Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 nov 2013, 12:30

England je napisao/la:Tuzlak se ne moze pomiriti sa cinjenicom da Ne navija za Hrvatsku.
Neka navija ko zeli, koga ne vrijedja. Nema potrebe da navijam kad me vrijedjaju postupci ovakvih kao SImunic.
To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog od razloga bosansko-hercegovackih Hrvata i Srba koji ne navijaju za BIH.

A za Svjetsko svaka cast, nadigrali ste Island u obje utakmice. Sve cisto na terenu, bicete bolji u 2014. sa novim trenerom. Imali ste nesrece jer ste izvukli Belgiju koja napreduje iz godine u godinu, sad trenutno imaju sve fino poslozeno i vrhunska su ekipa..

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:36

tuzlak1987 je napisao/la:
England je napisao/la:Tuzlak se ne moze pomiriti sa cinjenicom da Ne navija za Hrvatsku.
Neka navija ko zeli, koga ne vrijedja. Nema potrebe da navijam kad me vrijedjaju postupci ovakvih kao SImunic.
To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog od razloga bosansko-hercegovackih Hrvata i Srba koji ne navijaju za BIH.

A za Svjetsko svaka cast, nadigrali ste Island u obje utakmice. Sve cisto na terenu, bicete bolji u 2014. sa novim trenerom. Imali ste nesrece jer ste izvukli Belgiju koja napreduje iz godine u godinu, sad trenutno imaju sve fino poslozeno i vrhunska su ekipa..
Trazis bolje razloge. ?

Nisi ti dobar, navijaj uvjek protiv Hrvatske i za svoju zemlju, to je najbolji put , vjeruj.

[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 nov 2013, 12:39

Volia bi vidit kako Amerikanci spocitavaju nekom Italo-Amerikancu to sta navija za Italiju, pa jbt ovo samo na ovim prostorima mozes vidit, da se ljudi cude sta netko navija za SVOJU reprezentaciju, svaceg u Bozijoj basti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:45

tuzlak1987 je napisao/la:Bas me zanimaju ti bolji razlozi? Daj mi ih da cujem ako imas drzavljanstvo BIH, ako nemas ne zanima me. Navijaj ako hoces, ako neces nemoj...
To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog
Ti si to rekao, meni je svejedno , ti patis za Hrvatskom i traziz razloge da li da navijas ili ne navijas, mlak sin, nula bodova.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 nov 2013, 12:48

England je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Bas me zanimaju ti bolji razlozi? Daj mi ih da cujem ako imas drzavljanstvo BIH, ako nemas ne zanima me. Navijaj ako hoces, ako neces nemoj...
To je sasvim dobar razlog zasto neki nece simpatisati i nismo mi krivi. Uglavnom bolji razlog
Ti si to rekao, meni je svejedno , ti patis za Hrvatskom i traziz razloge da li da navijas ili ne navijas, mlak sin, nula bodova.
Pa mozda zato jer sam ispravno vaspitan i odgojen. A ne u nacionalistickom ruhu, pa pokusavam da postujem komsije i podrzim ih.

Znaci pravi sin je nesto kao Thompson, da velica svoje i mrzi tudje. To je model pravog sina. Bujrum ti budi takav..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 nov 2013, 12:48

Nisam ja fula nista. Kao prvo nemoj mjesat religiju i nacionalnost, nije isto.

Kao drugo svacije pravo je da se naziva cim hoce, pa tako ja mogu sebe smatrat Kinezom a tebi kao tebi treba pucat qurac cime se ja smatram, sve da sam Marsovac isto ti je. Nemate pravo ljudima solit pamet ali svejedno svako malo se daju procitat komentari kao oni koji su bili upuceni Signoreu.

Sta bi ja sad kao Hrvat iz Hrvatske treba osuđivat nekog Srbina iz Knina zato sta navija za Srbiju, pa boli me ona stvar, neka radi i navija za koga hoce.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:51

England je napisao/la:
Pa mozda zato jer sam ispravno vaspitan i odgojen. A ne u nacionalistickom ruhu, pa pokusavam da postujem komsije i podrzim ih.

Znaci pravi sin je nesto kao Thompson, da velica svoje i mrzi tudje. To je model pravog sina. Bujrum ti budi takav..
Gdje sam ja spomenuo Thompsona, nikoga nije briga za navijace sa potrebama, a ti kada imas potrebu nemoj navijati za Hrvatsku, mlak sin je prije Alen Halilovic.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:55

@ŠB_Fidelis

Ako pametnom ni ovo nije dovoljno, sto onda. ?
Zadnja izmjena: England, dana/u 20 nov 2013, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 20 nov 2013, 13:07

Simunic je debil teski, dokazao vise puta
odavno vec gradi svoju reprezentativnu karijeru preko nacionalnog naboja, drugacije nebi ni bio u istoj, pa Lovren je za njega izmislio svijet...a drugo sto je jasno da su najveci nacionalisti(kao i kod nas) ovi njihovi/nasi australci, svedjani, amerikanci...

prepravio: dubrava
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 20 nov 2013, 13:21

cestitke hrvatima na prolazu neka im je sa srecom u brazilu, neka se bore kao jucer i zelim im da prodju barem skupinu :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 nov 2013, 14:13

Čestitke komšijama,aBd zajedno da pijemo kafu/kahvu/kavu u Brazilu i da osvjetlamo obraz Balkana i da dokažemo ko smo i šta smo i da ne pišu samo o nama:rat,tuče,mržnja i sl. ;)

ŽIVJELI!
Pobjeda je bolja od orgazma!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 20 nov 2013, 14:28

I vama se dobro da objasnjavat nekima koji ne mogu shvatiti. :roll:
Opustite se i uzivajte u pobjedi, Copacabana nas ceka.. 8-)

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: CroCop, dana/u 20 nov 2013, 14:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 14:29

tuzlak1987 je napisao/la:Da navijac Hrvatske iz Sarajeva, kako da ne :lol: Uz to ne navija za BIH, zanimljiv primjerak
prije sat
Osobno navijam za BiH i kad tegbire po tribini za koju me kur.ac boli, svako si zadovoljstvo nadje u necemu, neko zadovoljstvo se placa, neko ne i dobro, das lovu i idemo naprijed. Zar to nije ispravan put. ? Kristalno jasno.
Ti stvarno samo zahebavas, ni ne citas sto se pise, rekao sam ti da vise citati, ovako mogu tvoju budalastinu shendlati za sitno vrijeme, ostavi se foruma, tvoj progres ovdje nije dovoljan

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 20 nov 2013, 14:34

tuzlak1987 je napisao/la:Da navijac Hrvatske iz Sarajeva, kako da ne :lol: Uz to ne navija za BIH, zanimljiv primjerak
Ima dosta BiH navijaca u Zagrebu, vjerojatno su mnogi ostali nakon rata ali svejedno cudim se da se cudis sto netko moze navijati za Hrvatsku u Sarajevu kao da se radi o gradu u kojem se ne navija i za Tursku npr :)

Uglavnom ova tema treba biti Hrvatska i u njoj moraju pisati samo navijaci Hrvatske tako da vise nisi pozeljan :lol: :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 14:37

Insect_terminator je napisao/la:
Ima dosta BiH navijaca u Zagrebu, vjerojatno su mnogi ostali nakon rata ali svejedno cudim se da se cudis sto netko moze navijati za Hrvatsku u Sarajevu kao da se radi o gradu u kojem se ne navija i za Tursku npr :)

Uglavnom ova tema treba biti Hrvatska i u njoj moraju pisati samo navijaci Hrvatske tako da vise nisi pozeljan :lol: :lol: :lol:
Nemoj ga sada dirati kada je uzeo maha i progresa.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 20 nov 2013, 14:51

tuzlak1987 je napisao/la:Zanimljiv slucaj navijaca Hrvatske u ilegali :mrgreen:

De da te England jos pitam da nisi slucajno i navijac Sarajevskog amaterskog športskog kolektiva NK SAŠK? :mrgreen:

Ne vjerujem da je iz Sarajeva, prvo sto evo u Tuzli ima mozda vise Hrvata nego u Sarajevu, a svi navijaju za BIH na neki nacin. Ili im je BIH prva ili druga reprezentacija, a ovaj England ne da ne navija vec je neprijatelj reprezentacije BIH. Pljuje gdje stigne tamo po temama...
Ako je u ilegali onda to ide na dusu grada i ljudi koji u njemu zive, barem za ZG mogu reci da bosanci nisu uopce ugrozeni, mogu navijati i glasno za razliku od srba npr. :mrgreen:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 20 nov 2013, 14:57

Potpuno zasluzen i ocekivan prolaz.
Malo je reci da ste imali nezgodnu grupu, ali vam se zato posrecilo u barazu kao i nama prilikom izvlacenja grupa.

Nista susjedi vidimo se u Brazilu, a tamo se nadam medjusobnom duelu. 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 20 nov 2013, 14:59

Ne treba to biti ilegala, navija se po kaficima kad igra Hrvatska. Ljude koji ne gledaju boli briga.

Vec samo kazem u Hercegovini je moguc slucaj Hrvata koji navija samo za Hrvatsku, u Sarajevu ne. Isto tako vjerovatno ti iz Zagreba pored BIH navijaju i za Hrvatsku. I to su slucajevi koje imas u Sarajevu, ako mu je vec Hrvatska prva reprezentacija, sigurno mu je BIH druga. A ovaj pljuje BIH repku redovno...
Trebass otici 20-ak stranica prije da vidis kako hrvati pljuju po hrvatskoj, navijaci dinama za dinamo kazu izdrkotina itd. Nista cudno pogotovo ako je hrvat, mi smo takvi :lol:

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:25

Sinoc se proslavilo i to jako 8-) !

Shebao mi se gmail pa samo morao pravit novi account pa tako da vise ni fejsa nemam nit ista..Ali evo zasluzeno i nista vise. Dominacija!

prepravio: dubrava
RIP CITY!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 20 nov 2013, 15:30

RiverPlate je napisao/la:
Lillard0 je napisao/la:Sinoc se proslavilo i to jako 8-) !

Shebao mi se gmail pa samo morao pravit novi account pa tako da vise ni fejsa nemam nit ista..Ali evo zasluzeno i nista vise. Dominacija!

Zasto se ovog @riverplate ne banira vise? Na koju god temu dodje provocira i nastaje svađa, a nista se s njim ne poduzima. Sad kaze @signoreu da nije znao, racku ti nisi znao za koga on navija, haj bolan nekom drugom pricaj pricu.

I nekome smeta "za dom spremni"? Boli me neka stvar, time se pokazuje ljubav prema domovini, a ne hebeni fasizam.
Ja kada prekršim pravila foruma neka me banuju, nisam prekršio niti jedno pravilo, niti sam koristio rječnik koji vrijeđa!Pusica!Jel se to osjećaš majorizovanim pa tražiš banove u nedostaku argumenata zašto trebam biti banovan?
Redovno provociras ovdje, na temi Zrinjskog i DInama. Ja samo pisem sta primjetim. A ti redovito provociras tj. trolas.
RIP CITY!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.