On mislim ni ne moze igrati, vec je mijenjao sportsko jednom.Sabinho je napisao/la:Na prvom okupljanju reprezentacije pod palicom Fuada Muzurovica bio je prisutan Eldin Jakupovic.Trenirao je tri dana sa repkom i onda je dosva obavijest iz UEFE da nema pravo nastupa za nas drzavni tim.Cartman je napisao/la:Vidim onaj cigan i izdajnik Jakupovic se javlja.Kao prvo sjedi na klupi u raznim klubovima godinama, a kao drugo je nevjerovatno da taj izdajnik ima obraza nesto pricat o reprezentaciji. Mrs u rupu, pacove jedan.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zašto bi se narušila atmosfera? Kakva je razlika između Salatića i Hrgote recimo?calcio je napisao/la:Salatic i Jakupovic bi nasoj reprezentaciji donijeli takav dobitak kao sto je Sammir donio Hrvatskoj. Raspad atmosfere. Begicu ne zayebavaj se sad kad si dosad sve odlicno uradio.
Jakupovića ne treba ni komentarisati, čovjek zavaren an klupi godinama, golmana imamo sasvim dovoljno. On nema šta danas da pridonese reprezentaciji.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ja sam napisao četnik, ne Srbin, nego četnik .. ne osjeća se bosancem, hoće da igra za R.Smrdsku, može ****' što se mene tiče .. a sad na Klixu pročita da je odbio i Srbiju jer želi igrati za Švicu, al' ga nikad ne pozvašefanatic je napisao/la:Ima iskustvo i kvalitet. Sama cinjenica da nikad nije igrao za Srbiju dovoljno govori o njegovom "patriotizmu"(vidim neki ga i cet.nikom nazivajuJTS je napisao/la:evo sad na stranu što ja ne želim Salatića u repki, zašto bi on igrao ispred Bešića? šta on ima što nema Bešić? plus je ovaj mlađi i budućnost repke, a može biti i sadašnjost .. pa momak je sa 18 godina debitovao za repku, o čemu mi pričamo??? da ne pričam o meču protiv Mexica). Vidim i srbi napisase prije par godina da je bas profesionalac, a takav nam i treba na zadnjem veznom.
Radujemo sto je ovu vijest objavila reprezentacija,ba jer oni za razliku od duplog sporta i onog sc-a pisu vecinom provjerene stvari..tako da je on 90% na radaru ns/fbih.
ABd na proljece i da debituje

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
http://www.verosalatic.com/karriere/about-me.html
https://www.facebook.com/VeroSalatic
ajmo sad to pisanje po zidu za našeg novog zmaja,
NACIONALISTI WOZDRA
https://www.facebook.com/VeroSalatic
ajmo sad to pisanje po zidu za našeg novog zmaja,
NACIONALISTI WOZDRA
4-IN-A-ROW
- Principatus
- Kontakt:
@Batko
Ok, ovo za Hrgotu me pravo raduje.
Za Salatica vidjecemo, na Transfermarktu ga hvale, valjda aktuelno je igrao dobru sezonu.
Znam sta zelim da vidim u sljedecoj prijateljskoj utakmici: Nove igrace ili ozbiljno uigravanje glavne postave.
Ok, ovo za Hrgotu me pravo raduje.
Za Salatica vidjecemo, na Transfermarktu ga hvale, valjda aktuelno je igrao dobru sezonu.
Znam sta zelim da vidim u sljedecoj prijateljskoj utakmici: Nove igrace ili ozbiljno uigravanje glavne postave.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A odakle tebi te gluposti?JTS je napisao/la:ja sam napisao četnik, ne Srbin, nego četnik .. ne osjeća se bosancem, hoće da igra za R.Smrdsku, može ****' što se mene tiče ..fanatic je napisao/la:Ima iskustvo i kvalitet. Sama cinjenica da nikad nije igrao za Srbiju dovoljno govori o njegovom "patriotizmu"(vidim neki ga i cet.nikom nazivajuJTS je napisao/la:evo sad na stranu što ja ne želim Salatića u repki, zašto bi on igrao ispred Bešića? šta on ima što nema Bešić? plus je ovaj mlađi i budućnost repke, a može biti i sadašnjost .. pa momak je sa 18 godina debitovao za repku, o čemu mi pričamo??? da ne pričam o meču protiv Mexica). Vidim i srbi napisase prije par godina da je bas profesionalac, a takav nam i treba na zadnjem veznom.
Radujemo sto je ovu vijest objavila reprezentacija,ba jer oni za razliku od duplog sporta i onog sc-a pisu vecinom provjerene stvari..tako da je on 90% na radaru ns/fbih.
ABd na proljece i da debituje
Inace ti navijas za fasisticki klub ciji su navijaci u svoje vrijeme podrzavali Arkana, pa nikom nista.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 20 nov 2013, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ko god da je u pitanju, a treba mu promjena sportskog državljanstva to se mora odmah. Neće Pape čekati na nečije papire do pet u dvanaest i da debituju u Brazilu.
S Hrgotom treba pokušati. Ronaldo je odradio dio posla.
Kad smo kod DMF, treba probati sa Sušićem prvom prilikom (je li dobio papire?)
S Hrgotom treba pokušati. Ronaldo je odradio dio posla.

Kad smo kod DMF, treba probati sa Sušićem prvom prilikom (je li dobio papire?)
-
- Kontakt:
Skonto Salatic da ga sa 28 nece niko,kao i prije toga pa daj sta das,u 28 godini oce d aide na svjetsko,da mi je znati cime je on to zasluzio?
- legenda reala
- Kontakt:
Zašto se spominje Jakupović kad on ne može igrati za nas, igro je za mlađe uzraste BIH pa potpisao papir o promjeni sportskog državljanstva pa došo na okupljanje A tima BIH, dan pred utakmicu stigo obavjest da on više ne može igrati za BIH, ne znam ko ga sad ubaci u priču, ponovo neinformisani novinari 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
On je taj DMF koji će učniti da ličimo na ekipu, na Salatića mislim a evo i slika
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 0137_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 0137_n.jpg
4-IN-A-ROW
inače sam mišljenja da je bešić iznimno talentiran i da mu je mjesto u reprezentaciji, ali ovo... Pa hrvatska liga je za mađarsku serie a. Bešić prvo treba riješiti probleme u glavi, jer je bahat, prepotentan i bezobrazan i stalno ulazi u sukobe. Da se zove Ivica sada bi ti i takvi pisali da je lažov koji je izbjegao u-21 i da nam netrebaju takvi. Uglavnom, Bešić nam treba i za Zahirovića je Viera.JTS je napisao/la:ja sam napisao četnik, ne Srbin, nego četnik .. ne osjeća se bosancem, hoće da igra za R.Smrdsku, može ****' što se mene tiče .. a sad na Klixu pročita da je odbio i Srbiju jer želi igrati za Švicu, al' ga nikad ne pozvašefanatic je napisao/la:Ima iskustvo i kvalitet. Sama cinjenica da nikad nije igrao za Srbiju dovoljno govori o njegovom "patriotizmu"(vidim neki ga i cet.nikom nazivajuJTS je napisao/la:evo sad na stranu što ja ne želim Salatića u repki, zašto bi on igrao ispred Bešića? šta on ima što nema Bešić? plus je ovaj mlađi i budućnost repke, a može biti i sadašnjost .. pa momak je sa 18 godina debitovao za repku, o čemu mi pričamo??? da ne pričam o meču protiv Mexica). Vidim i srbi napisase prije par godina da je bas profesionalac, a takav nam i treba na zadnjem veznom.
ABd na proljece i da debitujeuvijek sam za Bešića, ima i on iskustva, među najboljim igračima u Mađarskoj, a u repki kad god je igrao, jako dobar je bio, a mladu repku je prerastao realno govoreći
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
- AlenHalilovic
- Kontakt:
JTS je napisao/la:ja sam napisao četnik, ne Srbin, nego četnik .. ne osjeća se bosancem, hoće da igra za R.Smrdsku, može ****' što se mene tiče .. a sad na Klixu pročita da je odbio i Srbiju jer želi igrati za Švicu, al' ga nikad ne pozvašefanatic je napisao/la:Ima iskustvo i kvalitet. Sama cinjenica da nikad nije igrao za Srbiju dovoljno govori o njegovom "patriotizmu"(vidim neki ga i cet.nikom nazivajuJTS je napisao/la:evo sad na stranu što ja ne želim Salatića u repki, zašto bi on igrao ispred Bešića? šta on ima što nema Bešić? plus je ovaj mlađi i budućnost repke, a može biti i sadašnjost .. pa momak je sa 18 godina debitovao za repku, o čemu mi pričamo??? da ne pričam o meču protiv Mexica). Vidim i srbi napisase prije par godina da je bas profesionalac, a takav nam i treba na zadnjem veznom.
ABd na proljece i da debitujeuvijek sam za Bešića, ima i on iskustva, među najboljim igračima u Mađarskoj, a u repki kad god je igrao, jako dobar je bio, a mladu repku je prerastao realno govoreći
Jest jest 100% odbio Srbiju

http://www.welti.ch/dokumente/Zwoelf_2008-12.pdf
Klix laze samo da ljude navuke na njega.
On je odbio da igra za dalje za U21, jer prizeljkivao poziv Srbije, ali taj poziv nikad nije dobio.
Sve to u ovom linku gore fino pise.
Pise isto na pitanja zasto Srbije a ne BiH. Bio je njegov dogovor: "Darauf angesprochen, betont Salatic, dass
er sich überhaupt nicht als Bosnier fühle, und verrät, dass er seinen bosnischen Pass gar nicht mehr habe."
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 20 nov 2013, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Steta sto se ovaj Zolotic povrijedio,prije bi njega poveo u Brazil od Salatica sa 28 godina,probat sto prije ovog Susica
Daleko mu kuća od nas bila.
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zato jer momak ima samo jednu zelju, a to je da, citiram, igra za Srbiju, kada vec ne moze za RS. Kraj citata.VanBasten je napisao/la:Zašto bi se narušila atmosfera? Kakva je razlika između Salatića i Hrgote recimo?calcio je napisao/la:Salatic i Jakupovic bi nasoj reprezentaciji donijeli takav dobitak kao sto je Sammir donio Hrvatskoj. Raspad atmosfere. Begicu ne zayebavaj se sad kad si dosad sve odlicno uradio.
Jakupovića ne treba ni komentarisati, čovjek zavaren an klupi godinama, golmana imamo sasvim dovoljno. On nema šta danas da pridonese reprezentaciji.
Sigurno je prijateljska protiv Madagaskara propala.

Vjerujem da mu je Svicarska treci izbor, a sad kad ne moze ni za njih, tu smo mi. Super dobitak za nas, presretni smo sto ce ovaj prosjecni igrac nositi nas sveti dres i pjevati iskreno zajedno sa ostalima: Ko ne skace mrzi Bosnu.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 20 nov 2013, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Bernd Stange ,dovedite ih kod mene,ja primam sve.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
a Švicarska liga je ono baš bolja od Mađarske?! bolja jeste, al' tamo imaš Basel, YB i Grasshopper, ostali talašika .. Bešić će za dvije, tri sezone napraviti dobar transfer sigurno i potez karijere mu je odlazak u Mađarsku, a gdje će Salatić? da bude sretan ako ostane do kraja karijere u Švicarskoj
na stranu sve njegove bubice, ja pričam o njegovim kvalitetama kao fudbalera .. ako si gledao meč protiv Mexica, onda si i vidio kako je odigrao
na stranu sve njegove bubice, ja pričam o njegovim kvalitetama kao fudbalera .. ako si gledao meč protiv Mexica, onda si i vidio kako je odigrao
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kao što sam i napisao, Bešić nam treba. Zahirović nam netreba.JTS je napisao/la:a Švicarska liga je ono baš bolja od Mađarske?! bolja jeste, al' tamo imaš Basel, YB i Grasshopper, ostali talašika .. Bešić će za dvije, tri sezone napraviti dobar transfer sigurno i potez karijere mu je odlazak u Mađarsku, a gdje će Salatić? da bude sretan ako ostane do kraja karijere u Švicarskoj
Begović, Burić, Stanković
-
- Kontakt:
HALILEEEEE sta se ti javljas na ovu temu sa tim isprdkom na avataru,ciji je otac drzao ruku na grbu sa ljiljanima? Cuj Salatic pa Besic bi ekstra bio u svicarskoj ligi sigurno
Lik je za sve ove defanzivne veze koje paradirate mjesecima **** Gatusso. Ima kvalitet, i dovoljno iskustva, odmah da upadne u mašinu. Igrač baš kakvog trenutno trebamo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], BosnianDragon2024, jasmin10 i 36 gostiju.