Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Spartak St.Pet. - Besiktas - 1 1,75
Khimik Yuzhny - Kolejliler - 1 1,30
Igokea - Karsiyaka - 2 1,40
Le Mans - Cibona - 1 1,35
Alba Fehervar - Nizhny N - 2 1,25
Kvota: 5,37
sta mislite mozel proc?
Khimik Yuzhny - Kolejliler - 1 1,30
Igokea - Karsiyaka - 2 1,40
Le Mans - Cibona - 1 1,35
Alba Fehervar - Nizhny N - 2 1,25
Kvota: 5,37
sta mislite mozel proc?
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Gledam sad uzeli su ih i u gostima. Razmisljam o vecoj upati, ovima i treba za prolaz grupe, tako da ce biti motivisani maxKurbla je napisao/la:Petersburg dobija, poklon dana bi ovo trebao bitiMashovd je napisao/la:eurocup,besitkas bez Perkinsa,Broekhoffa,Gulera i Yagmura...može se opalit kontra?
Danas probati možda Igokeu 1 2.80 kvota
Tako blizu, a tako daleko.
TIKET 1:
Spartak St.Pet. kp1 @ 1,65
M.Boleslav 1 @ 1,30
Tatran Presov 1 @1,10
Guif 1@1,10
Skjern 1 @1,20
Kvota: 3,11
Uplata: MAX BET
Ponuda mi se ne svidja, kao i cinjenica da je jucer bio dobar dan.Igram samo da ispostujem niz. Da jucer nisam dobio, danas sigurno ne bi isao tiket na max bet, jer ce kladionica svim silama pokusati da vrati jucer izgubljeno. Oprezno i sretno
Spartak St.Pet. kp1 @ 1,65
M.Boleslav 1 @ 1,30
Tatran Presov 1 @1,10
Guif 1@1,10
Skjern 1 @1,20
Kvota: 3,11
Uplata: MAX BET
Ponuda mi se ne svidja, kao i cinjenica da je jucer bio dobar dan.Igram samo da ispostujem niz. Da jucer nisam dobio, danas sigurno ne bi isao tiket na max bet, jer ce kladionica svim silama pokusati da vrati jucer izgubljeno. Oprezno i sretno

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nakon dugo vremena da mi prodje tiket koji objavimKurbla je napisao/la:Bravo kraljuuu!!edoox je napisao/la:mislim da je @Kurbla vec sinoc postavio tiket za max bet..ispratio sam odmah, da nisam vjerovatno bih danas palamudio po ponudi i pokupio neku minu!
Hvala @Kurbla! AKo si u Sa ili te put nanese ,castim!
Dje to jaruga Bevanda?
Brazil 1 @1,70 (superponuda)
Trinidad - Jamaica Under2,5 @1,6
Miami 1 @1,20
kv 3,26![]()
Smatraj da si me pocastio, i vise od toga

Danas ima ovaj madjarski kup..vazda bude golova kao i oba tima daju gol. Idem pogledati dal se mogu bar 3-4 para izvuci.
TIKET:
Spartak kp 1 1,65
----------------------
Le Mans kp 1 1,30
-----------------------
ASVEL kp 1 1,45
----------------------
kv. 3,11
ulog: MAX BET
Spartak kp 1 1,65
----------------------
Le Mans kp 1 1,30
-----------------------
ASVEL kp 1 1,45
----------------------
kv. 3,11
ulog: MAX BET
Nymburk 1 1.60..Ostende dolazi bez glavnog strijelca.Cesi trebaju ovu pobjedu.
gdje si nasao informaciju da oni ne igraju..nigdje nisam procitao ali bi volio da znam sigurno.Kurbla je napisao/la:Petersburg dobija, poklon dana bi ovo trebao bitiMashovd je napisao/la:eurocup,besitkas bez Perkinsa,Broekhoffa,Gulera i Yagmura...može se opalit kontra?
kakva je situacija oko ovog Gravelines, strasno lijep koeficijent je na njima 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Usually this match is a very hard one to predict. But Beşiktaş İntegral Forex will miss a few important players. This will give Spartak St.Petersburg a huge advantage to win this game also. In the first game we saw from; Chris Lofton (14 POiNTS / 32 minutes), Doron Perkins (5 POiNTS - 7 RiBOUNDS 4 ASSiST / 26 minutes), Muratcan Güler (13 POiNTS - 2 RiBOUNDS / 22 minutes), Colton Iverson (6 POiNTS - 2 RiBOUNDS / 26 minutes) and Brad Buckman (3 POiNTS - 5 RiBOUNDS / 24 minutes). Despite the 11/31 (2 POiNTS) (%35) from Spartak St.Petersburg
The first game between the two sides had ended with the score 58-62. Beşiktaş İntegral Forex were the favourite of the match. Because Spartak St.Petersburg losed to many players during the sommer tranfers period and they were (are) without nodoubt a much weaker team than last year. This were the main reason that the White-Black team from Istanbul were expected to win the match. But Spartak St.Petersburg dominated the match and they had deserved to win the match.vecaveca je napisao/la:gdje si nasao informaciju da oni ne igraju..nigdje nisam procitao ali bi volio da znam sigurno.Kurbla je napisao/la:Petersburg dobija, poklon dana bi ovo trebao bitiMashovd je napisao/la:eurocup,besitkas bez Perkinsa,Broekhoffa,Gulera i Yagmura...može se opalit kontra?
Usually this match is a very hard one to predict. But Beşiktaş İntegral Forex will miss a few important players. This will give Spartak St.Petersburg a huge advantage to win this game also. In the first game we saw from; Chris Lofton (14 POiNTS / 32 minutes), Doron Perkins (5 POiNTS - 7 RiBOUNDS 4 ASSiST / 26 minutes), Muratcan Güler (13 POiNTS - 2 RiBOUNDS / 22 minutes), Colton Iverson (6 POiNTS - 2 RiBOUNDS / 26 minutes) and Brad Buckman (3 POiNTS - 5 RiBOUNDS / 24 minutes). Despite the 11/31 (2 POiNTS) (%35) from Spartak St.Petersburg; Beşiktaş İntegral Forex couldn't win.
In this match Beşiktaş İntegral Forex will be without Doron Perkins, Muratcan Güler and Ryan Broekhoff. All the 3 players are injured. Brad Buckman didn't played in the last game of Beşiktaş İntegral Forex and he is doubtful for this match. With this absences its very hard to see Beşiktaş İntegral Forex to insist against Spartak St.Petersburg. I am expecting Spartak St.Petersburg to win this match also.
Score Prediction: Spartak St.Petersburg 73 - 62 Beşiktaş İntegral Forex
Roma bi veceras mogla iznenadit. Doduse s njima se nikad ne zna. Znaju odigrat strasan mec a znaju i amaterski.LenBias je napisao/la:kakva je situacija oko ovog Gravelines, strasno lijep koeficijent je na njima
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Urugvaj - Jordan (h0:3) ht1 @ 2,35 (pobjeda Urugvaja 4 ili vise golova razike)
Urugvaj - Jordan (h0:4) hč1 @ 4,00 (pobjeda Urugvaja 5 ili vise golova razike)
Uruguay coach Oscar Tabarez:
"This result will put us in a good position for the second leg.
"We will play with the same formation to honour the Uruguayan fans who will fill the stadium next Wednesday, as I heard that 60,000 tickets were sold."
EDIT: 60000 karata prodato za 24h, red bi bio da se oduze publici sa najmanje 5:0
Urugvaj - Jordan (h0:4) hč1 @ 4,00 (pobjeda Urugvaja 5 ili vise golova razike)
Uruguay coach Oscar Tabarez:
"This result will put us in a good position for the second leg.
"We will play with the same formation to honour the Uruguayan fans who will fill the stadium next Wednesday, as I heard that 60,000 tickets were sold."
EDIT: 60000 karata prodato za 24h, red bi bio da se oduze publici sa najmanje 5:0
Honved oba daju
Kozarmisleny oba daju
Zalaegerzes oba daju
kv 3,72
Zadnje kolo je u pitanju..srednji ulog
Kozarmisleny oba daju
Zalaegerzes oba daju
kv 3,72
Zadnje kolo je u pitanju..srednji ulog
evo i od mene nesto
St.Petersburg-Besitkaš 1 1,62
Tsmoki Minsk-Szolnoki Olaj 1 1,22
1,98
Ulog 23E
St.Petersburg-Besitkaš 1 1,62
Tsmoki Minsk-Szolnoki Olaj 1 1,22
1,98
Ulog 23E
Hajduk Živi Vječno
-
- Kontakt:
Ko kaže?LenBias je napisao/la:sinoc je na nba bilo apsolutno nemoguce pogoditi

ocito je da ja kazem, takvi tiketi i znanje o nba kao i samo pracenje iste apsolutno nikakve veze nemaju, to i sam znas
polupas sve under ili sve over pa sta bude
nevezano za to tebi svaka cast, treba biti dovoljno lud pa tako bacati pare 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Šta ba sve sam ovo analizirao
Krivo mi što više nisam uplatio 

Mislim da vrijedi pokusati ovaj Urugvaj na hendikep 0:4 

laganicaTorres_9 je napisao/la:napunit ce se racun poslije 23hpa idemo lagano
Miami - Atlanta 206,5 UNDER
Detroit - New York 200,5 UNDER
A.Horford 19,5 UNDER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.