FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Zabari se izgleda ne sale,i ozbiljno su zainteresovani za Mandzukica.
Njegov menadzer danas rekao da je veoma izvjesno da Mandzo napusti Bayern u julu, i da prijedje u Juve.
Izgleda nas Mandzo se uplasio konkurencije,u vidu Lewandowskog.
Njegov menadzer danas rekao da je veoma izvjesno da Mandzo napusti Bayern u julu, i da prijedje u Juve.
Izgleda nas Mandzo se uplasio konkurencije,u vidu Lewandowskog.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Holandija u srijedu protiv Kolumbije bez Robbena. Van Gaal odlučio ga poštediti ima neku lakšu povredu.NASTUP U SUBOTU NIJE PODZNAKOM PITANJA
. Ima još i u Gaalu bavarske krvi.
Super vijest taman da se dobro odmori i pripremi za žutokljunce.

- schweinsteiger
- Kontakt:
Jarane,kod svakog gola je neko morao bolje na loptu.trxel je napisao/la:Da nije bilo one karambulaze pred sam kraj prvog, taj pogodak bi bio samo utjesni.. Inace, svaka cast, respekt, ali ovde je Carrick morao bolje na loptu...
#miasanmia
- gerdmuller
- Kontakt:
Vidim da je tema mrtva pa da je malo ozivim:http://www.federalna.ba/bhs/vijest/6046 ... rvi-naslov
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Našeg majstora ćemo gledati u Brazilu večeras je bio među najboljim na terenu al' Ukrajinici su ga klepali gotovo cijelu utakmicu jer na drugi način Bilala se ne može zaustaviti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izgleda da Vam je bivsi kapiten depre, ako je suditi prema izvjestaju RTL-a koji se poziva na casopise koji o tome imaju dokaze...
Naravno radi se o:

Naravno radi se o:

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bayern@heart
- Kontakt:
jeli istina da se Ribery sinoć povrijedio
Vidim nešto pišu o tome na bild.de i da mo je upitan nastup u derbiju. Informaciju više nigdje nisam našao

Vidim nešto pišu o tome na bild.de i da mo je upitan nastup u derbiju. Informaciju više nigdje nisam našao
- BavaracZenica
- Kontakt:
MMeni je djelovao izuzetno dobro, mislim da je sve uredu sa njim.
Kad smo kod povreda et pred derbi, ni Dortmunda nisu zaobisle, sad je i nas nekadasnji bavarac Hummels povredjen, tako da kad pobjedimo, bice prica kak im je falila odbrana bla bla.
No nema veze
Kad smo kod povreda et pred derbi, ni Dortmunda nisu zaobisle, sad je i nas nekadasnji bavarac Hummels povredjen, tako da kad pobjedimo, bice prica kak im je falila odbrana bla bla.
No nema veze

FC Bayern !!!!!
Udarali su jučer Ribery-a sa svih strana, tako da me ne bi ništa čudilo.
- anelbavarac
- Kontakt:
Protiv onakvih domuzara, koji su bez kompletne zadnje linije, mislim da to moramo iskoristiti i nabit ih po pi.cki.
Mada ni bod ne bi bio los,ali mi smo Bayern i idemo na pobjedu u svakoj utakmici.
Mada ni bod ne bi bio los,ali mi smo Bayern i idemo na pobjedu u svakoj utakmici.

Naguziti domu*are sa sto vise razlike.
Biti ce cupavo, falit ce Bastian na sredini.
Sama njegova prisutnost u igri donosi stabilnost.
Biti ce to pokretni zuti zid na njihov polovici.
Biti ce opet hebeno. Znate kontre njihove firaunske.
Ovakva Pepova masinerija se ne moze ni porediti sa onom ekipom koju je preuzeo na ljeto.
Ovakva Pepova masinerija se ne moze ni porediti sa onom ekipom koju je preuzeo na ljeto.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
radi cega ce biti hebeno tu su martinez i lahm,rafa na beku ,tiago nema sanse da starta pa i da uopste dobije mozda priliku u ovoj tekmi ,svajni ce sigurno faliti ali ne toliko ,imamo najboljeg zadnjeg DF.destruktivca na svjetu javia ,lahm vise nego sto se ocekivalo aklimatizovao na novu poz.zadnjeg veznog ,istina ne kao na njegovoj maticnoj pozicji,ali opet dovoljno da zasutavi protivnicke i pokrene mnoge nase akcije.BadrHari je napisao/la:Naguziti domu*are sa sto vise razlike.
Moje misljenje je da se ovako desetkovan BVb mora uzeti pod savku cjenu ,mada bih licno volio da su full ,jer 3 boda bi biola sladja , jer po meni ovi bodovi nas dovode na 50% od odbrane titule ,jednostavno bayern sem BVb nema dostojnog protivnika u BL.U ovome slucaju mozemo +7 , malo vise razmisljati o LP na proljece i odlucujuce tekme u tome takmicenju.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Sve to stoji druze @Pep ali znas da je Klopp poremecen i koliko se nalozi protiv nas, to nije normalno.
Njemu je i najneznacajnija pobjeda protiv nas vrhunac zivota.
Motivator veliki koji nalozi momke do daske protiv nas, pa zutalji lete po terenu.
Protiv svake ekipe koja se organizovano brani i pokriva teren je hebeno.
Bio to Brauncschweig, a kamoli BvB koji vreba svaku gresku.
Njemu je i najneznacajnija pobjeda protiv nas vrhunac zivota.
Motivator veliki koji nalozi momke do daske protiv nas, pa zutalji lete po terenu.
Protiv svake ekipe koja se organizovano brani i pokriva teren je hebeno.
Bio to Brauncschweig, a kamoli BvB koji vreba svaku gresku.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinh ... lea/118412
Pa mene bi bilo stid napisati ovakav clanak i uz to jos pogrijesiti broj godina igraca.

Pa mene bi bilo stid napisati ovakav clanak i uz to jos pogrijesiti broj godina igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Stvarno ovi sa SS.BA se brukaju sa ovim člancima koje preuzimaju sa zuhkjhkj.com.
Nije ovo ss.ba napisao. Izvorna vijest je u Engleskim medijima.Saurman je napisao/la:Stvarno ovi sa SS.BA se brukaju sa ovim člancima koje preuzimaju sa zuhkjhkj.com.

Mou je htio Lahma jos dok je bio trener Madrida, pa se Lahm oglasio "ako Mourinho zeli raditi samnom morati ce doci u Bayern"

Bilall je napisao/la:Nije ovo ss.ba napisao. Izvorna vijest je u Engleskim medijima.Saurman je napisao/la:Stvarno ovi sa SS.BA se brukaju sa ovim člancima koje preuzimaju sa zuhkjhkj.com.Koliko ima istine ne znam.
Mou je htio Lahma jos dok je bio trener Madrida, pa se Lahm oglasio "ako Mourinho zeli raditi samnom morati ce doci u Bayern"
Vidim piše da je informaciju plasirao Infoticker.ch portal nikad čuo.
Inače ovi sa ss.ba su se potrudili da Lahma postaraju, ni kriv ni dužan čoek već zagazio u 33.

- anelbavarac
- Kontakt:
Naravno ne treba ni spominjati da od odlaska kapitena nema nista
To je zadnji igrac koji bi ikada napustio Bayern.
Neka prevodioc trazi beka na drugom mjestu,dosao je na pogresnu adresu

To je zadnji igrac koji bi ikada napustio Bayern.
Neka prevodioc trazi beka na drugom mjestu,dosao je na pogresnu adresu

Jesu ovo bombe za Tiaga Silvu da bi mogao kod nas preci, legao bi nam ko budali samar 

Volim te Zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.