Ja pricam sa kolegicom na fb.A vamo u drugom tabu Marjan hvali DzekuDzoni je napisao/la:Da hoce zavrsit ova tekma,u pm.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja pricam sa kolegicom na fb.A vamo u drugom tabu Marjan hvali DzekuDzoni je napisao/la:Da hoce zavrsit ova tekma,u pm.
Imamo mi Salihovica na toj poziciji.ultrasstyle_tz je napisao/la:eto sto Rahimic fali taman da mu je i 40 godina ako igra ovako kako igra...i onda dodje neko prica bajke o igri bez zadnjeg veznogljudi prolaze kroz sredinu kako hoce, naberu tri igraca prije neg sto ih iko stigne...a niko ne zna da napravi pametan faul na sredini, da zaustavi akciju, postavi se lagano bez zutog..dobro Glavas rece jos dugo cemo mi Rahimica gledat..mozda Kolasinac mogne to odigrati..
opet kazem valjda Pape konacno skonta da protiv velikih mora 4-5-1...Rahimic(Kolasinac)-Medunjanin; Pjanic-Miske-Lulic; Dzeko
Ma tegobno gledat strah me da nam sad ne zabiju jos 1 ili 2 gola to bi bilo bas bezze.Otelo je napisao/la:Ja pricam sa kolegicom na fb.A vamo u drugom tabu Marjan hvali DzekuDzoni je napisao/la:Da hoce zavrsit ova tekma,u pm.
MaksuzBaksuz je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Pune su im gace...a tada se noge lede.
Lose, lose i lose! Da smo 5 primili nebi se mogli zaliti... a mozda jos i primiti,.. sreca pa je rekreativna utakmica...
Dobro je da su nas Argentinci spustili na zemlju, da znamo gdje smo...bili smo se malo digli i umislili da smo svjetska klasa a to definitivno ni blizu nemozemo biti sa igracima koje imamo (u kadru i van njega)
Nemozemo igrati prije svega bez desnog krla i defezivnog veznog. Naprijed moze raditi i kombinovati kako hoce, ali nemoze jedan Avdija ali ni Mensur drzati ljevu stranu protiv jedne Argentine. Desno je to danas izgledalo bolje jer smo imali dva igraca, ali ljevo su nas ubili!Neutral je napisao/la:Ubili su nas ljudi sa pola snage u svim mogućim segmentima fudbalske igre. Šta je sve Begović branio, svaka čast.
Protiv jačih reprezentacija ne možemo igrati sa dva napadača. Odbrana nam je spora, kao i vezni red. Ljudi nam slažu nakon našeg kornera kontre. Emir prvi gol pogriješio, drugi gol Ermin ispao.
U napadu nismo ništa uradili, pomalo sam razočaran i tješim se da je to zbog vremenske razlike, ipak su Argentinci naviknuti
ODvadi ba malo. Stvorili smo vise prilika nego Hrvatska protiv Islanda. ODbrana je losa, ali to smo i znali. Sto se tice napada, bilo je sansi ali nije lopta htjela u gol.Neutral je napisao/la:Ubili su nas ljudi sa pola snage u svim mogućim segmentima fudbalske igre. Šta je sve Begović branio, svaka čast.
Protiv jačih reprezentacija ne možemo igrati sa dva napadača. Odbrana nam je spora, kao i vezni red. Ljudi nam slažu nakon našeg kornera kontre. Emir prvi gol pogriješio, drugi gol Ermin ispao.
U napadu nismo ništa uradili, pomalo sam razočaran i tješim se da je to zbog vremenske razlike, ipak su Argentinci naviknuti
Isti sam.Dzoni je napisao/la:Ma tegobno gledat strah me da nam sad ne zabiju jos 1 ili 2 gola to bi bilo bas bezze.Otelo je napisao/la:Ja pricam sa kolegicom na fb.A vamo u drugom tabu Marjan hvali DzekuDzoni je napisao/la:Da hoce zavrsit ova tekma,u pm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.