Pa recimo ono sto nam se desilo protiv Portugala, da nam se desi u Brazilu bi bila bruka. Treba li ti to objasnjavati?Virtu4l je napisao/la:Ja bih najviše volio kada bi ti i tebi slični napokon definisali pojam 'obrukati se na SP'. Šta to tačno znači? Mislim, ne znate ni kakva nam je grupa, ni u kakvom ćemo sastavu otići u Brazil, a potencirate brukanje. Može li nam to neko definisati.SamoZeljo je napisao/la:To ce, nadam se shvatiti prije nego se obrukamo na SPu.
Mozda nekom nije, sve zavisi koliko ko i sta ocekuje od ove reprezentacije. Nekom je taj baraz bio plafon, svejedno kako zavrsi. Meni je 5-6 komada bruka. Pogotovo na SP gdje tako nesto ne ocekujes od nijedne reprezentacije iz Evrope. A malo je i drugih koji zalutaju na SPu. Desava se skoro svako prvenstvo nekom da se obruka, a ja bi, naravno, volio da taj neko ne budemo mi.
Ja znam da ce biti onih koji ce govoriti, vazno je ucestvovati. Svejedno kako cemo zavrsiti, mi smo se plasirali i to je odlicno! Tamo nije bruka ni izgubiti 5 razlike.... Ja nisam jedan od tih.
Na SPu cemo sigurno u grupi imati jednu reprezentaciju kao sto je Argentina ili Portugal, Brazil, Njemacka, Holandija... Neko ce nas zakaciti. Za nadati se da to ne bude neko od spomenutih ali i sve da ne bude, bice opet neko jak. Jaci od Grcke, Slovacke a da ne spominjem ostale iz kvalifikacija.
Primjer Srbija na prvenstvima, to je bila bruka. (ako se sjecas rukometa, Argentina, Holandija)
Ono sto je meni bruka, tebi mozda nije, zato vjerovatno i ne shvatas.
Manja je bruka u barazu ili kvalifikacijama primiti 6 komada nego na SPu. Jer na SPu se od svakoga ocekuje da pokaze neku igru. Zato i imamo kvalifikacije a ne tombolu, pa koga izvuku!