Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Kakve su ovo kazne za korištenje megafona? Kakva je sad to furka?!
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- champions1921
Ultras1921 je napisao/la:Kakve su ovo kazne za korištenje megafona? Kakva je sad to furka?!
BUDI ŽELJO !!!
Dupli razglas?Koliko ja kontam to se ne smije koristiti jer postoji jedan službeni,oficijelni spiker a uz dupi razglas može se dogoditi da se netko drugi "uvali" umjesto njega.Ne vidim drugi razlog...
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
a koja je to prva postava Zelje 24.72marioo8888 je napisao/la:
Prosjek godina ekipa iz vrha
Sarajevo 22.9
Borac 23.5
Zrinjski 23.6
Olimpik 23.9
Željo 24.1
Široki 26.5
" 1.postava "
Borac 27.09 (golobradi dječaci)
Sarajevo 24.45
Željo 24.72
Zrinjski 24.45
Široki 26.54
pa Amar Osim i Dino Durbuzovic zajedno, ne znaju odgovor na to pitanje a ovdje imamo "statisticki prikaz" jeli Josip Kvesic sa 21god tu uracunat, on je za mene prva postava u trenutnoj nemogucnosti da igra, Bejno Colic isto 21, Zolotic Nermin...
ili se racuna ko je poceo najvise nastupa silom prilika, gdje u svakom timu imamo po par mnogo starijih igraca koji su tu iz raznih razloga kao npr Bucan u Zelji.
Borac je druga prica oni su u stariji, ali su se skupili jedva uz onu "daj sta das", u tom pokusaju to "daj sta das" Borcu je ostalo tek starijih igraca koji kvare prosjek, i ako si upucen u situaciju znas da ih Borac nije toliko birao vec se uradilo najvise sto se moglo, i opet imamo mladji prosjek nego vecinu prvaka od 2003-2012.
nije ni vazno, ocigledno nisi shvatio poentu,
htio sam reci da je prije igrac uglavnom vezao se za klub, zivio uz klub duzi period godina okosnice ekipa su se znale godinama, bilo kojeg kluba, i stabilnih i nestabilnih, ako sada nabrojimo glavne igrace jednog tima ove sezone i prosle te pretprosle imamo tri razlicita spiska, npr. Zelju sa Sehic,Bogicevic, Visca, Bucan, pa onda slijedece godine tandem Zeba- Popovic, pa onda iduce.. Guso, Nyema u defanzivi, Zeba u sredini i Adilovic naprijed, evo sada Loncaric, Kerla, Tomic, i Ara.
znaci nijedan tim nema nista sa prethodnim (osim trofeja ), samo Svraka i Stanic igrali 2009 u timu.
isto je sa ostalim klubovima, ima boljih ali ima i gorih ko sto je FKS koji je promijenio preko 80 igraca 2009-2013.
i uporedi to sa ekipama koje su igrale tamo od 1997-2004. ljudi igrali godinama zajedno.
Mokroguz je napisao/la:tu i tamo je napisao/la:[...]vecina golobradih momaka naspram Olimpica sa Torlakom, Regojem,Smajicem, Zebom,Muharemovicem ovo zvuci kao sampionski tim,samo da ima druge dresove plave,bordo, trobojka, bijele nije vazno,ali ovako uz zelene tesko ... [..]![]()
![]()
![]()
Odoh da ofarbam jaja rozom bojom pa da konacno osvojimo titulu
tu i tamo je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:tu i tamo je napisao/la:[...]vecina golobradih momaka naspram Olimpica sa Torlakom, Regojem,Smajicem, Zebom,Muharemovicem ovo zvuci kao sampionski tim,samo da ima druge dresove plave,bordo, trobojka, bijele nije vazno,ali ovako uz zelene tesko ... [..]![]()
![]()
![]()
Odoh da ofarbam jaja rozom bojom pa da konacno osvojimo tituluznas ti sta sam ja mislio...mimo Olimpica, bilo koji klub da ima ovu ekipu bio bi sampion, osim Celika, oni bi opet odigrali nerjeseno.
Površno je razmišljati da titule dolaze sa nekoliko dobrih igrača. Igrači jesu bitni, ali treba sagledati kompletnu sliku. Snaga kluba, rad uprave, uslovi za rad, podrška klubu, navijači itd. Tu ne želim reći ništa loše za bilo koji klub, da se ogradim
Je li to prognoza da cemo biti sampioni?tu i tamo je napisao/la:znas ti sta sam ja mislio...mimo Olimpica, bilo koji klub da ima ovu ekipu bio bi sampion, osim Celika, oni bi opet odigrali nerjeseno.
Sigurno da utice ponekad podrska velikog broja navijaca, ali ne mislim da je to nesto toliko bitno da se ne moze do titule, barem u nasoj ligi, bez toga. Ili do Evrope uopste. A to nama bas i treba taj iskorak u Evropu ili cak i titulu uzeti ako mozemo, da bi se prikljucilo vise naroda nama.
A za sada imamo najbolji alibi od svih navijaca u BiH. Odnosi se na onaj slucaj kad su zakukali Mladost na "losem gostoprimstvu" od strane nas na Otoci, a niko im nije vjerovao.
Nece niko nikome vjerovati bilo sta da uradimo, mozemo utrcati na utakmice na terenu i kaznio bi savez protivnika.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
upravo zbog toga sam i rekao ovo, dakle Olimpicu nedostaje sve ostalo, a imaju igrace.irh je napisao/la:tu i tamo je napisao/la:
Površno je razmišljati da titule dolaze sa nekoliko dobrih igrača. Igrači jesu bitni, ali treba sagledati kompletnu sliku. Snaga kluba, rad uprave, uslovi za rad, podrška klubu, navijači itd. Tu ne želim reći ništa loše za bilo koji klub, da se ogradim
i kada bi ove igrace prebacio na Grbavicu, Kosevo, BL... itd. vec bi se znao sampion.
ovako Olimpic ako izbori europu to ce biti ogroman uspjeh, ali i to tesko.
Mokroguz je napisao/la:Je li to prognoza da cemo biti sampioni?tu i tamo je napisao/la:znas ti sta sam ja mislio...mimo Olimpica, bilo koji klub da ima ovu ekipu bio bi sampion, osim Celika, oni bi opet odigrali nerjeseno.
:
ali fale vam jos neke stvari, npr. vecina uprave, ostalog kadra i djece koja treniraju navijaju za Zelju ili FKS.
kad to prebebrodite, onda ste sampioni.
Nadam se da ce nam djeca poceti navijati za nas kad osvojimo titulu.
Jedan nas prijasnji kadet, Edis Tahiri, vrlo dobar igrac, cini mi se nastupao i za U17 BiH; igrao za nase kadete, presao u juniore Sarajeva, a navija za Zelju.
Jedan nas prijasnji kadet, Edis Tahiri, vrlo dobar igrac, cini mi se nastupao i za U17 BiH; igrao za nase kadete, presao u juniore Sarajeva, a navija za Zelju.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako stvari gledas koje vrijede u svijetu onda si u pravu.Nedostatak Olimpica nisu navijaci nego nerad uprave stvarima koje su van fudbala.Bezbroj je bilo utakmica gdje smo pokradeni i sudije kaznjavane a bodovi otisli,ne zelim nikoga uvrijediti ali sam podatak da u duelima sa komsijama nikada nam nije sviran penal u nasu korist a protiv nas vise od desetak,Savez nam dva puta ukrade izlaz u Evropu a Zrinja ni danas ne moze dobiti lovu od UEFE zbog poreza.U klubu je sutnja i niko se ne zali, ocito odlucili igrati na duze staze.Ako se ne dopusti reprogram poreza ili ne usvoji zakon o otpisu poreza jeli onda ostaje fakat da samo velez,siroki i olimpic ce u evropu.I sta biva da je nas sef lud i nije mogao zavaliti olimpic i uzeti titulu a sada kukati.Mislim da ne lazemo se, vecina nabrojanih klubova vuce dugovanja veca od sedam mio KM i voda je dosla do grla,mi imamo vremena,nije nam neka frka.tu i tamo je napisao/la:upravo zbog toga sam i rekao ovo, dakle Olimpicu nedostaje sve ostalo, a imaju igrace.irh je napisao/la:tu i tamo je napisao/la:
i kada bi ove igrace prebacio na Grbavicu, Kosevo, BL... itd. vec bi se znao sampion.
ovako Olimpic ako izbori europu to ce biti ogroman uspjeh, ali i to tesko.
dobro ba, nije sve tako crno bijelo...svejedno je napisao/la:tu i tamo je napisao/la:irh je napisao/la: Ako stvari gledas koje vrijede u svijetu onda si u pravu.Nedostatak Olimpica nisu navijaci nego nerad uprave stvarima koje su van fudbala.Bezbroj je bilo utakmica gdje smo pokradeni i sudije kaznjavane a bodovi otisli,ne zelim nikoga uvrijediti ali sam podatak da u duelima sa komsijama nikada nam nije sviran penal u nasu korist a protiv nas vise od desetak,Savez nam dva puta ukrade izlaz u Evropu a Zrinja ni danas ne moze dobiti lovu od UEFE zbog poreza.U klubu je sutnja i niko se ne zali, ocito odlucili igrati na duze staze.Ako se ne dopusti reprogram poreza ili ne usvoji zakon o otpisu poreza jeli onda ostaje fakat da samo velez,siroki i olimpic ce u evropu.I sta biva da je nas sef lud i nije mogao zavaliti olimpic i uzeti titulu a sada kukati.Mislim da ne lazemo se, vecina nabrojanih klubova vuce dugovanja veca od sedam mio KM i voda je dosla do grla,mi imamo vremena,nije nam neka frka.
koliko ce se truditi Zeba u Olimpicu ako u Zelji nije davao sve od sebe, znaci jos manje, hoce li Torlak i Muharemovic "ginuti" ko u FKS... hoce malo sutra. I kako onda biti ozbiljan klub.
ima tu svega...
Ako stvari gledas koje vrijede u svijetu onda si u pravu.Nedostatak Olimpica nisu navijaci nego nerad uprave stvarima koje su van fudbala.Bezbroj je bilo utakmica gdje smo pokradeni i sudije kaznjavane a bodovi otisli,ne zelim nikoga uvrijediti ali sam podatak da u duelima sa komsijama nikada nam nije sviran penal u nasu korist a protiv nas vise od desetak,Savez nam dva puta ukrade izlaz u Evropu a Zrinja ni danas ne moze dobiti lovu od UEFE zbog poreza.U klubu je sutnja i niko se ne zali, ocito odlucili igrati na duze staze.Ako se ne dopusti reprogram poreza ili ne usvoji zakon o otpisu poreza jeli onda ostaje fakat da samo velez,siroki i olimpic ce u evropu.I sta biva da je nas sef lud i nije mogao zavaliti olimpic i uzeti titulu a sada kukati.Mislim da ne lazemo se, vecina nabrojanih klubova vuce dugovanja veca od sedam mio KM i voda je dosla do grla,mi imamo vremena,nije nam neka frka.
[/quote]
....................
Mislim da puno toga nisi u pravu. Slika je mnogo drugačija od toga što ti prikazuješ, ali eto mogu tu stati.
....................
Mislim da puno toga nisi u pravu. Slika je mnogo drugačija od toga što ti prikazuješ, ali eto mogu tu stati.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Je li primjetio iko da je našoj ligi skočio rejting na kladonicama.Več par kola u vodećim kladionicama u BiH dopušteno je da bez problema igramo cjelu ligu. 
Samo ukazujem na cinjenice,ocito da se duva u pogresnom pravcu.Sve kosta ,titule,izlasci u evropu,sudije,lobiranje i dr.svakim danom je sve gore za neke klubove.Titula kosta oko 3 mio KM bar po izjavama ljudi iz vodecih klubova i gdje se doslo i sta se uradilo.Prica ko ce se truditi ili ne je navijacka a sustina je dotaklo se dno,kuda dalje i kako to su prava pitanja a posebno kako naci odgovor.Ne mozes pricati i sanjati o titulama a da ti neko oprosta stvorene dugove.
Zeba vam nije igrao jer sto mu je obecano nije isplaceno a Torlak je kao i Muharemovic vidno razocaran odnosom FKS prema njima.Mislis da ce Skaljic igrati bolje u zelji nego kod nas
ako nista imao redovna primanja ili M.Karic da daje vise u FKS nego kod nas 
Zeba vam nije igrao jer sto mu je obecano nije isplaceno a Torlak je kao i Muharemovic vidno razocaran odnosom FKS prema njima.Mislis da ce Skaljic igrati bolje u zelji nego kod nas
Opet se ovaj dušebrižnik Olimpica javio.:-)A vidim spomenu neko Muharemovića u kontekstu nedovoljne borbenosti a čovjek se trudi istinski za klub pa je zato i dobio kapitensku traku.Za Zebu ćemo vidjeti a za Torlaka ne bih komentarisao jer je isti došao u klub prije nešto više od dva mjeseca.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Lede gine na terenu za nas, ko je gledao utakmice prepoznace to.
Kokot se brzo uklopio i takodjer bori se zestoko, vrlo vrijedan igrac, i siguran sam da ce i Torlak zavoliti ekipu uskoro ako nije vec.
Moze se kladiti da Leotar izgubi protiv Borca i izgubiti pare.
Kokot se brzo uklopio i takodjer bori se zestoko, vrlo vrijedan igrac, i siguran sam da ce i Torlak zavoliti ekipu uskoro ako nije vec.
Zanimljiva liga.slobodnjak je napisao/la:Je li primjetio iko da je našoj ligi skočio rejting na kladonicama.Več par kola u vodećim kladionicama u BiH dopušteno je da bez problema igramo cjelu ligu.
Moze se kladiti da Leotar izgubi protiv Borca i izgubiti pare.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- invincible1921
- Kontakt:
dzaba sva pojacanja muharemovic i duljevic kljucni igraci olimpika ove godine,pogotovo muharemovic.Da nije njega tesko bi olimpik bio u vrhu
=\_1921_/=
http://www.b92.net/news/pics/2013/11/18 ... 8_w640.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjajn tekst na B92
Sjajn tekst na B92
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:

Ne poredim dugovanja klubova, samo dizati NG u nebesa, a samo ovako zna poslovati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.