Pa i nije to tvoj fah da komentarišeš,pa ti si brate pjevač...jer nešto se ne sjećam tvoje igračke i sudijske karijere,pa da bi ti mogao dati relevantne komentare na suđenjebosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje
Pa jel to Tarik? Sve jasno,suđenje,komentari...netreba dalje.radeon je napisao/la:Pa i nije to tvoj fah da komentarišeš,pa ti si brate pjevač...jer nešto se ne sjećam tvoje igračke i sudijske karijere,pa da bi ti mogao dati relevantne komentare na suđenjebosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje![]()
![]()
hejtere treba samo na ignore,inače @brzi "obožava" sve se prefiksom Bosna.GAZI BOSNO,GAZI,GAZI!Adoxin je napisao/la:Hahaha...Bosna ponovo gazi sve redom i ponovo se vracaju hejteri. To je znak da smo opet na vrhu!
Očito su dobro odradili pa sad odmah sude Bosni u Mostaru,stvarno smijurijahumljub je napisao/la:Čudi me da su dejanovic - marcetic pomogli bosni, ma nisu oni takvi...
NAPRIJED BOSNO!brzi je napisao/la:Očito su dobro odradili pa sad odmah sude Bosni u Mostaru,stvarno smijurijahumljub je napisao/la:Čudi me da su dejanovic - marcetic pomogli bosni, ma nisu oni takvi...
@ bošnjak_033 pa zar ti nisi rekao da ne komentarišeš suđenje ... http://www.rkbosnasarajevo.ba/show_news.php?id=193" onclick="window.open(this.href);return false;bosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje
Dajte ostavite sudije na miru. Klubovi prvo počistite svoju avliju a potom tudju!radeon je napisao/la:@ bošnjak_033 pa zar ti nisi rekao da ne komentarišeš suđenje ... http://www.rkbosnasarajevo.ba/show_news.php?id=193" onclick="window.open(this.href);return false;bosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje
Možda ti mogu sad pomoći Purivatra,Bahto,Sirćo i Karačić...pitaj njih ,možda ih mogu suspendovati,kad mogu pomilovati mogu i suspendovati...ah da nije to u njihovoj nadležnosti,jer to nije njihov teritorij...ccc
Najlakse je suditi u velikom gradu. Predlazem da cujemo kako se sudi u Gorazdu, Zivinicama, Zavidovićima, Gračanici i sl. Da li je ikada bilo dobro sudjenje ako je domaćin izgubio.....Adoxin je napisao/la:Jeste se uspjeli usaglasiti da li ova dvojica navlace Bosni ili ne? Zar nismo trebali glatko dobiti Zrinjski jer su to "bosnine sudije"?
salihaga je napisao/la:Dajte ostavite sudije na miru. Klubovi prvo počistite svoju avliju a potom tudju!radeon je napisao/la:@ bošnjak_033 pa zar ti nisi rekao da ne komentarišeš suđenje ... http://www.rkbosnasarajevo.ba/show_news.php?id=193" onclick="window.open(this.href);return false;bosnjak_033 je napisao/la:Bas su mi dragi ovakvi komentari tipa sudije pomogle Bosni, kreiranje postave napada i odbrane zuletu itd. Jednom davno sam komentarisao sudjenje Premijer Lige BiH bas mislim iz Ljubuskog nakon utakmice i jednom davno neko odgovori: ko gubi ima pravo da se ljuti. I od tada ne komentarisem sudjenje
Možda ti mogu sad pomoći Purivatra,Bahto,Sirćo i Karačić...pitaj njih ,možda ih mogu suspendovati,kad mogu pomilovati mogu i suspendovati...ah da nije to u njihovoj nadležnosti,jer to nije njihov teritorij...ccc
Subota Konjuh - Čelik 22:24 braća Konjičanin odlično sudili. Kad je dobro suđenje dobro je, a kad nije nije i to treba reći.salihaga je napisao/la:Najlakse je suditi u velikom gradu. Predlazem da cujemo kako se sudi u Gorazdu, Zivinicama, Zavidovićima, Gračanici i sl. Da li je ikada bilo dobro sudjenje ako je domaćin izgubio.....Adoxin je napisao/la:Jeste se uspjeli usaglasiti da li ova dvojica navlace Bosni ili ne? Zar nismo trebali glatko dobiti Zrinjski jer su to "bosnine sudije"?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.