zaboljisportuBiH je napisao/la:veceras na sportklubu Hercules. DA vidimo Eldina na djelu. Imaju li gdje ovi golovi što je dao u zadnje vrijeme? Zlaja još uvijek atraktivniji i do Vede i od Edina
vidjecemo al u limburgu, nije ni na klupi
Eldin je u proslom kolu dobio tezu povredu.Boje se da bi mogao nekoliko mjeseci da bude van terena
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
Hocemo Zlatana kao treceg napadača!
Poslije Spahe najharizmatičniji reprezentativac.
A i mislim da moze jos dati repki, isplatio bi se Zlatan 100 %.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Muslimovic je propao totalno, i nema sta trazit u reprezentaciji. Dao citava 3 gola u Kini ove sezone. Neka je harizmatican kao Obama, reprezentaciji ne treba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
NA poziciji DMF bi mogao igrati brat Damira Vrancica MArio 24g Padeborn standardan po 90min ili eventualno Scuk Jasmin ali mislim da je prva opcija puno bolja jedino ako Sušić ne cuva mjesto za bratića..
Evo sad gledam da u Hrvatskoj U-21 nisu dobili pozive Pasalic i Bencun iz Hajduka (obojica porjeklom iz BIH), izgleda da postoje sanse da ti momci zaigraju za nas. Neznam dali ih nas savez pokusava vrbovati?
vendeta87 je napisao/la:Evo sad gledam da u Hrvatskoj U-21 nisu dobili pozive Pasalic i Bencun iz Hajduka (obojica porjeklom iz BIH), izgleda da postoje sanse da ti momci zaigraju za nas. Neznam dali ih nas savez pokusava vrbovati?
Bencun je nas igrac. Igrao je za nase mladje kategorije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
vendeta87 je napisao/la:Evo sad gledam da u Hrvatskoj U-21 nisu dobili pozive Pasalic i Bencun iz Hajduka (obojica porjeklom iz BIH), izgleda da postoje sanse da ti momci zaigraju za nas. Neznam dali ih nas savez pokusava vrbovati?
ne postoji podaci da je igrao jedino da je pozivan na okupljanje U19 selekcije
joj kako bi nam ovaj pašalić dobro došao. samo može li mi neko objasniti, kako je on povezan sa našom zemljom. naravno, ako mislimo na istog. http://www.transfermarkt.de/de/mario-pa ... 05938.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bencun je dobio poziv hrvatske reprezentacije zadnja dva puta a nije se odazvao samo radi povreda.
Pašalić porijeklom iz BiH? Pašalić je rođen u Njemačkoj,živi u Hrvatskoj(Kaštela pored Splita),tek toliko.
Bosniacum Lilium je napisao/la:nama treba napadac poput Hrgote. Svedska ispada, Hrvatska ide dalje ali ima punu klupu napadaca, treba jos jednom pokusati...
Sto je zalosnije, nismo ga nikada ni pokusali dovesti, sve sto je bilo, to su novinarske sprekulacije.
Je li Juka Becirovic radi sta po pitanju dovodjenja Arslanagica i Hrgote u reprezentaciju, jer ako budemo cekali savez da igraju za nas, gledat cemo ih u dresovima Belgije,Svedske ili Hrvatske.
Bosniacum Lilium je napisao/la:nama treba napadac poput Hrgote. Svedska ispada, Hrvatska ide dalje ali ima punu klupu napadaca, treba jos jednom pokusati...
Hrgoti treba jos pure, on je poprilicno daleko od A-repke Swe i 100% nebi putovao u Brazil da su se plasirali.
Danas je igrao za U-21 Swe, dao gol protiv Malte, inace je U-21 Swe dosta jadna; http://www.livescore.com/soccer/euro-un ... n-group-7/" onclick="window.open(this.href);return false;
AeGon099 je napisao/la:joj kako bi nam ovaj pašalić dobro došao. samo može li mi neko objasniti, kako je on povezan sa našom zemljom. naravno, ako mislimo na istog. http://www.transfermarkt.de/de/mario-pa ... 05938.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po cemu bi nam ovaj dobro dosao? Da li si ikad gledao ovog Pasalica?
Na toj poziciji svakako vec imamo Susica iz Hajduka
Brzi stoper? Zadnji vezni koji zna iznijeti loptu? Ove dvije stvari mozemo dobiti u jednom igracu. Besicu
Stvarno ovog momka zelim sto prije viditi ponovo u reprezentaciji
[youtube][/youtube]