Vi stvarno mislite da u savezu ima i jedna osoba sa ovakim razmisljanjem ?
Mozambik je napisao/la:Felix Magath da bude pomocnik PapetuKoigrazaraju je napisao/la:Smatram da Savez treba vrlo vrlo ozbiljno shvatiti pripreme reprezentacije za svjetsko u Brazilu i to na taj nacin da od premije za plasman ili bilo kakve druge love a koju sigurno imaju, obavezno angazuju svjetske fudbalske strucnjake i to u svojstvu strucnih saradnika ili savjetnika tipa Felixa MAgatha, a kako bi pomogli Papetu da sto bolje pripremi taktiku i da se nasa reprezentacija sto bolje i kvalitetnije pripremi za nadolazece prvenstvo pa da se imamo bar cemu nadati, ako nista ono bar dobroj igri i zalaganju nasih momaka.![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto? Koje su njegove trenerske kvalitete da bi vodio ekipu koja je među TOP 10 u Evropi?Wisey je napisao/la:MNadam se da će Sergej uzeti repku.
Prema tome gledano jedino bi Vaha odgovarao, od ostalih naših trenera nema nijedan da je kvalitetom na tom nivou.Virtu4l je napisao/la: Zašto? Koje su njegove trenerske kvalitete da bi vodio ekipu koja je među TOP 10 u Evropi?
Uglavnom taj prvi ti nece zbog finansijskih razloga(zimogrozljiv je u vezi manjka nula na ceku), a drugi valjda zbog moralnih(zasad).Jer osim spila karata taj ti nije jos nije djecu iz obdanista na teren izveo.Wisey je napisao/la:Prema tome gledano jedino bi Vaha odgovarao, od ostalih naših trenera nema nijedan da je kvalitetom na tom nivou.Virtu4l je napisao/la: Zašto? Koje su njegove trenerske kvalitete da bi vodio ekipu koja je među TOP 10 u Evropi?
Međutim, nije ni jedan Guardiola u svoje vrijeme bio dorastao da trenira Barcelonu pa je napravio velike stvari kasnije.
Druga stvar, Barba ima i mentalitet, karakter, prošao je dovoljno da bude trener repke. Ako on nije zaslužio to mjesto ja ne znam ko jest.
Uglavnom, Vaha ili Sergej za mene.
Pa i Safet nije htio preuzeti ranije jer, kako on to sam reče, nije bila dobra generacija igrača. Čekao da naiđe dobra ekipa pa da onda uzme reprezentaciju. O moralu ne bih, pogotovo ne sa takvim velikim moralistima preko tastature.harishp je napisao/la: Uglavnom taj prvi ti nece zbog finansijskih razloga(zimogrozljiv je u vezi manjka nula na ceku), a drugi valjda zbog moralnih(zasad).Jer osim spila karata taj ti nije jos nije djecu iz obdanista na teren izveo.
Neko ceka pa doceka,a neko nkad a mozda ni tad.Wisey je napisao/la:Pa i Safet nije htio preuzeti ranije jer, kako on to sam reče, nije bila dobra generacija igrača. Čekao da naiđe dobra ekipa pa da onda uzme reprezentaciju. O moralu ne bih, pogotovo ne sa takvim velikim moralistima preko tastature.harishp je napisao/la: Uglavnom taj prvi ti nece zbog finansijskih razloga(zimogrozljiv je u vezi manjka nula na ceku), a drugi valjda zbog moralnih(zasad).Jer osim spila karata taj ti nije jos nije djecu iz obdanista na teren izveo.
Bio bi najveći trener koji nas je ikada trenirao.Mozambik je napisao/la:Ako Pape ode nakon svjetskog ja bi Petkovica kao zamjenu. Vjerovatno ce i on uskoro dobit nogu, a nije los trener.
Mozda ,ali ne i najtezi,Muzurovic ga tu sije.Virtu4l je napisao/la:Bio bi najveći trener koji nas je ikada trenirao.Mozambik je napisao/la:Ako Pape ode nakon svjetskog ja bi Petkovica kao zamjenu. Vjerovatno ce i on uskoro dobit nogu, a nije los trener.
harishp je napisao/la:Mozda ali ne i najtezi,Muzurovic ga tu sije.Virtu4l je napisao/la:Bio bi najveći trener koji nas je ikada trenirao.Mozambik je napisao/la:Ako Pape ode nakon svjetskog ja bi Petkovica kao zamjenu. Vjerovatno ce i on uskoro dobit nogu, a nije los trener.
Ja bih najviše volio kada bi ti i tebi slični napokon definisali pojam 'obrukati se na SP'. Šta to tačno znači? Mislim, ne znate ni kakva nam je grupa, ni u kakvom ćemo sastavu otići u Brazil, a potencirate brukanje. Može li nam to neko definisati.SamoZeljo je napisao/la:To ce, nadam se shvatiti prije nego se obrukamo na SPu.