Gledas jel? Svaka cast al sigurni ne moras na pososkankoza je napisao/la:Ne mogu docekati da krene !!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gledas jel? Svaka cast al sigurni ne moras na pososkankoza je napisao/la:Ne mogu docekati da krene !!!
Jeste da cu gledat preko TV-a..ali ovaj radi... " onclick="window.open(this.href);return false;NKJ je napisao/la:JEL IMA NEKO LINK ZA VEČERAS*
AlenHalilovic je napisao/la:Bas fino ovo za nase poginule Krajisnike.... ali "Krisnici"![]()
Ili na naslovnoj straniGoalgetter je napisao/la:
Uruguay![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Isti Ogi AmidžićHead je napisao/la:Zipa zurkice kod Marijana.![]()
ja procito cijeli text trazio gdje pise UrugvajGoalgetter je napisao/la:
Uruguay![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sedra je napisao/la:Gledas jel? Svaka cast al sigurni ne moras na pososkankoza je napisao/la:Ne mogu docekati da krene !!!
Covjek je moron,yebo ga onaj ko ga dovede da bude skaut Sarajeva.*p!p!t@* je napisao/la:Pa kako majke ti ovaj lik skautira igrače po ovoj našoj vašar ligi, kad' ne zna ime jednog' popularnog fudbalera![]()
E moj Avdiću čuj Hugain
![]()
![]()
Pa razumio bih da igramo protiv Gvatemale brate, al' ovo je dno dnaHead je napisao/la:Covjek je moron,yebo ga onaj ko ga dovede da bude skaut Sarajeva.*p!p!t@* je napisao/la:Pa kako majke ti ovaj lik skautira igrače po ovoj našoj vašar ligi, kad' ne zna ime jednog' popularnog fudbalera![]()
E moj Avdiću čuj Hugain
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.