Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Zadnja utakmica koju je odigra dobro u BIH dresu je protiv Grcke.Od tada isto slina.Vuce se poterenu ko da je Bog.
Mahmutovic je povrijedjen. 6 mjeseci OUTanonymousHD je napisao/la:A štoo nemaš trećeg napadača? Jer neće SUSIC da ga zove. Imaš Mahmuta koji igra sjajno, ali neće da mu šalje poziv.vincenttan je napisao/la:stvar je sto nemamo 3. napadača--- da imamo davno bi njega safet fisno iz igresagitarius je napisao/la:Svaka lopta se od njega odbija ko od zid ..stvarno je posto limitiran, ma on je ovo dosao na izlet tako je i shvatio, usput vidio svoju manekenku, malo ispijao kahve....Bravo Dzeko, sreca tvoja sto Susic nema m*da da te izbaci, jadan Ibisevic koji je i nesto radio na terenu moro izaci u 69 min ....
sramotno ponašanje njegovo na terenu
Imamo 3 al ga Susic nazalost nezeli da primjeti..Pa bolan Dzeko za tebe je jedan recimo Haris Handzic AGUERO Izmislio spica za tebe vjeruj,veceras trcis 33 metra na tekmi,driblas sam sebevincenttan je napisao/la:stvar je sto nemamo 3. napadača--- da imamo davno bi njega safet fisno iz igresagitarius je napisao/la:Svaka lopta se od njega odbija ko od zid ..stvarno je posto limitiran, ma on je ovo dosao na izlet tako je i shvatio, usput vidio svoju manekenku, malo ispijao kahve....Bravo Dzeko, sreca tvoja sto Susic nema m*da da te izbaci, jadan Ibisevic koji je i nesto radio na terenu moro izaci u 69 min ....
- sagitarius
- Kontakt:
vincenttan je napisao/la:stvar je sto nemamo 3. napadača--- da imamo davno bi njega safet fisno iz igresagitarius je napisao/la:Svaka lopta se od njega odbija ko od zid ..stvarno je posto limitiran, ma on je ovo dosao na izlet tako je i shvatio, usput vidio svoju manekenku, malo ispijao kahve....Bravo Dzeko, sreca tvoja sto Susic nema m*da da te izbaci, jadan Ibisevic koji je i nesto radio na terenu moro izaci u 69 min ....
Ma i da imas 5 napadača ne bi ga on izvadio ipak je to naš "najbolji igrač" igra u najboljem klubu, on je kao neki autoritet na terenu.. al haj sto nece da trci kad igra za City, al lave ni za reprezentaciju..
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne govorim za ovu tekmu lepi. Već govorim za celo vreme. Nikad poziv nije poslo niti išta, ni pre povrede, niti išta. Razumeš?HariTz je napisao/la:Mahmutovic je povrijedjen. 6 mjeseci OUT
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- themaniaks
- Kontakt:

Na stranu ovi sto pljuju Dzeku, ali je li to ne znaci da ga ne smiju kritikovati ? i kakva bolan jedna tekma, covjek od Grcke nije dobro odigr'othemaniaks je napisao/la:Sjetite se samo koliko je ovaj momak zabio bitnih golova za nas i koliko nas je puta ucinio ponosnim i zahvaljujuci njemu mi smo u Brazilu,da bi zbog jedne lose utakmice vi poceli srati po njemu.Jedva se ceka da Dzeko kiksa da bi lijecili svoje komplekse.Pogani narod,ne zasluzujemo mi Dzeko igraca poput tebe.Ko da Dzeko igra sam na terenu,sta je sa Ibisevicem? sta je to on uradio na terenu bolje od Edina? ili ustavri koji je to igrac nesto bolje uradio od Edina veceras? po meni jedini raspolozen veceras za igru bio je Visca ostali nezainteresovani sto im ne smijemo nikako zamjeriti,imaju kredita koliko hoce i da su svi sjedili na terenu nemamo pravo prigovarati

Ibisevic TRČI, znoji se, radi, ubi se. eto to je razlika
Bolji su bili Begovic, Kolašinac, Višća i hajmo reci Medunjanin je korektno odigr'o.
Znaci na osnovu stari zasluga, on moze hodati po terenu i copati nosthemaniaks je napisao/la:Sjetite se samo koliko je ovaj momak zabio bitnih golova za nas i koliko nas je puta ucinio ponosnim i zahvaljujuci njemu mi smo u Brazilu,da bi zbog jedne lose utakmice vi poceli srati po njemu.Jedva se ceka da Dzeko kiksa da bi lijecili svoje komplekse.Pogani narod,ne zasluzujemo mi Dzeko igraca poput tebe.Ko da Dzeko igra sam na terenu,sta je sa Ibisevicem? sta je to on uradio na terenu bolje od Edina? ili ustavri koji je to igrac nesto bolje uradio od Edina veceras? po meni jedini raspolozen veceras za igru bio je Visca ostali nezainteresovani sto im ne smijemo nikako zamjeriti,imaju kredita koliko hoce i da su svi sjedili na terenu nemamo pravo prigovarati

- HazardEden
- Kontakt:
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
themaniaks je napisao/la:Sjetite se samo koliko je ovaj momak zabio bitnih golova za nas i koliko nas je puta ucinio ponosnim i zahvaljujuci njemu mi smo u Brazilu,da bi zbog jedne lose utakmice vi poceli srati po njemu.Jedva se ceka da Dzeko kiksa da bi lijecili svoje komplekse.Pogani narod,ne zasluzujemo mi Dzeko igraca poput tebe.Ko da Dzeko igra sam na terenu,sta je sa Ibisevicem? sta je to on uradio na terenu bolje od Edina? ili ustavri koji je to igrac nesto bolje uradio od Edina veceras? po meni jedini raspolozen veceras za igru bio je Visca ostali nezainteresovani sto im ne smijemo nikako zamjeriti,imaju kredita koliko hoce i da su svi sjedili na terenu nemamo pravo prigovarati
Nije zbog jedne lose nego zbog par losih vuce se po terenu ima par tekmi i za repku. Nego sto je veceras ispao i supak u jednoj situaciji i nije dao loptu nego umalo sebi sam ne slomi nogu pokusavajuci izigravati zvijezdu. Ponasa kao Hristo Stoickov naterenu … kao balkanski papan. Neforma se moze tolerisati al nevolja i papanluk ne.
- legenda reala
- Kontakt:

Postalo je ko ono kad djeca igraju pa onaj što je njegova lopta igra uvijek svi ga biraju da se ne bi naljutio i odnjeo im loptu, e tako i naš Edin izgleda

Bolja usporedba od ove tvoje ne postoji. Bravo. Baš to. Džeko je nedodirljiv.legenda reala je napisao/la:Čovjek koji je veći od selektora i reprezentacije![]()
Postalo je ko ono kad djeca igraju pa onaj što je njegova lopta igra uvijek svi ga biraju da se ne bi naljutio i odnjeo im loptu, e tako i naš Edin izgleda
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
treba razmotriti ono sto srpska stampa gura Komazeca u nasu rep.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 0oo0, 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, atomac123, Blackwargreymon, boki86, Cautinho, Confiance, Cwirek, darker10, deda, denza, eaglebvb09, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, Hazre, Hrammm1921, HZbec, Imamkarbarum, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, jurisicduska, Kaunas, legendarnadruga, LenyYoro15, Maestro^^, maho_sa, Majstorinho, Maroon1946, mercurial, Mocvara1991, Mostarska, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Principatus, Proximic, Pushko92, RaZuti, rukometubih23, SamoDaKazeem, Shategabri, Shogun, signalidunapark, Skojevska, soccerfan, soxx, spolacentra, StevieG8, successminator, tenpenny, TrueBlue, UtdBiH21, VolimBiH96, voltron30, xinxee, zastitaIdentiteta i 441 gost.