Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 06 jan 2010, 19:42

Polako amigos, ne mjesajte pljuvatore i stalne pesimiste sa pojedinim kritikama ili strahovima sto se tice novog selektora. Kao sto sam vec rekao, pojedine njegove izjave mi nisu bile simpaticne, ili vise nespretne, isto njegovi trenerski "uspjesi" sa turskim i arapskim ekipama, koje sada poneki velicaju, nisu veliki i to je fakt. Isto tako nisu ohrabrujuci njegovi kratki ugovori kod proslih ekipa.

Gledao sam njegov interview na BHT i manje mi se svidja sto se i on se pravio, kao da ne zna zasto Papac ne zeli da igra i sto zeli Sliskovica kao saradnika. Znam da ce sad neki reci kako Baka nije bio los jer je bio blizu velikom takmicenju itd., ali neka hvala. Na drugu stranu mi se ovaj njegov zadnji interview na BHT u cjelini dosta svidio. Safet nije mozda elokventan kao Blazevic i nastupi u medijama nisu mozda njegova jaka strana, ali je to sam priznao da ne voli toliko biti u medijama. Djeluje mi dosta stalozen i uspravan, ne vijuga i ne krivi se mnogo, nego kaze sta misli (utakmice u Banjaluci, da li zeli savjete sa strane itd.). Posebno mi se svidja sto najavljuje da ce pokusati dovesti Papca i Salihamidzica, i da ne drzi nista o pricama drugih da ovaj zadnji ne moze vise igrati za nas. Isto sto zeli posjetiti utakmice nase lige i nasih Bundesligasa i Francuza. Za razliku od Cire ce se valjda drzati toga sto je obecao. Shvatio je koliko je scouting bitan i to sto brze, jer ne mozemo se krpiti slabim zamjenama kada nam ispanu 1-2 igraca, a imati zelju da se nosimo sa velikim reprezentacijama i da se drzimo na takmicenjima. Mislim da shvata svoje obaveze i posao veoma ozbiljno i to je najbitnije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 06 jan 2010, 19:42

Adinjo je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:stvarno mi je svejdno sto je Pape trener i da je ciro trener ja bih navijao za bosnu jer neznam drugacije!!!! ali KAO da ce ova repka biti samo sarajevska toliko su se ovi forumasi nadrkali i sve jedan pitar stoliko Papet a gotivi kao da je on bog!!! NISTA PROTIV NESMIJES NAPISATI!! ZNAO JE SAVEZ ZASTO DA STAVI PAPETA,,,,, JER CE OPET SARAJLIJE NAVIJATI I BITI UZ SAVEZ :evil: :evil: :evil:
Bezze ti je komentar druze. Ja eto nisam sarajlija i opet mi je drago sto je Pape izabran. Isto tako bi mi bilo drago da je Barba izabran(jos vise), ali ne treba sad dizati tenzije oko toga ko je sta. Repka NIKAD nece biti sarajevska ili bilo cija druga osim nasa BOSANSKA, kome se ne svidja, mozemo bez njega.
pa nisam ni ja reko da je repka sarajevska niti bi kad to pomislio
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 06 jan 2010, 19:43

ditalix je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:stvarno mi je svejdno sto je Pape trener i da je ciro trener ja bih navijao za bosnu jer neznam drugacije!!!! ali KAO da ce ova repka biti samo sarajevska toliko su se ovi forumasi nadrkali i sve jedan pitar stoliko Papet a gotivi kao da je on bog!!! NISTA PROTIV NESMIJES NAPISATI!! ZNAO JE SAVEZ ZASTO DA STAVI PAPETA,,,,, JER CE OPET SARAJLIJE NAVIJATI I BITI UZ SAVEZ :evil: :evil: :evil:
ma daj ne kaki, mozda ce neke Sarajlije biti iz njega a zna se koje, a ostale Sarajlije če ga čekati na nož kao i ostatak BiH.
zna se ko drzi vecinu u gradu...a zna se bogami i ko drzi manjinu...i zna savez da dok je Pape na celu da ce Kosevo biti dobro popunjeno....
Ja sam ZA da se na Kosevu igraju samo vece utakmice ( 40 000 je zagarantovano - nenormalno navijanje )
a da se na bilinom polju igraju manje tekme tipa repki estonije i tih...jer bude 15 000 raje koliko bi bilo i na kosevu..a na ko sad protiv spanije na bilinom polju 15 000 jos prodaja na crno a na kosevu bi bilo sigurno nista ispod 35 000!
a o navijanju u zenici i Sarajevu netreba ni govoriti....
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 jan 2010, 19:43

Igraci koji su podrzavali kadidaturu za Barbu, Pape im porucuje da im je bolje da rade ono zasto su tu, a to je da igraju a da manje pricaju. Bit ce na SportPlus u petak. Nema cile mile kod Papeta. ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 06 jan 2010, 19:44

lejla je napisao/la: pod prvo i osnovno - nama ovakva bagra ne treba ;) Ne vrijedi nama da nam je Felix Maghat selektor, kad imamo kriminalce u savezu,,, Da ih nema, selektor bi nam bio najmanji problem - imamo jaku ekipu sa kojom mozemo postici dosta dobrih stvari :!: Ovako, tacno je sto si rekao - treba nam neko sposoban u raznim spletkama i igricama,,, A ko od nas moze rec da zna Papetove namjere, interese i zelje :? Iz jednog intervjua ? :roll:

Cuj Ciro nije izdrzao, Ciro je odradio svoje i otisao :P
Ne treba bagra nama ali je imamo.
Kazem opet ne zelim da blatim Safeta zbog tog intervju, mada je u prijosnjim bio mozda malo gori al moze mu se to zaboraviti, neka ide od samoga pocetka, ako je Ciro dobio priliku nema razloga da je ne dobije i Safet, no svejedno nisam neki optimista, volio bi da se varam, ne zbog Safeta ni zbog NFSBiH nego zbog reprezentacije i ljudi koji navijaju.
Samo kazem da mislim da nije upucen u situaciju u BH fudbalu i oko reprezentacije.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 jan 2010, 19:45

DeepPurple je napisao/la:
bezveze :roll: eto ni ja nisam pitar i jos ih tone ne navija za sarajevo ali su svi listom za papeta.
kad vec hoces nesto da napises,dobro razmisli o cemu pises.
po takvom razmisljanju da je barba bio izabran ti bi rekao evo ih svi hsv-eovci :lol:
nije da nesmijes pisati nego narod ne voli kad se gluposti pisu koje nemaju nikakvog argumenta.
PRELISTAJ OVU TEMU PA CES SE UVJERITI,,,,, ZASTO SAM TO NAPISAO!!!!!!! a ti isto procitaj moj post pa odg. meni pape uopste nesmeta ,,,,naprotiv svejedno mi je,,,, samo su se pojedini uzdigli kao da su boga povukli za onu stvar!!!! dosta je vise euforije to smo imali sa cirom!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 06 jan 2010, 19:47

19HzsA87 je napisao/la:
ditalix je napisao/la:
ma daj ne kaki, mozda ce neke Sarajlije biti iz njega a zna se koje, a ostale Sarajlije če ga čekati na nož kao i ostatak BiH.
zna se ko drzi vecinu u gradu...a zna se bogami i ko drzi manjinu...i zna savez da dok je Pape na celu da ce Kosevo biti dobro popunjeno....
Ja sam ZA da se na Kosevu igraju samo vece utakmice ( 40 000 je zagarantovano - nenormalno navijanje )
a da se na bilinom polju igraju manje tekme tipa repki estonije i tih...jer bude 15 000 raje koliko bi bilo i na kosevu..a na ko sad protiv spanije na bilinom polju 15 000 jos prodaja na crno a na kosevu bi bilo sigurno nista ispod 35 000!
a o navijanju u zenici i Sarajevu netreba ni govoriti....
a to su upravu, no sam razlog lošijeg navijanja na koševu leži zbog same konstrukcije stadiona, a iako navijam za Sarajevo mislim da bi bilo super da se neke utakmice repke odigravaju na Grbavici
Zadnja izmjena: ditalix, dana/u 06 jan 2010, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 06 jan 2010, 19:48

DOBRO DOŠAO MAJSTORE!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 06 jan 2010, 19:51

vrebac86 je napisao/la:
bezveze :roll: eto ni ja nisam pitar i jos ih tone ne navija za sarajevo ali su svi listom za papeta.
kad vec hoces nesto da napises,dobro razmisli o cemu pises.
po takvom razmisljanju da je barba bio izabran ti bi rekao evo ih svi hsv-eovci :lol:
nije da nesmijes pisati nego narod ne voli kad se gluposti pisu koje nemaju nikakvog argumenta.
PRELISTAJ OVU TEMU PA CES SE UVJERITI,,,,, ZASTO SAM TO NAPISAO!!!!!!! a ti isto procitaj moj post pa odg. meni pape uopste nesmeta ,,,,naprotiv svejedno mi je,,,, samo su se pojedini uzdigli kao da su boga povukli za onu stvar!!!! dosta je vise euforije to smo imali sa cirom!!!!!
e sad neče biti euforije, Pape ne voli euforiju to je i rekao sinoč

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 06 jan 2010, 19:52

koja euforija :shock: o kakvoj ti euforiji pises :roll:
bezveze..............ovo je samo prepucavanje na one kojima ni tito ne valja i na one koji realno shvataju stvari i znaju da su mogli doci na tu poziciju mnogo gore osobe.
veze nema sa euforijom ali bas veze.
odnosi se na @vrebca

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 jan 2010, 19:54

DeepPurple je napisao/la:koja euforija :shock: o kakvoj ti euforiji pises :roll:
bezveze..............ovo jesamo prepucavanje na one kojima ni tito ne valja i na one koji realno shvataju stvari i znaju da su mogli doci na tu poziciju mnogo gore osobe.
odnosi se na @vrebca
koji si ti od ova dva primjera :lol: :lol: ,,,,

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 06 jan 2010, 19:55

pape je zvijer igracina bio,nadajmo se da ce biti i zvijer na klupi nase repke...odmah je po meni povukao nekoliko pametnih stvari braco i papac ako nece igrati za repku zabrana pa izvoli onda,ha ya zatim obilazak reprezentativaca je jos jedan veliki plus...samo naprijed pape

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 06 jan 2010, 19:56

vrebac86 je napisao/la:
DeepPurple je napisao/la:koja euforija :shock: o kakvoj ti euforiji pises :roll:
bezveze..............ovo jesamo prepucavanje na one kojima ni tito ne valja i na one koji realno shvataju stvari i znaju da su mogli doci na tu poziciju mnogo gore osobe.
odnosi se na @vrebca
sta mislis po mom pisanju i po tvom.lako zakljuciti.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 06 jan 2010, 19:59

vjeran1987 je napisao/la:pape je zvijer igracina bio,nadajmo se da ce biti i zvijer na klupi nase repke...odmah je po meni povukao nekoliko pametnih stvari braco i papac ako nece igrati za repku zabrana pa izvoli onda,ha ya zatim obilazak reprezentativaca je jos jedan veliki plus...samo naprijed pape
e to dokaza da je covjek velike klase,kada je to ciro otiso da gleda naseg igraca
veliki plus za legendu
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 jan 2010, 20:01

vrebac86 je napisao/la:
odnosi se na @vrebca
sta mislis po mom pisanju i po tvom.lako zakljuciti.
ja nikad nisam napisao da mi Pape ne odgovara ili tako nesto,,,naprotiv,,,dok za tebe neznam????? neznam zasto izmisljas!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 jan 2010, 20:03

vjeran1987 je napisao/la:pape je zvijer igracina bio,nadajmo se da ce biti i zvijer na klupi nase repke...odmah je po meni povukao nekoliko pametnih stvari braco i papac ako nece igrati za repku zabrana pa izvoli onda,ha ya zatim obilazak reprezentativaca je jos jedan veliki plus...samo naprijed pape
izvini ali kako mislis ZABRANA??????????

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 06 jan 2010, 20:07

ako se jedan igrac bez opravdanja ne odazove pozivu selekcije, taj igrac kaznit ce se sa zabranom igranja dviju utakmica;)

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 06 jan 2010, 20:08

@vrebac jel se ti to zaebajes ili ti mislis da su ljudi coravi sta pises :shock:
evo da te citiram jos jednom kako si ti uz njega :roll:i ko izmislja.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 06 jan 2010, 20:10

Mislim da je mislio na zabranu igranja fudbalera u klubu za koji trenutno igra. Navodno postoji zakon u Fifi u vezi toga. Ciro je pokusao povuci isti potez protiv Papca ali nije upalilo tj. Rangersi su to ignorisali. Ovo samo govori da je Pape poprilicno neupucen. Bojim se da mu se to bolno ne vrati mada iako nije upucen u neke stvari imam utisak da je realista i profesionalac. Zivi bili pa vidjeli.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 jan 2010, 20:17

@vrebac jel se ti to zaebajes ili ti mislis da su ljudi coravi sta pises :shock:
evo da te citiram jos jednom kako si ti uz njega :roll:i ko izmislja.
NEZNAM STVARNO STA HOCES DA DOKAZES,,,, ja sam napisao da mi je SVEJEDNO sto je trener jer nebiram ja trenera nego savez tako da nista tu nemogu,,, a ne da mi smeta ili da sam protiv njega!!! i ovaj post ako kuzis bio je na racun neki forumasa a ne Papeta??? :? ;) ;) ja nisam uz njega zasto bi bio ja sam uz Repku i uvjek cu biti,, i nijedan igrac ni trener mi nece biti iznad REPKE ;) ;) :D :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.