Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Edinho992

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Edinho992 » 20 nov 2013, 21:53

Alsoudani je napisao/la:Poklon kvota za veceras Dallas - Houstan kp 2 :arrow:
Nije još vrijeme darivanja, strpi se. A kamoli od klađa. :roll:

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 20 nov 2013, 21:54

Edinho992 je napisao/la:
Alsoudani je napisao/la:Poklon kvota za veceras Dallas - Houstan kp 2 :arrow:
Nije još vrijeme darivanja, strpi se. A kamoli od klađa. :roll:
Poklon kvota :arrow:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 nov 2013, 21:57

zgmiky je napisao/la:-6,5/Le Mans-Cibona h2 1.75

-5,5/Varese-U. Olimpija h2 1.75

3.06

malo da se poigram sa handicapom, što se cibone tiče mislim da gosti neće izgubiti sa sedam ili više, ako uopće i izgube, a olimpija može i do pobjede u italiji a ako ne dobiju mogli bi pokriti ovih -5.
Bravo miky,ispraceno

slika

:) :)
1946

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 nov 2013, 22:04

Torres_9 je napisao/la:le mans cibona 2
opalio sam u nekom sistemu pa corava koka nesto ubode valjda ce i ovi poslije koliko haman 30 utakmica :)
bilo i vrijeme :)

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 20 nov 2013, 22:04

Edinho992 je napisao/la:18:00 Neptunas-Nilan Bisons(+5,5) - h2 @1,85
> Neptunas u posljednih 10ak utakmica u svim takmičenjima zabilježio tek dvije pobjede. I u ligi i Eurokupu su posljednji na tabeli. Ekipa je očigledno u velikim problemima. S druge strane dolaze gosti iz Finske, ekipa Nilan Bisons je najbolja momčad Finske košarke, u prvenstvu su do sada neporaženi, u Eurokupu solidni, sve njihove utakmice idu u neizvjesnu završnicu. Dobijali, gubili uvijek je to minimalna pobjeda, odnosno zaostatak, tako da očekujem jedanneizvjestan meč.

18:30 Nymburk-Oostende - kp1 @1,60
> Četiri puta koliko su se sastajele ove dvije ekipe u evropskim takmičenjima 4 puta je slavio domaćin, ne vidim razlog zašto to ne bi i danas bilo? Nymburk je sigurno kvalitetnija ekipa, a ako misle ići dalje u EK pobjeda ovdje im je neophodna.

19:30 Rakvere Tarvas-Antwerp G.(-2,5) - h1 @1,85
> Jedan meč iz Eurochallenga. Domaćini može se reći "nemaju sreće u završnicama" i tako su trenutno jedini bez bodova u grupi. U posljednja dva meča su se iskalili u prvenstvenim utakmicama i "nabili" protivnike sa po čak 40 poena razlike. Gosti, prosječna evropska ekipa koja igra topla-hladno, znaju iznenadit, a često i kiksat protiv totalnih autsajdera. Domaćini su mnogo uložili za izlazak u Evropu, a porazom u ovom meču od nje se slobodno mogu oprostiti.

20:00 Gravelines-Virtus Roma(+4,5) - h2 @1,85
> Dvije nepredvidive ekipe, sa kojima se nikad ne zna. Gravelines odlično igra ovaj EK, imaju skor od 4 pobjede i tek 1 poraz. Roma kiksala prošli meč protiv Bonna, u lošoj su formi, i pobjeda ovdje bi im mnogo značila i za nastavak prvenstva, a o Eurokupu da ne govorim, gdje porazom svode svoje šanse za prolaz na minimum. Očekujem veliku borbu i jednih i drugih i neizvjestan meč do samog kraja.

20:15 Igokea-Karsiyaka(-6,5) - h1 @1,85
> Igokea podiže svoj nivo igre iz meča u meč, i pokazuju nam zapravo šta znaju, i zašto su tu gdje jesu. Nesretno su prošli meč izgubili od velikog "Khimkija" na produžetke. U dobroj su formi i ovo im je posljednja šansa, jer pobjedom se mogu boriti i nadati za neki prolaz dalje. Dok je Karsiyaka prva u grupi i mislim da neće davati svoj maximum danas, tako da se Igokea sigurno neće lako predati, a ovo će domaćima biti odlična prilika za osvetu i 30 koševa razlike u Turskoj.

20:30 Varese-Union Olimpija(+5,5) - h2 @1,85
> Znamo svi da Union Olimpija "voli" igrati te neizvjesne završnice. Pobjeda protiv Budućnosti nevjerovatnim košem na kraju meča sigurno im je podigao samopouzdanje do maksimuma. Vezali su 3 pobjede, dok je s druge strane Varese vezao 3 poraza i u katastrofalnoj su formi. Iskustvo igrača Olimpije će presuditi ovdje i dovesti još jedan meč u zanimljivu nam završnicu.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 nov 2013, 22:04

Torres_9 je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:le mans cibona 2
opalio sam u nekom sistemu pa corava koka nesto ubode valjda ce i ovi poslije koliko haman 30 utakmica :)
bilo i vrijeme :)
tako je, skinuli su junf :lol: :lol:

Mostar81
Kontakt:

Post Postao/la Mostar81 » 20 nov 2013, 22:10

evo nekih mojih prijedloga za nba posto sam u toku ovu sezonu :D
Atlanta-Detroit 1
Cleveland-Washington (-192,5+) vise
-19.5+ Beal vise
Golden State-Memphis 1
-18,5+ D.Howard manje
-19,5+ T.Parker manje
New York-Indiana 2
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 nov 2013, 22:16

zgmiky je napisao/la:-6,5/Le Mans-Cibona h2 1.75

-5,5/Varese-U. Olimpija h2 1.75

3.06

malo da se poigram sa handicapom, što se cibone tiče mislim da gosti neće izgubiti sa sedam ili više, ako uopće i izgube, a olimpija može i do pobjede u italiji a ako ne dobiju mogli bi pokriti ovih -5.
bravo cibosi i hvala zmajčekima ;)

uhvaćeni handicapi u kombinaciji sa cantuom lijepa para

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 nov 2013, 22:24

Mostar81 je napisao/la:evo nekih mojih prijedloga za nba posto sam u toku ovu sezonu :D
Atlanta-Detroit 1
Cleveland-Washington (-192,5+) vise
-19.5+ Beal vise
Golden State-Memphis 1
-18,5+ D.Howard manje
-19,5+ T.Parker manje
New York-Indiana 2
zbog cega vise cleveland ?
jaca im je odbrana od napada , vise od 90 im nece zabiti was.,utakmica ce biti sigurno do kraja neizvjesna i po meni je ovo under ko kuca al eto zivi bili pa vidjeli :)

Mashovd
Kontakt:

Post Postao/la Mashovd » 20 nov 2013, 22:49

Fordinjo je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:
Kurbla je napisao/la:TIKET 1:

Spartak St.Pet. kp1 @ 1,65
M.Boleslav 1 @ 1,30
Tatran Presov 1 @1,10
Guif 1@1,10
Skjern 1 @1,20

Kvota: 3,11
Uplata: MAX BET

Ponuda mi se ne svidja, kao i cinjenica da je jucer bio dobar dan.Igram samo da ispostujem niz. Da jucer nisam dobio, danas sigurno ne bi isao tiket na max bet, jer ce kladionica svim silama pokusati da vrati jucer izgubljeno. Oprezno i sretno ;)
Izvinjavam se ostalim strucnjacima kojima je ovaj post uzeo zadnje pare sa racuna. Meni na obraz i cast.

Ujedno, ovo je moj zadnji post na ovoj temi. Pozdrav svima i sretno ;)
Nemas se ti sta i ni kome izvinjavati !!! Svako sam izabira i uplacuje pare i niko drugi nije odgovoran za takve stvari i ja sam upravo zbog takvih pojedinaca i presto da postujem analize i komentare ,izbacim ponekad svoje tipove i Tiket i vozdra jarane a ovi pojedinci sto kukaju kad padnu nikad ih necujes kad prodzu na nasim parovima , nek se potrude sami i nek uzimaju sta hoce , mislim da je steta za sviju nas jer puno pomazemo jedni drugima sa par rijeci analize ili komentara ali sta ces tako je kako je znas ti nas.....
Kurbla,ja san ti predložio St.Petersburg,ti si mi potvrdio i ja budala poslušam ;)!!gleda san utakmicu i kad san skuzija da je kraj,malo san te opsovao...iskreno :P...jedan puta...ali nakon te sekunde razum mi proradi i onda krivim sam sebe,naravno!Tako da nemoj se osvrcati na sacicu ljudi koji prigovaraju!Za informaciju stavio sam 39e!!jbg biti ce bolje...pozdrav
Hajduk Živi Vječno

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 nov 2013, 22:57

miky igras li NBA?
1946

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 nov 2013, 23:00

Head je napisao/la:miky igras li NBA?
ne, igrao sam jednom i prošao ali ne volim igrati što ne mogu pratiti tj ne želim jer spavam :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 nov 2013, 23:03

zgmiky je napisao/la:
Head je napisao/la:miky igras li NBA?
ne, igrao sam jednom i prošao ali ne volim igrati što ne mogu pratiti tj ne želim jer spavam :D
A dobra ti je ta,ustanem nocu da pijem vode il da pisam i odamh na telefon da vidim rezultate,onda ako ide dobro pratim do kraja pa ujutro budem ko qrac. :lol: :lol:
1946

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 20 nov 2013, 23:22

Kofol neki ozbiljniji

West over 11.5
Johnson Over 13.5
Lee Over 16.5

6.3 Kvota

I jedan za zajebavat se

Young +
De rozan -
James +
Wade -
Irving +
Johnson +
West +
Millsap -
Smith +
Monroe -
Batum -
Peković +
Paul +
Cousins +
Nowitzki -
Harden +
Lee +
Pierce +
Anthony +

15/19 sistem :D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 20 nov 2013, 23:30

bevanda4 je napisao/la:Trump - Bingham / 2 @2,60 / over 9,5 frejmova @2,00

Žao mi je što nisam bio u mogućnosti ukazati vam na 2 poklona snookera (jučer selby 1.55, danas bingham 1.70), ali evo da se javim za večerašnji meč. Trumpa pratim dosta dugo, čak od njegovih početaka, pošto je još jako mlad (cca 23 godine).. Igra momak briljantan snooker i protiv koga god igrao, ne sjećam se kad sam ga vidio u ulozi autsajdera što se kladionica tiče. Ovdje može stvarno biti svašta, Bingham je preeviše podcijenjen i kvota od 2.60 na takvog igrača ne bi se smjela izbjeći, bar za neki narodni tiket. Mišljenja sam, ako Trump i izvuče pobjedu, to neće biti tako lagano, Stuart je u stanju zapaprit svima (popodne "whitewashao" velikog Ricky Waldena sa 4:0) te bi druga oklada na over frejmova mogla proći bez većih problema. Očekujem neodlučan meč i ne bi me ni najmanje začudilo da noćas gledamo decider (zadnji frejm odlučuje partiju). Tako da možda u singlu probam točne rezultate 6:5 i 5:6. Zapamtite, snooker kao snooker je jako težak sport za klađenje, ako me netko prati čini to na vlastitu odgovornost. Ne treba mi nikakvo plakanje (a po ovom forumu toga ima često) ako par ne prođe. Unaprijed hvala i sretno!
Ispostavilo se da sam s razlogom sumnjao u Trumpa ovaj put.. Ali žao mi ovog overa frejmova, nisam ni na tren pomislio da će ga Bingham očistit rezultatom 6-2 :mrgreen: Ugl, ako je tko uzeo u singlu ili na narodni, drago mi je ;)
U desetom selu živi Antuntun!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 20 nov 2013, 23:34

Evo 3 heroja s kojima se napada NBA veceras :

P.Pierce over (13,5) 12 - Sve vise odgovornosti uzima na sebe i zna i on da mora povuci da pocnu pobjedivati, vraca se Deron ali nema jos Lopeza, s Deronom u igri on jos vise dobiva prostora

B.Beal over (19,5) - Gledao sam utakmicu Wash. sinoc i on je glavni suter ekipe, najvise suteva u njegovim rukama, ide ga pravo dobro i ja cu da ga pratim

J.Teague over (16,5) - Ocekujem borbu pod kosevima i neka to onda iskoriti Teague da napuni kos gostiju, uz to puno bolje igra kuci i sinoc protiv Miami je igrao samo 25 minuta, odmoran je s te strane

Sretno.

Moj Pierce, 2 kosa brate jos.
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 21 nov 2013, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 nov 2013, 23:41

Sao Paulo SP - Ponte Preta SP (0:1) 1 @ 2,25
DeMarcus Cousins Under 22,5 points @ 1,80

Od 2003.godine sastali su se dvadeset puta sa trinaest pobjeda Sao Paula,četiri remija i četiri pobjede Ponte Prete.Ove godine odigrali su tri susreta gdje je Sao Paulo pobijedio dva puta a jedan susret odigran je neriješeno.U ta tri susreta Ponte Preta nije dala niti jedan gol.Ponte Preta u nacionalnom prvenstvu loše stoji i teško da će opstati u ligi iako još postoji nade.Sao Paulo je na osmom mjestu i nema šanse za osvajanje nekog boljeg mjesta tako da im je nastup na kupu veoma važan.Povratkom trenera koji je legenda Sao Paula,Murcy Ramalho,sa kojim su osvojili tri uzastopna naslova prvaka od 2006-2008.godine ,poboljšala se i igra Sao Paula
Sao Paulo je kvalitetnija ekipa,iskusnija u takmičenjima ove vrste i vjerujem da će danas pobijediti ,čak i u hendikepu.

Radi se o tome da je rođi (Cousins) sinoć iskočilo rame.. Namjestili su mu rame, dali tablete protiv bolova, ali nije to to. On danas nema šanse da bude na 100% svojih mogućnosti, rame će zasigurno biti bilno i naotečeno.. Nema informacija da neće igrati, a ako hoće sigurno neće imati svoju minutažu i pružiti partiju kakvu zna. Uostalom, jučer je igrao konstantno i jako se potrošio

sretno omladino
Semper Fidelis

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 nov 2013, 23:44

Harden 25,5 OVER

Nocas Houston igra u gostima kod Dallasa, dvije ekipe koje igraju na dosta poena, Houston sinoc imao lagan mec protiv Bostona, Harden je vise odmarao nego je igrao, postigao je 15 poena, nocas ce ga cuvati Ellis koji nije neki odbranbeni igrac. Ove sezone su vec odigrali jedan mec a Houston je pobjedio 113-105 s Harden je postigao 34 poena. Nocas ocekujem neizvjestan mec sa dosta poena i da Harden povuce i nocas svoju ekipu

Beal 19,5 OVER

Sinoc je odigrao odlican mec i postigao 25 poena, Washington nocas gostuje Clevelandu, dvije podjednake ekipe, gostima nece biti Arize i Harinngtona, te bi Beal i Wall trebali i nocas da ispucaju kombinovano svojih 30+ suteva, ocekujem da Beal predje ovu granicu

Martin 21,5 OVER

Sinoc najgori mec od pocetka sezone, samo 11 poena i sut 4/17, nije ga islo, nocas Minnesota docekuje Clipperse koji igraju meceve sa dosta poena, Martina ce cuvati Reddick koji je los defanzivni igrac, prije 10 dana je Clippersima utrpao 30 poena, i mislim da se nece ponoviti losa suterska noc kao sinoc

Ellis 21,5 OVER

Dallas docekuje Houston, dvije ekipe koje igraju brzu kosarku sa dosta suteva i dosta poena, Ellis je igrac koji voli takvu igru, kao i za Hardena ocekujem dosta poena uz neizvjestan mec, Ellis je veliki potrosac lopti u ekipi i nocas ocekujem blizu 20 suteva, u prvom mecu ove dvije ekipe je postigao 20 poena
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 20 nov 2013, 23:45

GSW – Stephen Curry (concussion) will not play.
CHA – Al Jefferson (ankle) will not play.
MIL – Larry Sanders (thumb) will not play.
MIL – Zaza Pachulia (flu) game-time decision.
MIL – Caron Butler (shoulder) probable.
MIL – Gary Neal (foot) will not play.
MIL – Brandon Knight (hamstring) questionable.
MIL – Ersan Ilyasova (ankle) probable.
MIL – Carlos Delfino (foot) will not play
BHF Bosanska Krajina!

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 20 nov 2013, 23:55

TIKET I :

Pekovic MANJE
LEE VISE
Curry MANJE

Kvota : 6,33
Uplata : 20,00
Dobitak : 126,60 KM

TIKET II :

Dragic MANJE
Mayo VISE
Parker MANJE

Uplata : 15,00
Dobitak : 94,95

TIKET III :

Beal VISE
Kanter MANJE
Vucevic VISE

Uplata : 10,00
Dobitak : 63,30
BHF Bosanska Krajina!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.