Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ja mislim da Edin definitivno ide u Dortmund, ako ne u januaru, onda sigurno na ljeto. Već je nekoliko puta izjavljivao da ni on nije zadovoljan, naravno da neće reći "jedva čekam januar da bježim odavde"
Tu je to negdje, mislim da je na izlaznim vratima napokon.

Ma ne vide ljudi dalje od nosa...da je dao i 30 golova u kvalifikacijama, oni bi isto rekli...sta onda reci za napadace njemacke, engleske, italije, spanije, portugala i sl...svi zajedno nisu dali golova u kvalifikacijama koliko je dzeko...naravno ironicno...ali njihovi mediji i navijaci se njima dice...a ovi nasi samo znaju da pljuju...a zasto...zato sto su intelektualno limitirani...zato sto im je jedno "lose djelo" vece od 10 "dobrih"...to ti je kao u skoli ili na fakultetu...pomognes covjeku 100 puta, sve ok...i samo mu jednom ne pomognes...on se naljuti i kaze ti JESI PED.ER...eh takvi su vecina ovi nasi forumasi...nazalostCartman je napisao/la:Cuj ovog strucnjaka gore, Dzeko kloc u reprezentaciji duze vrijeme. Pa on nam je bio najbolji igrac u kvalifikacijama. Srusio Grcku sa svojim golovima. Jedino je Van Persie imao vise golova od njega u Evropskim kvalifikacijama, ali eto veliki strucnjak Alilovic je zakljucio da je Dzeko kloc duze vrijeme za repku. Dzeko je inace i odlucio utakmicu u Litvaniji sa onim potezom, i servirao Ibisevicu priliku kakvu ne bi ni neki debil promasio.
Dzeko je nas najbolji igrac i pojedini vrlo brzo zaboravljaju neke stvari. Prije mjesec dana nas covjek odveo na SP, a pojedini vec zaboravili. Samo mu treba utakmica u kontinuitetu. A i bez toga je odlucio najvazniju utakmicu u historiji drzave.
Pričate o nekim kvalifikacijama ko da je punio mreže Njemačkoj,Nizozemskoj,Španjolskoj a ne amaterskim odbranama Latvije,Litve i Lihtenštajna
Zabio je i Ibisevic 8 pa niko ni rijeci. Dzeko je los u zadnje vrijeme, od grcke nije odigrao dobre utakmice.
Pricamo o tome kako se Bosna i Hercegovina nikada ni u snovima ne bi plasirala na SP da nije bilo tih bezveznih Dzekinih golova, amaterskim ekipama koje si naveo. Samo sto to glupi ljudi ne razumiju, nazalost.Rosicky je napisao/la:Pričate o nekim kvalifikacijama ko da je punio mreže Njemačkoj,Nizozemskoj,Španjolskoj a ne amaterskim odbranama Latvije,Litve i Lihtenštajna
Jesu to WC igraci (u ovom slucaju napadaci) iz drugih najboljih reprezentacija u svojim grupama imali Portugal, Englesku, Francusku, Njemacku, Italiju,...? Nisu. Jesu dali vise golova od Edina (osim Robina)? Nisu (i pored toga sto pored sebe imaju 3 puta kvalitetnije saigrace od onih koje ima Edin). Ne znam sta i kome ovdje nije jasno?
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Izdržati, to je temelj vrline!
Inace Dzeko je te golove postigao tako sto je prosao sam svih 11 igraca protivnicke ekipe, a ostalih 10 igraca su tu na terenu bili reda radi jer tako naredjuju pravila FIFA-e.rogeRF je napisao/la:
Pricamo o tome kako se Bosna i Hercegovina nikada ni u snovima ne bi plasirala na SP da nije bilo tih bezveznih Dzekinih golova, amaterskim ekipama koje si naveo. Samo sto to glupi ljudi ne razumiju, nazalost.
Sigurno je da Dzeko u posljednje vrijeme ne pruza ono sto smo od njega navikli i zbog toga treba uputiti jedan vid normalne kritike, ali isto tako se slazem da ga sada ne treba razapinjati i vrijedjati, jer to nije zasluzio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jesam ja bilo gdje umanjio doprinos ostalih reprezentativaca? Siguran sam da na predstojece SP nikada ne bi otisli da nije bilo Edina/njegovih golova, bili oni 90% njegova zasluga, ili neke mat pozicije (koje to mozda i nisu za igrace slabijeg kvaliteta).amerosm je napisao/la:Inace Dzeko je te golove postigao tako sto je prosao sam svih 11 igraca protivnicke ekipe, a ostalih 10 igraca su tu na terenu bili reda radi jer tako naredjuju pravila FIFA-e.rogeRF je napisao/la:
Pricamo o tome kako se Bosna i Hercegovina nikada ni u snovima ne bi plasirala na SP da nije bilo tih bezveznih Dzekinih golova, amaterskim ekipama koje si naveo. Samo sto to glupi ljudi ne razumiju, nazalost.
Izdržati, to je temelj vrline!
VeroljubeeeeeeeeeeePauk je napisao/la:Dzeko je postao nasa Stanija...
ma ja bitno je da smo mi otisli u Brazil pa sad oni mogu hodat po terenu kao na modnoj pistirogeRF je napisao/la:Jesam ja bilo gdje umanjio doprinos ostalih reprezentativaca? Siguran sam da na predstojece SP nikada ne bi otisli da nije bilo Edina/njegovih golova, bili oni 90% njegova zasluga, ili neke mat pozicije (koje to mozda i nisu za igrace slabijeg kvaliteta).amerosm je napisao/la:Inace Dzeko je te golove postigao tako sto je prosao sam svih 11 igraca protivnicke ekipe, a ostalih 10 igraca su tu na terenu bili reda radi jer tako naredjuju pravila FIFA-e.rogeRF je napisao/la:
Jesu li i Grci amateri? Onaj prvi gol sto je dao Grckoj je fantastican i kljucan za plasman na SP. A ni jedan od nasih drugih igraca nije bio u stanju probit te amatere iz Litvanije u zadnjoj utakmici. Ali zato jest Dzeko. Zato i jest najbolji.Rosicky je napisao/la:Pričate o nekim kvalifikacijama ko da je punio mreže Njemačkoj,Nizozemskoj,Španjolskoj a ne amaterskim odbranama Latvije,Litve i Lihtenštajna
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- HazardEden
- Kontakt:
Zato je bio kljucni setac, pardon igrac u dvomecu s Slovackom 
Da nije Begovic onako branio u Atini, da nije Hajrovic dao gol Slovacima, da nije Misimovic asistiro Dzeki u Zenici sumnjam da bi bili u Brazilu
Zato je glupo govorit da nas je Edin odveo u Brazil, zasluzan je citav tim a ne pojedinac.

Da nije Begovic onako branio u Atini, da nije Hajrovic dao gol Slovacima, da nije Misimovic asistiro Dzeki u Zenici sumnjam da bi bili u Brazilu
Zato je glupo govorit da nas je Edin odveo u Brazil, zasluzan je citav tim a ne pojedinac.
-
- Kontakt:

Klopp u bukarestu na utakmici rumunije protiv grcke u barazu. pricalo se da je zainteresovan za Mitroglou-a, najveci konkurencija dzeki za prelazak u BvB.
znači ništa od transfera u Dortmund .. ovaj u životnoj formi, mlađi, jeftiniji, manja plata, a Edin nikad lošiji
al' ajd, valjda na ime uzmu Edina 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Liverpool je u dobrim odnosima s Olympiacosom i imaju spremljen keš za Mitroglua. Tako se pise. Gledali su ga zadnjih 6 utakmica. Igrali su i prijateljsku jedni protiv drugih u pred sezoni.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mitoroglou je meni uvijek bio ekstra igrac, tako da me ne cudi ova njegova forma, cudi me sto ranije nije stasao u ovakvog igraca.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Consigliere
- Kontakt:
O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci.
Kompleksi se upalili, a vremena i previse. Kad citam sve ovo sto se o Edinu pisalo zadnjih dana pomislio bi da se radi kakvom kriminalcu i propalici, a ne o covjeku koji se nicim izazvan, iz mocvare nase lige popeo do statusa svjetske zvijezde.
Zaboravljaju se golovi Belgiji, Francuskoj, Grckoj, maestralna asistencija protiv Litvanije... Kad je najvise trebalo, bio je tu.
Ali, naravno, bitnije je sto nije dao gol Argentini, iako nije imao niti jedan centarsut niti koristan pas u 90 minuta...
Bijedo bozija...

Kompleksi se upalili, a vremena i previse. Kad citam sve ovo sto se o Edinu pisalo zadnjih dana pomislio bi da se radi kakvom kriminalcu i propalici, a ne o covjeku koji se nicim izazvan, iz mocvare nase lige popeo do statusa svjetske zvijezde.
Zaboravljaju se golovi Belgiji, Francuskoj, Grckoj, maestralna asistencija protiv Litvanije... Kad je najvise trebalo, bio je tu.
Ali, naravno, bitnije je sto nije dao gol Argentini, iako nije imao niti jedan centarsut niti koristan pas u 90 minuta...
Bijedo bozija...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
syebala ga Amra, nemoj se nerviratiConsigliere je napisao/la:O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci.![]()
Bijedo bozija...

ne zaboravi da također , kada je najviše trebalo , NIJE bio tu , odnosno , gdje je bio protiv slovačke ?Consigliere je napisao/la:Kad je najvise trebalo, bio je tu.
volio bi da edin ode u inter ili milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.