Safet Sušić - Pape

tyler durden
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la tyler durden » 19 nov 2013, 11:54

Zukanovic je meni bolji od Bicakcica :) pa bi ja tako stavio pored Spahica.

A dobro nije toliko strasno.

Treba nam def. vezni, desni bek i Misimovic na klupi i Dzeko s ambicijama :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2013, 11:56

Trcao bi Dzeko ko kepec da ga Ibisevic pritiska sa klupe. Ovako ga zaboli, nema ga ko zamjeniti, igra svaku od pocetka 100%, najbolji strijelac BIH svih vremena, boli ga qrac.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 nov 2013, 12:01

Sušićevo neznanje se najbolje vidi protiv ekipa koje znaju igrati fudbal, znači u 99% utakmica je izvukao deblji kraj..BH javnost gradi mišljenje o Sušiću preko pobjeda nad moćnim Lihtenštajnom,Latvijom i Litvanijom.

Spahić - među najgorim,malo je falilo da postigne i autogol, flop of the match.

Kolašinac - 8-)

Vršajević - :lol:

Begović - najbolji igrač, momak nas je spasio katastrofe.

Misimović - no comment.

Pjanić - utopio se u sivilo.

Džeko - 0

Ibišević - :geek:

Bičakčić - izgleda da je on daleko od kvalitete za repku.

Višća - ništa specijalno.

Medunjanin - loše, loše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 nov 2013, 12:04

Sa ovom trenutnom formacijom mi ne možemo igrati ni protiv polu-reprezentacija, a kamoli protiv top ekipa.Desna strana nam je sakata jer nemamo desnog veznog.Medunjanin nije zadnji vezni jer nama treba neko ko će trčati, udarati, i čitati igru protivnika.Evidentno je da više Miske ne može odigrati ono što od njega očekujemo.Trom je, nepokretan, nevidljiv.
Nadam se da se Safet uvjerio da ovo nije fukcionalno, i da će nešto mijenjati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2013, 12:08

bagrcavi je napisao/la:Sa ovom trenutnom formacijom mi ne možemo igrati ni protiv polu-reprezentacija, a kamoli protiv top ekipa.Desna strana nam je sakata jer nemamo desnog veznog.Medunjanin nije zadnji vezni jer nama treba neko ko će trčati, udarati, i čitati igru protivnika.Evidentno je da više Miske ne može odigrati ono što od njega očekujemo.Trom je, nepokretan, nevidljiv.
Nadam se da se Safet uvjerio da ovo nije fukcionalno, i da će nešto mijenjati.
Nisam optimista da ce nesto mjenjati.....Ovu lekciju sa 3-4 desetke u vezi smo naucili na Kosevu protiv Francuza, poslije toga smo 4-5 puta utvrdjivali gradivo, tako da nisam optimista. U Brazilu cemo igrati sa dva spica i sa Medom, Misketom i Pjanom odjednom na sredini......Nosioc grupe ce nam praviti malu djecu a sa ova duga dva cemo biti bare/bare sobzirom koga izvucemo...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 nov 2013, 12:12

dežurni pljuvaci su docekali svojih 5min, iskoristite ih maksimalno
nema potpisa

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 nov 2013, 12:17

tyler durden je napisao/la:Zukanovic je meni bolji od Bicakcica :) pa bi ja tako stavio pored Spahica.

A dobro nije toliko strasno.

Treba nam def. vezni, desni bek i Misimovic na klupi i Dzeko s ambicijama :D
Odes na Youtube ukucas Slovenia - BiH, kad pregledas onda ukucaj BiH - SAD, pa onda dodji i reci da je Zukanovic bolji od Bicakcica.

Sinoc je momak bio bolji od Spahica. Na njegovu i na nasu zalost evo vec 3 ozbiljne utakmice igra sam na desnoj strani protiv ozbiljnih igraca. Nadji mi jednog stopera na svjetu koji ce odigrat bolje nego on sinoc, a da protiv sebe ima Aguera i Di Mariu cjelu utakmicu bez pomoci desnog beka.

Za ovo drugo se upotpunosti slazem. Zato Dino Begic lijepo sutra na avion, u Bec i sastat se sa Dilaverom, nakon toga skoknut u Liege, popricat sa Arslanagicem i onda cemo imat ozbiljnu ekipu na svjetskom prvenstvu.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 19 nov 2013, 12:25

Ja sinoc tokom čitave utakmice nisam vidio Safeta, ovi sto su radili prenos sve vrijeme Piplicu prikazivali.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 19 nov 2013, 12:32

Saurman je napisao/la:Sušićevo neznanje se najbolje vidi protiv ekipa koje znaju igrati fudbal, znači u 99% utakmica je izvukao deblji kraj..BH javnost gradi mišljenje o Sušiću preko pobjeda nad moćnim Lihtenštajnom,Latvijom i Litvanijom.

Covjece, jesil ti svjestan da smo mi igrali bez tri jako bitna igraca. Bez tri igraca koja su iznijela najveci teret u kvalifikacijama i bez ove trojice to je za nijansu losija ekipa.
Vidim jedva si docekao da opletes po selektoru. A evo hajd mi odgovori sta je to on mogao uraditi da rezultat bude drugaciji ?

_
I da mi gradimo misljenje na osnovu oficijelnih utakmica, vi na osnovu prijateljskih. Toliko o tome koje su utakmice rezultatski bitnije.
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 19 nov 2013, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 nov 2013, 12:34

slika
1946

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 nov 2013, 12:36

Head je napisao/la:slika
heh, jel ti ovo ozbiljno ili se salis ?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 nov 2013, 12:37

Mrtav ozbiljan.
1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 nov 2013, 12:39

skyisthelimit je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Sušićevo neznanje se najbolje vidi protiv ekipa koje znaju igrati fudbal, znači u 99% utakmica je izvukao deblji kraj..BH javnost gradi mišljenje o Sušiću preko pobjeda nad moćnim Lihtenštajnom,Latvijom i Litvanijom.

Covjece, jesil ti svjestan da smo mi igrali bez tri jako bitna igraca. Bez tri igraca koja su iznijela najveci teret u kvalifikacijama i bez ove trojice to je za nijansu losija ekipa.
Vidim jedva si docekao da opletes po selektoru. A evo hajd mi odgovori sta je to on mogao uraditi da rezultat bude drugaciji ?

_
I da mi gradimo misljenje na osnovu oficijelnih utakmica, vi na osnovu prijateljskih. Toliko o tome koje su utakmice rezultatski bitnije.

Nabroj mi tri bitna igrača ? I fkt misliš da bi se nešto promjenilo da su igrali ti bitni igrači.?

Ako hoćeš oficijelno, sa ovom igrom u Brazilu ćemo izgubiti sve tri utakmice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 nov 2013, 12:55

@Saurman
Sa Salihovicem, Lulicem i Mujdzom bi isto izgledali na terenu?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 19 nov 2013, 12:59

Saurman je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:

_

Nabroj mi tri bitna igrača ? I fkt misliš da bi se nešto promjenilo da su igrali ti bitni igrači.?

Hoćemo, ako budemo sve tri igrali protiv Argentine. Dobro ljudi, jesmo loše odigrali, al s druge strane je bila Argentina, odvadite malo.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 19 nov 2013, 13:00

Saurman je napisao/la: Nabroj mi tri bitna igrača ? I fkt misliš da bi se nešto promjenilo da su igrali ti bitni igrači.?

Tako je, ne bi se nista promjenilo. Ne znam sta hoces da pobjedimo top 3 reprezentaciju u svijetu, pa da budes zadovoljan.
15.10 - 15.06 ...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 nov 2013, 13:10

bez Rahimica ili Kolasinca na njegovom mjestu isto bi bilo, Salihovic i Medunjanin ne mogu iznijeti trkacki dio..ko sto sam tamo rekao Salihovic je ko Piro nominalno defanzivni vezni ali je i koristan u odbrani ko on- nikako :D mada Pirlo opet i odradi nesto :D ..samo Rahimic ili Kolasinac. plus 4-5-1 i sa klupe Hajrovic, Ibisevic kao dzokeri.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 nov 2013, 13:12

Kobe Bryant je napisao/la: Molim te Pape da ti desni bek ako ti je povrjedjen Mujdža bude Bičakčić !
Ovo mu mora biti u kombinacijama! Cini mi se da bi bez problema igrao beka, gori od Avde ne moze biti..a primjetio sam da voli iznijeti loptu i ima solidnu pas igru. Ne boji se igrati, jak je u duelu..ima sve prednosti u odnosu na brzog Avdiju..koji ni ono malo prednosti u brzini ne zna koristiti.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 19 nov 2013, 13:14

Hoćemo li ikad dočekat da Pape za poraz okrivi sebe uvijek je neko ili nešto drugi/o kriv/o.
Kad će više prestat sa ovom morbidnom taktikom bez zadnjeg veznog i bez desnog krila i sa ovim moronom avdijom.

Nije bitna Argentina da se sad izvlačimo da smo izgubili od boljih, zadnje 4 utakmici u kvalifikacijama smo igrali protiv mnogo slabijih ekipa od Argentine pa smo isto ovako loše igrali samo što druge reprezentacije nisu imale u napadu Aguera da nas kazni.

Uglavnom na S.P. s ovakvom taktikom imaćemo tri glatka poraza bez obzira protiv koga igrali.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 19 nov 2013, 13:17

Hordas Doboj je napisao/la:@Saurman
Sa Salihovicem, Lulicem i Mujdzom bi isto izgledali na terenu?
Kolasinac zamjenio salihovica odlicno, vjerujem da nebi salih odigrao bolje.
Visca letio na terenu isto dobro lulu zamjenio.
Samo skripi kod avdije. Dok ljudima fali najbolji igrac svijeta :D

Samo znam da smo nayebali ako Pape bude postavljao ovakve formacije na SP. Ne moze ovo proci a vjerujem da je sebi ovo turio u glavu kao odlicna taktika, ipak smo razvalili lihtenstajn,latviju itd.

Nadam se da ce do SP-a

Dzeko poceti trcati,
Miske preseliti na klupu,
igrati sa jednidm napadacem i jednim defanzivnim.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.