Nije još vrijeme darivanja, strpi se. A kamoli od klađa.Alsoudani je napisao/la:Poklon kvota za veceras Dallas - Houstan kp 2

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nije još vrijeme darivanja, strpi se. A kamoli od klađa.Alsoudani je napisao/la:Poklon kvota za veceras Dallas - Houstan kp 2
Poklon kvotaEdinho992 je napisao/la:Nije još vrijeme darivanja, strpi se. A kamoli od klađa.Alsoudani je napisao/la:Poklon kvota za veceras Dallas - Houstan kp 2
Bravo miky,ispracenozgmiky je napisao/la:-6,5/Le Mans-Cibona h2 1.75
-5,5/Varese-U. Olimpija h2 1.75
3.06
malo da se poigram sa handicapom, što se cibone tiče mislim da gosti neće izgubiti sa sedam ili više, ako uopće i izgube, a olimpija može i do pobjede u italiji a ako ne dobiju mogli bi pokriti ovih -5.
bilo i vrijemeTorres_9 je napisao/la:le mans cibona 2
opalio sam u nekom sistemu pa corava koka nesto ubode valjda ce i ovi poslije koliko haman 30 utakmica
Edinho992 je napisao/la:18:00 Neptunas-Nilan Bisons(+5,5) - h2 @1,85
> Neptunas u posljednih 10ak utakmica u svim takmičenjima zabilježio tek dvije pobjede. I u ligi i Eurokupu su posljednji na tabeli. Ekipa je očigledno u velikim problemima. S druge strane dolaze gosti iz Finske, ekipa Nilan Bisons je najbolja momčad Finske košarke, u prvenstvu su do sada neporaženi, u Eurokupu solidni, sve njihove utakmice idu u neizvjesnu završnicu. Dobijali, gubili uvijek je to minimalna pobjeda, odnosno zaostatak, tako da očekujem jedanneizvjestan meč.
18:30 Nymburk-Oostende - kp1 @1,60
> Četiri puta koliko su se sastajele ove dvije ekipe u evropskim takmičenjima 4 puta je slavio domaćin, ne vidim razlog zašto to ne bi i danas bilo? Nymburk je sigurno kvalitetnija ekipa, a ako misle ići dalje u EK pobjeda ovdje im je neophodna.
19:30 Rakvere Tarvas-Antwerp G.(-2,5) - h1 @1,85
> Jedan meč iz Eurochallenga. Domaćini može se reći "nemaju sreće u završnicama" i tako su trenutno jedini bez bodova u grupi. U posljednja dva meča su se iskalili u prvenstvenim utakmicama i "nabili" protivnike sa po čak 40 poena razlike. Gosti, prosječna evropska ekipa koja igra topla-hladno, znaju iznenadit, a često i kiksat protiv totalnih autsajdera. Domaćini su mnogo uložili za izlazak u Evropu, a porazom u ovom meču od nje se slobodno mogu oprostiti.
20:00 Gravelines-Virtus Roma(+4,5) - h2 @1,85
> Dvije nepredvidive ekipe, sa kojima se nikad ne zna. Gravelines odlično igra ovaj EK, imaju skor od 4 pobjede i tek 1 poraz. Roma kiksala prošli meč protiv Bonna, u lošoj su formi, i pobjeda ovdje bi im mnogo značila i za nastavak prvenstva, a o Eurokupu da ne govorim, gdje porazom svode svoje šanse za prolaz na minimum. Očekujem veliku borbu i jednih i drugih i neizvjestan meč do samog kraja.
20:15 Igokea-Karsiyaka(-6,5) - h1 @1,85
> Igokea podiže svoj nivo igre iz meča u meč, i pokazuju nam zapravo šta znaju, i zašto su tu gdje jesu. Nesretno su prošli meč izgubili od velikog "Khimkija" na produžetke. U dobroj su formi i ovo im je posljednja šansa, jer pobjedom se mogu boriti i nadati za neki prolaz dalje. Dok je Karsiyaka prva u grupi i mislim da neće davati svoj maximum danas, tako da se Igokea sigurno neće lako predati, a ovo će domaćima biti odlična prilika za osvetu i 30 koševa razlike u Turskoj.
20:30 Varese-Union Olimpija(+5,5) - h2 @1,85
> Znamo svi da Union Olimpija "voli" igrati te neizvjesne završnice. Pobjeda protiv Budućnosti nevjerovatnim košem na kraju meča sigurno im je podigao samopouzdanje do maksimuma. Vezali su 3 pobjede, dok je s druge strane Varese vezao 3 poraza i u katastrofalnoj su formi. Iskustvo igrača Olimpije će presuditi ovdje i dovesti još jedan meč u zanimljivu nam završnicu.
tako je, skinuli su junfTorres_9 je napisao/la:bilo i vrijemeTorres_9 je napisao/la:le mans cibona 2
opalio sam u nekom sistemu pa corava koka nesto ubode valjda ce i ovi poslije koliko haman 30 utakmica
bravo cibosi i hvala zmajčekimazgmiky je napisao/la:-6,5/Le Mans-Cibona h2 1.75
-5,5/Varese-U. Olimpija h2 1.75
3.06
malo da se poigram sa handicapom, što se cibone tiče mislim da gosti neće izgubiti sa sedam ili više, ako uopće i izgube, a olimpija može i do pobjede u italiji a ako ne dobiju mogli bi pokriti ovih -5.
zbog cega vise cleveland ?Mostar81 je napisao/la:evo nekih mojih prijedloga za nba posto sam u toku ovu sezonu![]()
Atlanta-Detroit 1
Cleveland-Washington (-192,5+) vise
-19.5+ Beal vise
Golden State-Memphis 1
-18,5+ D.Howard manje
-19,5+ T.Parker manje
New York-Indiana 2
Kurbla,ja san ti predložio St.Petersburg,ti si mi potvrdio i ja budala poslušamFordinjo je napisao/la:Nemas se ti sta i ni kome izvinjavati !!! Svako sam izabira i uplacuje pare i niko drugi nije odgovoran za takve stvari i ja sam upravo zbog takvih pojedinaca i presto da postujem analize i komentare ,izbacim ponekad svoje tipove i Tiket i vozdra jarane a ovi pojedinci sto kukaju kad padnu nikad ih necujes kad prodzu na nasim parovima , nek se potrude sami i nek uzimaju sta hoce , mislim da je steta za sviju nas jer puno pomazemo jedni drugima sa par rijeci analize ili komentara ali sta ces tako je kako je znas ti nas.....Kurbla je napisao/la:Izvinjavam se ostalim strucnjacima kojima je ovaj post uzeo zadnje pare sa racuna. Meni na obraz i cast.Kurbla je napisao/la:TIKET 1:
Spartak St.Pet. kp1 @ 1,65
M.Boleslav 1 @ 1,30
Tatran Presov 1 @1,10
Guif 1@1,10
Skjern 1 @1,20
Kvota: 3,11
Uplata: MAX BET
Ponuda mi se ne svidja, kao i cinjenica da je jucer bio dobar dan.Igram samo da ispostujem niz. Da jucer nisam dobio, danas sigurno ne bi isao tiket na max bet, jer ce kladionica svim silama pokusati da vrati jucer izgubljeno. Oprezno i sretno
Ujedno, ovo je moj zadnji post na ovoj temi. Pozdrav svima i sretno
ne, igrao sam jednom i prošao ali ne volim igrati što ne mogu pratiti tj ne želim jer spavamHead je napisao/la:miky igras li NBA?
A dobra ti je ta,ustanem nocu da pijem vode il da pisam i odamh na telefon da vidim rezultate,onda ako ide dobro pratim do kraja pa ujutro budem ko qrac.zgmiky je napisao/la:ne, igrao sam jednom i prošao ali ne volim igrati što ne mogu pratiti tj ne želim jer spavamHead je napisao/la:miky igras li NBA?
Ispostavilo se da sam s razlogom sumnjao u Trumpa ovaj put.. Ali žao mi ovog overa frejmova, nisam ni na tren pomislio da će ga Bingham očistit rezultatom 6-2bevanda4 je napisao/la:Trump - Bingham / 2 @2,60 / over 9,5 frejmova @2,00
Žao mi je što nisam bio u mogućnosti ukazati vam na 2 poklona snookera (jučer selby 1.55, danas bingham 1.70), ali evo da se javim za večerašnji meč. Trumpa pratim dosta dugo, čak od njegovih početaka, pošto je još jako mlad (cca 23 godine).. Igra momak briljantan snooker i protiv koga god igrao, ne sjećam se kad sam ga vidio u ulozi autsajdera što se kladionica tiče. Ovdje može stvarno biti svašta, Bingham je preeviše podcijenjen i kvota od 2.60 na takvog igrača ne bi se smjela izbjeći, bar za neki narodni tiket. Mišljenja sam, ako Trump i izvuče pobjedu, to neće biti tako lagano, Stuart je u stanju zapaprit svima (popodne "whitewashao" velikog Ricky Waldena sa 4:0) te bi druga oklada na over frejmova mogla proći bez većih problema. Očekujem neodlučan meč i ne bi me ni najmanje začudilo da noćas gledamo decider (zadnji frejm odlučuje partiju). Tako da možda u singlu probam točne rezultate 6:5 i 5:6. Zapamtite, snooker kao snooker je jako težak sport za klađenje, ako me netko prati čini to na vlastitu odgovornost. Ne treba mi nikakvo plakanje (a po ovom forumu toga ima često) ako par ne prođe. Unaprijed hvala i sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.