Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Svima na svijetu sluze prijateljske utakmice da se vidi ko moze a ko ne. Safet je poslije SAD-a trebao prekriziti neka imena, pa nije. Zato mislim da nece ni sad. Jednostavno interes ili inat nekakav ili oboje skupa tjeraju covjeka da nam vadi zivce. Cinjenica je da nas je odveo na svjetsko prventvo i da cemo mu se zahvaljivati dok smo zivi, al eto ljudska priroda trazi vise. Meni se cini da mozemo igrati ozbiljno. Covjek nije nista promjenio u formaciji. Ima svoj stil i to forsira a budala vidi da ne mozemo igrati onako. Dobro je sto su se ovoj reprezuentaciji prikljucili Bicakcic i Kolasinac, ne mogu ni da zamislim da ih nema ko bi igrao i na sta bi to licilom, ako i ovo lici i na sta.
Begovic--Mujdja, Spaha, Bico, Salihovic, ispred Kolasinac Medunjanin i Pjanic, na krila Lulic i Visca ili Hajrovic i u napad Džeko ili Vedo.
Salihovic i Kolasinac mogu se i rotirati, al bitno je da se zgusne ispred stopera kvalitetnijim defanzivcem od Pjane ili Medunjanina.; te da Pjanic dobije slobodu.
Safete dragi uzet ces pare poslije svjetskog, potpisat ce prije svjetskog za neki klub, al Boga ti oslobodi nas Vrsajevica i Sunjica i sl. Ipak je ovo nama najveca zivotna radost.
Begovic--Mujdja, Spaha, Bico, Salihovic, ispred Kolasinac Medunjanin i Pjanic, na krila Lulic i Visca ili Hajrovic i u napad Džeko ili Vedo.
Salihovic i Kolasinac mogu se i rotirati, al bitno je da se zgusne ispred stopera kvalitetnijim defanzivcem od Pjane ili Medunjanina.; te da Pjanic dobije slobodu.
Safete dragi uzet ces pare poslije svjetskog, potpisat ce prije svjetskog za neki klub, al Boga ti oslobodi nas Vrsajevica i Sunjica i sl. Ipak je ovo nama najveca zivotna radost.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Pa dobro sad ko je po vama rjesenje na desnom beku u slucaju odsustva Mujdze?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Pa mozda Bicakcic; mislim da je igrao i na toj poziciji u karijeri; a npr. Vranjes, Zukanovic, Pandja, pa Kolasinac na stoperu.... A valjda ce Mujdja biti spreman, mada on tri utakmice nece uvezati tamo ko da gledam.Hordas Doboj je napisao/la:Pa dobro sad ko je po vama rjesenje na desnom beku u slucaju odsustva Mujdze?
Bicakcic moze kvalitetno odigrati desnog beka.To je pokazao protiv SAD-a.Da se ja pitam,ja bih po potrebi njega koristio na desnom beku,a mjesto njega na stoperu Zukanovic/Vranjes ili Arslanagic ukoliko sredi papire.Hordas Doboj je napisao/la:Pa dobro sad ko je po vama rjesenje na desnom beku u slucaju odsustva Mujdze?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
i kad poslusam safetove izjave na pressici nakon utakmice stvarno mi sve smuci, pa mi bas imamo debilnog selektora na klupi..
Volim te Bosno!!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Po meni su ok Vranjes i Mujdza. Bicakcica ne bi dirao. Dobar je na stoperu i neka ga tu sa Spahom. Imat cemo uigran tandem na svjetskom. Sinoc su nazalost i Ogi i Mujdza bili van konkurencije. Tako da tu nije bilo puno izbora. Siguran sam da Vrsajevic ne bi igrao da je Vranjes bio dostupan a Mujdzu necu ni spominjati.
Kad svi budu zdravi bit ce to dosta bolje

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Uvijek prica, kad svi budu zdravi? Pa kad su svi bili zdravi - nikada?
Uvijek ce neko faliti, treba imati viska igrace na svakoj poziciji, ruku na srce na desnom beku nemamo rezervu, mozda je Bico tu najbolje rjesenje...
Uvijek ce neko faliti, treba imati viska igrace na svakoj poziciji, ruku na srce na desnom beku nemamo rezervu, mozda je Bico tu najbolje rjesenje...
Ma opet Pjanic, Miske, Džeko i Ibisevic ne bi smjeli pocinjati utakmice, pa ni u varijantri kad Vedu gura na desno krilo. Pogotovo Pjanic i Misimovic. Moramo ka i svaka druga reprezentacija igrati sa klasicnim zadnjim veznim, tipa RahimicaHordas Doboj je napisao/la:Po meni su ok Vranjes i Mujdza. Bicakcica ne bi dirao. Dobar je na stoperu i neka ga tu sa Spahom. Imat cemo uigran tandem na svjetskom. Sinoc su nazalost i Ogi i Mujdza bili van konkurencije. Tako da tu nije bilo puno izbora. Siguran sam da Vrsajevic ne bi igrao da je Vranjes bio dostupan a Mujdzu necu ni spominjati.
nemogu da vjerujem da safet gubi krebilitet rad vrsajevica nemogu da vjerujem d acovjek ne vidi da taj igrac jednostavno nema kvalitete svaka njemu cast protiv momka nemam nista kad igra hajduk rad njega navijam za hajduk ipak je on nas bosanac ali i ja sam bosanac pa ne igram za bosnu nego navijam on je dobar za navijaca al za igraca nije...i ndrugo safete zsto si muda ostavio kod kuce izvadi bolan dzeku daj mu doznanja da nema nedodirljivih svaka mu cast za sve sto je dosad uradio za nasu bosnu ali isto tako je on dosta toga dobrim igrama cinio dobro i za sebe e sada kad je dobio ugovor od 10 mil naso onu sponzorusu ne igra taj covjek kad ga vidim sageta kako hoda place mi se ljudi zato sajo izvedi ga kad nece da trci ugledajs e na niku kovaca koji mandzu izvodi jer covjek ne igra dobro u mnogo vaznijoj utakmici nego onoj nasoj sinosnjoj i d avidimo oceli dzeko s eugledati na modrica pa reci izvinite ljudi nisam bio u elementu... 

Samo Sarajevo
Selektor nakon poraza od Argentine
Sušić: Nisam razočaran, igračima nemam zamjerke
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ni ... rke/118305
Sušić: Nisam razočaran, igračima nemam zamjerke
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ni ... rke/118305
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Razumijem Safeta, brani igrace, i treba tako, ne treba previse buku dizati ali izvuci maksmalne pouke iz ovog, nadam se da je Safet se konacno uvjerio u neke stavri...
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma bilo je ocajno gledati, imas pravo se ljutiti i biti razocaran ali pretjerujes vala...samo je prijateljska! Nemamo mi stanovnika ko Argentina registrovanih fudbalera, tako de je logicno da nas ljudi tresnu. Nismo mi tako dobri, ali mozemo sigurno puno bolje nego sinoc (kad zatreba).anonymousHD je napisao/la:A ti si vako ćorav jelde? Jesi gledo tekmu uopšte? Jesi viddio kako su igrači motivisani? Džeko u shopping došo, Vršajević došo da vidi sveta. Kakve utakmice i **** materine. 90 minuta odnosno 70 minuta igraju igrači koji nemaju dobrog pasa, nemaju oduzete lopte, nemaju dobrog centaršuta i ti ih držiš u igri. ZAŠTO? ZAŠTO PAPE? Kakvi crni miševi, pljujem po njemu uvek, jer je amater, jer ćemo protiv svake jače ekipe najebat jer je on preloš selektor. Nema lik autoritet, nema lik pametne bolan, vidio si pressice kako priča, to se sve odnosi na terenu. Šta im Pape kaže pre utakmice: "ETO MOMMCI, LOPTA JE OKRUGLA, IZIGRAJTE SE." Misliš da im nešto drugo kaže, kaže klinac.MaksuzBaksuz je napisao/la:MISEVI IZLAZE IZ RUPA!!!
![]()
![]()
![]()
Smirite strasti, nije propast svjeta! Sto se meine tice nek nas svako do svjetskog nakanta, a na svjetskom da pokazemo onda pravo lice!!!
Selektor Argentine 90 minuta, kraj out linije govori igračima šta treba da rade, kako da se kreću, organizuje ih, a gde naš "stručnjak"? Nijedne im nije rekao, kakav je to selektor. Doće Nemačka, doće Španija, najebat ćeš isto **** neka.
Nebi u nepotrebne diskusije ulazio, ali mi smeta kad se selektro pljuje poslje beze utakmica a to sto nas je odveo na SP kao nije njegova zasluga i slicno. Sto nas onda neodvede neki drugi dosad koji su puno sposobniji po vasem misljenju.

Kako mi se gade ovi pojedinci, jedva dočekali poraz da bi pisali kako Safet nije za reprezentaciju. Gdje ste bili poslije Litvanije
Ovo je pravo lice reprezentacije, nismo mi ništa bolji nego što rezultat kazuje. Uz sve to, igrali smo protiv Argentine, a takvih selekcija je samo 5-6 na prvenstvu.
U redu je konstatovati greške, ali toliko omalovažavati rad selektora je dno dna.
Ja ću samo kratko...
1. Pape mora shvatiti da bez dva zadnja vezna nema meda protiv jakih reprezentacija. Sejo i Medunjanin kao zadnji vezni, THE END.
2. Misimović ne može igrati protiv navedenih reprezentacije. Miske, hvala za sve, ali klupa. Hajrović mora zauzeti njegovo mjesto, momak to zaslužuje
3. Vršajević ne smije više igrati desnog beka želimo li biti ozbiljna reprezentacija.
4. Dva napadača protiv WC reprezentacija ne dolaze u obzir. Ili Edin ili Vedo, nek odluči (premda je iz njegove vizure odluka jasna; nema hrabrosti staviti Džeku na klupu i gotovo).

U redu je konstatovati greške, ali toliko omalovažavati rad selektora je dno dna.
Ja ću samo kratko...
1. Pape mora shvatiti da bez dva zadnja vezna nema meda protiv jakih reprezentacija. Sejo i Medunjanin kao zadnji vezni, THE END.
2. Misimović ne može igrati protiv navedenih reprezentacije. Miske, hvala za sve, ali klupa. Hajrović mora zauzeti njegovo mjesto, momak to zaslužuje

3. Vršajević ne smije više igrati desnog beka želimo li biti ozbiljna reprezentacija.
4. Dva napadača protiv WC reprezentacija ne dolaze u obzir. Ili Edin ili Vedo, nek odluči (premda je iz njegove vizure odluka jasna; nema hrabrosti staviti Džeku na klupu i gotovo).
potpis na sve osim na tacku broj 4, tu se ne slazemClaus je napisao/la:Kako mi se gade ovi pojedinci, jedva dočekali poraz da bi pisali kako Safet nije za reprezentaciju. Gdje ste bili poslije Litvanije![]()
Ovo je pravo lice reprezentacije, nismo mi ništa bolji nego što rezultat kazuje. Uz sve to, igrali smo protiv Argentine, a takvih selekcija je samo 5-6 na prvenstvu.
Ja ću samo kratko...
2. Misimović ne može igrati protiv navedenih reprezentacije. Miske, hvala za sve, ali klupa. Hajrović mora zauzeti njegovo mjesto, momak to zaslužuje![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Slagao se ti ili ne, igrati s dva napadača protiv ekipa iz prvog šešira znači igrač manje u terenu. Što se tiče jednog napadača, pogledati pod Francuska.LenBias je napisao/la:potpis na sve osim na tacku broj 4, tu se ne slazemClaus je napisao/la:Kako mi se gade ovi pojedinci, jedva dočekali poraz da bi pisali kako Safet nije za reprezentaciju. Gdje ste bili poslije Litvanije![]()
Ja ću samo kratko...
2. Misimović ne može igrati protiv navedenih reprezentacije. Miske, hvala za sve, ali klupa. Hajrović mora zauzeti njegovo mjesto, momak to zaslužuje![]()
Safete odlazi!
Mada realno savez ce ga nek nogirati posle sramote u Brazilu ispred ociju cijelog svijeta!
Safet nije niti trunku zasluzan za plasman BiH na SP-u!
Mada realno savez ce ga nek nogirati posle sramote u Brazilu ispred ociju cijelog svijeta!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
pusti ti mene da se ne slazem, formacija 4-2-2-2 je sto se mene tice veoma dobra za nas kada smo svi zdravi sa mogucnoscu otvaranja i zatvaranja u zavisnosti od toga kakav rezultat imamo, nemam ja nista ni protiv tvoje te 4-2-3-1 da se razumijemo ali daleko od toga da kategoricki odbijam dva napadaca na terenuClaus je napisao/la:Slagao se ti ili ne, igrati s dva napadača protiv ekipa iz prvog šešira znači igrač manje u terenu. Što se tiče jednog napadača, pogledati pod Francuska.LenBias je napisao/la:potpis na sve osim na tacku broj 4, tu se ne slazemClaus je napisao/la:Kako mi se gade ovi pojedinci, jedva dočekali poraz da bi pisali kako Safet nije za reprezentaciju. Gdje ste bili poslije Litvanije![]()
Ja ću samo kratko...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Gdje će ti igrati Pjanić u 4-2-2-2
Defanzivni vezni ili krilo

Ne brini se, vjerovatno odlazi poslije SP-a. Valjda će ti onda srce biti na mjestu.Pauk je napisao/la:Safete odlazi!
Zaista je uživancija čitati postove miševa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Hehe, svi koji govorite dobro je ovo da Safet skonta, znajte da nece skontat isto kao sto nije skontao ni protiv SAD-a. Nakon svake prijateljske uvjek ista prica, dobro je da je prijateljska, da nas spuste na zemlju itd. Sjetite se sta se pricali nakon Amerike. Svi su govorili, dobro je, nek nas puste na zemlju bitno je da ne izgubimo protiv Slovacke. Dodje Slovacka, citava nacija zna da ne mozemo bez DM, al jok, dvije utakmice pojeli smo kamion nokata i prstiju zbog postavke. Znaci nista se nece promjeniti ni nakon ove utakmice.
Evo i selektor je potvrdio u ovoj izjavi, njemu je sve uredu, cestita igracima. SVASTA
Evo i selektor je potvrdio u ovoj izjavi, njemu je sve uredu, cestita igracima. SVASTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.