Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HazardEden
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la HazardEden » 20 nov 2013, 09:24

Zgembo sve dok je tako imat cemo igrača manje na terenu, odnosno on ce se vuci ko prebijena mačka i furati na svog jarana Misimovića koji izdahne u 15 minuti utakmice ;)

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 20 nov 2013, 11:38

Nazalost moj omiljeni igrac je postao prosjecan napadac, koji sjedi vise na klupi nego sto igra:-(
G BUSSA BUSS

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 nov 2013, 12:30

Ja ne branim Dzeku, realno nije u formi, al protiv Argentine nije mogo puno toga ni uradit, jednostavno prilika sto smo imali islo je preko krila, kad je trebo koji centarsut nije ga bilo.
Jest da on je sad nesto kido, al eto reci te ko jest, Kolasinac i Visca koji su se morali dokazivat, jednostavno utakmicu je odigrao bez puno naprezanja kao vecina nasih igraca, to sto nije bilo za njega lopti sto su ga ljudi pokrili dobro nije do njega.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 nov 2013, 13:55

Hase10 je napisao/la:Nazalost moj omiljeni igrac je postao prosjecan napadac, koji sjedi vise na klupi nego sto igra:-(
Bit ce malo jasnije, neko njegovog djepa bez problema moze unajmiti avion da ga trzne na jednu noc u SAD ;)
http://www.****/showbiz/ljepota-i-mo ... -st-louisu" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 nov 2013, 13:57

Ta starleta je definitvno jedan od razloga propadanja karijere jednog od najboljih napadaca svijeta.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2013, 14:00

Batko je napisao/la:Ta starleta je definitvno jedan od razloga propadanja karijere jednog od najboljih napadaca svijeta.....
Nije baš starleta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 nov 2013, 14:04

Virtu4l je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ta starleta je definitvno jedan od razloga propadanja karijere jednog od najboljih napadaca svijeta.....
Nije baš starleta.
Prema mom misljenju jeste.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 nov 2013, 15:14

prčitao sam većinu komentara nakon meča sa Argentinom i skoro sa svima se slažem :D samo bih još dodao da se on ne bi ovako šetkao po terenu da je Ćiro selektor ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 nov 2013, 15:19

JTS je napisao/la: samo bih još dodao da se on ne bi ovako šetkao po terenu da je Ćiro selektor ;)
Misliš na ovo ?

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 nov 2013, 15:26

ma i to :D Ćiro je mangup, nekad zafrkan, a nekad 'raja' :D uglavno, uvijek zna sa igračima, a sa Edinom bi uspio na ovaj ili onaj način :D mislim da bi to bilo na ovaj drugi, jer Ćiro voli pričati sa igračima, bacati im lafinu, ali to igračima daje samopouzdanje, pa sjetimo se samo kakvu je čovjek euforiju u državi izazvao :o pa gledali ste kad Ćiro kaže Miretu: "Sine, ti imaš najopakiji šut što sam ja ikad vidio, opali je sa 30m, itd" .. baci ti lafinu, nabije ti samopuzdanje, mislim da je to u baražu bilo :D čovjek je veliki motivator i mislim, štaviše, siguran sam da se ne bi dešave ovakve stvari kod njega
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2013, 15:29

I kad mi kazu Edin treba igrati umjesto Aguera u Cityu.. Eh, Edine Edine..

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 20 nov 2013, 16:34

Cuj neko ih treba motivirati da jebu mater dok igraju udresu reprezentacije. Koje konstatacije da ne povjeruješ.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2013, 16:48

Batko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Nije baš starleta.
Prema mom misljenju jeste.
Ne valja ti mišljenje. Ne možeš nazivati starletom osobu koja je bila zaštitno lice elitne agencije 'Elite Look' i bila model za većinu svjetskih mega brendova, na naslovnicama svjetskih modnih magazina, osobu koja je glumila seriji CSI, u spotovima svjetskih mega zvijezda, radi reklame za Google, itd... trebalo bi mnogo vremena da se napišu svi poslovni uspjesi Amre Siladžić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 20 nov 2013, 19:02

Svaka njemu cast, za sve sto je dosad uradio... za karijeru i za uspjehe u reprezentaciji.
Ali je postao kloc u reprezentaciji ne samo ove utakmice vec duze vrijeme.
Radi oni isto sto radi i svom klubu. Znaci seta i ceka da dobije loptu, pa i kad dobije loptu da pokaze kako je ne nezna razraditi. Igrali smo takorecno sa igracem manje protiv Argentinaca.

Ako je on dostigao sve sto je zelio u zivotu, pa je tako izgubio motivaciju, nek onda makar napravi mjesto nekom mladom igracu koji je zivlji i zeljan da se dokaze.

Sad ce me neki napdati, zato sto je Dzeko za neke osobe postao nedotakljiva ikona, koja se nesmje ni pod kojim slucajem kritikovat. Pa tako ide on prije nego dobro reprezentacijii. Ali Dzeko nije uzivljena BiH reprezentacije, vec je samo dio ove reprezentacije. Bilo je prije njega i bit ce je ako Bog da i poslje njega.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 20 nov 2013, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 20 nov 2013, 19:03

Zasto su se Aguero i Dzeko mijenjali za dresove ?
Pa zato sto je Aguero rekao Dzeki :"Daj mi molim te svoj dres, ja sam se oznojio, pa mi je moj mokar."
:lol: :lol: :lol:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 20 nov 2013, 19:12

Dzeko je postao nasa Stanija... :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 20 nov 2013, 19:18

Trenutno nije ni u repci najbolji napadac a kamol klubu.. opet imam filing da ce slj. urakmicu za repku svima nam usta zacepiti.. tj. Nadam se

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2013, 21:31

Cuj ovog strucnjaka gore, Dzeko kloc u reprezentaciji duze vrijeme. Pa on nam je bio najbolji igrac u kvalifikacijama. Srusio Grcku sa svojim golovima. Jedino je Van Persie imao vise golova od njega u Evropskim kvalifikacijama, ali eto veliki strucnjak Alilovic je zakljucio da je Dzeko kloc duze vrijeme za repku. Dzeko je inace i odlucio utakmicu u Litvaniji sa onim potezom, i servirao Ibisevicu priliku kakvu ne bi ni neki debil promasio.

Dzeko je nas najbolji igrac i pojedini vrlo brzo zaboravljaju neke stvari. Prije mjesec dana nas covjek odveo na SP, a pojedini vec zaboravili. Samo mu treba utakmica u kontinuitetu. A i bez toga je odlucio najvazniju utakmicu u historiji drzave.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 20 nov 2013, 21:50

Pu pu pu samo pljujete ohanite malo.Dovoljno je da vidite malo statistike al bolje je zaključit kakav je igrač poslije jedne nebitne utakmice :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 20 nov 2013, 22:01

Da nije dijamantu ona manekenka krisom dolazila u hotel pa je tako izgledo ko panj na terenu. :D
Ma sta ja znam,on je tajav igrac,hvala mu za sve do sada.Nadam se da ce ponoviti ona izdanja kao protiv Belgije,Francuske,Grcke....ma nije dijamant jos za otpisati.Mozda je problem to sto ne zna na cemu je u Cytiju,mozda to sve djeluje na njega..
Bice to sve ok,a u Brazilu strelac prvenstva aBd isanlah... :D :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 21 gost.