FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcko87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcko87 » 20 nov 2013, 18:42

SaltCityAttack je napisao/la:ma tesko je koga doslo ovoliko na Kosevo..bilo je RA isto puno u dva navrata..proptiv Zrinjskog ona prijateljska tekma i protiv Sarajeva, ali nije ovoliko bas , ali priblizne su brojke pa nebi grijesim pa da neko bude nezadovoljan,,,da i Robijasi su jednom napravili nesto slicno.

samo ljepa su ovo vremena bila sto e tice Slobode a i navijaca ..pa sto se tice navijacke skupine ovdje nisi imao normalnog covjeka tad :)..statije ba ja sam uvjeren ba da ova grupa bila preluda tih godina :)...onda i one godine 1999 kad smo imali 9 pobjeda bez primljenog gola i tad je bila velika brojka ..bio je 2 maj kad se igrala tekma mnogi su otisli u Sarajevo slavili 1 maj i ostali tamo...bila je brojka slicna ovoj mozda malo manje.
bilo je dosta Demona iz Visokog,,ja mislim da je to bilo na finalu kupa..
OFK Gradina Srebrenik

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 nov 2013, 18:45

hahah tacno , moze nas i sad otic 500-600 negdje al da "vrijedi" 100-150 ljudi..a ovdje preko 1000, sve aman zaman jos vraceni neki specijalci..al drugo vrijeme je bilo tad, cini mi se bili su momci Vukovije ili Kalesija od nekud citav bus, krenuo- ne znam jel stigao haha, pa citav bus policajaca isto ako se dobro sjecam..plus jos raje oko tz, pa "nase sarajlije" , kombiji..ma bruka, uostalom slika sve govori jos sigurno 100-150 je zastalo u putu iz njima znanih razloga..

ja sam tu relativno maksum bio, pa nisam jos uvijek kontao neke stvari oko gostovanja, navijanja pa opet su neke stvari nezaboravne :D

ma to je sve relativno blizu, Robijasi i Demoni, bas sam naveo ovo preko 100-ak km sto spada u duza gostovanja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 nov 2013, 18:49

slika

što bi bilo lijepo da se ponovi ova brojka na Koševu 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2013, 18:52

vratili su 2 busa i to crvenjasa, a tu bio Kika i kompanija :)..to je znaci 2 busa dobrih ljudi prejakih moglo bi se reci :)

ja kad se sjetim jednog gostovanja u Sarajevu pa negdje u Olovu i sad kao obicno uvjek neko nesto mazne ebiga ..ali Kika je njaci iznosi 2 kartona kinder jaja, a zena jadna izlazi za njim i klanja se ba kaze citiram " nemoj sine sta ce ti kinder jaja vidi tebe koliki si" :)... oplakah oplakah kad se sjetim ovog :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2013, 18:57

Gorki je napisao/la:
slika

brate gledaj fajerki kako su mocne :)..ebo ove danas sminkere neki casualci pizde materine..ebo vas patikice , jaknice , majice ..ovo je bio uzitak..ja nisam jeo mjesec dana, prodavo sam sveske knjige u skolu bez sveske odem u skolu, jer je prodam drugu da bi kupio ovu fajerku na pijaci za 50km...teski su ovo trenutci bili nemas uslova a navijac si :)...bolan pa kakve sam ja cvike dobio iz amerike poslala tetka i njih dadnem na kosevu za pola sendvica i pola cokolade i to bijele :)..i danas se zale nema para nema prevoza ovo ono?..ma kita ba braco moja trebalo je biti navijac ovih godina :)..pa kad se jos uputis u Sarajevo neregistrovanog auta, ljetne gume a zima , i uz karaulu ides slajdras i opet nekako stignes na kosevo..to je bilo kad smo zijanili 4:0 mislim 1998 ubili ans, a nismo organizovano isli..samo nas 12 stiglo sa dva auta..u jednom autu nas bilo 7 pasat brate u gjepeku potrpali se ludnica :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 nov 2013, 19:08

Gorki je napisao/la:
slika

Šta je najžalosnije, bilo bi lijepo ovako vidjet na našem sjeveru (bez zapada), a tek negdje u gostima ovo ponovit ehhh

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 20 nov 2013, 21:55

Baš se uživalo.Bilo je milina otići na utakmicu bilo gdje da igramo.

Mene nema ,a nema ni novih vijesti.Čitam bogami ,naši suparnici se svakodnevno pojačavaju,a mii,,,,, :oops:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 nov 2013, 21:59

Coraco je napisao/la: Šta je najžalosnije, bilo bi lijepo ovako vidjet na našem sjeveru (bez zapada), a tek negdje u gostima ovo ponovit ehhh

I to što kažeš :cry:

Dado brate,stobom treba sjesti uzet gajbu piva i slušat tvoje životne navijačke priče 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 nov 2013, 22:09

joksimovic je napisao/la:Baš se uživalo.Bilo je milina otići na utakmicu bilo gdje da igramo.

Mene nema ,a nema ni novih vijesti.Čitam bogami ,naši suparnici se svakodnevno pojačavaju,a mii,,,,, :oops:
ma neberi brigu,zatisje pred buru vjeruj mi ;)
a sto se tice suparnika,jedino jaranovic je neko ime,znas i sam da nijedan,zuti,plavi,crni brazilci folovi golovi,da bas nesto vrijede nebi dosli u prvu federalnu.... :)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2013, 22:15

wienultras je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Baš se uživalo.Bilo je milina otići na utakmicu bilo gdje da igramo.

a sto se tice suparnika,jedino jaranovic je neko ime,znas i sam da nijedan,zuti,plavi,crni brazilci folovi golovi,da bas nesto vrijede nebi dosli u prvu federalnu.... :)
mislim da nisi u pravu za 1 federalnu..SVAKO AL BAS SVAKO ce doc i igrat ovu ligu samo mu polozi pare na racun...u Bosni fudbaleri bukvalno prezivljavaju sem par njih i ponudi mu dobru platu plus premije i ima da upada u nesvijest od trcanja po terenu....najkomicnije je sto dobar fudbaler ne kosta uopste toliko puno s obzirom kolko su placeni u nekim ozbiljnijim ligama iz regiona
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 20 nov 2013, 22:23

Prije svega Sloboda je ime.Dovesti trenera-poznato ime,i eto ti igrača kakvih želiš.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 nov 2013, 22:26

haver je napisao/la:Zamislite pojavimo se u ovom broju negdje u ovoj ligi pa nema tog sudije koji bi nas probao sje.b.at ;)
kako da ne, npr. Crvenu Zvezdu karaju sudije u JSL, a tribine pune Delija .. ne znam koje je tvoje mišljenje, da će 200 ljudi od njih 1000 upasti na teren i ganjati sudiju?:-D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 nov 2013, 22:31

ma nemaju bas oni para koliko se hlupaju u prsa..slijede rebalansi budjeta,a snjim i kresanje krila...mi samo treba da gledamo sebe...nama netreba vise od tri igraca,dva dobra vezna i jedan napadac i to je to,

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 20 nov 2013, 22:35

wienultras je napisao/la:

Druze danas nije bitno koja je liga da li je federalna ili njemacka druga,danas su bitne pare,vise nije ni slava bitna koliko pare..Prije godinu dana neko da je rekao da ce Sharbini doci u Jedinstvo svak bi rekao da taj nije lud,al nije bitno koje kakav igrac,zna se sta je bitno,lova i samo lova..Sportski pozz
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 nov 2013, 22:36

Wienultras, dobar komentar. "mi samo trebamo da gledamo sebe"
E to bi bilo dobro, kad bi svi samo sebe gledali, daleko bi dogurali
Zadnja izmjena: NKJ, dana/u 20 nov 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 nov 2013, 22:39

joj opet rasprava, nemojte ako Bog znate ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 20 nov 2013, 22:54

Ova slika sa vaseg gostovanja na Kosevu je sa sjeverne tribine ????

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 20 nov 2013, 22:54

JTS je napisao/la:joj opet rasprava, nemojte ako Bog znate ..
evo necu smajla mi :mrgreen:
pa smijemo valjda na svojoj temi pisati o svom klubu.. :)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 nov 2013, 23:20

SaltCityAttack je napisao/la:
Gorki je napisao/la:
slika

brate gledaj fajerki kako su mocne :)..ebo ove danas sminkere neki casualci pizde materine..ebo vas patikice , jaknice , majice ..ovo je bio uzitak..ja nisam jeo mjesec dana, prodavo sam sveske knjige u skolu bez sveske odem u skolu, jer je prodam drugu da bi kupio ovu fajerku na pijaci za 50km...teski su ovo trenutci bili nemas uslova a navijac si :)...bolan pa kakve sam ja cvike dobio iz amerike poslala tetka i njih dadnem na kosevu za pola sendvica i pola cokolade i to bijele :)..i danas se zale nema para nema prevoza ovo ono?..ma kita ba braco moja trebalo je biti navijac ovih godina :)..pa kad se jos uputis u Sarajevo neregistrovanog auta, ljetne gume a zima , i uz karaulu ides slajdras i opet nekako stignes na kosevo..to je bilo kad smo zijanili 4:0 mislim 1998 ubili ans, a nismo organizovano isli..samo nas 12 stiglo sa dva auta..u jednom autu nas bilo 7 pasat brate u gjepeku potrpali se ludnica :)
Svaka cast odlican post ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 20 nov 2013, 23:22

ljudi čitam ova pisanja o pojačanjima , ...pa sve nesto sumnjam da će se sloboda pojačati ..evo čovjek koji bi vam bio pojačanje , za ,,sitnu ,,paru ode u bihać..ako niste imali para za jaranovića , pitam se šta onda spominjete zebu i neke druge , koji su SKUPLJI,,....(da me ne dočekate na nož, ..nemam nista protiv slobode) , ali nema puno pravih pojačanja , a pogotovo jeftinih.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.