To je nesto romski dijalekt ?tuzlak1987 je napisao/la:mozel mi neko ovo objasniti?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
hahahahahah 

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=458605tuzlak1987 je napisao/la:mozel mi neko ovo objasniti?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ljuti ste sad
idete na grbavicu i uzimate minimalno bod
mozete vi to!
mozete vi to!
-
- Kontakt:
hahaha moji kompleksi mali,na zacelje tabele odmah, da necujem vise tamo vam je i mjestoKenoRob je napisao/la:ljuti ste sad
mozete vi to!

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ali bi nama mnogo pomoglo to, pogotovo ako savladamo Mladost. 

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Armageddon2012
- Kontakt:
cestitke olimpicu.
odavno bolja utakmica nije bila ovdje,i mi i oni smo imali po 5-6 mrtvih sansi,oni su svoju iskoristili bar jednu,mi nismo i to je to...obavezno pogledajte sportski pregled veceras,utakmica koja debelo prevazilazi ove okvire pl bih...!!
sad se moramo cupati na staroj musteriji sa grbavice
odavno bolja utakmica nije bila ovdje,i mi i oni smo imali po 5-6 mrtvih sansi,oni su svoju iskoristili bar jednu,mi nismo i to je to...obavezno pogledajte sportski pregled veceras,utakmica koja debelo prevazilazi ove okvire pl bih...!!

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Vidimo se u Šeheru, ako dođete naravnoArmageddon2012 je napisao/la: sad se moramo cupati na staroj musteriji sa grbavice

Ja te volim, volim Željo..
- Armageddon2012
- Kontakt:
dolazimo,uzimamo tri boda,i jos vas pobacamo sa tribine 

Armageddon2012 je napisao/la:dolazimo,uzimamo tri boda,i jos vas pobacamo sa tribine

DRUG NEBI TI PUNCA
Sretno u tom pokušaju.Armageddon2012 je napisao/la:dolazimo,uzimamo tri boda,i jos vas pobacamo sa tribine
Samo se nadam da nećete gađati sudiju koji će stajati ispod vas, jer niste valjda toliko zaje*ani

Sretan ti praznik.Armageddon2012 je napisao/la:dolazimo,uzimamo tri boda,i jos vas pobacamo sa tribine

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
kamenjari, bujrum u šeher
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
I sretan im praznik, nek se provesele malo, jer idući vikend neće imati razloga za tofedeltafrotta je napisao/la:kamenjari, bujrum u šeher

-
- Kontakt:
Mi vas možemo dobiti, a da i ne postignemo gol, zato psstArmageddon2012 je napisao/la:cestitke olimpicu.

- Armageddon2012
- Kontakt:
evo sad na nasem forumu procitah da nam ne moze igrati najbolji strijelac joco stokic zbog vecerasnjeg kartona,tako da cemo se morati remijem zadovoljiti..imate srece 

Sig je to znao sudija pa mu dao karton.Armageddon2012 je napisao/la:evo sad na nasem forumu procitah da nam ne moze igrati najbolji strijelac joco stokic zbog vecerasnjeg kartona,tako da cemo se morati remijem zadovoljiti..imate srece

Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 24 nov 2013, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Jel' ono Huso doniro keš da možete doći? Pu kakvi ste od turčina uzimate evreArmageddon2012 je napisao/la:evo sad na nasem forumu procitah da nam ne moze igrati najbolji strijelac joco stokic zbog vecerasnjeg kartona,tako da cemo se morati remijem zadovoljiti..imate srece

DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
huso je dokaz da nas klub podrzavaju ljudi svih nacionalnosti,i da nismo primitivna sredina. 

Stvarno ste me razočarali. Na šta ste spali... Garant Huso slabije čuje, ili nije bio dvadesetak godina na utakmiciArmageddon2012 je napisao/la:huso je dokaz da nas klub podrzavaju ljudi svih nacionalnosti,i da nismo primitivna sredina.

Gdje ono de kapiten?
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.