Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
TIKET 2:
Czarni kp1 @ 1,70
Kiel vise od 30,5 @ 1,70
Asvel h1 @ 1,85
Urugvaj ht1 @ 2,00 (pobjeda sa 4 ili vise golova razlike)
Kvota: 10,69
Czarni kp1 @ 1,70
Kiel vise od 30,5 @ 1,70
Asvel h1 @ 1,85
Urugvaj ht1 @ 2,00 (pobjeda sa 4 ili vise golova razlike)
Kvota: 10,69
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Izvinjavam se ostalim strucnjacima kojima je ovaj post uzeo zadnje pare sa racuna. Meni na obraz i cast.Kurbla je napisao/la:TIKET 1:
Spartak St.Pet. kp1 @ 1,65
M.Boleslav 1 @ 1,30
Tatran Presov 1 @1,10
Guif 1@1,10
Skjern 1 @1,20
Kvota: 3,11
Uplata: MAX BET
Ponuda mi se ne svidja, kao i cinjenica da je jucer bio dobar dan.Igram samo da ispostujem niz. Da jucer nisam dobio, danas sigurno ne bi isao tiket na max bet, jer ce kladionica svim silama pokusati da vrati jucer izgubljeno. Oprezno i sretno
Ujedno, ovo je moj zadnji post na ovoj temi. Pozdrav svima i sretno

Nema tu šta, bilo i prošlo. I mene su **** mater im zguzim.
Allegri je gospodin!
Trump - Bingham / 2 @2,60 / over 9,5 frejmova @2,00
Žao mi je što nisam bio u mogućnosti ukazati vam na 2 poklona snookera (jučer selby 1.55, danas bingham 1.70), ali evo da se javim za večerašnji meč. Trumpa pratim dosta dugo, čak od njegovih početaka, pošto je još jako mlad (cca 23 godine).. Igra momak briljantan snooker i protiv koga god igrao, ne sjećam se kad sam ga vidio u ulozi autsajdera što se kladionica tiče. Ovdje može stvarno biti svašta, Bingham je preeviše podcijenjen i kvota od 2.60 na takvog igrača ne bi se smjela izbjeći, bar za neki narodni tiket. Mišljenja sam, ako Trump i izvuče pobjedu, to neće biti tako lagano, Stuart je u stanju zapaprit svima (popodne "whitewashao" velikog Ricky Waldena sa 4:0) te bi druga oklada na over frejmova mogla proći bez većih problema. Očekujem neodlučan meč i ne bi me ni najmanje začudilo da noćas gledamo decider (zadnji frejm odlučuje partiju). Tako da možda u singlu probam točne rezultate 6:5 i 5:6. Zapamtite, snooker kao snooker je jako težak sport za klađenje, ako me netko prati čini to na vlastitu odgovornost. Ne treba mi nikakvo plakanje (a po ovom forumu toga ima često) ako par ne prođe. Unaprijed hvala i sretno!
Žao mi je što nisam bio u mogućnosti ukazati vam na 2 poklona snookera (jučer selby 1.55, danas bingham 1.70), ali evo da se javim za večerašnji meč. Trumpa pratim dosta dugo, čak od njegovih početaka, pošto je još jako mlad (cca 23 godine).. Igra momak briljantan snooker i protiv koga god igrao, ne sjećam se kad sam ga vidio u ulozi autsajdera što se kladionica tiče. Ovdje može stvarno biti svašta, Bingham je preeviše podcijenjen i kvota od 2.60 na takvog igrača ne bi se smjela izbjeći, bar za neki narodni tiket. Mišljenja sam, ako Trump i izvuče pobjedu, to neće biti tako lagano, Stuart je u stanju zapaprit svima (popodne "whitewashao" velikog Ricky Waldena sa 4:0) te bi druga oklada na over frejmova mogla proći bez većih problema. Očekujem neodlučan meč i ne bi me ni najmanje začudilo da noćas gledamo decider (zadnji frejm odlučuje partiju). Tako da možda u singlu probam točne rezultate 6:5 i 5:6. Zapamtite, snooker kao snooker je jako težak sport za klađenje, ako me netko prati čini to na vlastitu odgovornost. Ne treba mi nikakvo plakanje (a po ovom forumu toga ima često) ako par ne prođe. Unaprijed hvala i sretno!
U desetom selu živi Antuntun!
da moglo bi ovo proći, novi trener iako ciboni niko više ne može pomoći, moraju se srediti sami sa sobom, prošlo gostovanje kod Oostende bili su jako blizu i mogli bi sad pobjediti ili barem izboriti produžetakTorres_9 je napisao/la:le mans cibona 2
opalio sam u nekom sistemu pa corava koka nesto ubode valjda ce i ovi poslije koliko haman 30 utakmica
Asvel 1
Sassari 1
Arland 1
Antwerp 2
3.92 ukupna
max bet
p.s greska na Antwerp u kosarci u premieru na kp 1.95 trpajjj!
Sassari 1
Arland 1
Antwerp 2
3.92 ukupna
max bet

rekao bih da je artland-cantu 2 ali vidjet ćemo...sretnovecaveca je napisao/la:Asvel 1
Sassari 1
Arland 1
Antwerp 2
3.92 ukupna
max bet

Artland-Cantu over 153.5 1.70
Asvel-Ulm over 159.5 1.85
Sassari-Oldenburg over 169.5 1.70
5.34
oprezno s ulogom da ne bi bilo poslije kuknjave, kao i sve drugo i košarka je prevtrljiva i nikad ne znaš kako će momčadi reagirati tako da pružite se koliko se možete pokriti
5.34
oprezno s ulogom da ne bi bilo poslije kuknjave, kao i sve drugo i košarka je prevtrljiva i nikad ne znaš kako će momčadi reagirati tako da pružite se koliko se možete pokriti
- DrinaJedina
- Kontakt:
Ufatio sam taj kp2 na kvoti 1.95
Valjda dodje 

-6,5/Le Mans-Cibona h2 1.75
-5,5/Varese-U. Olimpija h2 1.75
3.06
malo da se poigram sa handicapom, što se cibone tiče mislim da gosti neće izgubiti sa sedam ili više, ako uopće i izgube, a olimpija može i do pobjede u italiji a ako ne dobiju mogli bi pokriti ovih -5.
-5,5/Varese-U. Olimpija h2 1.75
3.06
malo da se poigram sa handicapom, što se cibone tiče mislim da gosti neće izgubiti sa sedam ili više, ako uopće i izgube, a olimpija može i do pobjede u italiji a ako ne dobiju mogli bi pokriti ovih -5.
moja greska u brzini nije artland nego alba 1zgmiky je napisao/la:rekao bih da je artland-cantu 2 ali vidjet ćemo...sretnovecaveca je napisao/la:Asvel 1
Sassari 1
Arland 1
Antwerp 2
3.92 ukupna
max bet

Nemas se ti sta i ni kome izvinjavati !!! Svako sam izabira i uplacuje pare i niko drugi nije odgovoran za takve stvari i ja sam upravo zbog takvih pojedinaca i presto da postujem analize i komentare ,izbacim ponekad svoje tipove i Tiket i vozdra jarane a ovi pojedinci sto kukaju kad padnu nikad ih necujes kad prodzu na nasim parovima , nek se potrude sami i nek uzimaju sta hoce , mislim da je steta za sviju nas jer puno pomazemo jedni drugima sa par rijeci analize ili komentara ali sta ces tako je kako je znas ti nas.....Kurbla je napisao/la:Izvinjavam se ostalim strucnjacima kojima je ovaj post uzeo zadnje pare sa racuna. Meni na obraz i cast.Kurbla je napisao/la:TIKET 1:
M.Boleslav 1 @ 1,30
Tatran Presov 1 @1,10
Guif 1@1,10
Skjern 1 @1,20
Ponuda mi se ne svidja, kao i cinjenica da je jucer bio dobar dan.Igram samo da ispostujem niz. Da jucer nisam dobio, danas sigurno ne bi isao tiket na max bet, jer ce kladionica svim silama pokusati da vrati jucer izgubljeno. Oprezno i sretno
laganicavecaveca je napisao/la:Nymburk 1 1.60..Ostende dolazi bez glavnog strijelca.Cesi trebaju ovu pobjedu.

- DrinaJedina
- Kontakt:
bevanda, miky i ostala ekipa
- Ne znam što vi uopšte tim "kukačima" pridajete ikakve pažnje. Sami biraju hoće li i od koga će prepisat' , i umjesto da se zahvale Bogu što ima raje koja hoće da podijeli neki info i sl. (jer oni očigledno sami ne znaju sastaviti tiket) oni našli nekog prozivat'.
Samo vi svoj posao momci i manite se "uvrijedjenih mladih"

- Ne znam što vi uopšte tim "kukačima" pridajete ikakve pažnje. Sami biraju hoće li i od koga će prepisat' , i umjesto da se zahvale Bogu što ima raje koja hoće da podijeli neki info i sl. (jer oni očigledno sami ne znaju sastaviti tiket) oni našli nekog prozivat'.
Samo vi svoj posao momci i manite se "uvrijedjenih mladih"

-
- Kontakt:
ovo je sad postalo da covjek ne moze ovde staviti prijedloge jer ce neki magarac staviti zenu i djecu na to,i naravno svakom covjeku bilo bi zao toga i nije lud da stavlja svoje prijedlogeKurbla je napisao/la:Izvinjavam se ostalim strucnjacima kojima je ovaj post uzeo zadnje pare sa racuna. Meni na obraz i cast.Kurbla je napisao/la:TIKET 1:
M.Boleslav 1 @ 1,30
Tatran Presov 1 @1,10
Guif 1@1,10
Skjern 1 @1,20
Sasari 1
Varese 73,5 OVER
Le Mans - Cibona 148,5 OVER
Varese 73,5 OVER
Le Mans - Cibona 148,5 OVER
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ode ovo sve u crveno, rekao sam manji ulozi košarka je zayeban sport, ali eto nadam se da me neko poslušao za Cantu, razbili Artlandazgmiky je napisao/la:Artland-Cantu over 153.5 1.70
5.34

- DrinaJedina
- Kontakt:
Sad ja trebam nekoga da prozivam? Dajte ba ljudi šta vam je

Ako prodje - hvala puno, ako ne prodje - Bože moj.

- masteRofPoker
- Kontakt:
I corava koka ubode jedno pa tako i ja jedan par.masteRofPoker je napisao/la:Asvel - Ulm 1 - Ulmu nedostaju dva glavna skakaca,centar i krilo, s druge strane domacini u sjajnoj seriji, znatno su podigli nivo igre u zadnjih 5 utakmica.
Lukoil - Hapoel X2 - Ovo sam uzeo na osjecaj, gosti su puno bolja ekipa, ako budu hladne glave, onda 2 nije upitno
Neptunas - Bisons L. - Domacine sam gledao prije par dana u VTB ligi i bilo mi je dovoljno da vidim da imaju kvalitet, Fince iskreno ne poznajem.
Alba B. - Bonn (+8,5) h2 - Neizvjesna utakmica do samog kraja
Sretno.

Ma ima NBA pa da se izgubi jos koja markica.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Poklon kvota za veceras Dallas - Houstan kp 2 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.