VanBasten je napisao/la:calcio je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Salatic i Jakupovic bi nasoj reprezentaciji donijeli takav dobitak kao sto je Sammir donio Hrvatskoj. Raspad atmosfere. Begicu ne zayebavaj se sad kad si dosad sve odlicno uradio.

Jakupovića ne treba ni komentarisati, čovjek zavaren an klupi godinama, golmana imamo sasvim dovoljno. On nema šta danas da pridonese reprezentaciji.
Zato jer momak ima samo jednu zelju, a to je da, citiram, igra za Srbiju, kada vec ne moze za RS. Kraj citata.
Sigurno je prijateljska protiv Madagaskara propala.

Vjerujem da mu je Svicarska treci izbor, a sad kad ne moze ni za njih, tu smo mi. Super dobitak za nas, presretni smo sto ce ovaj prosjecni igrac nositi nas sveti dres i pjevati iskreno zajedno sa ostalima: Ko ne skace mrzi Bosnu.
Mislim da će naći razumjevanje u ekipi sa Medunjaninom, Begovićem, Mujdžom, Hajrovićem
Ne mora on meni pjevati ništa, nek obavi svoj posao kako ga obavlja u klubu ja zadovoljan. Ne samo on, svaki. Ni manje, ni više. Iskreno pun mi je k.urac tih sentimantalnih cirkusijada, prošlo ih je bruko kroz repku koji su pjevali himne, bosnom behar i sl., a repka im bila prilika za odmor, da se malo zalije u kafani, i naravno slučajno da se ne povrijedi.[/quote]
Svaka ti čast. Upravo tako. Nekada smo imali ekipu punu zvijezda : Konjić, Hibić, Varešanović, Salihamidžić, Kodro, Baljić, Bolić i nismo mogli nikoga pobjediti upravo zbogg tih razloga, a puna im usta bila domoljublja. Bitno je da oni 90 minuta izgaraju na terenu i da se i imamo čemu veseliti.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić