18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Iz kojeg razloga je ova mala sto pjeva ovdje?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- HazardEden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Cartman je napisao/la:Iz kojeg razloga je ova mala sto pjeva ovdje?
Valjda iz tog, popularna postala pa da je još malo promovišu

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zamezi malo Muamere.
sta mi je, losu sam taktiku priredio, jedva gledam a jos dva sata 

- majestic24
- Kontakt:
nadam se da cemo veceras odigrati dobru utakmicu.
volio bih da pape malo kombinuje sa sastavom...pjanic na mjestu misimovica i da hajrovic pocne
volio bih da pape malo kombinuje sa sastavom...pjanic na mjestu misimovica i da hajrovic pocne
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nego mi recite... Jel' i ova istorijska? 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Jeste. (Debituje Seo)kokakolas je napisao/la:Nego mi recite... Jel' i ova istorijska?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ko postavi ovog debila sa repicem na face tv.. Pa ovaj nije ni za JP Komunalac Banovici .. Jel ovo i kod senada rodbinske veze ..
Ja sam misljenja da ova reprezentaija Argentine nije nista strasno, mislim ne ocekujem nasu pobjedu, prije neki nespretni poraz kao protiv Brazila, al ovo sigurno nije ekipa koje se treba plasit, ekipe koje su prejake u ovom trenutku su spanija i njemacka,a ovo sve ostalo je tu negdje, sa svima se moze igrat..
U svakom slucaju nek nam je sa srecom .D
- anelbavarac
- Kontakt:
Marijan prognozira 3:3
Ne bi imali nista protiv

Ne bi imali nista protiv

Tornado usmrtio dvije osobe u St. Louisu! Upitno odigravanje meča protiv Argentine!
Snažna oluja praćena tornadom pogodila je večeras St. Louis.
Lokalni mediji javljaju kako je 30 kilometara istočno od St. Louisa poginulo dvoje ljudi, te da je na stotine domova uništeno usljed naleta snažnog vjetra.
Tornado je porušio mnogo drveća i električnih stubova, pa je dio St. Louisa ostao bez električne energije.
Za sada nema naznaka koliko će oluja trajati, no ukoliko lokalne vlasti proglase elementarnu nepogodu, postoji mogućnost da utakmica između Argentine i Bosne i Hercegovine bude odgođena.
Organizatori meča uvjerili su predstavnike obje reprezentacije, kao i novinare, da to otkazivanja meča neće doći.
Sta je ovo
Snažna oluja praćena tornadom pogodila je večeras St. Louis.
Lokalni mediji javljaju kako je 30 kilometara istočno od St. Louisa poginulo dvoje ljudi, te da je na stotine domova uništeno usljed naleta snažnog vjetra.
Tornado je porušio mnogo drveća i električnih stubova, pa je dio St. Louisa ostao bez električne energije.
Za sada nema naznaka koliko će oluja trajati, no ukoliko lokalne vlasti proglase elementarnu nepogodu, postoji mogućnost da utakmica između Argentine i Bosne i Hercegovine bude odgođena.
Organizatori meča uvjerili su predstavnike obje reprezentacije, kao i novinare, da to otkazivanja meča neće doći.
Sta je ovo

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 19 nov 2013, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Brz si ko CNN.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cartman je napisao/la:Brz si ko CNN.
Nisam vidio kad je bilo do mene

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- samoposteno
- Kontakt:
to si u pravu samo bi ja jos dodo holandiju i oni su sad trenutno prejakiBrezovac je napisao/la:Ja sam misljenja da ova reprezentaija Argentine nije nista strasno, mislim ne ocekujem nasu pobjedu, prije neki nespretni poraz kao protiv Brazila, al ovo sigurno nije ekipa koje se treba plasit, ekipe koje su prejake u ovom trenutku su spanija i njemacka,a ovo sve ostalo je tu negdje, sa svima se moze igrat..
Nista dakle od toga da ce pustiti Face free na satelitu kada pocne utakmica.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Brezovac je napisao/la:Ja sam misljenja da ova reprezentaija Argentine nije nista strasno, mislim ne ocekujem nasu pobjedu, prije neki nespretni poraz kao protiv Brazila, al ovo sigurno nije ekipa koje se treba plasit, ekipe koje su prejake u ovom trenutku su spanija i njemacka,a ovo sve ostalo je tu negdje, sa svima se moze igrat..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jeste, on je sin od jednog njegovog prijatelja, neka satro poznata osoba, sta liBuducnost je napisao/la:Ko postavi ovog debila sa repicem na face tv.. Pa ovaj nije ni za JP Komunalac Banovici .. Jel ovo i kod senada rodbinske veze ..

ljudi, nema 3 standardna igraca u prvoj postavi, hajd da ne ocekujemo puno iz ove tekme

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
moze li neko napisati link za FACE TV ? nestala mi slika 

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
" onclick="window.open(this.href);return false;HariTz je napisao/la:moze li neko napisati link za FACE TV ? nestala mi slika
Da se vratis stranicu dvije nasao bi link bez pitanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.