Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
17:00 SpartStPeter(ki) - Besiktas 1 @ 1.65
20:00 ASVELLyVil - Ratiopharm Ulm 1 @ 1.50
max. bet za mene
20:00 ASVELLyVil - Ratiopharm Ulm 1 @ 1.50
max. bet za mene
Semper Fidelis
Bodo - Runar
Treća utakmica za Bodo u samo 10 dana.
Treba izdvojiti činjenicu da je ovo Bodu treća utakmica u 10 dana. Nakon Arendala su imali 3 dana pauze i nije im bilo dovoljno, loše su reagirali. Sada su nakon DHK-a imali dva dana više što puno znači. Runar je pak ponovno imao dovoljno vremena za regeneraciju i pripremu, što bi im trebalo ići u korist barem u nekoj mjeri.
Odlucite sami sta da igrate, pametan nisam ...
Alba Berlin - Bonn
Već treći ovosezonski ogled Albe i Telekoma.
Prva dva bila su odigrana u Bonnu. U sklopu Eurokupa Berlinčani su bili uvjerljivi, dok su u Bundesligi pobjedu u zadnjim sekundama izvukli današnji gosti. Alba ove sezone još nije izgubila kod kuće.
Prosudite sami, ovo je samo kao neka mala pomoc s tim da ni ja nisam odlucio sta igrati.
Treća utakmica za Bodo u samo 10 dana.
Treba izdvojiti činjenicu da je ovo Bodu treća utakmica u 10 dana. Nakon Arendala su imali 3 dana pauze i nije im bilo dovoljno, loše su reagirali. Sada su nakon DHK-a imali dva dana više što puno znači. Runar je pak ponovno imao dovoljno vremena za regeneraciju i pripremu, što bi im trebalo ići u korist barem u nekoj mjeri.
Odlucite sami sta da igrate, pametan nisam ...
Alba Berlin - Bonn
Već treći ovosezonski ogled Albe i Telekoma.
Prva dva bila su odigrana u Bonnu. U sklopu Eurokupa Berlinčani su bili uvjerljivi, dok su u Bundesligi pobjedu u zadnjim sekundama izvukli današnji gosti. Alba ove sezone još nije izgubila kod kuće.
Prosudite sami, ovo je samo kao neka mala pomoc s tim da ni ja nisam odlucio sta igrati.
Jučer dobitak, a danas:
BC Kalev vs Banvit - Jedna fina dvičica na apsolutnog favorita.
Leipzig vs. Weibern - Po mom mišljenju jedinica, mada kvota i nije nešto, ali smatram sigurnim parom tako da toplo preporučujem.
Nymburg vs. Oostende - 1.č 1 ću igrati na ekipu koja igra za koš više. Mišljenja sam da ide i kp1.
Možda probati još na Ademar Leon, Spartak, Miami
Sretno!
BC Kalev vs Banvit - Jedna fina dvičica na apsolutnog favorita.
Leipzig vs. Weibern - Po mom mišljenju jedinica, mada kvota i nije nešto, ali smatram sigurnim parom tako da toplo preporučujem.
Nymburg vs. Oostende - 1.č 1 ću igrati na ekipu koja igra za koš više. Mišljenja sam da ide i kp1.
Možda probati još na Ademar Leon, Spartak, Miami
Sretno!
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
G.Henderson 12,5 OVER
Charlotte je i vcrs bez Big Ala ,tako da ce opet glavnu rijec voditi kemba i henda,uzima prosjecno 15ak suteva uz FT od 36 % suta za 2 p, na poziciji je gdje je joe johnson i sigurno ce to iskoristiti
D.West 11,5 OVER
Vcrs ocekujte dominaciju hibberta i westa pod kosem NYK,entoni i barnjani u odbrani ce biti totalno nemocni mozda nesto martin i uradi u defanzivi ali bi ovo trebalo proci glat .Zadnjih 6 meceva poeni westa protiv NYK (uzmite u obzir da je te meceve za NYK igrao chandler)
17,17,11,13,20,17
N.Vučević 14,5 OVER
Protiv miamija je u zadnja 2 meca ubacivao 20 odnosno 25 p, imat ce svoju porciju ofanzivnih skokova sto bi trebalo biti dovoljno za prolaza
Charlotte je i vcrs bez Big Ala ,tako da ce opet glavnu rijec voditi kemba i henda,uzima prosjecno 15ak suteva uz FT od 36 % suta za 2 p, na poziciji je gdje je joe johnson i sigurno ce to iskoristiti
D.West 11,5 OVER
Vcrs ocekujte dominaciju hibberta i westa pod kosem NYK,entoni i barnjani u odbrani ce biti totalno nemocni mozda nesto martin i uradi u defanzivi ali bi ovo trebalo proci glat .Zadnjih 6 meceva poeni westa protiv NYK (uzmite u obzir da je te meceve za NYK igrao chandler)
17,17,11,13,20,17
N.Vučević 14,5 OVER
Protiv miamija je u zadnja 2 meca ubacivao 20 odnosno 25 p, imat ce svoju porciju ofanzivnih skokova sto bi trebalo biti dovoljno za prolaza
Bravo za analizu.Torres_9 je napisao/la:G.Henderson 12,5 OVER
D.West 11,5 OVER
17,17,11,13,20,17
N.Vučević 14,5 OVER
1946
- Evolution87
- Kontakt:
ispratit' cu ovo, neka nam je sretno.Torres_9 je napisao/la:G.Henderson 12,5 OVER
D.West 11,5 OVER
17,17,11,13,20,17
N.Vučević 14,5 OVER
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Asvel - Ulm 1 - Ulmu nedostaju dva glavna skakaca,centar i krilo, s druge strane domacini u sjajnoj seriji, znatno su podigli nivo igre u zadnjih 5 utakmica.
Lukoil - Hapoel X2 - Ovo sam uzeo na osjecaj, gosti su puno bolja ekipa, ako budu hladne glave, onda 2 nije upitno
Neptunas - Bisons L. - Domacine sam gledao prije par dana u VTB ligi i bilo mi je dovoljno da vidim da imaju kvalitet, Fince iskreno ne poznajem.
Alba B. - Bonn (+8,5) h2 - Neizvjesna utakmica do samog kraja
Sretno.
Lukoil - Hapoel X2 - Ovo sam uzeo na osjecaj, gosti su puno bolja ekipa, ako budu hladne glave, onda 2 nije upitno
Neptunas - Bisons L. - Domacine sam gledao prije par dana u VTB ligi i bilo mi je dovoljno da vidim da imaju kvalitet, Fince iskreno ne poznajem.
Alba B. - Bonn (+8,5) h2 - Neizvjesna utakmica do samog kraja
Sretno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
le mans cibona 2
opalio sam u nekom sistemu pa corava koka nesto ubode valjda ce i ovi poslije koliko haman 30 utakmica
opalio sam u nekom sistemu pa corava koka nesto ubode valjda ce i ovi poslije koliko haman 30 utakmica

kiel 30,5+
ima li neko ko prati rukomet, prolazi li ovo?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@Miky jesi tu ?
Sta mislis o paru Radnicki-Panionios z2, granica 149.5 ?

Gateshead daje gol 1,30
Khimki 2 1,25
Minsk 1 1,25
Asvel 1 1,45
Indiana 2 1,45
Ukupno: 4,27
Khimki 2 1,25
Minsk 1 1,25
Asvel 1 1,45
Indiana 2 1,45
Ukupno: 4,27
Pustiću sunce da topi ljubav!
HIFK Helsinki
Frolunda
Le Mans
Nymburk
A1 Bregenz
kvota 19
Frolunda
Le Mans
Nymburk
A1 Bregenz
kvota 19
-
- Kontakt:
zenska odbojka : Rethymno - Stod 2,kvota 1,90
18:00 Neptunas-Nilan Bisons(+5,5) - h2 @1,85
> Neptunas u posljednih 10ak utakmica u svim takmičenjima zabilježio tek dvije pobjede. I u ligi i Eurokupu su posljednji na tabeli. Ekipa je očigledno u velikim problemima. S druge strane dolaze gosti iz Finske, ekipa Nilan Bisons je najbolja momčad Finske košarke, u prvenstvu su do sada neporaženi, u Eurokupu solidni, sve njihove utakmice idu u neizvjesnu završnicu. Dobijali, gubili uvijek je to minimalna pobjeda, odnosno zaostatak, tako da očekujem jedanneizvjestan meč.
18:30 Nymburk-Oostende - kp1 @1,60
> Četiri puta koliko su se sastajele ove dvije ekipe u evropskim takmičenjima 4 puta je slavio domaćin, ne vidim razlog zašto to ne bi i danas bilo? Nymburk je sigurno kvalitetnija ekipa, a ako misle ići dalje u EK pobjeda ovdje im je neophodna.
19:30 Rakvere Tarvas-Antwerp G.(-2,5) - h1 @1,85
> Jedan meč iz Eurochallenga. Domaćini može se reći "nemaju sreće u završnicama" i tako su trenutno jedini bez bodova u grupi. U posljednja dva meča su se iskalili u prvenstvenim utakmicama i "nabili" protivnike sa po čak 40 poena razlike. Gosti, prosječna evropska ekipa koja igra topla-hladno, znaju iznenadit, a često i kiksat protiv totalnih autsajdera. Domaćini su mnogo uložili za izlazak u Evropu, a porazom u ovom meču od nje se slobodno mogu oprostiti.
20:00 Gravelines-Virtus Roma(+4,5) - h2 @1,85
> Dvije nepredvidive ekipe, sa kojima se nikad ne zna. Gravelines odlično igra ovaj EK, imaju skor od 4 pobjede i tek 1 poraz. Roma kiksala prošli meč protiv Bonna, u lošoj su formi, i pobjeda ovdje bi im mnogo značila i za nastavak prvenstva, a o Eurokupu da ne govorim, gdje porazom svode svoje šanse za prolaz na minimum. Očekujem veliku borbu i jednih i drugih i neizvjestan meč do samog kraja.
20:15 Igokea-Karsiyaka(-6,5) - h1 @1,85
> Igokea podiže svoj nivo igre iz meča u meč, i pokazuju nam zapravo šta znaju, i zašto su tu gdje jesu. Nesretno su prošli meč izgubili od velikog "Khimkija" na produžetke. U dobroj su formi i ovo im je posljednja šansa, jer pobjedom se mogu boriti i nadati za neki prolaz dalje. Dok je Karsiyaka prva u grupi i mislim da neće davati svoj maximum danas, tako da se Igokea sigurno neće lako predati, a ovo će domaćima biti odlična prilika za osvetu i 30 koševa razlike u Turskoj.
20:30 Varese-Union Olimpija(+5,5) - h2 @1,85
> Znamo svi da Union Olimpija "voli" igrati te neizvjesne završnice. Pobjeda protiv Budućnosti nevjerovatnim košem na kraju meča sigurno im je podigao samopouzdanje do maksimuma. Vezali su 3 pobjede, dok je s druge strane Varese vezao 3 poraza i u katastrofalnoj su formi. Iskustvo igrača Olimpije će presuditi ovdje i dovesti još jedan meč u zanimljivu nam završnicu.
> Neptunas u posljednih 10ak utakmica u svim takmičenjima zabilježio tek dvije pobjede. I u ligi i Eurokupu su posljednji na tabeli. Ekipa je očigledno u velikim problemima. S druge strane dolaze gosti iz Finske, ekipa Nilan Bisons je najbolja momčad Finske košarke, u prvenstvu su do sada neporaženi, u Eurokupu solidni, sve njihove utakmice idu u neizvjesnu završnicu. Dobijali, gubili uvijek je to minimalna pobjeda, odnosno zaostatak, tako da očekujem jedanneizvjestan meč.
> Četiri puta koliko su se sastajele ove dvije ekipe u evropskim takmičenjima 4 puta je slavio domaćin, ne vidim razlog zašto to ne bi i danas bilo? Nymburk je sigurno kvalitetnija ekipa, a ako misle ići dalje u EK pobjeda ovdje im je neophodna.
> Jedan meč iz Eurochallenga. Domaćini može se reći "nemaju sreće u završnicama" i tako su trenutno jedini bez bodova u grupi. U posljednja dva meča su se iskalili u prvenstvenim utakmicama i "nabili" protivnike sa po čak 40 poena razlike. Gosti, prosječna evropska ekipa koja igra topla-hladno, znaju iznenadit, a često i kiksat protiv totalnih autsajdera. Domaćini su mnogo uložili za izlazak u Evropu, a porazom u ovom meču od nje se slobodno mogu oprostiti.
> Dvije nepredvidive ekipe, sa kojima se nikad ne zna. Gravelines odlično igra ovaj EK, imaju skor od 4 pobjede i tek 1 poraz. Roma kiksala prošli meč protiv Bonna, u lošoj su formi, i pobjeda ovdje bi im mnogo značila i za nastavak prvenstva, a o Eurokupu da ne govorim, gdje porazom svode svoje šanse za prolaz na minimum. Očekujem veliku borbu i jednih i drugih i neizvjestan meč do samog kraja.
> Igokea podiže svoj nivo igre iz meča u meč, i pokazuju nam zapravo šta znaju, i zašto su tu gdje jesu. Nesretno su prošli meč izgubili od velikog "Khimkija" na produžetke. U dobroj su formi i ovo im je posljednja šansa, jer pobjedom se mogu boriti i nadati za neki prolaz dalje. Dok je Karsiyaka prva u grupi i mislim da neće davati svoj maximum danas, tako da se Igokea sigurno neće lako predati, a ovo će domaćima biti odlična prilika za osvetu i 30 koševa razlike u Turskoj.
> Znamo svi da Union Olimpija "voli" igrati te neizvjesne završnice. Pobjeda protiv Budućnosti nevjerovatnim košem na kraju meča sigurno im je podigao samopouzdanje do maksimuma. Vezali su 3 pobjede, dok je s druge strane Varese vezao 3 poraza i u katastrofalnoj su formi. Iskustvo igrača Olimpije će presuditi ovdje i dovesti još jedan meč u zanimljivu nam završnicu.
-
- Kontakt:
i tak ja puce zadnjeg cenera na racunu na ovaj s.petersburg i sad mogu k . . . . glabat
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Edinho992 je napisao/la:18:00 Neptunas-Nilan Bisons(+5,5) - h2 @1,85
Ispratio sam na par maraka sve osim Rakvere Tarvas-Antwerp G pa sta bude.
ako ima ko dobre duse da prebaci marku,dvije na wwinu mujko12345 t
nemam kladionice u blizini sutra vracam odmah
nemam kladionice u blizini sutra vracam odmah
Vrlo vjerovatno, granica na netu za ovaj meč je 56,5 i to 1,76. Ja sam još jutros uhvatio na 53,5 za jači ulog. Neobavezan meč za Dunkerque jer su otpisani. Prošla tekma je samo ludim čudom otišla u under jer je poluvrijeme bilo 19:13 za Kiel. E sad ja tebi a i svima ostalim ostavljam na izbor da li da igraju Kiel preko ovih 30 ili ukupan mečLenBias je napisao/la:kiel 30,5+

MIA SAN MIA!!!
Ja sam odigrao ukupno over 52,5 na neki manji ulog. Sad sve kontam da sam se zaje*o, trebao sam više uplatit. 

igra li iko virtuelni fudbal u premieru, gledao sam to nekad na nekoj svjetskoj kladionici i cinilo mi se bezveze, danas mi prica jaran on jucer za 30min sa 5km skocio na 27km, igrao sve over 2,5 ili 3,5 i ja danas udjem sa 1km haj da probam reko i igram ja preko 2,5 gola ili 3,5 kada igraju dva jaca tima i sa 1km skocim na 25 za 40min.
Ulazim u kladionicu pocinju lacio-fiore reko tacan rezultat 6:6 kad ono 5:5 , izgleda da je na tom lakse uzeti pare nego na bilo cemu drugom ..
Jel u svim premier kladionicama uveden taj virtuelni soker ili samo u pojedinim zna li neko ?
Ulazim u kladionicu pocinju lacio-fiore reko tacan rezultat 6:6 kad ono 5:5 , izgleda da je na tom lakse uzeti pare nego na bilo cemu drugom ..
Jel u svim premier kladionicama uveden taj virtuelni soker ili samo u pojedinim zna li neko ?
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.