apsolutno zasluzeno prosli daljebudjavi je napisao/la:je li opet sudija pomaze francuzima ili su fakat bolji?
ronaldo je veceras pregazio svede, fudbal i cijelu konkurenciju
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
apsolutno zasluzeno prosli daljebudjavi je napisao/la:je li opet sudija pomaze francuzima ili su fakat bolji?
evo gledam na netu rezultate pa vidim da je ronaldo uzorao citav terenLenBias je napisao/la:apsolutno zasluzeno prosli daljebudjavi je napisao/la:je li opet sudija pomaze francuzima ili su fakat bolji?
ronaldo je veceras pregazio svede, fudbal i cijelu konkurenciju
Sheyi je napisao/la:"prevelika nogometna nacija"
Onaj crveni meni nije bio crveni, posebno na pocetku poluvremena.Elegant je napisao/la:Bolji su i imaju igraca vise, regularno sve.budjavi je napisao/la:je li opet sudija pomaze francuzima ili su fakat bolji?
Apsolutno.Dado je napisao/la:Kako stvari stoje u prvom smo sesiru za EP 2016 kvalifikacije
Kad se sutra zavrti informacija da će umjesto 9 biti 8 grupaharishp je napisao/la:Apsolutno.Dado je napisao/la:Kako stvari stoje u prvom smo sesiru za EP 2016 kvalifikacije
Naravno, idu na još jedno veliko takmičenje, sasvim zasluženo. Sigurno su mi draži od onih cigana Rumuna.GoRaN je napisao/la:Baš mi je drago zbog Grčke.Manite se tih dječijih priča.Ljudi u svakoj utakmici daju 120% mogućnosti, i rezultati su im uvijek iznad očekivanja.Bolji smo od njih, ali na neke stvari bi se mogli ugledati.
Izjednačen na prvom mjestu sa Pauletomandro234 je napisao/la: Ronaldo pokazuje ko je najbolji nogometas danasnjice,mislim da je sad najbolji strijelac Portugala ikad
Da...znam. Ali ono nije bas bilo za drugi zuti/crveni.Elegant je napisao/la:Nije bio direktni nego drugi zuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.