po boku a Alabu gurne naprijed..

Ajde da vidimo misljenja kak ce to izgledat sa nase strane ;)
FC Bayern !!!!!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 21 nov 2013, 12:55

ja gledam svaku utakmicu gdje igra Riberi i znam da ga strahovito tuku njegove noge su nemogu ni da zamislim kakve ja bih njega uvijek štedio i radio trening odvojeno i samo ga spremao za utakmicu,što se tiče Kontenta Pep ako ga stavi za ovakvu utaknicu stvarno nemam riječi iako su žutalji puno puno oslavljeni taj Šmelzer,Neven i Mats su mislim prevelik nedostatak ali što neko reče Klop ih tako napuca na Bajern i samo mu je to čini mi se važno nas dobiti kao da je je uvijek finale vidjećemo ipak očekujem PEP da odigra svoju rolu jel s pobjedom mislim da nas više nemogu stići a to moramo isloristiti,meni je ova tekma važnije od LP gdje ćemo ipak polako ulaziti u optimalnu formu...

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 21 nov 2013, 12:59

BavaracZenica je napisao/la:Ajde da vidimo misljenja kak ce to izgledat sa nase strane ;)
Neuer- Alaba - Dante - Boateng - Rafinha - Martinez - Lahm - Kroos - Muller - Robben - Manđukić

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 21 nov 2013, 14:00

Stefan Effenberg je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:Ajde da vidimo misljenja kak ce to izgledat sa nase strane ;)
Neuer- Alaba - Dante - Boateng - Rafinha - Martinez - Lahm - Kroos - Muller - Robben - Manđukić
Slažem se da će ovaj sastav istrčati na travnjak westfazena. Mislim da neće PEPko početi sa Geceom u ovoj utakmici da se nestvori veliki pritisak na njega ipak prvi put igra protiv bvba u dresu Bayerna. Očekujem dobru utakmicu od Robbena i Mullera

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 nov 2013, 15:00

Kako nam sada fali samo Shaqiri :|

Ne bi me iznenadilo da vidim Alabu na lijevom krilu 8-)

Svako tri-četiri dana se igra, tako da imamo sreće sa dugom klupom. Thiago is back :twisted:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 nov 2013, 15:05

Ako Alaba bude igrao na lijevim krilu,onda bI mogao Contento na beka :mrgreen:
Naravno to bi bilo jako lose za nas.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 nov 2013, 15:08

Rafinha desno, Lahm lijevo :ugeek:

Javi must play, samo da se vrati na tih 100%, svako malo povrijeđen. Sa Thiagom dobijamo opet na širinu, samo da se vrati Xherdan, lično meni jedan od najdražih igrača :)

Mandžo je u ovakvim utakmicama jako potreban, njegov inat i agresivnost su ubitačni za velike utakmice. Robben će naravno opet biti jako motivisan, šteta pa nema Nevena.

Ako ga Gotze zabije, prekida se utakmica :D

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 21 nov 2013, 15:55

Pa formacija se već zna. :D

Neuer
Rafinha Boateng Dante Alaba
Martinez
Muller Lahm Kroos Robben
Mandžukić
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 21 nov 2013, 16:28

" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedan odlican viseo,zalostan i radostan jer u svijetu sporta ipak ima ljudskosti i merhameta.
Posebno dio od 6:25.VELICINE ljudske.
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2013, 22:05

Nasi kosarkasi veceras u Audi domu zijanili od Zelenogoraca, sasvim zasluzeno kada je u pitanje drugo poluvrijeme. Prvi period smo igrali poprilicno sigurno, drzali goste na odredjenom odstojanju dok su u drugom dijelu igraci pali, promasivali su sve i svasta a Zelenogorci su pogadjali i trice i bacanja, polagaje je bilo kao na treningu.

Na kraju poraz od 7 razlike, sto u ovom momentu nije bas trebalo, ali sta je tu je.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 nov 2013, 22:21

Steta sto Ribery nece igrati jer sam bio sigurniji u pobjedu sa njim na terenu. No i pored njegovog odsustva mislim da mozemo do pobjede u ovoj utakmici sto bi nam znacajno olaksalo nastavak sezone. Ocekujem opet dobru partiju Robbena uz standardno dobre Lahma i Martineza.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 nov 2013, 22:25

Klasično podcjenjivanje protivnika i ruku na srce velika sramota za Bayern. Odbrana nije postojala.

Nihad opet dominirao.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.