Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

invincible1921
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2013, 16:13

kako god okrenes on je opet nas najbolji igrac,a sad to sto igra preko neke stvari sigurno ima neki razlog i mislim da bi to pape prije svega trebao da pokusa rijesiti
=\_1921_/=

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 19 nov 2013, 16:27

Ima svako lose utakmice ali ono sto stvarno boli oko Dzekinih losih utakmica je to sto se vidi da on neda sve od sebe. On nam je najveca zvijezda, treba da bude vodja ekipe (sa Spahom) i uzor nasim mladim igracima. Kakav je uzor setati po terenu?

Ja ne znam jel on ne zeli ili stvarno ne moze da trci vise. Ili jedno ili drugo bilo, veliki je problem i treba da nesto da uradi po tom pitanju.

Kako sada da je kritika opravdana, ali kada pricamo o njemu u Citiju ove sezone onda ima stotinu tipova u ovoj temi koji krive sve moguce druge faktore osim samog Edina?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2013, 16:36

Pa naravno da je edin kriv,ispao je malo iz fazona otkad ne igra u cityu.Međutim krajenje je glupo i neosnovano njega kriviti za blamazu sinoc i losu igru rep.Ne opravdavam njegovo setanje to je nesto na cemu pape mora posebno sa njim da poprica i poradi,ali kad se pogleda igra na terenu,sta je to mogo uradit ? koliko je lopti dobio od vezong reda uporebljivih ? pa nije valjda da je neko ocekivo da uzme sam na cetnu i prodje 3-4 igraca i zabije go ? i ono malo lopti sto mu je islo vedo je svojom drvenom nogom uspio da vrati argentinicma ....
=\_1921_/=

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2013, 16:41

Nije problem losa igra desava se i najboljima.
Problem je igra i jos bolje ne-zalaganje tipa '' boli me qurac ''
Mi na kepeca a kepec jucer grize(ovo mi odnekle poznato :mrgreen: ) skoro pa k'o i Seo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 19 nov 2013, 16:44

invincible1921 je napisao/la:Pa naravno da je edin kriv,ispao je malo iz fazona otkad ne igra u cityu.Međutim krajenje je glupo i neosnovano njega kriviti za blamazu sinoc i losu igru rep.Ne opravdavam njegovo setanje to je nesto na cemu pape mora posebno sa njim da poprica i poradi,ali kad se pogleda igra na terenu,sta je to mogo uradit ? koliko je lopti dobio od vezong reda uporebljivih ? pa nije valjda da je neko ocekivo da uzme sam na cetnu i prodje 3-4 igraca i zabije go ? i ono malo lopti sto mu je islo vedo je svojom drvenom nogom uspio da vrati argentinicma ....
Pa dobio je najmanje 5 lopti koje su se samo odbile od njega , sta ti je.. I on i Vedo su upropastili 10 lopti sigurno.. Nije njegov posao da primi i proseva al je njegov posao da primi loptu , zadrzi je , odigra na stranu protrci...

Ako se moze kritikovati Vrsajevic za los ubacaj onda moze i Dzeko za izgubljenu loptu. A dvije takve izgubljene lopte su kreirale sanse za Argentinu od cega je ona druga bio gol. Dzeko ne gradi i prelezerno prima loptu. Covjek mu s ledja fino pridje uzima loptu,ide lopta do Di Marije on prebacuje Palaciu i eto ti...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 nov 2013, 17:07

Cinjenica je da je bio los ali da je on krivac za ono nocas, naravno da nije. Ljudi su nas ubili u svim segmentima igre. Nismo se kako treba sastavili sa loptom. Spustili su nas na zemlju.
Ljudi navalili na Dzeku a sta je to Misimovic pokazao vise nego Edin? Sta Vedo? Sta Pjanic?
Nije da branim Edina, definitivno ima mjesta da se kritikuje ali, nije samo on krivac za ono sinoc.

Za nadati se da ce biti bolje.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 nov 2013, 17:17

cinjenica je da je katastrofalan bio..a sto se tice kritika vec smo apsolvirali to zasto se poslije svakog loseg rezultata najvise kritikuju Dzeko, Miske i/li Spaha..zato sto su vodje tima i glavni igraci, nametnuli su se kao lideri i svi njih gledamo i od njih ocekujemo..

ovi ostali nisu lideri, ako neko od njih zakaze i ne primjetis ga kao njih trojicu, a ako odigra dobro uredna pohvala...to je zato jer se od njih ocekuje da budu najbolji i rjesavaju tekme, kad njih trojica igraju ostali svi mogu da zakazu i mi imamo velike sanse da dobijemo tekmu, dok kad oni zakazu ostatak ekipe i da izdominira opet je pobjeda upitna da li ce doci...

svaki tim ima tri-cetiri igraca koji vuku ekipu i na kojim se lomi kad neuspiju...kod nas su to Dzeko, Miske i Spaha i kad oni podbace kao sinoc, podbaci i cijela ekipa..dzaba Pjanic, Medunjanin, Salihovic ne znam kako da odigraju ako ova 3 stanu nema pobjede...dok Dzeko, Miske i Spaha mogu sami izvuc pobjedu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

isvib
Kontakt:

Post Postao/la isvib » 19 nov 2013, 17:19

SamoZeljo je napisao/la:Cinjenica je da je bio los ali da je on krivac za ono nocas, naravno da nije. Ljudi su nas ubili u svim segmentima igre. Nismo se kako treba sastavili sa loptom. Spustili su nas na zemlju.
Ljudi navalili na Dzeku a sta je to Misimovic pokazao vise nego Edin? Sta Vedo? Sta Pjanic?
Nije da branim Edina, definitivno ima mjesta da se kritikuje ali, nije samo on krivac za ono sinoc.

Za nadati se da ce biti bolje.
ma pusti latinolizace :lol: ovo samo pokazuje koliko vole svoju zemlju ..i kad gubi bosna je usrcu pravih patriota...ja evo vodim bitku sa dusmanima odavno :lol: :lol: :lol: :lol:

isvib
Kontakt:

Post Postao/la isvib » 19 nov 2013, 17:21

harishp je napisao/la:Nije problem losa igra desava se i najboljima.
Problem je igra i jos bolje ne-zalaganje tipa '' boli me qurac ''
Mi na kepeca a kepec jucer grize(ovo mi odnekle poznato :mrgreen: ) skoro pa k'o i Seo.
..grize kepec bolje od vucijaka :lol: umalo da Spahicu neodgrize nogu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

isvib
Kontakt:

Post Postao/la isvib » 19 nov 2013, 17:23

Pauk je napisao/la:Davno sam predlozio da Dzeko posjeti dobrog psihologa ili psihijatra, tada su me htjeli neki na forumu da objese ...Dzekin problem je u glavi a ne u nogama!
ti predlozio..ja to predlazem tebi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2013, 17:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:cinjenica je da je katastrofalan bio..a sto se tice kritika vec smo apsolvirali to zasto se poslije svakog loseg rezultata najvise kritikuju Dzeko, Miske i/li Spaha..zato sto su vodje tima i glavni igraci, nametnuli su se kao lideri i svi njih gledamo i od njih ocekujemo..

ovi ostali nisu lideri, ako neko od njih zakaze i ne primjetis ga kao njih trojicu, a ako odigra dobro uredna pohvala...to je zato jer se od njih ocekuje da budu najbolji i rjesavaju tekme, kad njih trojica igraju ostali svi mogu da zakazu i mi imamo velike sanse da dobijemo tekmu, dok kad oni zakazu ostatak ekipe i da izdominira opet je pobjeda upitna da li ce doci...

svaki tim ima tri-cetiri igraca koji vuku ekipu i na kojim se lomi kad neuspiju...kod nas su to Dzeko, Miske i Spaha i kad oni podbace kao sinoc, podbaci i cijela ekipa..dzaba Pjanic, Medunjanin, Salihovic ne znam kako da odigraju ako ova 3 stanu nema pobjede...dok Dzeko, Miske i Spaha mogu sami izvuc pobjedu
Moze se to i drugacije protumaciti.Na primjer Zahirovic i ne odigra tekmu a vec su ga sijaset forumasa ubacili u etar kao jednog od vecih krivaca zbog poraza.
Avdija i da ne bude vise nikako pozvan,nakon svakog poraza ce se naci koji da kaze i o njemu nesto i da je on od vecih krivaca zbog tih poraza.Cak ponekad i Mravca spomenu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 19 nov 2013, 17:30

Pozdrav svima, ne javljam se cesto po forumima ali redovno pratim i citam komentare, osjetio sam potrebu da nesto napisem onako iz mog nekog ugla gledanja.

Dzeko evidentno ima problema, ne mogu se zamarati sta je to, a ni nagadjati, dosta mi je mojih problema.
Boli me cinjenica sto je on nas najbolji igrac, a tako nezalaganje i takvu nezainteresovanost jos nisam vidio kroz mojih 25 godina pracenja nogometa.

Mislim da mu na neki nacin moramo pruziti podrsku da sve to prebrodi i krene dalje, a on mora da shvati da u januaru mora otici u klub gdje ce igrati, necu da se upustam u polemiku oko toga da treba igrati u City-u ili ne, vidi se sve, a on sa ovakvim zalaganjem u poslednje vrijeme nebi imao mjesta u Vrbanjusi. :cry:
Mora u januaru pronaci klub u kojem ce konstatno igrati to je najvaznije za sve nas, treba nam Dzeko koji igra utakmice i koji je 100% spreman za Brazil.

Stoga pruzimo mu podrsku da izadje jaci iz svega ovoga i ponovo zablista punim sjajem.

Izdrzi Dijamntu!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 nov 2013, 17:57

Kako pomoc Dzeki.Pa ako sam sebi ne pomogne tesko.Nek ga malo novinari pritisnu i fino izbace naslov .Dzeko zelis li ti igrat i dalje za BiH.Ako zelis e onda gini jer te gleda narod ako neces ako si se zasitio fudbala nemoj ga ba igrat vise nemuci ni sebe ni nas.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2013, 18:07

Kao sto sam rekao neki dan, dzaba njemu sto zna(ili znao sad ne znam sta bih tacno iskoristio) igrati kad ne trci. I neki spominju samopouzdanje, neki ovo neki ono, eto on ne moze trcati zato sto nema samopouzdanja? Ovo je Reprzentacija, ovdje se trci i kad se ne moze vise, nema mjesta za stajace, posebno dok jos Miske igra.

Na prvenstvu moramo igrati sa jednim spicem, i taj jedan da bude Vedo. Ovakav Dzeko nikom nije dobar, zasluge su zasluge, ali igra je igra.
Celik!3,2,2.

isvib
Kontakt:

Post Postao/la isvib » 19 nov 2013, 18:09

mlatite praznu slamu...idol nacije je pokazao kako se voli svoja domovina kad je trebalo..sad misevi kolo vode :lol: :lol: :lol: :lol:

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 19 nov 2013, 18:13

Baš bih volio da odigramo jednu bez Džeke, ne zato što je u lošoj formi nego da pojedinci vide koliko smo lošiji tim bez njega.
Daj Bože sreće da nam bude zdrav i spreman za Svjetskog, dosad smo tu sreću imali a ne kaže se džaba da čovjek ne zna šta ima dok to ne izgubi.

isvib
Kontakt:

Post Postao/la isvib » 19 nov 2013, 18:16

Wisey je napisao/la:Baš bih volio da odigramo jednu bez Džeke, ne zato što je u lošoj formi nego da pojedinci vide koliko smo lošiji tim bez njega.
Daj Bože sreće da nam bude zdrav i spreman za Svjetskog, dosad smo tu sreću imali a ne kaže se džaba da čovjek ne zna šta ima dok to ne izgubi.
naravno..Idol nacije ostaje idol nacije :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2013, 18:33

Umjesto Dzeke bi imali jedno krilo koje bi prvenstveno cuvalo druga krila koja su nam u proslosti pravila probleme, drugo imali bi mnogo pokretnijeg igraca opet u tom krilu i u Ibisevicu. Trece Ibisevic daje vise golova u zadnje vrijeme pa i za repku, Dzeki se stimala Latvija citavo vrijeme da i on da gol ne bil ga to probudilo, ali nista.

Ne mogu vjerovati da je nekima drazi igrac od Reprezentacije. Dzeko u ovakvoj formi nije za prvih 11.
Celik!3,2,2.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 19 nov 2013, 18:39

Dzeko je nogometni bh bog,ako nije top forma odmah dusmani a odveo svoju repku na SP,nije to uradio ni ovaj Kokosinjac sto mu se divite niti Avdija niti Misimovic vec Dijamant!
HSK Zrinjski Mostar.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2013, 18:43

Jah, svaku utakmicu uzme loptu sve predribla i zabije 2-3 gola, ostali sjede na klupi i pljescu. Meni ce ipak Vedo ostati upamcen kao onaj koji je dao gol za odlazak na SP!
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, No99, UtdBiH21 i 23 gosta.