ma spomenete Jedinstvo i eto njih odmahwienultras je napisao/la:evo necu smajla miJTS je napisao/la:joj opet rasprava, nemojte ako Bog znate ..![]()
pa smijemo valjda na svojoj temi pisati o svom klubu..

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma spomenete Jedinstvo i eto njih odmahwienultras je napisao/la:evo necu smajla miJTS je napisao/la:joj opet rasprava, nemojte ako Bog znate ..![]()
pa smijemo valjda na svojoj temi pisati o svom klubu..
smijite se vi,vidicete kada smajli da intervju pa kazeJTS je napisao/la:ma spomenete Jedinstvo i eto njih odmahwienultras je napisao/la:evo necu smajla miJTS je napisao/la:joj opet rasprava, nemojte ako Bog znate ..![]()
pa smijemo valjda na svojoj temi pisati o svom klubu..nemoj se kleti u Smajila, velikog vođu
Lukavac89 je napisao/la:Ova slika sa vaseg gostovanja na Kosevu je sa sjeverne tribine ????
daLukavac89 je napisao/la:Lukavac89 je napisao/la:Ova slika sa vaseg gostovanja na Kosevu je sa sjeverne tribine ????
staragarda je napisao/la:daLukavac89 je napisao/la:Lukavac89 je napisao/la:Ova slika sa vaseg gostovanja na Kosevu je sa sjeverne tribine ????
horde navijale sa juga ?wienultras je napisao/la:staragarda je napisao/la:da![]()
vidis da je navalio ko mahniti provocirati niko neodgovara frajer navalio i bogtuzlak1987 je napisao/la:a teskih ljudi, majke ti jel bitno sta je bilo sjever ili jug?
kakve veze ima koja je liga, ako se sudija boji, bojat' će se bilo da se igra prva ili druga liga u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji, Belgiji .. naveo sam primjer C.Zvezde gdje ih sudije karaju na korist Partizana, pa sudiju boli qrac .. a Delija puno, ako me razumiješhaver je napisao/la:Vjeruj druže da nije isto sudit' pred 50 kao pred 1000 gostujucih navijaca.Jer ovo je odron mrtvi od lige i hvala Bogu da bi te drugacije gledao i sudija a vala i ljudi iz saveza
zavalise nam u zadnjem kolu pred cijelom drzavom,JTS je napisao/la:kakve veze ima koja je liga, ako se sudija boji, bojat' će se bilo da se igra prva ili druga liga u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji, Belgiji .. naveo sam primjer C.Zvezde gdje ih sudije karaju na korist Partizana, pa sudiju boli qrac .. a Delija puno, ako me razumiješhaver je napisao/la:Vjeruj druže da nije isto sudit' pred 50 kao pred 1000 gostujucih navijaca.Jer ovo je odron mrtvi od lige i hvala Bogu da bi te drugacije gledao i sudija a vala i ljudi iz saveza
kad ti dođe sudija na Tušanj, pa te zavali pred 3000 ili 4000, boli njega .. nema od te priče ništa, sudija ako će te zavalit', zavalit' će te u svakom slučaju
Smajil Karic nabavlja igrace u onoj radnji SVE PO 3,5KM!DrzavaTuzla je napisao/la:Hodžić, Kasumović, Fejzić, Čejvanović, Jaganjac, Omerović, Hasanović, Selamović, Kadić, Jukić i mladi napadač Konjić koji je na ovaj trening meč stigao iz ekipe Koraja.
To su ta pojacanja
ne mogu se sjetiti koja je ovo tekma, ali znam da smo ove zastave dobili protiv Zenice kad smo igrali u toj tekmi smo ih prvi put unjeli na tribinu...samo mislim da smo tad bili na D tiribni a ne na ovoj A zato mislim da ovo nije na toj tekmi biloGorki je napisao/la:još jedan old school (ne znam koja je godina u pitanju)
imas ppLukavac89 je napisao/la:horde navijale sa juga ?wienultras je napisao/la:staragarda je napisao/la:da![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.