18.11.2013. BiH - Argentina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: 18.11.2013. BiH - Argentina

Post Postao/la Sabinho » 20 nov 2013, 21:14

Pauleta je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Poziv za Brazil više ne zaslužuju : Vršajević,Kvržić,Šunjić,Misimović ? ( ukoliko se ne dovede u red nema šta tražiti u Brazilu),Višća.

Do prvenstva treba provjeriti još neka imena, šteta što se povrijedio Mahmutović.
Kvržić ne zaslužuje više ? Čovjek je odigrao dva puta po 20 minuta i tu se sigurno sve vidjelo... Šunjić nezalužuje zato što je kao robusni stoper igrao beka.... Misimović kao naš daleko najbolji tehničar, stari lisac koji u svakom trenutku može izraditi akciju za gol i duša naše reprezentacije.... Višća kao mlada nada koja tek nadolazi.... Za Vršajevića se slažem. Nemogu vjerovati da je ikada bio u kadru.
Moj Pauleta ovo mora da se Jupp Heynckes krije pod nickom "Saurman",kako drugacije objasniti da je neko za tako malo vremena dobio uvid u igraceve sposobnosti? Ah daaa,pa Kvrzic igra u Rijeci ja zaboravio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2013, 21:15

DonCorleone je napisao/la:Da bi igrao mora valjda izgladiti odnose, to se podrazumjeva. Ne misli Safet sigurno na to da se treba samo izvinuti, da bi dobio poziv, jer bi to bilo krajnje iracionalno. Radi se o tome da u prvom stepenu izglade odnose, a u drugom da igra za U21 i da tek onda moze dobiti A poziv, koji Kolasinac preskace. Stim da je svakako veliki upitnik sta se tu uopste desavalo sa trenerom. Ni Jagodic nije jagnje, da se razumijemo.
Normalno da sad mora zaigrati za U21, ali prvo se mora izvinuti, jer se sam doveo u tako nezgodnu situaciju. Nije ovdje riječ o preskakanju U21 selekcije, već o disciplini.

Bešić je vraćen u U21 jer mu je karijera krenula naniže, a i bio je potreban U21 selekciji, kao Zahirović i Stevanović.

Jagodić nije jagnje, ali ovdje je on najmanje kriv. Čovjek je išao na noge Bešiću, da ga posjeti u bolnici, a na kraju ispade da je Bešić sve lažirao i nikad nije demantovao Jagodića. Samo je slao srceparajuće poruke na Fejsbuku 'uvijek sam se odazivao' i slično.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 nov 2013, 21:20

Ocigledno je u pitanju Menadzer jer je to Jagodic i priznao u intervju, da ga ne zove jer njegov menadzer kao ne zeli dobro BH fudbalu. Koja Vucibatina moras biti da svjesno zbog svojih talova unistavas karijere nasim najvecim talentima (sjetimo se i slucaja Prcic). I sto je najgore frajer je prodao takvu pricu da su ga neki i predlagali za Papetovog nasljednika, a i jos ima ljudi koji vjeruju takvom diletantu, kriminalcu i vucibatini.

Ali eto, izvukao je Pape iz rukava Veroljuba Salatica :lol: :lol: mora da mu je Sejo menadzer, sad moze prestat ta fama oko Besica. Zao mi je momka, ni kriv ni duzan ispao zrtva kriminalnih radnji dvojice selektora.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 nov 2013, 21:29

Mozambik je napisao/la:Ocigledno je u pitanju Menadzer jer je to Jagodic i priznao u intervju, da ga ne zove jer njegov menadzer kao ne zeli dobro BH fudbalu. Koja Vucibatina moras biti da svjesno zbog svojih talova unistavas karijere nasim najvecim talentima (sjetimo se i slucaja Prcic). I sto je najgore frajer je prodao takvu pricu da su ga neki i predlagali za Papetovog nasljednika, a i jos ima ljudi koji vjeruju takvom diletantu, kriminalcu i vucibatini.

Ali eto, izvukao je Pape iz rukava Veroljuba Salatica :lol: :lol: mora da mu je Sejo menadzer, sad moze prestat ta fama oko Besica. Zao mi je momka, ni kriv ni duzan ispao zrtva kriminalnih radnji dvojice selektora.
Gdje je to Pape ikada pomenuo tog igraca? Njegovo ime su napisali forumasi na ovom forumu, ali to ime nije izaslo iz usta Safeta Susica. Ako je izaslo, kopiraj tekst tog intervjua pa da vidimo da je Pape spomenuo Salatica.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 20 nov 2013, 21:52

Prije bi volio vidjet Besica to mi je zelja na dm-u nego bilo koga,moze on igrat i stopera i beka univerzalan je Besic,al gledao sam i ovog Salatica korektan je igrac,uvijek jedan od najboljih u svom timu

sejidinc
Kontakt:

Post Postao/la sejidinc » 20 nov 2013, 21:58

Realno ne znam sta ste mogli I ocekivat...Argentina vas je razbucala
...Mi smo sa igracem manje osigurali plasman..
Pitam se kad bi bosna mogla tako ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 nov 2013, 22:02

sejidinc je napisao/la:Realno ne znam sta ste mogli I ocekivat...Argentina vas je razbucala
Po toj tvojoj smijesnoj logici, bolje otici u baraz nego se direktno plasirati. A koliko ste vjerovali u prolaz na Svjetsko pokazuje i cinjenica da je selektor smijenjen, najavljivao se kraj generacije, podmladjivanje repke, da bi onda nakon pobjede se svi busali u prsa, kao eto velesila ste. U tome ste najjaci, nema vam premca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 20 nov 2013, 22:02

sejidinc je napisao/la:Realno ne znam sta ste mogli I ocekivat...Argentina vas je razbucala
A jakog li protivnika :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 nov 2013, 22:03

Mogla bi da je imala protivnika tipa Island, Hrvatska i tako te.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 20 nov 2013, 22:03

Nešto se igralo u utorak ? Zar se putnici na svjetsko nisu odlučivali u oktobru ? Jel to ovim slabijima pružena još jedna šansa ??
Ako je, vala i neka je,slabije uvijek treba malo pogurat, pomoći

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 nov 2013, 22:04

Ne treba se spustati na nivo mungosa, vidis da je cilj da neko nekog isprovocira, i da onda taj drugi bude banovan i udje sa nekim ljevim nickom i ovom zbog koga je otisao u banovice, kaze sto je mislio, ali do kraja.. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 nov 2013, 22:13

da hocemo izgubit svaku pripremnu do Brazila, tek onda bi sa pravim stavom otisli tamo :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 nov 2013, 22:18

Hraniti trolla, nenadyebivo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2013, 22:28

Troll prvo se nauci da se Bosna pise velikim slovom B ,pa se vrni.Dok te ne banuju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2013, 22:34

zizu1991 je napisao/la:Hraniti trolla, nenadyebivo.
Umjessto da mu se poseru u usta, oni ga hrane... :)

sejidinc
Kontakt:

Post Postao/la sejidinc » 20 nov 2013, 22:40

To sto neke vrijedja istina me ne zanima apsolutno...Ja nisam troll niti troloam ovdje ikoga, ja samo iznosim cinjenice. A ako se neko nasao uvrijedjen istinom me isto ne zanima.Stojim pri tome da je bosna ispodprosjecna reprezentacija ;)
.. iznis

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 nov 2013, 22:42

Nekog razbuca Argentina u prijateljskoj utakmici a nekog skotske rezerve u odlucujucoj utakmici :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 nov 2013, 22:47

adriano_leite je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ocigledno je u pitanju Menadzer jer je to Jagodic i priznao u intervju, da ga ne zove jer njegov menadzer kao ne zeli dobro BH fudbalu. Koja Vucibatina moras biti da svjesno zbog svojih talova unistavas karijere nasim najvecim talentima (sjetimo se i slucaja Prcic). I sto je najgore frajer je prodao takvu pricu da su ga neki i predlagali za Papetovog nasljednika, a i jos ima ljudi koji vjeruju takvom diletantu, kriminalcu i vucibatini.

Gdje je to Pape ikada pomenuo tog igraca? Njegovo ime su napisali forumasi na ovom forumu, ali to ime nije izaslo iz usta Safeta Susica. Ako je izaslo, kopiraj tekst tog intervjua pa da vidimo da je Pape spomenuo Salatica.
Imam neki osjecaj da je tako

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2013, 22:54

Mozambik je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:

Imam neki osjecaj da je tako
I ja imam osjecaj da cu morati srati, nakon tih tvojih osjecaja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 nov 2013, 22:56

Kad se dobro olaksas odi na stranicu potencijalni reprezentativci i imas intervju sa Jukom koji je posjetio Salatica, ne vjerujem da je radio bez znanja Safeta :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.