Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

MaGiCa
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la MaGiCa » 19 nov 2013, 23:53

Cestitke komsijama.

Zasluzili ste da vas boginja fortuna pogleda u barazu, nakon svih dogadjanja na EP 2008e, u kvalama za SP2010, kao i u mecu sa Spanijom na EP prosle godine.

Ovaj tim deluje dosta opasno, ali na SPu je i svaki bod veliki uspeh, a prolazak grupe istorijski rezultat. 8-)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 nov 2013, 23:57

http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/1053 ... u-boj.html
slika
slika

slika
Sad je konačno i ta piva na red došla :mrgreen:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 20 nov 2013, 01:10

Pa iz BiH sam, pratim domacu ligu, navijam za BiH klubove u Europi, al eto, draza mi je Hrvatska reprezentacija od BiH. Kazem reprezentacija, jer nebi iz Bosne nikad :mrgreen:
:shock: :lol: :lol: Kako to?Navijaš za naše klube, ali draža ti druga reprezentacija, još si iz Bosne :lol: :lol:
Mentalita :|
Grbavica naš je Hram!!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 nov 2013, 01:23

RiverPlate je napisao/la:
Pa iz BiH sam, pratim domacu ligu, navijam za BiH klubove u Europi, al eto, draza mi je Hrvatska reprezentacija od BiH. Kazem reprezentacija, jer nebi iz Bosne nikad :mrgreen:
:shock: :lol: :lol: Kako to?Navijaš za naše klube, ali draža ti druga reprezentacija, još si iz Bosne :lol: :lol:
Mentalita :|
Pa navijam i za Hrvatske klubove :lol: . Meni to nista cudno nije, jer znam masu ljudi koji su kao ja. Iz BiH, navijaju za Hrvatsku, al prate i PL i HNL, a ujedno podrze oboje klubove u Europi. I ti si prvi koji se takvom necem cudi, kao da ne znas kakva je situacija u BiH i da tu zive tri naroda :mrgreen:

I nek sam ja cudan, a ovi sto navijaju za klubove iz Italije, Francuske, Njemacke, Engleske nisu :mrgreen:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 20 nov 2013, 08:24

Nakon one sramote u Beogradu rekao sam da navijam za 2 što uvjerljivija poraza protiv Belgije i Škotske, pa da dobijemo normalnog izbornika. I bi tako i evo nas na Svjeckon. 8-) Šteta što nema @antona da se pospe pepelom za one napade na te moje želje. :)

Sinoć svi perfektni. Šteta samo što onaj Kovin prodor ili Olina bomba ne završiše u golu, jer bi to bili eurogolovi.

Čestitke svim navijačima koji ovdje pišu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 nov 2013, 08:37

Zasto je cudan mentalitet? BiH je zemlja triju naroda i ja sam tu rodjen, odrastao i logicno da nebi nigdje odavdje. Tu mi je sve. Sta to imam u Zagrebu, Munchenu, Londonu? Nista osim raseljene rodbine.

Hrvat sam, to ti valjda nije cudno, jer ako si iz BiH onda znas da je BiH zemlja u kojoj ravnopravno zive tri naroda medju kojim su i Hrvati. To uredno pise i u Ustavu.

Dalje, rodom sam iz mjesta u kojem nema nogometnog kluba pa sam ko sva djeca 'navijao' za Dinamo, a i kao klinac sam bio par puta na utakmicama Dinama pa je to u meni probudilo zar. Prakticki sam tad i zavolio nogomet.

Kad sam bio negdje peti-sesti razred doselio sam se u Zepce, isao na utakmice i klub mi je prirastao srcu. To je sad moj lokalni klub koji cu uvijek podrzavati.

I ne znam zasto ti izaziva smijeh to sto sam rekao da navijam za Hrvatske klubove u Europi. Ne navijam da skacem ko lud, ali ih podrzim. Ujedno s tim i BiH, a drago mi je i da neki Srpski klub izbaci tamo neke Poljake, Slovake il koga vec. Jednostavno nisam napacen, volim sviju, podrzim sviju. Postujem to sto netko drugi voli svoje dok ja volim svoje i zivim u miru sa svima dok se u isto vrijeme smijem svima koji pacenicki mrze one druge, a pizde kad netko dirne u njihovo.

Eto, nadam se da si shvatio moj stav, jer ne mislim dalje objasnjavati. Stvarno nemam volje jednu te istu pricu ponavljat vise puta. Hrpi ljudi sam objasnjavao, al kad covjek ne shvati iz prve onda nece nikad ni shvatiti jer je njegov cilj vjerojatno da isprovocira nesto. Ja hvala Bogu imam dobre zivce :mrgreen:

Sto se tice Roma, nek navijaju za Indiju ako se osjecaju Indijcima. U BiH imas i Slovaka, Zidova i jos mnogih naroda. Logicno da svatko svoje voli pa tako i ja.

Do neke druge teme budi mi pozdravljen :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 nov 2013, 10:21

Signore je napisao/la: Eto, nadam se da si shvatio moj stav, jer ne mislim dalje objasnjavati. Stvarno nemam volje jednu te istu pricu ponavljat vise puta. Hrpi ljudi sam objasnjavao, al kad covjek ne shvati iz prve onda nece nikad ni shvatiti jer je njegov cilj vjerojatno da isprovocira nesto. Ja hvala Bogu imam dobre zivce :mrgreen:
Tocno to, bravo. ;) Nemas sta objasnjavati takvim ljudima, takvi nastupaju pod svojevrsnom krinkom, a nesto se sa strane izruguju, podsmijehuju cijelokupnom tvom identitetu, stavovima, kulturi, naciji na kraju krajeva osporavajuci je, iako je stoljetna na ovim prostorima, no tocno to takvima ne odgovara jednostavno pa ''ne moze'' shvatiti kako se usudjujes imati vlastito opredijeljenje i stavove drugacije od ''vecinskog misljenja''.
Nije njima bitno hoces li im objasniti i sta, znaju oni mahom to vec dobro, ali jednostavno se ne zeli i ne moze prihvatiti i jedino sto bi ga na neki nacin ''potvrdilo'' da ima ''ispravan stav'' je da ti sad sav isprovociran saspes mu sve u lice i ovaj pocne najednom ''aaa fasista, nacionalista'' i sta vec ne kad treba etiketirati nekoga drugo za sve ono sto ON sam ustvari svojim stavovima zapravo jest. ;)

Zato, staviti na IGNORE ove prodike i provokacije pojedinaca, to su zlobni pojedinci kojima je dzaba 15 puta objasniti kad napisano nece htjeti prihvatiti i shvatiti, bez obzira sto u tebi zaista nije problem niti ikome time smetas niti bilo koga ugrozavas, to vec ima svoju fiksnu ideju i to bi bilo to.

Nervirati se oko toga ili uzivati u jos jednom velikom natjecanju sa svojom reprezentacijom? Pa, ja mislim da tu nema nikakvog natjecanja, stoga, chillax. 8-)
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 nov 2013, 10:54

Ne moze čovjek niti za vas navijat jer mi bude zlo od ovakvih i sličnih pametovanja i odmah poželim da što prije ispadnete.Tako da što vas manje čitam to bolje.Eto nek smo i to riješili,a sad se vraćamo na temu.

Blaszczykowski je napisao/la:Šteta samo što onaj Kovin prodor ili Olina bomba ne završiše u golu, jer bi to bili eurogolovi.
[youtube][/youtube]

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 nov 2013, 10:57

Ignorirajte trollove. Jes' nekome bitno tko ce za koga navijati i zasto, taman posla.

Onaj Mateov drugi prodor kad nije zabio, pa prestrasno. Znao sam da ce Niko njega i Rebica uvesti na velika vrata, a mali ce to znati vratiti, na SP-u vezna linija Modric-Rakitic-Kovacic, u stanju je imati posjed lopte protiv bilo koga i biti kontinuirana prijetnja, ''samo'' treba rijesiti slabosti u obrani i rijesiti krila.
Osobno bih pomaknuo Srnu ka naprijed, a Simu stavio na desnog beka. A sto se tice lijevog krila skontat ce se vec nesto, ali po meni to nisu ni Olic ni Perisic, definitivno. Radije Rebica na lijevo krilo ako ne bi igrao napadaca.
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 nov 2013, 11:02

[youtube][/youtube]

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 nov 2013, 11:14

Šimunić je deklarisani fašista, očekujem nove kazne od FIFA-e.Spuspenzija stadiona a i za Šimunuća par utakmica hlađenja će mu dobro doći.Nikad se neće naučiti pameti.

Nakon utakmice sa Izraelom :

Josip Šimunić - "Neke čudne stvari se događaju. Ne razumijem zašto nam nisu pustili Thompsona prije utakmice i u poluvremenu kao i uvijek kad znaju da nas to diže. Zaista nemam riječi"
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 nov 2013, 11:48

[youtube][/youtube]

???????????????????????

FUJ
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 20 nov 2013, 11:49

Neću raspravljati o historiji. Svako realan zna šta se veže uz "Za dom spremni". S obzirom da živim u BiH i RH već deset godina, znam također šta se sve pojavljuje na Thompsonovim koncertima. Ako Šimunić veliča taj crni dio hrvatske historije, neka to radi privatno jer ovako je najviše štete nanio Hrvatskoj, reprezentaciji a i sebi lično. FIFA preko ovoga sigurno neće preći, posebno jer dolazi od jednog igrača. Jako glup potez.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 nov 2013, 11:51

Signore, sta sam ti gore rekao, objasnjavas ljudima koji imaju fiksno, vec odredjeno misljenje i koji tebe samog ne postuju za tvoje vlastito opredijeljenje i identitet (dapace, da ikako mogu osporavali bi ga na svakom koraku i ''krstili'' u nesto sebi prihvatljivije), dakle nisi im duzan nista objasnjavati, jer takvima to nista ne znaci s obzirom da ce vjecno goniti svoje i ovdje nesto glumiti visi moralizam i ''nejasnoce'', bez obzira koliko to sami radili. ;)

Koga briga bolan, nek radi sta hoce, sebi radi, kao i svatko drugi, uzivaj u sadasnjosti, pusti proslost.

Moderatori, pozabavite se trollovima po temi.

In other news :

slika

:P
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 nov 2013, 11:55

meni ne pada na pamet raspravljati oko ovoga, samo sam nevjerovatno negativno iznenadjen sto je ovo dopusteno kretenu kao sto je simunic da radi, uzas svih uzasa, nema potrebe da neko brani ili kudi ovaj potez i "pozdrav", svi znamo koliko je uzasan i negativan ovaj cin, svi smo siguran sam apsolutno svjesni toga, ovo je strasna i sto je najgore apsolutno nepotrebna mrlja na hrvatsku, treba ovo kvalitetno kazniti i nadam se da ce biti tako :!:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 nov 2013, 11:56

ŠB_Fidelis je napisao/la:Signore, sta sam ti gore rekao, objasnjavas ljudima koji imaju fiksno, vec odredjeno misljenje i koji tebe samog ne postuju za tvoje vlastito opredijeljenje i identitet (dapace, da ikako mogu osporavali bi ga na svakom koraku i ''krstili'' u nesto sebi prihvatljivije), dakle nisi im duzan nista objasnjavati, jer takvima to nista ne znaci s obzirom da ce vjecno goniti svoje i ovdje nesto glumiti visi moralizam i ''nejasnoce'', bez obzira koliko to sami radili. ;)

Koga briga bolan, nek radi sta hoce, sebi radi, kao i svatko drugi, uzivaj u sadasnjosti, pusti proslost.

Moderatori, pozabavite se trollovima po temi.

:P
Nema se tu sta goniti moralizam i "nejasnoce". Zna se dobro sta je bilo pozitivno, a sta negativno. Ko je bio negativac, a ko pozitivac. A sada se sve to pokusava osporiti i nabiti ljudima na nos kako je sve to bila komunisticka podvala. Komunisti za sve krivi :lol:

uredio: dubrava

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 nov 2013, 12:06

Mi nije jasno kako je Šimunić nakon onog pogibeljnog starta u Beogradu dobio samo dvije utakmice suspenzije. :?

Evo sad prilike da Uefa i Fifa napokon odrede pravičnu kaznu za ovog fašistu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 nov 2013, 12:08

Ma ja ovo cisto iz dosade, da mi vrijeme prodje :lol: Sad cu se malo pozabavit poslom, da ne bude da mi placaju da na forumu sjedim pa cu gospodu izignorirat do iduceg dosadnog dana :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 nov 2013, 12:11

zanimljivo je da niko od navijaca hrvatske nije osudio ovaj simunicev potez, sto je u najmanju ruku negativno i uzasavajuce kao i sam taj potez, stvarno ne mogu da vjerujem da postoje toliko zatucani ljudi, za simunica se zna da je nevidjeni glupan i moroncina kakvih nema puno na svijetu ali ovo mu dopustiti i jos podrzavati, ponavljati za moroncinom ovu sramotu, derati se na stadionu u ovako bitnoj utakmici, nevjerovatno, BRUKA I SRAMOTA!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 nov 2013, 12:26

Tuzlak se ne moze pomiriti sa cinjenicom da Ne navija za Hrvatsku.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.