Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la JTS » 20 nov 2013, 21:38

Pauleta je napisao/la:
JTS je napisao/la:poredit' Hajrovića i Salatića :lol: Bošnju i četnika :lol: ono stvarno, kakav Salatić, m'rš, neka igra za Serviu
Kako te nije sramota??????? Hoćeš reći da samo vi imate pravo na BiH?????? Administratori bi ovo trebali sankcionirati, jer kada bi neko na taj način uvrjedio igrača Bošnjaka odmah bi dobio ban.
ne, imam problem samo kad je Salatić u pitanju .. mnogo gotivim Misketa i Ogija;-) prihvatio bih raširenih ruku i prelivodu Hrgotu, a gle čuda, nije Bošnjo
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 20 nov 2013, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Batko
Kontakt:

Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Batko » 20 nov 2013, 21:40

Sjedite na usima.... Radi se na Salaticu i Hrgoti.... Za sada je Salatic puno blizi dok Hrgota se još uvijek nije 100% odlučio ali se nece lako odustati...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 20 nov 2013, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 20 nov 2013, 21:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:garant pokusava, vidis kako su se svi digli, savez radi odlicno, samo je pitanje da li on to zeli, ja mislim da je tesko, ali treba izaci u javnost i reci kakvo je misljenje Hrgote na eventualni poziv rep. BiH

Salatic jeste bolji igrac od Hadzica, ali nekako ne mogu jos da predjem preko nekih stvari.
Što se Hrgote tiče, tu se zaista ništa nezna. Kada je to danas u nogometu sve samo interes, pa pretpostavljam da i on još važe. HR mediji su nekoliko puta objavili da će igrati za Hrvatsku, iako to Brane nigdje nije izjavio. Samo ponavlja da razmišlja.
A što se Salatića tiče, jbg život ide dalje. Reprezentacija je na prvom mjestu i dobra igra. Ja jedino nisam za strance.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

emir_

Post Postao/la emir_ » 20 nov 2013, 21:41

Salatić: "Volim Švicarsku ali ja sam Bosanac"!
4-IN-A-ROW

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 20 nov 2013, 21:43

Kakav crni Salatic i Hrgote eto ih nek igraju gdje su do sad igrali,Besic je za Salatica stroj,nek dovedu Tankovica nista nije losiji od Hrgote a ima zelju da igra za nas,takodje iskripi i na desnom beku jer za Mujdzu nemamo alternativu,vidim ovaj mali Ali Suoljic igra desnog beka,uglavnom niosta nam ova dvojica netrebaju Tanakovic i Besic i to je to,cuj ovog oce sa 28 da igra za repku

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 nov 2013, 21:44

DAJTE KAD JE IGRAO HRGOVIC PA VALJDA MOZE I SALATIC NIJE LI TAKO?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 nov 2013, 21:44

Pauleta je napisao/la:
Reprezentacija je na prvom mjestu i dobra igra. Ja jedino nisam za strance.
Pa veci je ovaj stranac u svojoj zemlji nego Acin Zeko 8-)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2013, 21:45

Za mene je samo interesantno dali nam moze biti od koristi ili ne. Neke izjave tamo o patriotizmu i tako dalje me ne interesuju, sa tim se ne pobjedjuju utakmice. Kako su ovdje samo razapinjali Kolasinca i Hajrovica, o Begovicu da ne govorim ili ti Mujdzi ili...primjecujete nesto? :mrgreen:

Kazem evo mu sanse da zastupa Srpsku i mnogo toga vise na terenu, dakle nema problema. Ali jednostavno imam los osjecaj kada zovemo stare igrace iz slabih liga (Vrsajevic itd.), no ovog lika jos nikad nisam gledao, tako da samo pogadjam. Cilj nam moraju uvjek biti mladi perspektivni igraci i ovdje treba maksimalno trud uloziti. Sto se tice Jakupovica...sam je kriv sto nije platio svoj nastup u ono vrijeme.
Batko je napisao/la:Sjedite na usima.... Radi se na Salaticu i Hrgoti.... Za sada je Salatic puno blizi dok Hrgota se još uvijek nije 100% odlučio ali se nece lako odustati...
Izvor?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2013, 21:46

Vidim onaj cigan i izdajnik Jakupovic se javlja. :lol: Kao prvo sjedi na klupi u raznim klubovima godinama, a kao drugo je nevjerovatno da taj izdajnik ima obraza nesto pricat o reprezentaciji. Mrs u rupu, pacove jedan.

Salatic neka igra. Nigdje nisam vidio nikakve nacionalistiske izjave. Pa sta ako mu je Srbija draza? Mislite da je svima u reprezentacija BiH na prvom mjestu? How yes no. Svi znamo motive pojedinih.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 20 nov 2013, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir_

Post Postao/la emir_ » 20 nov 2013, 21:47

Hrgota je iz Kaknja, ako vam se ne gadi.
4-IN-A-ROW

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 nov 2013, 21:47

evo sad na stranu što ja ne želim Salatića u repki, zašto bi on igrao ispred Bešića? šta on ima što nema Bešić? plus je ovaj mlađi i budućnost repke, a može biti i sadašnjost .. pa momak je sa 18 godina debitovao za repku, o čemu mi pričamo??? da ne pričam o meču protiv Mexica
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 nov 2013, 21:48

Salatic i Jakupovic bi nasoj reprezentaciji donijeli takav dobitak kao sto je Sammir donio Hrvatskoj. Raspad atmosfere. Begicu ne zayebavaj se sad kad si dosad sve odlicno uradio. ;)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 nov 2013, 21:48

Principatus,

Izvor, trust me.
Kad sam slagao nešto, ne mogu ti reci ovako javno kako znam stvari...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 nov 2013, 21:48

Cartman je napisao/la:Vidim onaj cigan i izdajnik Jakupovic se javlja. :lol: Kao prvo sjedi na klupi u raznim klubovima godinama, a kao drugo je nevjerovatno da taj izdajnik ima obraza nesto pricat o reprezentaciji. Mrs u rupu, pacove jedan.
Na prvom okupljanju reprezentacije pod palicom Fuada Muzurovica bio je prisutan Eldin Jakupovic.Trenirao je tri dana sa repkom i onda je dosva obavijest iz UEFE da nema pravo nastupa za nas drzavni tim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2013, 21:50

Sabinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vidim onaj cigan i izdajnik Jakupovic se javlja. :lol: Kao prvo sjedi na klupi u raznim klubovima godinama, a kao drugo je nevjerovatno da taj izdajnik ima obraza nesto pricat o reprezentaciji. Mrs u rupu, pacove jedan.
Na prvom okupljanju reprezentacije pod palicom Fuada Muzurovica bio je prisutan Eldin Jakupovic.Trenirao je tri dana sa repkom i onda je dosva obavijest iz UEFE da nema pravo nastupa za nas drzavni tim.
Zato sto je prije toga odbio BiH i igrao za Svicarsku. Djubre.

Svakako nema kvalitet i ne vrijedi o njemu pricat. Istina, ima mnogo iskustva grijanje klupe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 20 nov 2013, 21:50

Kakav Salatic ima onaj jedan lik neko je postavljao ovdje link,neznam kako se zove igra u Holandiji dm je mislim visok korpulentan igrac,a i Hrgota da dodje umjesto koga ce on igrat,jer mislim da cemo na svjetskom igrat sa jednim napadacem,imamo mi i boljih golmana od Jakupovica,ovaj iz Bayerna,onda onaj iz Belgije,pa ovaj iz Dortmunda

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 nov 2013, 21:50

Sabinho je napisao/la:
Nije imao pravo za nastup jer je ranije potpisao da zeli igrati za Svicarsku. :mrgreen:
Imao je pravo za nastup u nasoj U-21 prije toga, a onda potpisao da zeli igrati za njih.

emir_

Post Postao/la emir_ » 20 nov 2013, 21:51

Salatić i Hrgota viđeni u ponedjeljak u Vatri.
4-IN-A-ROW

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 20 nov 2013, 21:51

JTS je napisao/la:evo sad na stranu što ja ne želim Salatića u repki, zašto bi on igrao ispred Bešića? šta on ima što nema Bešić? plus je ovaj mlađi i budućnost repke, a može biti i sadašnjost .. pa momak je sa 18 godina debitovao za repku, o čemu mi pričamo??? da ne pričam o meču protiv Mexica
Ima iskustvo i kvalitet. Sama cinjenica da nikad nije igrao za Srbiju dovoljno govori o njegovom "patriotizmu"(vidim neki ga i cet.nikom nazivaju :roll: ). Vidim i srbi napisase prije par godina da je bas profesionalac, a takav nam i treba na zadnjem veznom.

Radujemo sto je ovu vijest objavila reprezentacija,ba jer oni za razliku od duplog sporta i onog sc-a pisu vecinom provjerene stvari..tako da je on 90% na radaru ns/fbih.

ABd na proljece i da debituje ;)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 nov 2013, 21:52

Pauleta je u pravu treba sve igrace pohvatati pa isprobati u prijateljskim tekama koje predstoje, a onda iz ukupne baze igraca izabrati 23 putnika na SP.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 20 nov 2013, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Miske01, Proximic, torbica, zgembo89 i 77 gostiju.