Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la gringobih » 20 nov 2013, 13:42

Nedavno gledam tekmu Ferenca i nema Besica u timu, vjerujte bez njega je to sasvim druga ekipa...Epilog naravno da su popusili utakmicu....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 nov 2013, 13:45

zaboravljen :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 nov 2013, 13:48

Nije zaboravljeno djelo mladica od 19 godina...I jos jednom tvrdim da mu je prelazak u Madzarsku bio potez karijere...Bio je mali Hajrovic u Arsenalu pa su ga gotovo upropastili ;)
[youtube][/youtube]
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 nov 2013, 18:00

gringobih je napisao/la:Nije zaboravljeno djelo mladica od 19 godina...I jos jednom tvrdim da mu je prelazak u Madzarsku bio potez karijere...Bio je mali Hajrovic u Arsenalu pa su ga gotovo upropastili ;)
Na kakvim si ti drogama? Skini se dok nije kasno.
Celik!3,2,2.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 nov 2013, 18:03

Ovaj video je jedini argument zasto pozvati Besica. Od one tekme ... 6 minuta dodavanja iz prve bi mogao i Avdija nakupiti. Cak i Rahimic ...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 nov 2013, 18:08

Cuj onog gore ibricic bolji od salihovica hahahhaha... Kad je ibricic tako dobar zasto mu je plafon karijere osrednji klub turske lige? Sta moze ibricic ponudit ovoj repci a da vec nemaju misimovic I pjanic? Ama bas nista...ono sto zaista frustrira oko ove situacije sa besicem je to da on nikad ali bas nikad nije otisao uzivo pogledat ovog momka... Sramota je da ga nema na spisku,

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 nov 2013, 19:02

Besic je nas igrac za sljedece kvale.
Jagodic je rekao da ce odraditi jos ove dvije tekme do kraja kvalifikacija,onda vjerovatno ode sa klupe,i sa novim trenerom Besic ima novu priliku da se probije u repki.
Onda naturlich dolazi A selekcija i aBd rješenje naših problema na DMF.
Keep walking.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 nov 2013, 19:13

Nepozivanje Besica je tvrdoglavo, iracionalno i prilicno glup potez kada se zna da nemamo jednog igraca da moze odgovoriti na DMF, dodatno je jak na stoperu, ali nema ga. Mora preraditi prvo U21, kao Kolasinac na primjer :roll: . Logika je mutna kod Safeta u najboljem slucaju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2013, 19:28

Dečko je glumio mangupa selektoru U21 reprezentacije, u ovom slučaju je sasvim nebitno što je to Vlado Jagodić i naše mišljenje o njemu. Takvo ponašanje je nedopustivo. Nije nikakva sramota igrati za U21, svojevremeno su igrali i Džeko, Ibišević, Salihović...

Najbolji primjer je jučerašnji sastav Srbije protiv Italije.

Pape je lijepo objasnio da momak prvo mora izgladiti situaciju sa stručnim štabom U21 pa onda može doći u A selekciju. Sasvim logično, jer bi se pozivanjem Bešića u A tim Sušić popishkio po stručnom štabu U21 i otvorio put svima onima koji bi se u budućnosti mogli tako ponašati.

Sad je sve do Bešića, ako ima želju i da pomisli na Brazil, zna šta mu je činiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2013, 21:40

Nije mi lik drag i Jagodic je napravio pravu stvar sto ga je izbacio, ali sad ce SP i moraju igrat svi najbolji. Igramo ko qurac vec nekoliko utakmica, i trebaju nam novi igraci. Besic mora dobit poziv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 nov 2013, 22:10

gruezi je napisao/la:Cuj onog gore ibricic bolji od salihovica hahahhaha... Kad je ibricic tako dobar zasto mu je plafon karijere osrednji klub turske lige? Sta moze ibricic ponudit ovoj repci a da vec nemaju misimovic I pjanic? Ama bas nista...ono sto zaista frustrira oko ove situacije sa besicem je to da on nikad ali bas nikad nije otisao uzivo pogledat ovog momka... Sramota je da ga nema na spisku,
ma dobro ne krivim te, jer moram priznati da je post dvosmislen...zelio sam reci da je avdija katastrofa na poziciji lijevog beka, te da bi cak i ibricic bolje odigrao na toj poziciji nego on (igrao vec protiv portugala, a bolji tehnicar, jaci...)...pa ako je mogao salihovic se vratiti iz veznog reda na beka, onda moze i ibro, pogotov jer je bolji s loptom a i u centarsutevima, pod ovim boldiranim sam mislio da je bolji u odnosu na vrsajevica...ali vidim da se moglo i drugacije shvatiti...brzina kucanja...sta ces...
mislim, naravno da se ne mogu uporediti ibro i salihovic...valjda si sam trebao skontati da je u pitanju vracanje u recenici na prvi subjekat, tj avdiju... :D

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 nov 2013, 07:33

AllGunsBlazing je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Nije zaboravljeno djelo mladica od 19 godina...I jos jednom tvrdim da mu je prelazak u Madzarsku bio potez karijere...Bio je mali Hajrovic u Arsenalu pa su ga gotovo upropastili ;)
Na kakvim si ti drogama? Skini se dok nije kasno.
Sta je trebao? Ostati u HSV-u kao Hajrovic u Arsenalu pa ne moze sad ni u skakvacima izboriti mjesto, dok je brat Izet lagano gradio sebe u malom klubu, i za koji mjesec ode u Seriu A ;) Na drogama???Jok, samo bilje... ;)
Mislis da onakva igra u Ferencu moze ostati neopazena??? Nikad, ode Besa brzo u lige 5 to je fakt... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 21 nov 2013, 07:48, ukupno mijenjano 1 put.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 21 nov 2013, 07:47

Virtu4l je napisao/la:Dečko je glumio mangupa selektoru U21 reprezentacije, u ovom slučaju je sasvim nebitno što je to Vlado Jagodić i naše mišljenje o njemu. Takvo ponašanje je nedopustivo. Nije nikakva sramota igrati za U21, svojevremeno su igrali i Džeko, Ibišević, Salihović...

Najbolji primjer je jučerašnji sastav Srbije protiv Italije.

Pape je lijepo objasnio da momak prvo mora izgladiti situaciju sa stručnim štabom U21 pa onda može doći u A selekciju. Sasvim logično, jer bi se pozivanjem Bešića u A tim Sušić popishkio po stručnom štabu U21 i otvorio put svima onima koji bi se u budućnosti mogli tako ponašati.

Sad je sve do Bešića, ako ima želju i da pomisli na Brazil, zna šta mu je činiti.
a koja je logika bila da Susic poziva Besica u A reprezentaciju kada je Besic imao 19 godina, obicno sjedio na klupi HSV-a, pa ga je i tada uzimao od selektora mlade reprezentacije da bi mu obicno sjedio na klupi, i onda sada prosipa pricu kako se Besic treba dokazati u mladoj reprezentaciji. Kome da se dokazuje!? Vladi Jagodicu koji je u ovim kvalifikacijama isprobao 40 igraca!? Za reprezentaciju trebaju igrati najbolji, bilo da imaju 18 ili 38 godina, i tu se prica zavrsava..
Volim te Bosno!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 nov 2013, 08:59

Ta prica da je glumio mangupa je jednosmjerna ulica, nikad se Muhamed nije oglasio po tom pitanju tako da imamo samo misljenje Vlade Jagodica.
Vlado jeste izgubio kompas sto se tice U21 a mi ne bi trebali gubiti ovakvog igraca. Decko ima motor u guzici i trci kao nas cijeli vezni red zajedno, igrao je za A repku prije 2,3 godine i zasto ne bi sada?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 nov 2013, 13:20

Odgovor na pitanje zasto ne igra je isti kao i na pitanje zasto su ga u Hamburgu tako olako pustili ..

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 21 nov 2013, 13:23

vecina ljudi koja ga zeli u reprezentaciji su ga gledali samo protiv meksika... sta mislite zasto je on otisao u madjarsku ligu koja je po kvalitetu puno iza srbijanske i hrvatske? mozda malo bolja od premijer lige bih!! dok ne zaigra ozbiljan fudbal po meni ga ne treba zvati

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 nov 2013, 13:25

Dobice Besa poziv, ja sam uvjeren u to. Nedavno ga je Pape forsirao, stalno je igrao, dobijao sansu a onda se odjednom izgubio.

Kvalitet je neosporan i mjesto za Besica u A selekciji se mora naci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 nov 2013, 13:57

Muhamede, predji u Hajduk!

:mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 nov 2013, 17:35

Consigliere je napisao/la:Muhamede, predji u Hajduk!

:mrgreen:
Ili u Rijeku.

Ili u neki osrednji klub iz Turske lige, ako nemozes tu, mozes i u drugu ligu.

Ali nemoj igrati redovno za Feren, molim te.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 nov 2013, 20:10

Feren je slabija ekipa i od Hajduka i Rijeke. Kao i sama mađarska liga u poređenju s HNL-om.
Mislim, ako je već to kriterij :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], CAGarfia, Goalgetter, Hrasno15, zikerrz21 i 41 gost.