Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la SiamoNoi » 18 nov 2013, 21:15

Djele se karte samo tako.Opet su izvisili ovi koji su kupovali.A mozgova...sta su oni ocekivali da će bit pomama,da su stavili ovako nekako kako si ti napisao ne bi bilo potrebe da se ista dijeli,a ovako ispada jadno.

Predviđam prve zvižduke u 25.minuti.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2013, 21:38

Nece bit zvizduka jer cemo zabit vec u 5.minuti 8-) :mrgreen: .

Cijene su idiotske, ali opet ocekujem 25 tisuca barem. Do danas u podne je "prodano" 13 tisuca tako da realno ocekujem sutra toliko.

A da su idioti stavili normalne cijene istok 70, zapad 100, pa bio bi mozda i pun stadion.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 18 nov 2013, 21:49

Dok je sastav licio ovako i taktika 4-4-2 padale su Njemacka,Engleska,Poljska,Austrija ...a sada ovih kukavica strah napasti Island sa igracem vise!
Volio bi da nas prvenstvo zaobidje !

.................Pletikosa...................

Corluka...Lovren......SImunic...Pranjic

Srna......Modric......Rakitic.....Kranjcar

............Olic.........Mandzukic.............

Kakav Ilicevic 3 utakmice usao sa klupe ove godine!
Niko je idot obicni! :roll:
HSK Zrinjski Mostar.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 18 nov 2013, 22:41

saskograd je napisao/la: Niko je idot obicni! :roll:
Ne samo da je Niko idiot, vec je i Ciro ****, Kranjcar pijanac, Bilic je deBilic bio, Stimac kreten koji je upropastio sve sto je Debilic dobro napravio, Baric je dakako starac kojeg je vrijeme pregazilo, otprilike su epiteti kojima su casceni nasi izbornici pa se pitam zasto ne bi recimo Kruno bio izbornik njega barem sprdnja obicnog puka ne moze uznemiriti.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 18 nov 2013, 22:51

Samo idiot moze staviti igraca koji nije poceo niti jednu utakmicu za svoj klub u sezoni i istog zamjeniti izrazitim napadacem na desnoj strani koji je izraziti ljevak!
HSK Zrinjski Mostar.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 nov 2013, 11:05

Insect_terminator je napisao/la:
saskograd je napisao/la: Niko je idot obicni! :roll:
Ne samo da je Niko idiot, vec je i Ciro ****, Kranjcar pijanac, Bilic je deBilic bio, Stimac kreten koji je upropastio sve sto je Debilic dobro napravio, Baric je dakako starac kojeg je vrijeme pregazilo, otprilike su epiteti kojima su casceni nasi izbornici pa se pitam zasto ne bi recimo Kruno bio izbornik njega barem sprdnja obicnog puka ne moze uznemiriti.
Dobra,dobra :lol: :lol:

Što se tiče današnje postave Iličevića gotovo sigurno nećemo gledat.Vjerujem da će formacija ostat ista i realne opcije za to krilo su mislim Rebić,Olić i Rakitić.Prvi je valjda najmanje izgledan,a Olić mi se čini kao najizglednije rješenje...onda bi Perišić išao desno.Obrana bi trebala ostati ista,Mandzukic u spici također a pitanje je s kime na polušpici.4 su rješenja:Eduardo,Kovačić,Rakitić i Kranjčar.Prvi mi je opet najizgledniji jer ga je Niko hvalio da je odradio dobar posao u prvom susretu.Kovačića i(li) Kranjčara će mislim uvodit tek u nastavku.A ako bi Rakitića stavljao onda bi nazad uz Modrića vjerojatno počinjao Badelj ili Vukojević pa da možda bekovi dobiju priliku igrat nešto ofenzivnije.Uglavnom,ovo mi je najizglednije:Pletikosa-Pranjić,Šimunić,Čorluka,Srna-Modrić,Rakitić-Olić,Eduardo,Perišić-Mandžukić.
Rezultat:2-1

Vrijeme je ok u Zagrebu,nema kiše i mislim da je neće niti biti.Jedino bi navečer trebalo biti je*eno hladno.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 19 nov 2013, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 nov 2013, 13:06

Ja bih zapoceo ovako, pa igrao do poluvremena tako kud pukne :

slika

Jedina dilema bi bila da li Kranjcar da pocne odmah ili da udje kasnije u nastavku, medjutim mislim da nam treba njegova smirenost na lopti, duga lopta, kreativnost i sut, tako da ipak nek pocne ili ako bi poceo Perisic da udje kasnije umjesto njega.

U ovom slucaju, prve izmjene bi bile Kranjcar za Perisica ili Rebica, druga izmjena Mandzukic za Rebica ili Benka, treca izmjena ovisno o rezultatu i umoru.
...Život za Široki...

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 nov 2013, 13:25

Ja bi krenuo ovako:

Delac dovoljno je rec da je Chelsea bacio oko
Simunic na lijevom boku da svojom prodornoscu unese pomutnju medju ribare i rezisere
Pranjic na desnom boku zato sto je Srna najobicnija rupa a ovaj je manja
Schifo i Maloca stoperi jedan je u Hajduku neprelazan dok drugi se iskzao na EP pa im treba dati priliku
Dujmovic Radosevic Andrijasevic - treba nam cvrstine u vezi
Kovacic - bivsi nositelj igre Dinama, a i u Interu kao nositelj igre se dokazao bez njega bi Inter vec sada imao 10-ak bodova manje
Benko - zabija ko sto je nekada Van Nistelroy
Jelavic jednostavno zato sto je nas najopasniji napadac i najtezi prava tvrdjava

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 nov 2013, 14:04

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja bih zapoceo ovako, pa igrao do poluvremena tako kud pukne :

slika

Jedina dilema bi bila da li Kranjcar da pocne odmah ili da udje kasnije u nastavku, medjutim mislim da nam treba njegova smirenost na lopti, duga lopta, kreativnost i sut, tako da ipak nek pocne ili ako bi poceo Perisic da udje kasnije umjesto njega.

U ovom slucaju, prve izmjene bi bile Kranjcar za Perisica ili Rebica, druga izmjena Mandzukic za Rebica ili Benka, treca izmjena ovisno o rezultatu i umoru.
Al pazi lijevu stranu...Pranjić,Modrić,Kranjčar.Kranjčar je nikakav u defanzivi,a ovi će igrati 4-4-1-1 ili 4-5-1 znači dupli bokovi i Modrić će morat i umjesto njega pokrivat i još jednom ga se neće vidjeti prema naprijed.Plus drugi vezni je Kovačić koji ne može sam pokrivat taj prostor koji bi ostao ako Luka pokuša igrat ofenzivnije (znamo da su im najjače oružje kontre).
A i mislim da je Kranjčar puno prespor za krilo,bolje onda Rakitića tamo staviti,a njega iza napadača ako bi već ove igrače morao kombinirat.Tako barem ja to vidim...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 nov 2013, 15:10

Ja mislim da ce Niko izvest ovo:

Modric Raketa

Perisic Kovacic Olic

Mandzo

ALi ko zna, mozda nas i iznenadi.. :D Sve u svemu, bez obzira ko izasao na teren, moramo proci, jednostavno moramo :mrgreen: .

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 19 nov 2013, 15:21

Niko postavi ovo i trica im ne gine

slika
Zadnja izmjena: CroCop, dana/u 19 nov 2013, 16:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 nov 2013, 15:34

SiamoNoi je napisao/la: Al pazi lijevu stranu...Pranjić,Modrić,Kranjčar.Kranjčar je nikakav u defanzivi,a ovi će igrati 4-4-1-1 ili 4-5-1 znači dupli bokovi i Modrić će morat i umjesto njega pokrivat i još jednom ga se neće vidjeti prema naprijed.Plus drugi vezni je Kovačić koji ne može sam pokrivat taj prostor koji bi ostao ako Luka pokuša igrat ofenzivnije (znamo da su im najjače oružje kontre).
A i mislim da je Kranjčar puno prespor za krilo,bolje onda Rakitića tamo staviti,a njega iza napadača ako bi već ove igrače morao kombinirat.Tako barem ja to vidim...
Ma malo mi Kranjcara svi (osim mene mozda) izgleda smatramo preneupotrebljivim igracem u obrani ili u postavljanju bloka makar tako da se stvorila nekakva fama u glavama ljudi, a po meni obavi korektan posao, dok je bitniji za ekipu u ovakvim utakmicama sto se mene tice nego Perisic jer je u stanju Modrica ''izbaciti'' prema naprijed ili Rakitica svojom idejom, kreacijom, lucidnoscu, duplim pasom, nesto sto Perisic i slicni ni ne traze niti mogu jer gledaju samo kako ce prema naprijed, a isto tako je u stanju jednim potezom sam sebi iskreirati sut na 20ak metara, a znamo svi kakav sut ima, isto kao sto ce ga Luka uvijek naci u izglednoj situaciji ka naprijed, umjesto da gadja nekoga tko trci uz aut liniju i posalje centarsut u pm, ili gadja jednog jedinog igraca u 16 metara u vecini slucajeva, pa makar to bio Mandzukic. Znaci, nije to samo Kranjcar spor, Pranjic los, postoji razlog sto bi probao sa ovim ja osobno i ne mislim da bi to bilo katastrofalno.
Puno veci je tu problem meni Pranjic koji bi vec bio tu veci krivac za ispadanja po tom boku, na cije bi mjesto radije stavio Simunica ili Corluku cak, ne bi ni morali ici naprijed sto se mene tice, jer kazem, Niko i Luka se izvrsno razumiju i mogli bi iskombinirati jako puno toga tako da jedan od njih se nadje u zavrsnici ili makar blize golu, a pokrio bi to Joe iza Nike sasvim korektno bez potrebe da ide naprijed. Previse se osporava Kranjcar na toj poziciji, bez potrebe po meni. U redu, bolji je kao AMC svakako, al brate nije ni igrac manje kako ispada po ovim upisima, a ubijedjen sam da nista manje od Perisica ne bi napravio na toj utakmici, no eto ne pita se mene. Kako god, jedino sto bih obavezno uradio je podijelio minutazu na tom lijevom krilu, a tko ce zapoceti, a tko uci s klupe, to ostavljam Kovacu.
...Život za Široki...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 nov 2013, 17:09

Vidim, Rebic u 20 minuta zaradio povjerenje mnogih :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 nov 2013, 17:50

Ja sam ga i tako i tako ocekivao u tandemu sa Kovacem, tako da nemam nista protiv da vec pocne sa uvodjenjem istog, Mandzukic je jedini sigurni napadac, a ovo ostalo nista bolje vec sada nije od Rebica, tako da...
...Život za Široki...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 nov 2013, 17:52

Kranjcara se uvijek sikanira, a mislim da je toliko toga uradio za reprezentaciju da zavrjedjuje puno vise postovanja. I igre. Ja bi ga danas ubacio odmah.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 nov 2013, 19:25

ajmoooooooooooooo

slika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 19 nov 2013, 19:32

Zar nije Perisic umjesto Eduarda...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 19 nov 2013, 19:38

Rosas7 ako hocemo da nas kontriraju idealna taktika od tebe za njih! :D

Samo neka ga nekako uvale da pokazemo da nismo zaboravili igrati nogomet,pogotovo domacim dusmanima!
HSK Zrinjski Mostar.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 nov 2013, 19:44

Ako kod kuce ne mozemo pobjedit Island onda nema razloga da idemo na SP.

Idemo momci.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2013, 20:26

Imali ko kakav stream da ne stopa?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.