Kevin je napisao/la:javlja li se Mario Pandža i ostali istomišljenici o tome kako se Branku trese stolica i kako nema pojma, nakon ove pobjede u Prijedoru?
![]()
Ma nije problem, neka čovjek piše, ali je problem ako to što piše nije realno a meni se čini da neki njegovi članci nisu bili realni.Ja volim kad netko misli svojom glavom i ako je to što on piše njegovo mišljenje onda je to ok ali ako postoji neka pozadina (za koju ja ne znam ili ne mogu dokučiti) onda neka razguli od Zrinje i on i svi koji preko Zrinje pokušavaju zaraditi neke poene ili novce.saskograd je napisao/la:Kevin je napisao/la:javlja li se Mario Pandža i ostali istomišljenici o tome kako se Branku trese stolica i kako nema pojma, nakon ove pobjede u Prijedoru?
![]()
Pandza je raskogorac ,ta'će plaćenik obični!
Sljego u grad da soli pamet !
Doduse plus za njega je sto jedini od dnevnog tiska prati Zrinjski ostalo su sve portali i ljudi dobre volje!
Pridruzujem se cestitkama.zrinja05 je napisao/la:Zaboravih čestitati Ultrasima na lijepoj gesti u Vukovarskoj ulici.Ljudski i dostojanstveno kako i spada na taj veliki dan!
Koliko ja znam još je uvijek tu,ali nije se u zadnje vrijeme nešto naigro,više je igrao na početku sezone nego sada.Brezovac je napisao/la:Sta vam je sa Srdjana Savica, jel igra taj jos?
Ja bi volio da dođu i da se odigra utakmica.Ipak je ovo zadnja utakmica pod BB ove godine,na iduću moramo čekat skoro 4 mjesecaLillard0 je napisao/la:Vidim da je utakmica pod pitanjem jer su Zvijezdini igraci u strajku. Mislim, ne bi bilo lose odmorit se i uzet 3 boda bez borbe.
Ozbiljno shvatit utakmicu,ovo moramo pobijedit.Ne znam zašto nešto sam mišljenja da će im igrači igrat kao u bojkotu i da ćemo ih lagano pobijedit,naravno ako su istine ovo što se piše.zrinja05 je napisao/la:Ma igra se tekma sigurno,ovo su šupljaci o neigranju ili da će za njih igrati juniori.Igrat će im prvi sastav i treba ih vrlo ozbiljno shvatiti jer nikad Zvijezdu nismo baš lagano dobili u prvenstvu.
marioo8888 je napisao/la:Ozbiljno shvatit utakmicu,ovo moramo pobijedit.Ne znam zašto nešto sam mišljenja da će im igrači igrat kao u bojkotu i da ćemo ih lagano pobijedit,naravno ako su istine ovo što se piše.zrinja05 je napisao/la:Ma igra se tekma sigurno,ovo su šupljaci o neigranju ili da će za njih igrati juniori.Igrat će im prvi sastav i treba ih vrlo ozbiljno shvatiti jer nikad Zvijezdu nismo baš lagano dobili u prvenstvu.
CroUltras je napisao/la:Za Zrinjski - spremni...![]()
![]()
Valjat će im igrat nakon ovoga,a nije ni isključeno da bude i za vrijeme utakmice ovakvo vrijeme.Nadam se da ćemo dobit sutra,ali će bit duplo teže po ovakvom terenu,a mi pod "Tendu" i natezatzrinja05 je napisao/la:Bem ti kišu , sutra izgleda vaterpolo na programu ali nema veze propustio sam pitare ove neću , uostalom ovo je zadnja doma ove godine.
marioo8888 je napisao/la:Valjat će im igrat nakon ovoga,a nije ni isključeno da bude i za vrijeme utakmice ovakvo vrijeme.Nadam se da ćemo dobit sutra,ali će bit duplo teže po ovakvom terenu,a mi pod "Tendu" i natezatzrinja05 je napisao/la:Bem ti kišu , sutra izgleda vaterpolo na programu ali nema veze propustio sam pitare ove neću , uostalom ovo je zadnja doma ove godine.
Jedva čekam pregled na BHT-u kad onaj kaže 1000 Gledalaca pa prikaže kamera prazne tribine,a niko ne kontazrinja05 je napisao/la:marioo8888 je napisao/la:Valjat će im igrat nakon ovoga,a nije ni isključeno da bude i za vrijeme utakmice ovakvo vrijeme.Nadam se da ćemo dobit sutra,ali će bit duplo teže po ovakvom terenu,a mi pod "Tendu" i natezatzrinja05 je napisao/la:Bem ti kišu , sutra izgleda vaterpolo na programu ali nema veze propustio sam pitare ove neću , uostalom ovo je zadnja doma ove godine.
Pravo da ti kažem kad malo razmislim odavno nisam ni gledao tekmu na kiši i to ima nekih svojih draži.Taman sutra i da ćuskije padaju ako oni mogu igrati i ja mogu gledati.Werly ne igra nam više od pola ekipe ali nema veze dobit se mora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.