Europa League 2013/2014

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sonik24
Kontakt:

Re: Europa League 2013/2014

Post Postao/la sonik24 » 08 nov 2013, 06:04

Trabzon odličan 8-)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 nov 2013, 16:02

Polo je napisao/la:Ne znam sta se desava sa Dinamom u Evropi zadnje 3 4 godine ne mogu nikog pobjedit. Dali je izvor novca Mamica prisusio ? ili sta je u pitanju jer se ni u CL ni u EL sa bodom ne mogu sastavit.
U pitanju je to da Mamića i društvo puca za rezultat,a važno im je da se pere lova.Klub još prati 200-ak plaćenika i isti toliki broj mazohista kojima je ostala samo navika,a ostalima puca kuki za ovime sto je ostalo od "ponosa mog Zagreba grada".Nekad gospodski danas seljački.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/pismo- ... 39905.aspx

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 18 nov 2013, 02:03

Polo je napisao/la:Ne znam sta se desava sa Dinamom u Evropi zadnje 3 4 godine ne mogu nikog pobjedit. Dali je izvor novca Mamica prisusio ? ili sta je u pitanju jer se ni u CL ni u EL sa bodom ne mogu sastavit.
Zadnje 3-4 godine?
A kakve je to Dinamo imao rezultate prije 3-4 godine?

Napisat ću par riječi s ciljem razbijanja mita o ''rezultatski uspješnom klubu'' kojeg vodi ''naujspješniji menadžer na svijetu''. Dakle, upis se ne odnosi samo na tebe, nego na sve koji misle da je Dinamo pod Mamićem rezultatski uspješan klub...

Pa, da krenemo... Kakve je to rezultate Dinamo ostvario pod Mamićevom vladavinom:

2002/03.
Ispadanje od Fulhama u 2. pretkolu LP.

2003/04.
Ispadnanje od Dynama Kyeva u 3. pretkolu LP;
Ispadanje od Dnipra u 2. pretkolu Kup UEFA.

2004/05.
Ispadanje iz Kup UEFA nakon neprolaska grupe s Benficom, Herenvenom, Stuttgartom i Beverenom.

2005/06.
X

2006/07.
Ispadanje od Arsenala u 3. pretkolu LP;
Ispadanje od Auxerrea u zadnjem pretkolu Kup UEFA.

2007/08.
Ispadanje od Bremena u 3. pretkolu LP;
Ispadanje iz Kup UEFA nakon neprolaska grupe s: Baselom, Brannom, Hamburgom i Rennesom.
Napomena: Te godine su prolazile 3 ekipe iz svake grupe.

2008/09.
Ispadanje od Shakhtara D. u 3. pretkolu LP;
Ispadanje iz Kup UEFA nakon neprolaska grupe s: Udineseom, Tottenhamom, Spartom Prag i NEC-om.
Napomena: Te godine su prolazile 3 ekipe iz svake grupe.

2009/10.
Ispadanje od RB Salzburga u 3. pretkolu LP;
Ispadanje iz Kup UEFA nakon neprolaska grupe s: Ajaxom, Temišvarom i Anderlechtom.

2010/11.
Ispadanje od Sheriffa u 3. pretkolu LP;
Ispadanje iz Kup UEFA nakon neprolaska grupe s: Villarealom, PAOK-om i Bruggeom.

2011/12.
Plasman u LP preko Helsinkia i Malmoa;
U grupi s Realom, Lyonom i Ajaxom, Dinamo završava na posljednjem mjestu uz rušenje 2 rekorda:
Najviše primljenih golova u jednoj sezoni LP - Dinamo 22
Najgora gol razlika u jednoj sezoni LP - Dinamo, 3:22 ili ti -19-

2012/13.
Prolazak u LP preko Sheriffa i Maribora;
U grupi s Parisom, Portom i Dynamo Kyevom, Dinamo završava na posljednjem mjestu uz jedan postignut gol.

2013/14.
Ispadanje od Maribora u 4. pretkolu LP;
Ispadanje (!) iz Europa lige u grupi s Chernomoretsomm, Ludogorecom i PSV-om.

Eto ga, ekipa...

- Mamićev Dinamo igra Kup UEFA/Europa ligu i redovno se nalazi iza klubova koji imaju manji i budžet i koeficijent od Dinama (boldirano).
- Mamićev Dinamo se, do promjene sustava natjecanja, ne uspijeva plasirati u LP.
- Mamićev Dinamo se, nakon promjene sustava netjecanja, plasira u LP - preko Malmoa i Maribora. Veliki uspjeh :lol:
- Mamićev Dinamo u obe sezone natjecanja u LP biva kanta za napucavanje, ukupno zabivši 3 gola.

Tako da... Nije Dinamo rezultatski neuspješan samo posljednje 3-4 sezone. Realno gledajući, Dinamo nije ostvario neki rezultatski uspjeh pod Mamićevom vladavinom osim veličanstvenih pobjede nad Ajaxom i Villarealom.

Nemoj da bi me neko quotao kako bi mi naveo mega, giga, turbo dominaciju u Hrvatskoj ispred najlošijeg i najzaduženijeg Hajduka u svojoj povijesti i mega, giga, turbo ulaske u LP i to preko Malmoa i Maribora i to dvoje mi naveo kao uspjeh.

Suma sumarum:

Rezultatski, Mamić nije napravio ništa s Dinamom, a da to Dinamo nije ostvario prije njega.

Samo što sada, u odnosu na ranije, imamo to da je, u posljednjih 10 god, u klub (moš mislit) ušlo cca. 100 mil €.
...da bi Dinamo bio dominantan u Hrvatskoj, ispred nikad lošijeg Hajduka.
I ništa više od toga!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 18 nov 2013, 14:39

E, da...

Znam da sam nešto zaboravio.

Kratko ću se nadovezat na prijašnji upis.

Evo i spiska ekipa koji su u tom periodu prezimili u Europi. Sve redom klubovi koji imaju manji budžet i koeficijent od Dinama:

Austrija: GAK, Austria, Red Bull (2)
Rumunjska: Rapid Bukurešt, Steaua(5), Dinamo Bukurešt, Unirea, Cluj
Poljska: Wisla, Legia, Lech(2)
Belgija: Zulte Waregem, Brugge(3), Standard Liege(3), Anderlecht(4), Genk
Švicarska: Basel(5), Thun, Young Boys, Zurich
Bugarska: Litex, Levski
Češka: Sparta(2), Viktoria Plzen(2), Slavia(2),
Izrael: Maccabi Haifa, Hapoel Tel Aviv(2)
Slovačka: Artmedia
Grčka: AEK(2), PAOK(2), Aris,
Nizozemska: NEC, Heerenveen(2)
Srbija: Partizan
Norveška: Rosenborg(2), Brann
Švedska: Helsingborg
Danska: Copenhagen(2), Aalborg
Bjelorusija: BATE(2)
Škotska: Aberdeen

Podaci su kopirani s drugog foruma.

Zdravko :lol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 20 nov 2013, 00:46

Koje god izbacise Ajax? 2007 cini mi se

Ne znam sada koliko da komentarisem Mamica on jeste sigurno doveo novce i dio usjeha u Dinamu a u jednu ruku mozda i odnjeo samo sumnjivi rezultati kod Dinama jesu zadnje 3 4 god pa i od onih Francuza prosle ili pred prosle godine koliko su izgubili na Maximiru i to jos onaj jedan iz odbrane namiguje onom Francuzu ali to nije na meni treba UEFA preispitati.
Svakako da u EL ima sumnjivih dosta rezultata u LP to manje.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 nov 2013, 20:05

2007. je Ajax.

Mamić donio novce u klub.To je jedna od većih zabluda.Nije on ništa svoje uložio u tome i je stvar.A ponaša se kao da je njegov klub.Zdravko Mamić-vlasnik bez vlasničkog lista.Da ne spominjemo da je nelegalno na toj poziciji na kojoj je,izabran od nelegalne skupštine.Što od nedavno navijači imaju i crno na bijelo.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 21 nov 2013, 20:25

SiamoNoi je napisao/la:2007. je Ajax.

Mamić donio novce u klub.To je jedna od većih zabluda.Nije on ništa svoje uložio u tome i je stvar.A ponaša se kao da je njegov klub.Zdravko Mamić-vlasnik bez vlasničkog lista.Da ne spominjemo da je nelegalno na toj poziciji na kojoj je,izabran od nelegalne skupštine.Što od nedavno navijači imaju i crno na bijelo.
Nisam neki njegov fan ili da kazem sta ja znam neki advokat da ispadam ovdje ali mogu reci sigurno da je on sam profitirao od Dinama ali da i jest stvorio da kazem par igraca sa njegovom ekipom doveo u Dinamo koji su se dobro prodali samo Eduardo pa koje je novce donjeo i svaki put kada ima transfer Dinamo ce profitirati. Prica se da je Dinamo najbogatiji klub na Balkanu sada ja mislim zajedno sa Partizanom. Lik se ponasa kao da je njegovo ali uvijek je opasno imati u upravi covjeka koji preprodaje igrace i ako sada to njegov sin valjda radi i ima legalnu licencu kod FIFE za taj posao.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 nov 2013, 21:09

Polo je napisao/la:ko sada to njegov sin valjda radi i ima legalnu licencu kod FIFE za taj posao.
Zakon o sportu, čl. 12 i 27
Ili, ako će ti bit lakše, proguglaj ''Mamić sukob interesa''.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 nov 2013, 19:05

Polo je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Prica se da je Dinamo najbogatiji klub na Balkanu sada ja mislim zajedno sa Partizanom.
"Priča se".Baš to.Jer to nitko ne zna pošto se financijska izvješća ne daju na uvid članovima kluba (koji imaju pravo na to) već godinama.Kad Mamić ode ne smijem ni pomišljat šta će sve nać u klubu i tko će to onda plaćat...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 nov 2013, 19:25

SiamoNoi je napisao/la:
Polo je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Prica se da je Dinamo najbogatiji klub na Balkanu sada ja mislim zajedno sa Partizanom.
"Priča se".Baš to.Jer to nitko ne zna pošto se financijska izvješća ne daju na uvid članovima kluba (koji imaju pravo na to) već godinama.Kad Mamić ode ne smijem ni pomišljat šta će sve nać u klubu i tko će to onda plaćat...
Sigurno ce onda se mnogo sta pokazat na vidjelo ali ipak je igrao u CL i igrali su u EL dok ovi nasi klubovi iz BiH izgleda ni za 10 god nece igrati doci do grupne faze EL a o CL da nepricamo.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 22 nov 2013, 20:07

Polo je napisao/la: Sigurno ce onda se mnogo sta pokazat na vidjelo ali ipak je igrao u CL i igrali su u EL dok ovi nasi klubovi iz BiH izgleda ni za 10 god nece igrati doci do grupne faze EL a o CL da nepricamo.
Ta činjenica ne govori da je Dinamo uspješan, nego da su ''klubovi iz BiH'' puno neuspješniji od neuspješnog Dinama :D

Ne znam zašto bi jednom Dinamu (kojem su raznim malverzacijama oprošteni dugovi), koji samo od grada dobija 40 mil kuna godišnje, bio mjerilo Željo, Borac ili neko treći iz Bosne ili pak zadužena Zvezda ili Hajduk.

Ako ćemo već poredit, mislim da bi Dinamo bilo prikladnije stavit u grupu s OVIM klubovima i onda raditi neke poredbe.

Pozdrav!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 nov 2013, 00:05

slika
Terminslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 28 nov 2013, 00:58

sutra od zanimljivih utakmica po meni swansea-valencia i lyon-betis.vidit cemo jesu li sismisi spremni za osvetu nakon prave blamaze u prvom kolu na mestalli protiv istog protivnika

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 nov 2013, 02:40

dr.van nostrand je napisao/la:slika
Terminslika
Pa ne mogu kasnije, otišli bi u sutra po lokalnom vremenu :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 nov 2013, 10:09

DukeOfWellington je napisao/la:Pa ne mogu kasnije, otišli bi u sutra po lokalnom vremenu :mrgreen:
:mrgreen: , Astana skoro pa ista vremenska zona kao Kathmandu (Nepal) :mrgreen:
Europa League
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 nov 2013, 12:26

Kazahstan barem ima dio države u Europi, dok recimo Izrael nema.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 28 nov 2013, 19:06

Daleko, al Paok pobjedi, 0:2. Evo i Rubin vodi protiv Maribora i Kuban protiv St. Gallena.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 28 nov 2013, 20:13

Trabzon opet ubjedljiv i melje u Evropskoj ligi slika

Već je 2:0, Lazio kojji prati Trabzon u stopu vodi u Varšavi protiv Legije, ako zadrzi Trabzon vodstvo do kraja i pobjedi, imat ce 16 bodova iz 6 utakmica, odličan učinak.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 nov 2013, 20:24

Rijeka dominira al nikako da uvale taj gol :oops: :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 nov 2013, 20:25

Ovo im je mislim tek po prvi put da prolaze grupu u Europi :roll:
silver & black

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.