Bojiš ....harko8 je napisao/la:ja se jedino bojim, da su ovu tekmu gledali u Interu, Arsenalu,...
pa ko ce dovesti ovakog igraca ???

Ova utakmica samo pokaziva koliko on želi, koliko je ofalio, koliko ga prosto boli qrac za sve.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bojiš ....harko8 je napisao/la:ja se jedino bojim, da su ovu tekmu gledali u Interu, Arsenalu,...
pa ko ce dovesti ovakog igraca ???
Pokazivazizu1991 je napisao/la:Bojiš ....harko8 je napisao/la:ja se jedino bojim, da su ovu tekmu gledali u Interu, Arsenalu,...
pa ko ce dovesti ovakog igraca ???Pa ako dosada nisu vidjeli njegovu zainteresovanost, i tražili dokaze o trenutnom njegovom fizičkom i psihičkom stanju, onda nema dalje.
Ova utakmica samo pokaziva koliko on želi, koliko je ofalio, koliko ga prosto boli qrac za sve.
Pokaziva, pokazuje, isti qrac, ne bud' dijete. :ugeek:bavarian_bk je napisao/la:Pokaziva![]()
Ma kontam da zajebavaš lika iznad za to " bojiš " pa zato sam i ja ... Nou ofenszizu1991 je napisao/la:Pokaziva, pokazuje, isti qrac, ne bud' dijete. :ugeek:bavarian_bk je napisao/la:Pokaziva![]()
Čovjek kojeg zovu Ponosom nacije, koji je jedan od najvećih ambasadora zemlje u svijetu; koji je doskora bio igrač kojeg smo trpali u skromnu grupu sa Falcaom, Torresom, Zlatanom; čovjek za kojeg znamo da nije mnogo ni slabiji od ranije nabrojanih; čovjek čije dresove nose djeca širom planete, kao nekoć Ronaldove; čovjek kojeg cijela Bosna i Hercegovina "voli ko brata"; čovjek koji se zove Edin Džeko ne smije sebi dozvoliti da čeka motivatora da mu kaže koju pametnu pa da on na to padne i krene igrati u ovom dresu!nerkolfc je napisao/la:Ja mislim da Safet nema pojma kako motivirati igraca. Smatram da bi se Dzeko promjenio za mjesec dana kod Macarija. Nije do kluba koliko je do trenera.
'nough saidBaDa12 je napisao/la: Safetov zadatak nije da motiviše igrače u reprezenataciji u pet dana susreta. Dovoljan motiv koji ti on može dati jest da se tvoje ime nađe na spisku najdraže ekipe.
Nismo zaboravili. On je legenda, najbolji strijelac i mozda igrac svih vremena. Patriota je, voli Bosnu.....ALI boze moj, mozemo li jednom u zivotu baciti kritiku kada za to ima osnova....Sinoc je bio katastrofa i TACKA, i to nije prvi put a vjerovatno nazalost ni zadnji....Idemo dalje.Mozambik je napisao/la:Sramotno je da se ovako pljuje po najboljem strijelcu i najboljem igracu ove reprezentacije u historiji. Edin je igrac koji je uvjek igrao srcem za reprezentaciju, koji je u 6 godina igranja propustio samo 1 mec. Zalosno je da su neki zaboravili sve sta je ovaj covjek ucinio za nasu drzavi i nasu reprezentaciju.
Edin ocigledno ima nekih problema. Sjetimo se kasnjenja protiv Slovacke, od tada pocinju ove njegove lose igre i za City i za reprezentaciju. Sada, umjesto da ga svi podrzimo kroz ovu krizu kroz koju prolazi ovdje se sramotno pljuje i vrijeđa.
Nije to Edin zasluzio
Zasto Dzeko nije bio u krizi do utakmice sa Slovackom, i prosle sezone nije igrao za City pa je potopio Grcku za Bilinom.NKJ je napisao/la:Zašto Spahić nikad nije u krizi, zašto Begović nije u krizi, uvijek daju sve od sebe. Nema utakmice da Spahić ne pogine 5 puta.
A Džeku jednostavno zaboli k. Nema volje, vidi se na njemu. Nešto se sa njim dešava, il su ga ovi milioni zajebali, il je nešto deseto. Ali za GRB nema razloga, moraš uvijek srcem igrati. To se traži od njih, za reprezentaciju igraš utakmicu i dva mjeseca i tu jednu utakmicu se pose*eš sam na sebe. Nema opravdanja za ono šetkanje. Ni motivacija ni ništa drugo. Podržavam ja njega u svemu i volim ga, ali igraaj.
Yebi ga jarane, nece on sad izac na televiziju i reci. Eto narode ja imam problema, Amra mi trudna, ne znam cije je djete, pa cekam da rodi. (primjerBatko je napisao/la:Uredu je ako ima neki problem, neka kaze da nije spreman 100% pa da znamo na cemu se....Ovo nije dobro ni za koga...Rusi svoj kredibilitet i kalja ime, a sto je najgore stavlja sebe iznad reprezentacije...
Ok, imas problem, nisi spreman, pa brate onda reci fino i pusti druge da igraju, to je najbolje i za nas i za repku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.