Zasto je cudan mentalitet? BiH je zemlja triju naroda i ja sam tu rodjen, odrastao i logicno da nebi nigdje odavdje. Tu mi je sve. Sta to imam u Zagrebu, Munchenu, Londonu? Nista osim raseljene rodbine.
Hrvat sam, to ti valjda nije cudno, jer ako si iz BiH onda znas da je BiH zemlja u kojoj ravnopravno zive tri naroda medju kojim su i Hrvati. To uredno pise i u Ustavu.
Dalje, rodom sam iz mjesta u kojem nema nogometnog kluba pa sam ko sva djeca 'navijao' za Dinamo, a i kao klinac sam bio par puta na utakmicama Dinama pa je to u meni probudilo zar. Prakticki sam tad i zavolio nogomet.
Kad sam bio negdje peti-sesti razred doselio sam se u Zepce, isao na utakmice i klub mi je prirastao srcu. To je sad moj lokalni klub koji cu uvijek podrzavati.
I ne znam zasto ti izaziva smijeh to sto sam rekao da navijam za Hrvatske klubove u Europi. Ne navijam da skacem ko lud, ali ih podrzim. Ujedno s tim i BiH, a drago mi je i da neki Srpski klub izbaci tamo neke Poljake, Slovake il koga vec. Jednostavno nisam napacen, volim sviju, podrzim sviju. Postujem to sto netko drugi voli svoje dok ja volim svoje i zivim u miru sa svima dok se u isto vrijeme smijem svima koji pacenicki mrze one druge, a pizde kad netko dirne u njihovo.
Eto, nadam se da si shvatio moj stav, jer ne mislim dalje objasnjavati. Stvarno nemam volje jednu te istu pricu ponavljat vise puta. Hrpi ljudi sam objasnjavao, al kad covjek ne shvati iz prve onda nece nikad ni shvatiti jer je njegov cilj vjerojatno da isprovocira nesto. Ja hvala Bogu imam dobre zivce
Sto se tice Roma, nek navijaju za Indiju ako se osjecaju Indijcima. U BiH imas i Slovaka, Zidova i jos mnogih naroda. Logicno da svatko svoje voli pa tako i ja.
Do neke druge teme budi mi pozdravljen