Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- HazardEden
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Zgembo sve dok je tako imat cemo igrača manje na terenu, odnosno on ce se vuci ko prebijena mačka i furati na svog jarana Misimovića koji izdahne u 15 minuti utakmice 

Nazalost moj omiljeni igrac je postao prosjecan napadac, koji sjedi vise na klupi nego sto igra:-(
G BUSSA BUSS
Ja ne branim Dzeku, realno nije u formi, al protiv Argentine nije mogo puno toga ni uradit, jednostavno prilika sto smo imali islo je preko krila, kad je trebo koji centarsut nije ga bilo.
Jest da on je sad nesto kido, al eto reci te ko jest, Kolasinac i Visca koji su se morali dokazivat, jednostavno utakmicu je odigrao bez puno naprezanja kao vecina nasih igraca, to sto nije bilo za njega lopti sto su ga ljudi pokrili dobro nije do njega.
Jest da on je sad nesto kido, al eto reci te ko jest, Kolasinac i Visca koji su se morali dokazivat, jednostavno utakmicu je odigrao bez puno naprezanja kao vecina nasih igraca, to sto nije bilo za njega lopti sto su ga ljudi pokrili dobro nije do njega.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Bit ce malo jasnije, neko njegovog djepa bez problema moze unajmiti avion da ga trzne na jednu noc u SADHase10 je napisao/la:Nazalost moj omiljeni igrac je postao prosjecan napadac, koji sjedi vise na klupi nego sto igra:-(

http://www.****/showbiz/ljepota-i-mo ... -st-louisu" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ta starleta je definitvno jedan od razloga propadanja karijere jednog od najboljih napadaca svijeta.....
Nije baš starleta.Batko je napisao/la:Ta starleta je definitvno jedan od razloga propadanja karijere jednog od najboljih napadaca svijeta.....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prema mom misljenju jeste.Virtu4l je napisao/la:Nije baš starleta.Batko je napisao/la:Ta starleta je definitvno jedan od razloga propadanja karijere jednog od najboljih napadaca svijeta.....
prčitao sam većinu komentara nakon meča sa Argentinom i skoro sa svima se slažem
samo bih još dodao da se on ne bi ovako šetkao po terenu da je Ćiro selektor 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Misliš na ovo ?JTS je napisao/la: samo bih još dodao da se on ne bi ovako šetkao po terenu da je Ćiro selektor
[youtube][/youtube]

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma i to
Ćiro je mangup, nekad zafrkan, a nekad 'raja'
uglavno, uvijek zna sa igračima, a sa Edinom bi uspio na ovaj ili onaj način
mislim da bi to bilo na ovaj drugi, jer Ćiro voli pričati sa igračima, bacati im lafinu, ali to igračima daje samopouzdanje, pa sjetimo se samo kakvu je čovjek euforiju u državi izazvao
pa gledali ste kad Ćiro kaže Miretu: "Sine, ti imaš najopakiji šut što sam ja ikad vidio, opali je sa 30m, itd" .. baci ti lafinu, nabije ti samopuzdanje, mislim da je to u baražu bilo
čovjek je veliki motivator i mislim, štaviše, siguran sam da se ne bi dešave ovakve stvari kod njega

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
I kad mi kazu Edin treba igrati umjesto Aguera u Cityu.. Eh, Edine Edine..
Cuj neko ih treba motivirati da jebu mater dok igraju udresu reprezentacije. Koje konstatacije da ne povjeruješ.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ne valja ti mišljenje. Ne možeš nazivati starletom osobu koja je bila zaštitno lice elitne agencije 'Elite Look' i bila model za većinu svjetskih mega brendova, na naslovnicama svjetskih modnih magazina, osobu koja je glumila seriji CSI, u spotovima svjetskih mega zvijezda, radi reklame za Google, itd... trebalo bi mnogo vremena da se napišu svi poslovni uspjesi Amre Siladžić.Batko je napisao/la:Prema mom misljenju jeste.Virtu4l je napisao/la:Nije baš starleta.Batko je napisao/la:Ta starleta je definitvno jedan od razloga propadanja karijere jednog od najboljih napadaca svijeta.....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Svaka njemu cast, za sve sto je dosad uradio... za karijeru i za uspjehe u reprezentaciji.
Ali je postao kloc u reprezentaciji ne samo ove utakmice vec duze vrijeme.
Radi oni isto sto radi i svom klubu. Znaci seta i ceka da dobije loptu, pa i kad dobije loptu da pokaze kako je ne nezna razraditi. Igrali smo takorecno sa igracem manje protiv Argentinaca.
Ako je on dostigao sve sto je zelio u zivotu, pa je tako izgubio motivaciju, nek onda makar napravi mjesto nekom mladom igracu koji je zivlji i zeljan da se dokaze.
Sad ce me neki napdati, zato sto je Dzeko za neke osobe postao nedotakljiva ikona, koja se nesmje ni pod kojim slucajem kritikovat. Pa tako ide on prije nego dobro reprezentacijii. Ali Dzeko nije uzivljena BiH reprezentacije, vec je samo dio ove reprezentacije. Bilo je prije njega i bit ce je ako Bog da i poslje njega.
Ali je postao kloc u reprezentaciji ne samo ove utakmice vec duze vrijeme.
Radi oni isto sto radi i svom klubu. Znaci seta i ceka da dobije loptu, pa i kad dobije loptu da pokaze kako je ne nezna razraditi. Igrali smo takorecno sa igracem manje protiv Argentinaca.
Ako je on dostigao sve sto je zelio u zivotu, pa je tako izgubio motivaciju, nek onda makar napravi mjesto nekom mladom igracu koji je zivlji i zeljan da se dokaze.
Sad ce me neki napdati, zato sto je Dzeko za neke osobe postao nedotakljiva ikona, koja se nesmje ni pod kojim slucajem kritikovat. Pa tako ide on prije nego dobro reprezentacijii. Ali Dzeko nije uzivljena BiH reprezentacije, vec je samo dio ove reprezentacije. Bilo je prije njega i bit ce je ako Bog da i poslje njega.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 20 nov 2013, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Zasto su se Aguero i Dzeko mijenjali za dresove ?
Pa zato sto je Aguero rekao Dzeki :"Daj mi molim te svoj dres, ja sam se oznojio, pa mi je moj mokar."

Pa zato sto je Aguero rekao Dzeki :"Daj mi molim te svoj dres, ja sam se oznojio, pa mi je moj mokar."

Dzeko je postao nasa Stanija... 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Trenutno nije ni u repci najbolji napadac a kamol klubu.. opet imam filing da ce slj. urakmicu za repku svima nam usta zacepiti.. tj. Nadam se
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Cuj ovog strucnjaka gore, Dzeko kloc u reprezentaciji duze vrijeme. Pa on nam je bio najbolji igrac u kvalifikacijama. Srusio Grcku sa svojim golovima. Jedino je Van Persie imao vise golova od njega u Evropskim kvalifikacijama, ali eto veliki strucnjak Alilovic je zakljucio da je Dzeko kloc duze vrijeme za repku. Dzeko je inace i odlucio utakmicu u Litvaniji sa onim potezom, i servirao Ibisevicu priliku kakvu ne bi ni neki debil promasio.
Dzeko je nas najbolji igrac i pojedini vrlo brzo zaboravljaju neke stvari. Prije mjesec dana nas covjek odveo na SP, a pojedini vec zaboravili. Samo mu treba utakmica u kontinuitetu. A i bez toga je odlucio najvazniju utakmicu u historiji drzave.
Dzeko je nas najbolji igrac i pojedini vrlo brzo zaboravljaju neke stvari. Prije mjesec dana nas covjek odveo na SP, a pojedini vec zaboravili. Samo mu treba utakmica u kontinuitetu. A i bez toga je odlucio najvazniju utakmicu u historiji drzave.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pu pu pu samo pljujete ohanite malo.Dovoljno je da vidite malo statistike al bolje je zaključit kakav je igrač poslije jedne nebitne utakmice 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Da nije dijamantu ona manekenka krisom dolazila u hotel pa je tako izgledo ko panj na terenu.
Ma sta ja znam,on je tajav igrac,hvala mu za sve do sada.Nadam se da ce ponoviti ona izdanja kao protiv Belgije,Francuske,Grcke....ma nije dijamant jos za otpisati.Mozda je problem to sto ne zna na cemu je u Cytiju,mozda to sve djeluje na njega..
Bice to sve ok,a u Brazilu strelac prvenstva aBd isanlah...

Ma sta ja znam,on je tajav igrac,hvala mu za sve do sada.Nadam se da ce ponoviti ona izdanja kao protiv Belgije,Francuske,Grcke....ma nije dijamant jos za otpisati.Mozda je problem to sto ne zna na cemu je u Cytiju,mozda to sve djeluje na njega..
Bice to sve ok,a u Brazilu strelac prvenstva aBd isanlah...

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], juka55, Normus90 i 27 gostiju.