Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ovo brojanje krvnih zrnaca i odbacivanje svih i svakoga stvarno izluđuje. Naravno da nam trebaju i Salatić i Jakupović, kao što su trebali Hajrovići i Kolašinac, trebaju nam i Hrgota, Tanković, Lazić, Vučkić itd itd... Ovo je reprezentacija koja okuplja ili se trudi okupiti sve najbolje igrače iz Bosne i Hercegovine. Dakle, taj Salatić kao rođeni Bosanac ima pravo na bijeli dres kao i svi mi ovdje. Ko to ima pravo da bude sudac i važe prava?
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jakupovica pogotovo ne zelim(o)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nije ovo nikakvo "balinjanje". Vranjes je Srbin, Misimovic, Stevanovic takodjer, pa jesil ikog vidio da je rekao nesto protiv njih. Vranjesu je skandiralio citavo Bilino polje, iako ima slike sa Srpskom zastavom, to je prihvaceno i niko protiv njega, niti bilo koga drugog nije ni jednu ruznu rijec rekao.Fecox je napisao/la:100 % sam saglasan i slažem se s Pauletom,fakat ove priče i balinjanje veze s mozgom nemaju,neka neko cim prije reaguje !Pauleta je napisao/la:Kako te nije sramota??????? Hoćeš reći da samo vi imate pravo na BiH?????? Administratori bi ovo trebali sankcionirati, jer kada bi neko na taj način uvrjedio igrača Bošnjaka odmah bi dobio ban.JTS je napisao/la:poredit' Hajrovića i SalatićaBošnju i četnika
ono stvarno, kakav Salatić, m'rš, neka igra za Serviu
Ovaj je vec negdje izjavljivao o republici srpskoj, Srbiji, da nije Bosanac itd.. znaci sa razlogom se sumnja u iskrenosti jegovih namjera a nikakvo balinjanje, sta god ti to znacilo i za to bi trebao da dobijes ban.
Dobro te je, ba, više, popusti nas s tvojom "mir, mir, niko nije kriv" retorikom. Nismo mi praznoglava stoka da bi nam se svaka šuša mogla privaliti u repku.Pauleta je napisao/la:Ovo brojanje krvnih zrnaca i odbacivanje svih i svakoga stvarno izluđuje. Naravno da nam trebaju i Salatić i Jakupović, kao što su trebali Hajrovići i Kolašinac, trebaju nam i Hrgota, Tanković, Lazić, Vučkić itd itd... Ovo je reprezentacija koja okuplja ili se trudi okupiti sve najbolje igrače iz Bosne i Hercegovine. Dakle, taj Salatić kao rođeni Bosanac ima pravo na bijeli dres kao i svi mi ovdje. Ko to ima pravo da bude sudac i važe prava?
a kome to vama? čija je to reprezentacija? ajde molim te imenuj? ako ti se ratuje idi pajdo u siriji, afganistan, irak...mavi je napisao/la:Dobro te je, ba, više, popusti nas s tvojom "mir, mir, niko nije kriv" retorikom. Nismo mi praznoglava stoka da bi nam se svaka šuša mogla privaliti u repku.Pauleta je napisao/la:Ovo brojanje krvnih zrnaca i odbacivanje svih i svakoga stvarno izluđuje. Naravno da nam trebaju i Salatić i Jakupović, kao što su trebali Hajrovići i Kolašinac, trebaju nam i Hrgota, Tanković, Lazić, Vučkić itd itd... Ovo je reprezentacija koja okuplja ili se trudi okupiti sve najbolje igrače iz Bosne i Hercegovine. Dakle, taj Salatić kao rođeni Bosanac ima pravo na bijeli dres kao i svi mi ovdje. Ko to ima pravo da bude sudac i važe prava?
Ja bih ovog Gotliba zvao, ali nakon svjetskog. Nije pravedno da neki momci izgube mjesto zbog ovih interesdzija. Hajde da mu je 20 godina, nego frajeru 28 godina i odjednom sad kao zainteresovan. Moze brale, ali nakon svjetskog ces dobiti sansu u prijateljskoj.
E moj Jakupovicu, mozes se ti posipati pepelom, ali kurchio si se, guzicom vrata zatvorio reprezentaciji BiH ostavio svoju generaciju da trunu u blatu (kako si mislio). Sada tvoji vrsnjaci odose u Brazil, a ti kupi Begovicev dres i navijaj glasno uz HD digitalni prijem u Svici (mi cemo se malo vise patiti u BiH). Dobro znas da selektori nisu vjecni, i to sto te Baka nije pozivao ne znaci da te naredni selektor ne bi zvao. Odabrao si, i to pogresno. Sta ces, nije svako Dzelo Hadziselimovic.
E moj Jakupovicu, mozes se ti posipati pepelom, ali kurchio si se, guzicom vrata zatvorio reprezentaciji BiH ostavio svoju generaciju da trunu u blatu (kako si mislio). Sada tvoji vrsnjaci odose u Brazil, a ti kupi Begovicev dres i navijaj glasno uz HD digitalni prijem u Svici (mi cemo se malo vise patiti u BiH). Dobro znas da selektori nisu vjecni, i to sto te Baka nije pozivao ne znaci da te naredni selektor ne bi zvao. Odabrao si, i to pogresno. Sta ces, nije svako Dzelo Hadziselimovic.
- Principatus
- Kontakt:
Pa super, evo sad moze dobiti sansu da predstavlja ne samo Srpsku vec cak citavu BiH, zamislite tek onda njegovu radost.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Moja želja je da bar jednom obučem dres Srpske - rekao je Salatić.

Sa 28 godina u Svici mi bas ne djeluje kao neki veliki potencijal, koji bi nam mogao pomoci dalje.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 20 nov 2013, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo da kažem, Salatic se nigdje nije nudio sam niti je dao bilokakvu izjavu za naše medije oko nastupa za BiH....
Mi smo napravili prvi korak jer je porijeklom iz BiH, ima pravo nastupa a igra mjesto gdje nam fali takav profil bezprijekorno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi smo napravili prvi korak jer je porijeklom iz BiH, ima pravo nastupa a igra mjesto gdje nam fali takav profil bezprijekorno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- maroonGiant
- Kontakt:
Ako je istina ovo sto je izjavljivao onda ne treba dobiti poziv...ako se osjeca srbinom i ne voli Bosnu i ne priznaje njene granice ne zasluzuje poziv...jos nije neka klasa radije nek Pape pozove Besica il' Prcica prekomanduje u A selekciju..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam za njega cuo haman od prvog dana na ovom forumu. Znaci tamo negdje 2008. Uvijek se kao nesto provlacio po forumu, ali bilo je dosta novinskih clanaka u kojem dokazuje ko je, sta je i sta zeli, tako da nam ne treba. Upravu si, imamo tu Besic. Pored toga bi dodao da bi se trebao uputiti poziv Prcicu, momak moze igrati na DMF, pored toga sto je tehnicki jak, momak moze i trcati.Principatus je napisao/la:Pa super, evo sad moze dobiti sansu da predstavlja ne samo Srpsku vec cak citavu BiH, zamislite tek onda njegovu radost.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Moja želja je da bar jednom obučem dres Srpske - rekao je Salatić.Nego iskreno, ko je taj lik?
Pozvati Besica i gledati dalje.
Sa 28 godina u Svici mi bas ne djeluje kao neki veliki potencijal, koji bi nam mogao pomoci dalje.
Reprezentacija pripada ljudima/građanima koji žive u BiH i koji BiH doživljavaju kao vlastitu domovinu, a ne nekuPauleta je napisao/la:a kome to vama? čija je to reprezentacija? ajde molim te imenuj? ako ti se ratuje idi pajdo u siriji, afganistan, irak...mavi je napisao/la:Dobro te je, ba, više, popusti nas s tvojom "mir, mir, niko nije kriv" retorikom. Nismo mi praznoglava stoka da bi nam se svaka šuša mogla privaliti u repku.Pauleta je napisao/la:Ovo brojanje krvnih zrnaca i odbacivanje svih i svakoga stvarno izluđuje. Naravno da nam trebaju i Salatić i Jakupović, kao što su trebali Hajrovići i Kolašinac, trebaju nam i Hrgota, Tanković, Lazić, Vučkić itd itd... Ovo je reprezentacija koja okuplja ili se trudi okupiti sve najbolje igrače iz Bosne i Hercegovine. Dakle, taj Salatić kao rođeni Bosanac ima pravo na bijeli dres kao i svi mi ovdje. Ko to ima pravo da bude sudac i važe prava?
tvorevinu nastalu na tuđoj krvi. Sve ti ovo znaš, ali te to nije spriječilo da me, onako na prvu, okvalifikuješ kao mudžahedina kojeg bi slao na svjetska ratišta. Poenta: reprezentacija je tvoja koliko i moja ako zaista ovu zemlju smatraš svojom. I, ne zovi me pajdom, ne kontam te prekodrinske izraze. LP
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Kakav rat, kakva Sirija i Afganistan?
Mozel neko ovog "Pauleta" smiriti. Hvala.
Mozel neko ovog "Pauleta" smiriti. Hvala.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 20 nov 2013, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Samo se vi pjenite. Vero je novi zmaj i ubuduće ćemo imati kvalitetnog zadnjeg veznog. Nadam se da će na sp kao drugi i treći golman ići jakupović i burić, pa da budemo skroz mirni i na toj poziciji. još hrgota kao treća špica, pavlović kao drugi lijevi bek i fenomenalni prcić kao 12-ti igrač...
Upravu si Pauleta treba sve te igrace kaparisati, ja bih jos samo dodao Rodica, Arslanagica, Tankovica, Bencuna, Pasalica, T.Susica itd. I imoram pohvaliti tvoj pacifisticki nacin komentarisanja!Pauleta je napisao/la:Samo se vi pjenite. Vero je novi zmaj i ubuduće ćemo imati kvalitetnog zadnjeg veznog. Nadam se da će na sp kao drugi i treći golman ići jakupović i burić, pa da budemo skroz mirni i na toj poziciji. još hrgota kao treća špica, pavlović kao drugi lijevi bek i fenomenalni prcić kao 12-ti igrač...
- DonCorleone
- Kontakt:
Odakle tebi informacije o VeriPauleta je napisao/la:Samo se vi pjenite. Vero je novi zmaj i ubuduće ćemo imati kvalitetnog zadnjeg veznog. Nadam se da će na sp kao drugi i treći golman ići jakupović i burić, pa da budemo skroz mirni i na toj poziciji. još hrgota kao treća špica, pavlović kao drugi lijevi bek i fenomenalni prcić kao 12-ti igrač...

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zaboravio si Vučkićavendeta87 je napisao/la:Upravu si Pauleta treba sve te igrace kaparisati, ja bih jos samo dodao Rodica, Arslanagica, Tankovica, Bencuna, Pasalica, T.Susica itd. I imoram pohvaliti tvoj pacifisticki nacin komentarisanja!Pauleta je napisao/la:Samo se vi pjenite. Vero je novi zmaj i ubuduće ćemo imati kvalitetnog zadnjeg veznog. Nadam se da će na sp kao drugi i treći golman ići jakupović i burić, pa da budemo skroz mirni i na toj poziciji. još hrgota kao treća špica, pavlović kao drugi lijevi bek i fenomenalni prcić kao 12-ti igrač...

- Principatus
- Kontakt:
Ma Pauleta je upravu, on zastupa radikalni pristup sto se tice vrbovanja novih igraca kao i ja.
No kod ovog lika ne vidim kako nam on moze pomoci. Onda radije Besica ili Kolasinca na tu poziciju, iako Kolasinac kaze da mu nije najdraza. Salihovic je isto tu. Upravo nas ove povrede zezaju. Sto se tice Hrgote, odmah bi potpisao, samo neznam dali nas savez uopste pokusava nesto u njegovom slucaju.

No kod ovog lika ne vidim kako nam on moze pomoci. Onda radije Besica ili Kolasinca na tu poziciju, iako Kolasinac kaze da mu nije najdraza. Salihovic je isto tu. Upravo nas ove povrede zezaju. Sto se tice Hrgote, odmah bi potpisao, samo neznam dali nas savez uopste pokusava nesto u njegovom slucaju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja sam Veru puno puta gledao i čovjek može pomoći. Da smo jasni, ne bih ja bježao niti od Hadžića na toj poziciji, ali Salatić je onaj klasični DM.Principatus je napisao/la:Ma Pauleta je upravu, on zastupa radikalni pristup sto se tice vrbovanja novih igraca kao i ja.![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
garant pokusava, vidis kako su se svi digli, savez radi odlicno, samo je pitanje da li on to zeli, ja mislim da je tesko, ali treba izaci u javnost i reci kakvo je misljenje Hrgote na eventualni poziv rep. BiH
Salatic jeste bolji igrac od Hadzica, ali nekako ne mogu jos da predjem preko nekih stvari.
Salatic jeste bolji igrac od Hadzica, ali nekako ne mogu jos da predjem preko nekih stvari.
Pauleta je napisao/la: Samo se vi pjenite. Vero je novi zmaj i ubuduće ćemo imati kvalitetnog zadnjeg veznog. Nadam se da će na sp kao drugi i treći golman ići jakupović i burić, pa da budemo skroz mirni i na toj poziciji. još hrgota kao treća špica, pavlović kao drugi lijevi bek i fenomenalni prcić kao 12-ti igrač...

Ko to kaze ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.