18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Odličan rezultat ako se uzme s kim smo igrali i ko je Argentina. Ovi što bi mijenjali, ovi što su "pametni" i "stručnjaci", njima poručujem da piju apaurine i lexiliume pa da onda gledaju reprezentaciju. Mi bolje od ovoga nemamo a ako vam nešto nije jasno, pogledajte timove i sastav bivše Yuge u doba kada je vodio Ivica Osim. Sjetimo se Spasića, Stanojkovića, Baljića i inih. A bilo je mnogo boljih i raznovrsnijih igrača. Međutim, on je u ove vjerovao pa je uz malo sportske sreće i nešto uradio. Evo sada su opet svi zajedno, mi smo na SP, totalni smo autsajderi i imamo ovo što imamo. Srećom da se mi ništa ne pitamo i hvala Bogu da je to tako! Nastavite palamuditi, valjda zato i služi ovaj forum ...
Evo da malo prokomentarisem sinocnju tekmu:
Begovic- dobar kao i uvijek,
Vrsajevic- kriminalan, nama na forumu je vec odavno jasno da on nema kvlaitet za repke al Pape to jos nije skoonto,
Bicakcic- dobar, gubio je duele jer kada Vrsajevic ispadne iz igre ostajao je sam protiv dvojice,
Spahic- stadnardno dobar,
Kolasinac- najbolji sinoc, zatvorio je Zabaletu,
Medunjanin-stadardno dobar,
Pajnic- isto kao Medunjanin,
Visca- dobar solidna zamjena za Lulica,
Misimovic- jako los al Pape nema petlje da ga ostavi na klupi,
Ibisevic- trudio se al nije nista naravio,
Dzeko- jako los.
E sada za one sto tvrde da moramo igrati sa dva npadaca sinocnja tekma bi trebala biti dokaz da nisu u pravu, jer vidi se da i Dzeko i Ibisevic zanju da ce 100% igarti i automatski nemaju onu porebnu dozu pozitivnog pritiska.
Jasno je da se nemoze bez klasicnog zadnjeg veznog i desnog krila, te Vrsajevicem na desnom beku (nadam se da ce se Mujdza i Vranjes ubrzo oporaviti).
Begovic- dobar kao i uvijek,
Vrsajevic- kriminalan, nama na forumu je vec odavno jasno da on nema kvlaitet za repke al Pape to jos nije skoonto,
Bicakcic- dobar, gubio je duele jer kada Vrsajevic ispadne iz igre ostajao je sam protiv dvojice,
Spahic- stadnardno dobar,
Kolasinac- najbolji sinoc, zatvorio je Zabaletu,
Medunjanin-stadardno dobar,
Pajnic- isto kao Medunjanin,
Visca- dobar solidna zamjena za Lulica,
Misimovic- jako los al Pape nema petlje da ga ostavi na klupi,
Dzeko- jako los.
E sada za one sto tvrde da moramo igrati sa dva npadaca sinocnja tekma bi trebala biti dokaz da nisu u pravu, jer vidi se da i Dzeko i Ibisevic zanju da ce 100% igarti i automatski nemaju onu porebnu dozu pozitivnog pritiska.
Jasno je da se nemoze bez klasicnog zadnjeg veznog i desnog krila, te Vrsajevicem na desnom beku (nadam se da ce se Mujdza i Vranjes ubrzo oporaviti).
Mislim da je u ovom trenutku Prcic bolji od Misimovica i Ibricica
Limvo Likce
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ja sam misljenja da mora zrtvovati jednog od ovih centralnih veznih, najprije Mikseta u ovom momentu! Dva napadaca bi onda i palilo, al da Vedo u ovom slucaju zatvara centar a Dzeko da malo vise potrci. to bi izgledalo u ofenzivi 4-4-2 a kad bi nas protivnik napado bilo bi nesto kao 4-2-3-1_dreamer_ je napisao/la:Ja licno smatram da ova reprezentacija da bi postigla maksimum mora zrtvovati jednog napadaca za to prirodno desno krilo, a da se Pjanic povuce u sredinu gdje svakako stalno i jeste. Time bi se zatvorila ta desna strana i defanzivno bi bili mnogo stabilniji, no nedostatak napadaca da odvlaci paznju stoperima bi se sigurno osjetio.
PRotiv ovakvih repki koje imaju brze i agilne napadace bi dakle po meni morali zrtvovati napadaca, dok protiv reprezentacija koje imaju robusnije i sporije napadace koji nisu opasni s krila, bi se moglo i dalje igrati ovako. Sve dakle zavisi od protivnika. Mislim da imamo kvalitet da drzimo loptu protiv skoro svake repke sa petoricom u sredini.
Moje misljenje je da protiv dobrih reprezentacija moramo igrati drugacije, po 100 put su nam se dokazale jedna te ista stvar. Ja bi ovako.
1. Igrao sa jednim napadacem.
2. Misimovica ostavio na klupi a stavio jednog u vezu, recimo Salihovica
3. Igrao sistem 4-2-3-1, dakle sa krilima, Pjanicem na ofanzivnom i dva povucena veznjaka, vjerovatno Salihovic+Medo
4. Na desnom beku mi Vrsajevic nikada ne bi bio opcija, recimo u slucaju da Mujdza ne moze, onda Bico.
1. Igrao sa jednim napadacem.
2. Misimovica ostavio na klupi a stavio jednog u vezu, recimo Salihovica
3. Igrao sistem 4-2-3-1, dakle sa krilima, Pjanicem na ofanzivnom i dva povucena veznjaka, vjerovatno Salihovic+Medo
4. Na desnom beku mi Vrsajevic nikada ne bi bio opcija, recimo u slucaju da Mujdza ne moze, onda Bico.
Mi smo ARGENTINA za Latviju,ali smo Latvija za ARGENTINU....Eto tolika je razlika u svemu...
::::SAMO ČELIK::::
Ima li neko zivaca da napise spisak nasih igraca koji su u najuzem izboru da putuju u brazil, znaci bez Mahmutovica i sl. zelja nego onih koji su iznijeli kvalifikacije + ovi juce. Cini mi se 20 moze ici + 3 golmana. Od Džeke do Zukanovica i Mujdje, pa da vidimo ako budu fit moze li kako Sunjic i Vrsajevic i sl. otpasti "silom prilika";
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Jarane taj se fudbal vise neigra od 80tih mozda cak i 70tih! Pogledaj ti danas malo jace ekipe i vidi kako se igraci krecu, pa cak ni jedan Ibrahimovic ili Levandovski necekaju samo da ih neko pogodi u 16tercu. O Mandjukicu u Bayernu da i nepricam/nepisem.bacelonafan je napisao/la:neki ocigledno mjesaju stvar,Dzekino nije da se trosi i da ganja protivnicke igrace,on je sto neko rece target man,stoji ceka loptu visok i korpulentan napadac,svako ima svoje zadatke na terenu
Dzeko se mola malo trznuti, doci sebi! Kad se sjetim kako je samo igro u Wolfsburgu, stvarno je bio strasan, ali sad je za 180 stepeni druga prica. Da je ovakav bio na pocetku karijere nebi ni u PL igro.
jedino kome se mora oprostiti greske su Bicakcicu, jer je u usponu, mlad je i gdje nam najvise skripi na poziciji u odbrani, igra u jakoj ligi, znaci razvijat ce se do SP, valjda bi trebao. a sto se tice vrsajevica i ostalih, pa kad se vrati mujdza, salihovic, i lulic, pa i vranjes, bit ce to sasvim drugo od ogromne vaznosti je da odrze formu do SP a onda sta nam BOg da, poslije ovog nastupa lijevo mjesto u odbrani reservisano je od sada pa u buduce sa Kolasinca, i a lulic i salihovic nek trazi druga prirodnija mjesta za njih po terenu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Selektor nakon poraza od Argentine
Sušić: Nisam razočaran, igračima nemam zamjerke
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ni ... rke/118305
Sušić: Nisam razočaran, igračima nemam zamjerke
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ni ... rke/118305
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Evo spisak svih nasih igraca koji su ovim kvalifiacijama i prijateljskim tekmama dobivali pozive:amko27 je napisao/la:Ima li neko zivaca da napise spisak nasih igraca koji su u najuzem izboru da putuju u brazil, znaci bez Mahmutovica i sl. zelja nego onih koji su iznijeli kvalifikacije + ovi juce. Cini mi se 20 moze ici + 3 golmana. Od Džeke do Zukanovica i Mujdje, pa da vidimo ako budu fit moze li kako Sunjic i Vrsajevic i sl. otpasti "silom prilika";
Asmir Begovic
Jasmin Fejzic
Asmir Avdukic
Avdija Vrsajevic
Ermin Bicakcic
Emir Spahic
Boris Pandza
Muhamed Besic
Mensur Mujdza
Ognjen Vranjes
Ervin Zukanovic
Toni Sunjic
Sead Kolasinac
Muamer Svraka
Elvir Rahimic
Miroslav Stevanovic
Miralem Pjanic
Zvjezdan Misimovic
Zoran Kvrzic
Adnan Zahirovic
Sejad Salihovic
Senad Lulic
Senijad Ibricic
Haris Medunjanin
Edin Visca
Izet Hajrovic
Ivan Sesar
Vedad Ibisevic
Edin Dzeko
Do pocetka SP-a trebalo bi pod nasu zastavu dovesti: Hrgotu, Arslangica, Rodica i T. Susica, a od nasih igraca koji imaju papire jedini koji je u dobroj formi a da nije povrjedjen dugorocno je Scuk iz Mlade Boleslav.
Mujdza ce da nosi desnu stranu... Trebat ce nam defanzivni vezni, u kombinaciji su Kolosinac, Salihovic, Zahirovic, S. Hajrovic, Zolotic te Besic pored Medunjanina.. Lula je naravno prvi pik na ljevom krilu.. Bit ce dosta toga da se poboljsa..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ovo se i ocekivalo. Samo mogu reci da je rezultat nerealan i bojim se da bi to moglo biti kontraproduktivno za nas. Trebali su nas napucat 5:0 pa da se Susic malo zapita, sta se desava, gdje je problem ? Ovako ce se sve zavrsiti sa pricom ovo je Argentina, prijateljska, bla,bla. Nista se nece promjeniti, kao ni nakon utakmice sa SAD-om.
Sad malo o igracima:
Begovic - Nema potrebe komentarisati. Po meni, medju 10 najboljih na svijetu. Hvala Bogu sto imamo ovakvog golmana.
Vrsajevic - Za slucaj Avdija kriv je Susic, ne treba kriviti momka jer ne zna, svi znamo da ne zna, i on vjerovatno zna da ne zna, samo Susic to nece da vidi. Jednostavno, imamo poluamatera u ekipi i SVAKI napad preko njegove strane je pola gola za protivnika.
Bicakcic i Spahic - Ne zelim da ih razdvajam jer obojica igraju na istom nivou, jednostavno ljudi su ostavljeni na streljani tokom citave utakmice i trebamo se zahvaliti njima i Begovicu sto smo na SP, pogotovu od utakmice sa SAD-om. Desi se ponekad i greska, ali kad citavu utakmicu igraju 2 odbrambena mora se jednom i pogrijesit.
Kolasinac - Svaka cast, na debiju protiv reprezentacije kao sto je Argentina odigrat onako hrabro, bez imalo straha. Zaista svaka cast.
Medunjanin - Definitivno veznjak broj dva nakon Miralema. Dobra partija na neprirodnoj poziciji, mislim da bi sa Miralemom cinio odlicnu vezu, Zna smirit loptu, opalit iz daleka, dobar pregled igre.
Pjanic - Na nicijoj zemlji, ostavljen izmedju Hareta i Zvjezdana, ne igra svoju poziciju, gubi se jer nema sta raditi, on je najbolji kad se vrati po loptu odbranu,kreira napad i dijeli zadnji pas. To u nas ne radi jer napad pocinje sa Harisom a zavrsava za Misketom i Pjanic tu nema sta raditi.
Miske - Zahvala za sve, al ovako vise ne moze, nema snage, nema trke, uspori svaki napad, mislim da je on visak nazalost.
Visca - Dobra zamjena za Lulica
Dzeko i Ibisevic - Oni su jednostavno igraci koji zive od veznog reda, ako vezni red ne kreira oni nemaju nikakve sanse, izgledaju izgubljeni jer nisu napadaci koji mogu uzet loptu, predriblat dvojicu i dat gol.
Hajrovic - Dosad nikad nije zaigrao na svojoj poziciji, nakon sto je usao vidjelo se da ima petlju, poslao jednu fantasticnu loptu Miretu, imao jedan dobar prodor, uglavnom zasluzuje da pocne jednu utakmicu.
Kvrzic - Moze proci kao zamjena.
Na kraju Susic - Kad krene lose po nas izgubi se. Do 60 minute nismo imali ni jednog, nakon 60 minute u igri 3 krila, jednostavno nema smisla, igraci se pogube. Igra bez zadnjeg veznog samoubistvo, generalno losa postavka sinoc.
Sad malo o igracima:
Begovic - Nema potrebe komentarisati. Po meni, medju 10 najboljih na svijetu. Hvala Bogu sto imamo ovakvog golmana.
Vrsajevic - Za slucaj Avdija kriv je Susic, ne treba kriviti momka jer ne zna, svi znamo da ne zna, i on vjerovatno zna da ne zna, samo Susic to nece da vidi. Jednostavno, imamo poluamatera u ekipi i SVAKI napad preko njegove strane je pola gola za protivnika.
Bicakcic i Spahic - Ne zelim da ih razdvajam jer obojica igraju na istom nivou, jednostavno ljudi su ostavljeni na streljani tokom citave utakmice i trebamo se zahvaliti njima i Begovicu sto smo na SP, pogotovu od utakmice sa SAD-om. Desi se ponekad i greska, ali kad citavu utakmicu igraju 2 odbrambena mora se jednom i pogrijesit.
Kolasinac - Svaka cast, na debiju protiv reprezentacije kao sto je Argentina odigrat onako hrabro, bez imalo straha. Zaista svaka cast.
Medunjanin - Definitivno veznjak broj dva nakon Miralema. Dobra partija na neprirodnoj poziciji, mislim da bi sa Miralemom cinio odlicnu vezu, Zna smirit loptu, opalit iz daleka, dobar pregled igre.
Pjanic - Na nicijoj zemlji, ostavljen izmedju Hareta i Zvjezdana, ne igra svoju poziciju, gubi se jer nema sta raditi, on je najbolji kad se vrati po loptu odbranu,kreira napad i dijeli zadnji pas. To u nas ne radi jer napad pocinje sa Harisom a zavrsava za Misketom i Pjanic tu nema sta raditi.
Miske - Zahvala za sve, al ovako vise ne moze, nema snage, nema trke, uspori svaki napad, mislim da je on visak nazalost.
Dzeko i Ibisevic - Oni su jednostavno igraci koji zive od veznog reda, ako vezni red ne kreira oni nemaju nikakve sanse, izgledaju izgubljeni jer nisu napadaci koji mogu uzet loptu, predriblat dvojicu i dat gol.
Hajrovic - Dosad nikad nije zaigrao na svojoj poziciji, nakon sto je usao vidjelo se da ima petlju, poslao jednu fantasticnu loptu Miretu, imao jedan dobar prodor, uglavnom zasluzuje da pocne jednu utakmicu.
Kvrzic - Moze proci kao zamjena.
Na kraju Susic - Kad krene lose po nas izgubi se. Do 60 minute nismo imali ni jednog, nakon 60 minute u igri 3 krila, jednostavno nema smisla, igraci se pogube. Igra bez zadnjeg veznog samoubistvo, generalno losa postavka sinoc.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 19 nov 2013, 10:14, ukupno mijenjano 1 put.
Da ovo potpišem, džaba da ne pišem kilometarsku analizu kad je momak već to uradio.Mozambik je napisao/la:Ovo se i ocekivalo. Samo mogu reci da je rezultat nerealan i bojim se da bi to moglo biti kontraproduktivno za nas. Trebali su nas napucat 5:0 pa da se Susic malo zapita, sta se desava, gdje je problem ? Ovako ce se sve zavrsiti sa pricom ovo je Argentina, prijateljska, bla,bla. Nista se nece promjeniti, kao ni nakon utakmice sa SAD-om.
Sad malo o igracima:
Medunjanin - Definitivno veznjak broj dva nakon Miralema. Dobra partija na neprirodnoj poziciji, mislim da bi sa Miralemom cinio odlicnu vezu, Zna smirit loput, opalit iz daleka, dobar pregled igre.
Kvrzic - Moze porci kao zamjena.

Kao što sam napisao par sati prije utakmice, častan poraz se mogao očekivati. Samo se nadam da će doći do određenih promjena. Uostalom, kada se tri bitna igrača vrate - mora biti bolje.
Ne treba nam mnogo, samo par promjena od strane selektora. Safet treba dokazati da može i hoće uraditi stvari koje mora. SP je blizu, neće biti još toliko vremena i prijateljskih. Uskoro je izvlačenje grupa pa ćemo tačno znati na čemu smo.
seo nas najbolji igrac sinoc, kakva klasa od igraca
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Moje vidjenje sinoćne utakmice:
Taktika i formacija:
Taktika i formacija katastrofa, pa jedna NJemačka ne igra s Argentinom bez 2 zadnja vezna, a mi igramo bez ijednog DMF-a.... Sinoc se trebali izaci ili 4-5-1 ili 3-6-2 sa jakom sredinom terena.
Igrači:
Begovic- fantastičan, igrač utakmice, spasio 2-3 sigurna gola
Vrsajevic- za njega se nema ništa lijepo reći, jednostavno katastrofa, sve što su Argentinci napravili bilo je preko nase desne strane, prosli ljudi 15-20 puta pored njega kao da ne postoji
Bicakcic- dobar, iako drugi gol ide na njegovu dusu, ali pokrivao je prostor i za sebe i za Avdiju pa mu se mora oprostiti
Spahic- kapitensi
Kolasinac- uz Begovića igrač utakmice, nevjerovatan igrač, zatvorio lijevu stranu, svidja mi se njegova energičnost
Medunjanin- dobar igrač, solidno odigrao, al ne može igrati sa Pjanićem i Misimovićem
Pajnic- nije loše, al previše ga guši Misimović
Visca- odigrao jako dobro, borio se u defanzivi, sigurno će otići u neki jači tim na zimu
Misimovic- jako los, treba se pomirit s tim da više nije za prve postave
Dzeko- najlošiji igrač sinoć, gori čak i od Avdije.
Izmjene:
Šunjić- on i Avdija nemaju šta tražiti u reprezentaciji
Hajrović- odlično odigrao ono malo vremena što je dobio, mislim da dečko zaslužuje prvu postavi
Kvržić- jednostavno nije kalibar za reprezentacije
Po mom mišljenju trebali smo sinoc igrati ovako:
Begović
vršajević-bičakčić-spahić-kolašinac
hajrović-medunjanin-pjanić-višća
ibišević-džeko
Taktika i formacija:
Taktika i formacija katastrofa, pa jedna NJemačka ne igra s Argentinom bez 2 zadnja vezna, a mi igramo bez ijednog DMF-a.... Sinoc se trebali izaci ili 4-5-1 ili 3-6-2 sa jakom sredinom terena.
Igrači:
Begovic- fantastičan, igrač utakmice, spasio 2-3 sigurna gola
Vrsajevic- za njega se nema ništa lijepo reći, jednostavno katastrofa, sve što su Argentinci napravili bilo je preko nase desne strane, prosli ljudi 15-20 puta pored njega kao da ne postoji
Bicakcic- dobar, iako drugi gol ide na njegovu dusu, ali pokrivao je prostor i za sebe i za Avdiju pa mu se mora oprostiti
Spahic- kapitensi
Kolasinac- uz Begovića igrač utakmice, nevjerovatan igrač, zatvorio lijevu stranu, svidja mi se njegova energičnost
Medunjanin- dobar igrač, solidno odigrao, al ne može igrati sa Pjanićem i Misimovićem
Pajnic- nije loše, al previše ga guši Misimović
Visca- odigrao jako dobro, borio se u defanzivi, sigurno će otići u neki jači tim na zimu
Misimovic- jako los, treba se pomirit s tim da više nije za prve postave
Dzeko- najlošiji igrač sinoć, gori čak i od Avdije.
Izmjene:
Šunjić- on i Avdija nemaju šta tražiti u reprezentaciji
Hajrović- odlično odigrao ono malo vremena što je dobio, mislim da dečko zaslužuje prvu postavi
Kvržić- jednostavno nije kalibar za reprezentacije
Po mom mišljenju trebali smo sinoc igrati ovako:
Begović
vršajević-bičakčić-spahić-kolašinac
hajrović-medunjanin-pjanić-višća
ibišević-džeko
Bratstvo do groba....
-
- Kontakt:
Sta ti znaci dobar golman, tj. golmanska klasa iz najjace lige na svijetu. Spasio nas je Begovic blamaze od kakve bi se tesko mogli oporaviti i do svjetskog bez obzira sto je prijateljska.
Kad se samo sjetim kad su neki prozivali Mancinija ovakav, onakav sinoc se jasno vidjelo gdje je Aguero a gdje Dzeko...
Misimovic ne moze da igra velike utakmice, treba ga povesti na svjetsko ali na klupu a Pjanic treba uzeti primat u sredini terena, kad vidis jednog Maxija kako trci a stariji je od Misketa dodje ti da places. A i sinoc se vidjela razlika u spremi perd kraj utakmice Di Maria koji je starter prolazi pored onih nasih sto su svjezi usli ko brzi japanski voz
Kad se samo sjetim kad su neki prozivali Mancinija ovakav, onakav sinoc se jasno vidjelo gdje je Aguero a gdje Dzeko...
Misimovic ne moze da igra velike utakmice, treba ga povesti na svjetsko ali na klupu a Pjanic treba uzeti primat u sredini terena, kad vidis jednog Maxija kako trci a stariji je od Misketa dodje ti da places. A i sinoc se vidjela razlika u spremi perd kraj utakmice Di Maria koji je starter prolazi pored onih nasih sto su svjezi usli ko brzi japanski voz

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 19 nov 2013, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Malo sam razmisljao dok sam gledao ovu ocajnu predstavu nase repke. Ova asimetricna formacija bas i ne pali, ni sa Mujdzom, a kamoli sa Vrsajevicem koji ne valja ni u napadu, ni u obrani.
Ako mu vec MORAJU igrati i Pjanic i Miske, i 2 napadaca, zasto onda ne igra Juventusovu formaciju:

Hajrovic umjesto Misimovica mozda. A on je rjesenje i za desno krilo, ali ako igra onda mora izbaciti jednog napadaca da ne bi izgubio jednog u sredini. Ne moramo mi igrati sa 2 napadaca. Pogotovo protiv ekipa kao sto su Argentina. To je bas neskromno nekako, bez respekta.
Ako mu vec MORAJU igrati i Pjanic i Miske, i 2 napadaca, zasto onda ne igra Juventusovu formaciju:

Hajrovic umjesto Misimovica mozda. A on je rjesenje i za desno krilo, ali ako igra onda mora izbaciti jednog napadaca da ne bi izgubio jednog u sredini. Ne moramo mi igrati sa 2 napadaca. Pogotovo protiv ekipa kao sto su Argentina. To je bas neskromno nekako, bez respekta.
Ima i u ovome potencijala, nije tako loše. Ali je velika mana što smo oda defanzivno tanko.Ananas je napisao/la:Malo sam razmisljao dok sam gledao ovu ocajnu predstavu nase repke. Ova asimetricna formacija bas i ne pali, ni sa Mujdzom, a kamoli sa Vrsajevicem koji ne valja ni u napadu, ni u obrani.
-
- Kontakt:
A i pored togha sto su ARgentinci jaci, u svijetu fudbala danasnjem ne postoji vrhunski tim sa 2 klasicna napadaca to je zastarilo i to je neucinkovito i protiv ekipa koje nisu Litvanija, Latvija, Slovacka sa tom formacijom mozes dozivjeti samo blamazu i debakl. Kolasinac ce biti odlicno pojacanje, zadovoljio je na debiju protiv jakog protivnika.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.