18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Nek smo mi došli u situaciju da uopće igramo utakmice sa ovakvim reprezentacijama, sve je to iskustvo. Što više kvalitetnih provjera, to bolje za nas.
Previše nam je igrača bilo izvan štosa večeras, previše ključnih igrača da bismo napravili neki pozitivan rezultat.
Previše nam je igrača bilo izvan štosa večeras, previše ključnih igrača da bismo napravili neki pozitivan rezultat.
KOJE STE VI LJUDI SELJAČINE. ETO VAM HRVATSKE, NAVIJAJTE DA ONI PRODJU PA ĆETE IMATI ŠTA GLEDATI NA SP. KOOJI VAM JE **** VIŠE. IZGUBILI, IZGUBILI. IDEMO DALJE. JEDNA UTAKMICA IZGUBLJENA, ODMAH IDU PSOVKE, I RIJEČI NEMAMO POJMA, GADITE MI SE SVI.
- DonCorleone
- Kontakt:
Covijek zivi od veznog reda..ako do sada nisi skonto, neces nikada.LFC_IRFO je napisao/la:Ja stvarno nemam obicaj da blatim ikoga, veceras je vise od pola ekipe odigralo nezadovoljavajuce ali ovo sto dzeko radi je sramota, ne razumijem kako mu se ovo tolerise... vuce se ko prebijena macka, nije duela dobio, hebem ga u korpulentnost
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vjerujte mi ovo je dobro, opametit cemo se malo i spustiti na zemlju. Na kraju se nadam i promjeniti nesto.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A Džeke majko draga...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Marjan nije dobar. Nesto sere po odbrani a nismo mogli jedean napad stvorit kak treba
ubi Seo sudiju

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Yucca je napisao/la:MaksuzBaksuz je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Pune su im gace...a tada se noge lede.
Lose, lose i lose! Da smo 5 primili nebi se mogli zaliti... a mozda jos i primiti,.. sreca pa je rekreativna utakmica...
Dobro je da su nas Argentinci spustili na zemlju, da znamo gdje smo...bili smo se malo digli i umislili da smo svjetska klasa a to definitivno ni blizu nemozemo biti sa igracima koje imamo (u kadru i van njega)
Kako peres covjece po cemu su nas spustili na zemlju kad su oni svjetska klasa za nas a nismo se uopste digli svi nasi igraci i strucni stab su rekli idemo videjeti gdje smo protiv svjetski klasa tako da pres glupom pricom
Jarane oni jesu svjetska klasa! To je uvidljivo. Mi smo danas vidjeli da nismo svjetska klasa i da sa njima nemozemo se nositi... nista drugo nisam mislio! N
To da su nas spustili vazi isto, i sam znas da se mi Balkanci brzo dignemo u nebesa kad imamo uspjeha. Ako se igraci i trener nisu spustili na pod onda su to sigurno pojedini navijaci (ovdje na furumu) koji su se bili umislili da smo mi sad toliko jaki kao i svjetske ekipe.

- DonCorleone
- Kontakt:
Pored osam Tv kuca, ti slusas njega.soxx je napisao/la:Marjan nije dobar. Nesto sere po odbrani a nismo mogli jedean napad stvorit kak treba
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kolasinac reko koju sudiji pa promijenio odluki za izvodjenje auta xd
bil hajr-amin odo spavat valja u 6 ustat
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vala da su nas razvalili i nisu, da smo bili pravi ovo bi bolje zavrsilo. Idemo dalje momci!!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
covIJEk nece da potrci 10 metara u komadu, kako mozes gledat ovo sranje i govorit da je uredu??? pa makar nek potrci za svojom izgubljenom loptom, neka izgleda ko da se trudiDonCorleone je napisao/la:Covijek zivi od veznog reda..ako do sada nisi skonto, neces nikada.LFC_IRFO je napisao/la:Ja stvarno nemam obicaj da blatim ikoga, veceras je vise od pola ekipe odigralo nezadovoljavajuce ali ovo sto dzeko radi je sramota, ne razumijem kako mu se ovo tolerise... vuce se ko prebijena macka, nije duela dobio, hebem ga u korpulentnost
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
PItanje za milion KM , da li se oznojio Džeko ?
Jedna od losijih utakmica nase reprezentacije u skorije vrijeme..
Koliko god Argentina jaka bila ovo je jako losa igra, imali smo srece da nismo jos 3-4 primili..
Igrali smo mi i s Brazilom pa nas nisu nadigrali.
Neko ko ne prati fudbal i da gleda sve ovo ne vjerujem da bi npr mogao zamisliti da Dzeko vrijedi 40 miliona i da igra u Sitija a Visca recimo milion, milion i pol a da igra u turskoj drugoj ligi..
E u tome je stvar...
Pustite Vrsajevica, Sunjica i jos par njih... To su momci koji nisu za ovaj level
Ja sam jedino zadovoljan Viscom i Kolasincem
Koliko god Argentina jaka bila ovo je jako losa igra, imali smo srece da nismo jos 3-4 primili..
Igrali smo mi i s Brazilom pa nas nisu nadigrali.
Neko ko ne prati fudbal i da gleda sve ovo ne vjerujem da bi npr mogao zamisliti da Dzeko vrijedi 40 miliona i da igra u Sitija a Visca recimo milion, milion i pol a da igra u turskoj drugoj ligi..
E u tome je stvar...
Pustite Vrsajevica, Sunjica i jos par njih... To su momci koji nisu za ovaj level
Ja sam jedino zadovoljan Viscom i Kolasincem
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la: ODvadi ba malo. Stvorili smo vise prilika nego Hrvatska protiv Islanda. ODbrana je losa, ali to smo i znali. Sto se tice napada, bilo je sansi ali nije lopta htjela u gol.

To nam ostaje da se tjesimo!!!! S druge strane dopustili smo previse prilika

Gdje je Susic, nema ga na utakmici?
Ma **** je ajde,prijateljska.Kad smo mi zadnji put pobjedili u prijateljskoj?
Nikad se nasi nisu htjeli oznojit u takvim utakmicama,ali bitno je da takmicarske igraju na visokom nivou.
Dobro je ovo sve,ARGENTINA JE ARGENTINA,halo ba.
Nikad se nasi nisu htjeli oznojit u takvim utakmicama,ali bitno je da takmicarske igraju na visokom nivou.
Dobro je ovo sve,ARGENTINA JE ARGENTINA,halo ba.
Hvala Bogu.
Nije stvar u porazu,nije stvar u tome sto je bilo nekih gresaka.
Stvar je u tome sto ne trce,ne igraju uopce,ne pokusavaju a kada zaebu onda samo gledaju kako protivnik dodaje loptu.
Ne bi meni smetalo da smo izgubili 10:0 a da sam vidio Dzeku kako trci za loptu,Pjanica kako se trudi,Misketa itd.
Da su svi trcali kao Visca bilo bi bolje.
Nije stvar u porazu,nije stvar u tome sto je bilo nekih gresaka.
Stvar je u tome sto ne trce,ne igraju uopce,ne pokusavaju a kada zaebu onda samo gledaju kako protivnik dodaje loptu.
Ne bi meni smetalo da smo izgubili 10:0 a da sam vidio Dzeku kako trci za loptu,Pjanica kako se trudi,Misketa itd.
Da su svi trcali kao Visca bilo bi bolje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.