Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DesimaL
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la DesimaL » 19 nov 2013, 04:33

Najbolji detalj utakmice kada ga je Otamendi napuco u glavu.

Zadnja utakmica koju je odigra dobro u BIH dresu je protiv Grcke.Od tada isto slina.Vuce se poterenu ko da je Bog.
Visca el Barça ! Mes que un club !

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 nov 2013, 04:34

anonymousHD je napisao/la:
vincenttan je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:Svaka lopta se od njega odbija ko od zid ..stvarno je posto limitiran, ma on je ovo dosao na izlet tako je i shvatio, usput vidio svoju manekenku, malo ispijao kahve....Bravo Dzeko, sreca tvoja sto Susic nema m*da da te izbaci, jadan Ibisevic koji je i nesto radio na terenu moro izaci u 69 min ....
stvar je sto nemamo 3. napadača--- da imamo davno bi njega safet fisno iz igre

sramotno ponašanje njegovo na terenu
A štoo nemaš trećeg napadača? Jer neće SUSIC da ga zove. Imaš Mahmuta koji igra sjajno, ali neće da mu šalje poziv.
Mahmutovic je povrijedjen. 6 mjeseci OUT

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 19 nov 2013, 04:34

sagitarius je napisao/la:Svaka lopta se od njega odbija ko od zid ..stvarno je posto limitiran, ma on je ovo dosao na izlet tako je i shvatio, usput vidio svoju manekenku, malo ispijao kahve....Bravo Dzeko, sreca tvoja sto Susic nema m*da da te izbaci, jadan Ibisevic koji je i nesto radio na terenu moro izaci u 69 min ....

Imamo 3 al ga Susic nazalost nezeli da primjeti..Pa bolan Dzeko za tebe je jedan recimo Haris Handzic AGUERO Izmislio spica za tebe vjeruj,veceras trcis 33 metra na tekmi,driblas sam sebe

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 19 nov 2013, 04:35

Ma i da imas 5 napadača ne bi ga on izvadio ipak je to naš "najbolji igrač" igra u najboljem klubu, on je kao neki autoritet na terenu.. al haj sto nece da trci kad igra za City, al lave ni za reprezentaciju..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 19 nov 2013, 04:36

Ma cuva se za City, zar ste zaboravili da je on glavni napadac. :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 nov 2013, 04:37

HariTz je napisao/la:Mahmutovic je povrijedjen. 6 mjeseci OUT
Ne govorim za ovu tekmu lepi. Već govorim za celo vreme. Nikad poziv nije poslo niti išta, ni pre povrede, niti išta. Razumeš?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 nov 2013, 04:40

Brine me. Nema sanse da ode negdje u januaru, a vrlo tesko da ce bit standardan u Cityu. Kao da nema volje za nogometom. Pusti te price da se cuva za City, ovako igra i za njih. Jedva se pomjera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 19 nov 2013, 04:40

Sjetite se samo koliko je ovaj momak zabio bitnih golova za nas i koliko nas je puta ucinio ponosnim i zahvaljujuci njemu mi smo u Brazilu,da bi zbog jedne lose utakmice vi poceli srati po njemu.Jedva se ceka da Dzeko kiksa da bi lijecili svoje komplekse.Pogani narod,ne zasluzujemo mi Dzeko igraca poput tebe.Ko da Dzeko igra sam na terenu,sta je sa Ibisevicem? sta je to on uradio na terenu bolje od Edina? ili ustavri koji je to igrac nesto bolje uradio od Edina veceras? po meni jedini raspolozen veceras za igru bio je Visca ostali nezainteresovani sto im ne smijemo nikako zamjeriti,imaju kredita koliko hoce i da su svi sjedili na terenu nemamo pravo prigovarati :roll:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 nov 2013, 04:43

themaniaks je napisao/la:Sjetite se samo koliko je ovaj momak zabio bitnih golova za nas i koliko nas je puta ucinio ponosnim i zahvaljujuci njemu mi smo u Brazilu,da bi zbog jedne lose utakmice vi poceli srati po njemu.Jedva se ceka da Dzeko kiksa da bi lijecili svoje komplekse.Pogani narod,ne zasluzujemo mi Dzeko igraca poput tebe.Ko da Dzeko igra sam na terenu,sta je sa Ibisevicem? sta je to on uradio na terenu bolje od Edina? ili ustavri koji je to igrac nesto bolje uradio od Edina veceras? po meni jedini raspolozen veceras za igru bio je Visca ostali nezainteresovani sto im ne smijemo nikako zamjeriti,imaju kredita koliko hoce i da su svi sjedili na terenu nemamo pravo prigovarati :roll:
Na stranu ovi sto pljuju Dzeku, ali je li to ne znaci da ga ne smiju kritikovati ? i kakva bolan jedna tekma, covjek od Grcke nije dobro odigr'o :roll:
Ibisevic TRČI, znoji se, radi, ubi se. eto to je razlika
Bolji su bili Begovic, Kolašinac, Višća i hajmo reci Medunjanin je korektno odigr'o.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 19 nov 2013, 04:44

Jedne tekme? Pa bola on ce ti biti glavno smetalo na SP jer do tad kako igra nece ni na klupi sjediti u MC.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 nov 2013, 04:45

Nije ni Ibišević ništa pokazao večeras ali se barem borio za onih 60ak minuta, a ne ko Džeko bez ikakva presinga samo čeka hoće li doći lopta do njega. Koliko god da nas je Džeko zadužio isto toliko su nas i ostali zadužili, kad svi smiju primiti kritiku smije onda i Džeko. Večeras se ponašao totalno neprofesionalno, ali totalno.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 nov 2013, 04:45

themaniaks je napisao/la:Sjetite se samo koliko je ovaj momak zabio bitnih golova za nas i koliko nas je puta ucinio ponosnim i zahvaljujuci njemu mi smo u Brazilu,da bi zbog jedne lose utakmice vi poceli srati po njemu.Jedva se ceka da Dzeko kiksa da bi lijecili svoje komplekse.Pogani narod,ne zasluzujemo mi Dzeko igraca poput tebe.Ko da Dzeko igra sam na terenu,sta je sa Ibisevicem? sta je to on uradio na terenu bolje od Edina? ili ustavri koji je to igrac nesto bolje uradio od Edina veceras? po meni jedini raspolozen veceras za igru bio je Visca ostali nezainteresovani sto im ne smijemo nikako zamjeriti,imaju kredita koliko hoce i da su svi sjedili na terenu nemamo pravo prigovarati :roll:
Znaci na osnovu stari zasluga, on moze hodati po terenu i copati nos :roll: :roll: ako je tako , proglasit cemo ga najboljim svih vremena ide u kucu slavnih i nemora vise ni igrat!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 19 nov 2013, 04:46

Nemojte se djeco gađat loptom, pokvariste mi frizuru

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 19 nov 2013, 04:47

Dzeko kakav si da u Velez predjes
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 19 nov 2013, 04:47

Nije zbog jedne lose nego zbog par losih vuce se po terenu ima par tekmi i za repku. Nego sto je veceras ispao i supak u jednoj situaciji i nije dao loptu nego umalo sebi sam ne slomi nogu pokusavajuci izigravati zvijezdu. Ponasa kao Hristo Stoickov naterenu … kao balkanski papan. Neforma se moze tolerisati al nevolja i papanluk ne.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 19 nov 2013, 04:51

Najviše me je zabolilo kod prvog gola kad je izgubio loptu na sredini terena, nije se ni udostojio da potrci.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 nov 2013, 04:53

Čovjek koji je veći od selektora i reprezentacije :roll:

Postalo je ko ono kad djeca igraju pa onaj što je njegova lopta igra uvijek svi ga biraju da se ne bi naljutio i odnjeo im loptu, e tako i naš Edin izgleda :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 19 nov 2013, 05:02

legenda reala je napisao/la:Čovjek koji je veći od selektora i reprezentacije :roll:

Postalo je ko ono kad djeca igraju pa onaj što je njegova lopta igra uvijek svi ga biraju da se ne bi naljutio i odnjeo im loptu, e tako i naš Edin izgleda :lol:
Bolja usporedba od ove tvoje ne postoji. Bravo. Baš to. Džeko je nedodirljiv.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 nov 2013, 05:09

bravo legendo.

treba razmotriti ono sto srpska stampa gura Komazeca u nasu rep. :mrgreen: Crni Edine, na sta li si ti samo nagazio... :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 19 nov 2013, 07:16

Bez dzeke bi bili prosjecna reprezentacija,covjek je gigant fudbalski.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”