18.11.2013. BiH - Argentina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

molotovljev

Re: 18.11.2013. BiH - Argentina

Post Postao/la molotovljev » 20 nov 2013, 19:10

Uglavnom, puno pišete a jako malo toga nam kažete, gotovo ništa. Šuplja priča i prilika da se na ovaj način
iskoristi slobodno vrijeme, kojeg imate zaista mnogo.
F.K.SARAJEVO

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 nov 2013, 19:24

DonCorleone je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Ne, ali kako smo selektroa hvalili za prolaz na SP tako ga moramo moci kritikovati i za losu tekmu protiv Argentine, ja se samo nadam da ce Pape iz ove tekme izvuci prave zakljucke i napraviti potrebne promjene.
Pazi vendeta, logika je sledeca, covijek koji nas je odveo na SP ne smije biti izlozen kritici. Zapravo odredjeni forumasi to ne smatraju ni kritikom nego uvredom ako kazes da je Safet imao nekoliko amaterskih postupaka u mecu sa Argentinom i proslosti. Imas forumase, njih 2-3 koji konstantno, neovisno o cemu da se radi, imaju zadnju rijec u kontekstu sa kritikom nad Safetom. Drugim rijecima, neovisno koliko da si u pravu sa tim sto kazes, ljudi idu glavom kroz zid, imaju betonsko misljenje koji niko nikada promjeniti nece, a to ti o njima sve govori.

Realno, onakvu postavu ne bi ni jedan trener na planeti izveo kao Safet protiv Argentine. Uz slogan "vidjeti koliko mozemo sa najvecim" ja bi dodao floskulu "uz najmoguce teske uvjete i ostavljanje stopera na milost i nemilost ARGENTINE". tako da...ne radi se tu o jednoj ili dvije greske. Tu ima gresaka koje su radjene periodicno.

Neki idu dalje pa blate odredjene igrace koji se spomenu u pozitivnom kontekstu sa repkom, samo da bi odbranili nepozivanje sa strane Safeta, mislim konkretno na Besica. Da, Besic igra stopera, i da, on igra u Madjarskoj, ali valjda to ne bi trebao biti jedini kriterij pozivanja u reprezentaciju, valjda kvalitet i potencijal igraju takodjer vaznu ulogu. Stim da i ovako nema logike njegovo nepozivanje, jer se na suprotnoj strani pozivaju Ibricici i kojekakvi igraci. Znaci pozivanje bez logike i razuma, stim da Besic moze adekvatno pokriti cak dvije pozicije dje smo deficitarni. Ili uzeti relaciju kao kriterij za analizu igraca..dje bi Besic danas bio, da se forsirao dvije godine umjesto Zahirovica? Dje se Zahirovic nalazi, svi znamo. To je cista greska Safeta. Ali dzabe pricam, kada ljudi nece da shvate...
Daleko je Safet od perfektnog trenera, ali sto se tice Besica, Zahirovic je sansu iskoristio i bio je pozivan i dalje, dok je Besic igrao utakmicu u kojoj je izgledao poput teleta pustenog na milost i nemilost livade. Pored toga, on misli da je Maradona i ne zeli da se odazove mladoj reprezentaciji? Besic je iz HSV-a, otisao u Madjarsku, a svako normalan ce to okarakterisati kao nazadovanje u karijeri, dok Zahirovic je krenuo iz nase lige i napreduje konstantno. Posto si iskoristio to SBBKBB, zamisli samo sta bi bilo da je Zahirovic kojim slucajem krenuo karijeru u Njemackoj, a ne na nasim pasnjacima, gdje bi on bio? Takodjer, Besic ima 7 nastupa u A timu, a ima 21. godinu, kako onda mozes reci da ga se nije guralo u repku? Iz tog razloga sta je sve radio, 10 puta od 10 puta bih glasao da Zahirovic igra, a ne on, jer Zahirovic je neko ko ce uci makar minut i taj minut ce da pogine na terenu, dok je Besic neko ko se ponasa kao uvrijedjena seoska mlada. Borac je uvijek bolje prihvacen u timu nego neka primadona, koja nije dokazana, ali misli da je neko i nesto.

Ono sto mi je nekako najsmjesnije citajuci postove, ne razumijem zasto ti imas potrebu nekome nesto pricati, dokazivati, mijenjati necije misljenje? Sta postizes time? Hranis ego i bolje ces se osjecati? Ako je tako, evo ja prvi mijenjam stranu i kazem da si sve istinu rekao., samo iz razloga ne bi li se ti bolje osjecao, ako je to u pitanju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 nov 2013, 19:35

nerkolfc je napisao/la: U Argentini ljudi kad prave izmjenu izlazi prvotimac Intera, a ulazi prvotimac PSG-a (dajem samo primjer) , a kod nas izlazi prvotimac neke ekipe iz kine ,a ulazi zamjena u Elcheu il' prvotimac drugoligasa iz Turske te slicne izmjene. Imamo igrace Hajduka i Rijeke u ekipi. Mislim da se nemamo sta zaliti na nepozivanje nekih igraca, samo na igru onih koji su tu jer realno mi bolje nismo imali za tu utakmicu.
GK Máximo Banguera Ecuador Barcelona
GK Alexander Domínguez Ecuador LDU Quito
DF Walter Ayoví Mexico Pachuca
DF Jorge Guagua Ecuador Deportivo Quito
DF Frickson Erazo Ecuador Barcelona
DF Juan Carlos Paredes Ecuador Barcelona
DF Óscar Bagüí Ecuador Emelec
DF Gabriel Achilier Ecuador Emelec
DF Jayro Campos Ecuador Barcelona
DF Cristian Ramírez Germany Fortuna Düsseldorf
MF Segundo Castillo Saudi Arabia Al-Hilal
MF Antonio Valencia England Manchester United
MF Luis Saritama Ecuador LDU Quito
MF Christian Noboa Russia Dynamo Moscow
MF Jefferson Montero Mexico Morelia
MF Renato Ibarra Netherlands Vitesse
MF Enner Valencia Ecuador Emelec
MF Fernando Gaibor Ecuador Emelec
FW Felipe Caicedo Russia Lokomotiv Moscow
FW Jaime Ayoví Ecuador LDU Quito
FW João Rojas Mexico Cruz Azul
FW Fidel Martínez Mexico Tijuana

Eto ti sastav Ekvadora koji je s Argentincima odigrao egal utakmicu a taj strasni napad Argentine i nije djelovao bas tako strasno,.I to nije slucajnost jer isti taj Ekvador je izgubio samo jednom od Argentinaca u zadnjih pet medjusobnih susreta..Nisu oni bas toliki bauk kakvim ih pojedinci zele predstavit,ja ne vjerujem da neko moze biti zadovoljan utakmicom u kojoj mozes biti sretan sto si primio samo dva gola i sve to argumentovati rijecima : "pa oni su Argentina".

Jbt,pa nismo mi Bajern da onako visoko izadjemo Argentincima ili bilo kojoj ekipi koja ima brze i kvalitetne ofanzivce a takvih je na svjetskom veliki broj,.Mora se napraviti razlika izmedju selekcija poput Litvanije i ovih poput Argentine,ma sta Argentine,Slovacke a Pape to ne radi,.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2013, 19:44

adriano_leite je napisao/la:Pored toga, on misli da je Maradona i ne zeli da se odazove mladoj reprezentaciji?
Sve si rekao, a upravo to sam maloprije napisao na Bešićevoj temi. To je nedopustivo ponašanje, bez obzira na njegov kvalitet! Sušić je u emisiji na FTV objasnio da dečko mora izgladiti stvari sa Jagodićem i onda će računati na njega. Znači, Bešić je na potezu. Jedan telefonski poziv sve rješava.
adriano_leite je napisao/la:Ono sto mi je nekako najsmjesnije citajuci postove, ne razumijem zasto ti imas potrebu nekome nesto pricati, dokazivati, mijenjati necije misljenje? Sta postizes time? Hranis ego i bolje ces se osjecati? Ako je tako, evo ja prvi mijenjam stranu i kazem da si sve istinu rekao., samo iz razloga ne bi li se ti bolje osjecao, ako je to u pitanju.
Ja sam sa dotičnim davno prestao diskutovati, kao i sa svima koji potcjenjivački pričaju o našim igračima i selektoru, da ne kažem da ih vrijeđaju, što u stvari i rade. Jedini način da nametnu svoje mišljenje je da nekoga uvrijede i omalovaže. Kao što je Haris nedavno rekao - klasični kontraš, ako se ne slaže sa tobom u jednom mišljenju, automatski te uhodi po forumu i kontrira ti u svemu što propagiraš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 nov 2013, 19:57

Treba Besic da zove ublehu od trenera,kockara i vucibatinu da mu se izvinjava, da bi mozda zaigrao za reprezentaciju, za koju redovno nastupaju "igraci" koji su kvalitetom, fudbalskim umjecem i talentom miljama ispod Besica (Zahirovic,Vrsajevic,Sunjic) Boga mi ja ga ne bi zovnuo i izvinio mu se taman kad bi svijet propao. Besic da se izvinjava sto se u nasoj reprezentaciji, ocigledno je, i dalje desavaju kriminalne radnje.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 nov 2013, 20:03

Ma hebo te Besic vise,serete o njemu kao da je Makalele licno a ne razmazeno i arogantno deriste koje misli da je Papa licno sto je odigrao 160 minuta za Hamburg iz kojeg je protjeran,.

Nije Vlado prvi s kojim se zamjerio tako da cisto sumnjam da je Besic tu zrtva,jasta,nevin je k'o majka troje djece..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 nov 2013, 20:07

Mozambik je napisao/la:Treba Besic da zove ublehu od trenera,kockara i vucibatinu da mu se izvinjava, da bi mozda zaigrao za reprezentaciju, za koju redovno nastupaju "igraci" koji su kvalitetom, fudbalskim umjecem i talentom miljama ispod Besica (Zahirovic,Vrsajevic,Sunjic) Boga mi ja ga ne bi zovnuo i izvinio mu se taman kad bi svijet propao. Besic da se izvinjava sto se u nasoj reprezentaciji, ocigledno je, i dalje desavaju kriminalne radnje.
Brate,opet nelogocnosti :D Besic dok je u HSV sjedio na tribinama i nije imao nimalo iskustva igranja profesionalnih utakmica dobijao je poziv od Papeta,sad kad je najstandardniji igrac u svom klubu i kad je stekao nesto iskustva ne dobija poziv :cry: :cry: :cry: :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2013, 20:08

Mozambik je napisao/la:Treba Besic da zove ublehu od trenera,kockara i vucibatinu da mu se izvinjava,
Tako to ide. Uredno je dobio poziv, nije se odazvao, lažirao je povredu, selektor ga je išao posjetiti u Mađarsku, nije mu se javljao na pozive. Ovdje je Jagodić najmanje kriv.
Voli te tvoje Sarajevo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 nov 2013, 20:12

chily-rz je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la: U Argentini ljudi kad prave izmjenu izlazi prvotimac Intera, a ulazi prvotimac PSG-a (dajem samo primjer) , a kod nas izlazi prvotimac neke ekipe iz kine ,a ulazi zamjena u Elcheu il' prvotimac drugoligasa iz Turske te slicne izmjene. Imamo igrace Hajduka i Rijeke u ekipi. Mislim da se nemamo sta zaliti na nepozivanje nekih igraca, samo na igru onih koji su tu jer realno mi bolje nismo imali za tu utakmicu.
GK Máximo Banguera Ecuador Barcelona
GK Alexander Domínguez Ecuador LDU Quito
DF Walter Ayoví Mexico Pachuca
DF Jorge Guagua Ecuador Deportivo Quito
DF Frickson Erazo Ecuador Barcelona
DF Juan Carlos Paredes Ecuador Barcelona
DF Óscar Bagüí Ecuador Emelec
DF Gabriel Achilier Ecuador Emelec
DF Jayro Campos Ecuador Barcelona
DF Cristian Ramírez Germany Fortuna Düsseldorf
MF Segundo Castillo Saudi Arabia Al-Hilal
MF Antonio Valencia England Manchester United
MF Luis Saritama Ecuador LDU Quito
MF Christian Noboa Russia Dynamo Moscow
MF Jefferson Montero Mexico Morelia
MF Renato Ibarra Netherlands Vitesse
MF Enner Valencia Ecuador Emelec
MF Fernando Gaibor Ecuador Emelec
FW Felipe Caicedo Russia Lokomotiv Moscow
FW Jaime Ayoví Ecuador LDU Quito
FW João Rojas Mexico Cruz Azul
FW Fidel Martínez Mexico Tijuana

Eto ti sastav Ekvadora koji je s Argentincima odigrao egal utakmicu a taj strasni napad Argentine i nije djelovao bas tako strasno,.I to nije slucajnost jer isti taj Ekvador je izgubio samo jednom od Argentinaca u zadnjih pet medjusobnih susreta..Nisu oni bas toliki bauk kakvim ih pojedinci zele predstavit,ja ne vjerujem da neko moze biti zadovoljan utakmicom u kojoj mozes biti sretan sto si primio samo dva gola i sve to argumentovati rijecima : "pa oni su Argentina".

Jbt,pa nismo mi Bajern da onako visoko izadjemo Argentincima ili bilo kojoj ekipi koja ima brze i kvalitetne ofanzivce a takvih je na svjetskom veliki broj,.Mora se napraviti razlika izmedju selekcija poput Litvanije i ovih poput Argentine,ma sta Argentine,Slovacke a Pape to ne radi,.
AFERIM!

Ovdje se ne smije uputiti kritika na racun Susica koji je postavio taktiku ravnu onoj koju ima San Marino. Tako smo izgledali na terenu. Ljudi su nas i odnijeli na terenu kao da smo San Marino a nismo primilio golova koliko bi primio San Marino samo zato sto smo individualno jaci. Na individualni kvalitet smo izgubili SAMO 2:0. Inace bi, po Safetovoj taktici primili bar 5-6 komada.

Nisam ja ni ocekivao pobjedu ali ono sto se desilo je bilo ponizenje, ali ono bas.
Mi vec par mjeseci nismo odigrali tekmu kako treba. Gurali smo ovaj drugi dio kvalifikacija na individualni kvalitet, igra nam je bila katastrofalna.

Susic je protiv Argentine bio najslabija karika. Definitivno. Iako je imao jaku konkurenciju.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 nov 2013, 20:23

Prvo, nisam branio Safeta, nit njegovu taktiku nit ista. Branio sam samo njegovo nepozivanje igraca koje ovdje forumasi zele da budu pozvani. Taktika je bila sranje, igra je bila sranje. Svi su krivi, on pogotovo. Argentina je jaca ekipa i trebali smo igrati oprezno i trebali smo tu utakmicu iskoristiti kao neku probu za taktiku koja bi se mogla koristit na SP-u.

Mi imamo slab roster kad gledas kakve imaju velesile svijeta, al' to ne znaci da bi u tu svaku utakmicu s' njima ulaziti spustenih gaća il' kao neki bezvezni trening. Tu se treba dokazati da smo ozbiljni.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 nov 2013, 20:32

adriano_leite je napisao/la: Ono sto mi je nekako najsmjesnije citajuci postove, ne razumijem zasto ti imas potrebu nekome nesto pricati, dokazivati, mijenjati necije misljenje? Sta postizes time? Hranis ego i bolje ces se osjecati? Ako je tako, evo ja prvi mijenjam stranu i kazem da si sve istinu rekao., samo iz razloga ne bi li se ti bolje osjecao, ako je to u pitanju.
iznosim svoje misljenje na forumu, nista vise. Pisem iz iste potrebe iz koje si ti mene citirao. Ako se slazes sa mojim postom, i promjenis misljenje onda je to ok i raduje me naravno, meni ustupati ne moras nista, nisam merhamet organizacija.

U vezi Besica ne djelimo apsolutno isto misljenje. Momak je bio dio A-tima i nestao je preko noci nakon uzasa sa Portugalom. Da li je u pitanju kazna Safeta ili nesto drugo, ne znam. Znam samo da je nestao iz A tima, a zadnja izjava Safeta u vezi njega je bila da mora prvo igrati za U21, sto nema logike, jer Kolasinac to ne mora izgleda. To su stvari koje jednostavno nisu logicne. Stim da je Besic kvalitetan igrac i mnogo kvalitetniji od nekih A reprezentativaca, tako da je jos cudnije kada se ne nadje na spisku Safeta.

@Virtual

Ti i dalje samnom komuniciras, sada indirektno, dok me prozivas u postu iznad. Kada ti najveci kontras na forumu kaze, da si klasicni kontras onda to vala i ne znaci puno. Sto se tice tvog subjektivnog osjecaja da ti ja kontriram na svakoj temi, iz razloga sto se ne slazemo u vezi "necega", to bas i nije tako. Ako ti kontriram onda iz razloga sto se ne slazem sa tvojim misljenjem, da se to desi cesce, je vise iz razloga sto se ne slazemo u dosta toga. Ti mozes naravno to ignorisati i ici svojim putem i replicirati ono sto tebi vise odgovora, odmah bude zivot laksi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2013, 20:43

DonCorleone je napisao/la:Znam samo da je nestao iz A tima, a zadnja izjava Safeta u vezi njega je bila da mora prvo igrati za U21, sto nema logike, jer Kolasinac to ne mora izgleda. To su stvari koje jednostavno nisu logicne.
Opet barataš netačnim informacijama. Pape je rekao da on mora izgladiti nesporazum sa U21 selekcijom (selektorom) i to je jedini razlog zašto nije u konkurenciji za A tim. Veoma logična situacija za onoga ko hoće da shvati i Kolašinac nema veze sa tim. Nema tog selektora na svijetu koji bi ga zvao nakon onoga što je uradio selektoru Jagodiću, a ti prebacuješ loptu na Sušića, koji bi pozivanjem Bešića pogazio autoritet vodstva U21 selekcije i dao najgori mogući primjer sadašnjim i budućim generacijama. Možda bi onda i Prcić krenuo sa istim ponašanjem, nema potrebe da se zamara mladom reprezentacijom, najbolje je isključiti telefon i čekati poziv za A tim.
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 nov 2013, 20:48

Poziv za Brazil više ne zaslužuju : Vršajević,Kvržić,Šunjić,Misimović ? ( ukoliko se ne dovede u red nema šta tražiti u Brazilu),Višća.

Do prvenstva treba provjeriti još neka imena, šteta što se povrijedio Mahmutović.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 nov 2013, 20:50

Bolje Varupu pozvati nego Sunjica.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: 18.11.2013. BiH - Argentina

Post Postao/la Cautinho » 20 nov 2013, 20:50

Da i ja bacim viđenje ove utakmice.
Na kraju krajeva,ako cemo realno gledati,ovaj poraz je i ocekivan.U najgorem slucaju sam se nadao da nam Gaučosi ne naprave vise od 2 razlike.
Nadmoc u kvaliteti je ocigledna,Argentina je Argentina,i nema smisla vise zaliti.Aguero je u top formi,ove sezona dominira samo tako.
Koja bi mi ekipa bili da imamo jednog takvog igrača.Vrhunac individualne kvalitete.Ali onaj potez ne mogu shvatiti,udaranje naseg kapitena mu nije trebalo.
Mislim da bi trebao isprobati i druge opcije kao npr.: dva def. vezna,jedan napadač,dupliranje krilnih strana,izbacivanje Misketa...
Zasto uvijek ici po istome.
Vrsajevic jednostavno nije kvalitet za reprezentaciju,nadam se da ce mu ove prilike koje dobiva omoguciti neki transfer.Mozda u pravom klubu i pokaze nesto vise.A i ne vidim razlog da se ne isproba neki desni bek iz nase lige,ako ih vec nema "vani".I Vrsajevic je izdanak nase lige,mislim da ne bi puno fulali sa takvim potezom.Ako je vec Mujdza povrijeđen.
Debitant odlicno odigrao,sada imamo tu neku sigurnost na lijevom beku,pa Sejad moze u vezni red.

Kada bi mogli znati protivnika za sljedeci prijateljski mec,ako ga bude?
Keep walking.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 nov 2013, 20:54

Virtu4l je napisao/la: Opet barataš netačnim informacijama. Pape je rekao da on mora izgladiti nesporazum sa U21 selekcijom (selektorom) i to je jedini razlog zašto nije u konkurenciji za A tim. Veoma logična situacija za onoga ko hoće da shvati i Kolašinac nema veze sa tim. Nema tog selektora na svijetu koji bi ga zvao nakon onoga što je uradio selektoru Jagodiću, a ti prebacuješ loptu na Sušića, koji bi pozivanjem Bešića pogazio autoritet vodstva U21 selekcije i dao najgori mogući primjer sadašnjim i budućim generacijama. Možda bi onda i Prcić krenuo sa istim ponašanjem, nema potrebe da se zamara mladom reprezentacijom, najbolje je isključiti telefon i čekati poziv za A tim.
Da bi igrao mora valjda izgladiti odnose, to se podrazumjeva. Ne misli Safet sigurno na to da se treba samo izvinuti, da bi dobio poziv, jer bi to bilo krajnje iracionalno. Radi se o tome da u prvom stepenu izglade odnose, a u drugom da igra za U21 i da tek onda moze dobiti A poziv, koji Kolasinac preskace. Stim da je svakako veliki upitnik sta se tu uopste desavalo sa trenerom. Ni Jagodic nije jagnje, da se razumijemo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 20 nov 2013, 21:02

Saurman je napisao/la:Poziv za Brazil više ne zaslužuju : Vršajević,Kvržić,Šunjić,Misimović ? ( ukoliko se ne dovede u red nema šta tražiti u Brazilu),Višća.

Do prvenstva treba provjeriti još neka imena, šteta što se povrijedio Mahmutović.
Kvržić ne zaslužuje više ? Čovjek je odigrao dva puta po 20 minuta i tu se sigurno sve vidjelo... Šunjić nezalužuje zato što je kao robusni stoper igrao beka.... Misimović kao naš daleko najbolji tehničar, stari lisac koji u svakom trenutku može izraditi akciju za gol i duša naše reprezentacije.... Višća kao mlada nada koja tek nadolazi.... Za Vršajevića se slažem. Nemogu vjerovati da je ikada bio u kadru.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 nov 2013, 21:04

Saurman je napisao/la:Poziv za Brazil više ne zaslužuju : Vršajević,Kvržić,Šunjić,Misimović ? ( ukoliko se ne dovede u red nema šta tražiti u Brazilu),Višća.

Ako računamo ovu zadnju utakmicu onda je Višća zaslužio poziv, a Džeki nije mjesto u Brazilu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 nov 2013, 21:05

DonCorleone je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ono sto mi je nekako najsmjesnije citajuci postove, ne razumijem zasto ti imas potrebu nekome nesto pricati, dokazivati, mijenjati necije misljenje? Sta postizes time? Hranis ego i bolje ces se osjecati? Ako je tako, evo ja prvi mijenjam stranu i kazem da si sve istinu rekao., samo iz razloga ne bi li se ti bolje osjecao, ako je to u pitanju.
iznosim svoje misljenje na forumu, nista vise. Pisem iz iste potrebe iz koje si ti mene citirao. Ako se slazes sa mojim postom, i promjenis misljenje onda je to ok i raduje me naravno, meni ustupati ne moras nista, nisam merhamet organizacija.

U vezi Besica ne djelimo apsolutno isto misljenje. Momak je bio dio A-tima i nestao je preko noci nakon uzasa sa Portugalom. Da li je u pitanju kazna Safeta ili nesto drugo, ne znam. Znam samo da je nestao iz A tima, a zadnja izjava Safeta u vezi njega je bila da mora prvo igrati za U21, sto nema logike, jer Kolasinac to ne mora izgleda. To su stvari koje jednostavno nisu logicne. Stim da je Besic kvalitetan igrac i mnogo kvalitetniji od nekih A reprezentativaca, tako da je jos cudnije kada se ne nadje na spisku Safeta.
Safet je Besica promovisao u A repku, kao i Zahirovica, kao i Stevanovica. Besic je od njih trojice bio najslabiji, a sjeti se onda kada ih je dao U-21 repki, jer su oni bili potrebniji U-21 timu. Nakon toga ne znam sta se desavalo, ali Besic kao da je poludio i odbio je da igra za U-21 tim, tj. izmisljao neke povrede, nesto slicno kao sto je bio slucaj sa Saricem u rukometnoj reprezentaciji. Da li se posvadjao sa Vladom, da li sa nekim drugim, ja o tome nemam pojma, ali reci kako ga Pape mrzi i ne zeli da ga pozove, a pri tome je kod Papeta i debitovao, u najmanju ruku je smijesno i huskacki prema selektoru. Prica ide i dalje u fazonu da Besic treba promijeniti menadzera, kao eto ne igra jer mu nije Sead menadzer, a lik najmladji igrac koji je zaigrao u repki...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 nov 2013, 21:10

DukeOfWellington je napisao/la:

Ako računamo ovu zadnju utakmicu onda je Višća zaslužio poziv, a Džeki nije mjesto u Brazilu.
Na osnovu par utakmica se može se reći da Višća nije kalibar za repku.

Džeko je klasni igrač trenutno van forme, nadam se da će istu bar malo podići na veći nivo prije WC jer znam da on to može.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.