Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BaDa12
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la BaDa12 » 18 nov 2013, 17:36

zizu1991 je napisao/la:Meni se čini da su se uželjeli bannova.
Vidjeti ćemo kako će se snaći večeras, debi je, ne baš idealna reprezentacija za debi, ali dobro, nadati se najboljem.
Naprotiv, idealna je reprezentacija za Seada. Da je birao, jedino bi možda Brazil imao za drugu opciju. 8-)

Vjerujem da će momak odgovoriti zadacima koji dođu pred njega. On je igrač koji je već igrao neke važne utakmice i nosao je velike igrače na svojim leđima. Smatram da će se odlično uklopiti u našu odbranu.

Momčiluk je dobrodošao i ne smije ga niko kritikovati, ma kako večeras da odigra. Ne zato što će on uraditi kojekakve stvari što samo medvjedima radi ( :? ), nego zato što je momak mlad, pred njim je budućnost i istinski je zmaj. Reprezentacija će zajedno s njim nastaviti da raste, i rasti će godinama...

Neopisivo mi je drago vidjeti ga među našim momcima i u našim bojama. Lagano izrasta u jednog od omiljenih igrača, a da još ni utakmice nije odigrao. To ne može svako. :)

I, neko napisa kako samo na forumu znaju za rušilačke priče. Smatram da bi jedna rečenica na ovom portalu, gdje bi pored imena ovog igrača stavili prepoznatljiv nadimak, jasno dala do znanja o čemu se radi, ostalo bi bila historija... Kao što je Džeko Dijamant, Hasan Brazzo... :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 nov 2013, 17:50

BaDa12 je napisao/la:
Vidjeti ćemo kako će se snaći večeras, debi je, ne baš idealna reprezentacija za debi, ali dobro, nadati se najboljem.
Naprotiv, idealna je reprezentacija za Seada. Da je birao, jedino bi možda Brazil imao za drugu opciju. 8-)

Vjerujem da će momak odgovoriti zadacima koji dođu pred njega. On je igrač koji je već igrao neke važne utakmice i nosao je velike igrače na svojim leđima. Smatram da će se odlično uklopiti u našu odbranu.

Momčiluk je dobrodošao i ne smije ga niko kritikovati, ma kako večeras da odigra. Ne zato što će on uraditi kojekakve stvari što samo medvjedima radi ( :? ), nego zato što je momak mlad, pred njim je budućnost i istinski je zmaj. Reprezentacija će zajedno s njim nastaviti da raste, i rasti će godinama...

Neopisivo mi je drago vidjeti ga među našim momcima i u našim bojama. Lagano izrasta u jednog od omiljenih igrača, a da još ni utakmice nije odigrao. To ne može svako. :)

I, neko napisa kako samo na forumu znaju za rušilačke priče. Smatram da bi jedna rečenica na ovom portalu, gdje bi pored imena ovog igrača stavili prepoznatljiv nadimak, jasno dala do znanja o čemu se radi, ostalo bi bila historija... Kao što je Džeko Dijamant, Hasan Brazzo... :)
te nadimke igracima u 99% slucajeva daju komentatori, navijaci itd, al braco (brazzo) nema veze s tim ni priblizno :) vjerovatno je ovo nebitno, al et, nek se zna :P :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

BigSam
Kontakt:

Post Postao/la BigSam » 18 nov 2013, 17:56

BaDa12 je napisao/la:

Vjerovatno ne samo na ledjima :D :D I ja se isto nadam da ce veceras pokazati da smo dobili praavo pojacanje ;)!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 nov 2013, 17:57

Papastathopoulos je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la: I, neko napisa kako samo na forumu znaju za rušilačke priče. Smatram da bi jedna rečenica na ovom portalu, gdje bi pored imena ovog igrača stavili prepoznatljiv nadimak, jasno dala do znanja o čemu se radi, ostalo bi bila historija... Kao što je Džeko Dijamant, Hasan Brazzo... :)
te nadimke igracima u 99% slucajeva daju komentatori, navijaci itd, al braco (brazzo) nema veze s tim ni priblizno :) vjerovatno je ovo nebitno, al et, nek se zna :P :D
Mislilo se na to da će biti prepoznatljiv po tome. A, upućena sam u priču o Hasanu. Ne moraš se palit odmah ako si iz Jablanice. :P
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 nov 2013, 18:03

BaDa12 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la: I, neko napisa kako samo na forumu znaju za rušilačke priče. Smatram da bi jedna rečenica na ovom portalu, gdje bi pored imena ovog igrača stavili prepoznatljiv nadimak, jasno dala do znanja o čemu se radi, ostalo bi bila historija... Kao što je Džeko Dijamant, Hasan Brazzo... :)
Mislilo se na to da će biti prepoznatljiv po tome. A, upućena sam u priču o Hasanu. Ne moraš se palit odmah ako si iz Jablanice. :P
Haha ma ne palim se bona nego samo kazem :P ajd molim te posalji mi u pp da vidim koliko si upucena, a ja ti garantujem 80% da grijesis :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 nov 2013, 18:24

BaDa12 je napisao/la:Naprotiv, idealna je reprezentacija za Seada. Da je birao, jedino bi možda Brazil imao za drugu opciju. 8-)

Sigurno je veliki profesionalac već sada, međutim, 3 igrača ovom našem timu fale, 3 standardna igrača, to će svakako da bude otežavajuća okolnost za svakoga ko izađe, i nađe se među prvih 11 protiv Argentine.

Ne sumnjam u njegove kvalitete, međutim, nikako se ne mogu složiti sa konstatacijom da je ova utakmica idealna za njega. Utakmica sa laganijim protivnikom bi bila idealna, jer, nakon 2 treninga sa ekipom, individua može malo apsolvirati u smislu koncepcije i razmišljanja jedne ekipe.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 nov 2013, 18:52

zizu1991 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Naprotiv, idealna je reprezentacija za Seada. Da je birao, jedino bi možda Brazil imao za drugu opciju. 8-)

Sigurno je veliki profesionalac već sada, međutim, 3 igrača ovom našem timu fale, 3 standardna igrača, to će svakako da bude otežavajuća okolnost za svakoga ko izađe, i nađe se među prvih 11 protiv Argentine.

Ne sumnjam u njegove kvalitete, međutim, nikako se ne mogu složiti sa konstatacijom da je ova utakmica idealna za njega. Utakmica sa laganijim protivnikom bi bila idealna, jer, nakon 2 treninga sa ekipom, individua može malo apsolvirati u smislu koncepcije i razmišljanja jedne ekipe.
Da, ali je ova utakmica svakako ispunjenje snova iz više kategorija. Debi u reprezentaciji + igranje protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta. Pa, ispunjenje je i ostalim igračima, jer nikad nisu imali priliku tako često igrati utakmice s ekipama iz svjetskog vrha, a da nije njemu. Sigurno je da će on imati poseban osjećaj sutra, i zbog toga je ova reprezentacija idealna.

Ne pričam ovdje o tome kako će oni igrati večeras, ko nam fali ko ne, kakvu će taktiku Sušić postaviti. Ovo je utakmica da uživamo, došla je kao nagrada igračima i navijačima. Pobjedit ćemo svakako: ako zabijemo više golova od njih, pobjedili smo; ako izgubimo, shvatili smo na čemu smo, šta nam fali (pored igrača koji evidentno fale zbog povrede), dakle i tako smo pobjedili. ;)

@Cema, objasni nam ti. Usput ispričaj šta o Mirzi, Vahi, Senadu... :P

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 nov 2013, 19:02

BaDa12 je napisao/la:Da, ali je ova utakmica svakako ispunjenje snova iz više kategorija. Debi u reprezentaciji + igranje protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta. Pa, ispunjenje je i ostalim igračima, jer nikad nisu imali priliku tako često igrati utakmice s ekipama iz svjetskog vrha, a da nije njemu. Sigurno je da će on imati poseban osjećaj sutra, i zbog toga je ova reprezentacija idealna.

Ne pričam ovdje o tome kako će oni igrati večeras, ko nam fali ko ne, kakvu će taktiku Sušić postaviti. Ovo je utakmica da uživamo, došla je kao nagrada igračima i navijačima. Pobjedit ćemo svakako: ako zabijemo više golova od njih, pobjedili smo; ako izgubimo, shvatili smo na čemu smo, šta nam fali (pored igrača koji evidentno fale zbog povrede), dakle i tako smo pobjedili. ;)
Što se tiče te " strane medalje ", svakako se slažem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2013, 19:12

Pojest ce Di Mariju. Pa covjece kad onakva gromada krene na tebe, ne da ce se uplasiti, jednostavno nece smjeti prici prema nasem golu. :mrgreen:

Ja se iskreno nadam dobrom nastupu i da opravda nadanja svih navijaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 18 nov 2013, 19:15

Ljudi nemojmo previse ocekivati od Seje bio je dugo povrijedjen da se ne razocarate. Kako god odigra veceras po meni bi trebao biti u nasoj startnoj postavi na lijevom beku ispred Salihovica.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 18 nov 2013, 19:30

Omerbavarac je napisao/la:Pojest ce Di Mariju. Pa covjece kad onakva gromada krene na tebe, ne da ce se uplasiti, jednostavno nece smjeti prici prema nasem golu. :mrgreen:

Ja se iskreno nadam dobrom nastupu i da opravda nadanja svih navijaca.
Kolasinac 183cm/82kg
Di Maria 180cm/70kg

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 nov 2013, 20:19

BaDa12 je napisao/la:@Cema, objasni nam ti. Usput ispričaj šta o Mirzi, Vahi, Senadu... :P
lozi me, glup sam :P

@dado nema ti di maria toliko kila..pa pjanke ima 68 pa je hulk naspram njega..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 nov 2013, 20:24

Dado je napisao/la: Kolasinac 183cm/82kg
Di Maria 180cm/70kg
12 kilogarama tezi, pa to ti je jedna kategorija vise. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 nov 2013, 20:58

Baš me čudi što nema nijednog njegovog intervjua :? ili ja to nisam našao :lol:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 18 nov 2013, 21:40

Omerbavarac je napisao/la:
Dado je napisao/la: Kolasinac 183cm/82kg
Di Maria 180cm/70kg
12 kilogarama tezi, pa to ti je jedna kategorija vise. :mrgreen:
dvije kategorije.

69-75 srednja
75-81 polu-teska
81-91 teska

;)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 nov 2013, 23:20

znate zasto ne igra messi ? prepo se sea rušitelja :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 nov 2013, 23:25

On ima kvalitet, odigrao danas kako odigrao, on je strasno kvalitetan igrac i kod takvih jedna losa utakmica ne znaci nista.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 18 nov 2013, 23:36

DonCorleone je napisao/la:On ima kvalitet, odigrao danas kako odigrao, on je strasno kvalitetan igrac i kod takvih jedna losa utakmica ne znaci nista.
Mislim glupo je pricat da nema kvalitet,rijetko koji nas igrac se moze pohvaliti da je sve selekcije Njemacke prosao,da je sa 18 il vec koliko upao u prvi tim Salkea debitovao u LP itd

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 nov 2013, 23:39

pa zar je upitan kvalietet ovog momka,hm
..20god i Schalke,sta vise htjeti :-)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 18 nov 2013, 23:49

slika
zaboravljen:lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, CAZIN, No99, Zglavkar i 40 gostiju.