Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 06 jan 2010, 15:00

materazzi je napisao/la:
DeepPurple je napisao/la:
materazzi je napisao/la:ono sto sam sinoc u emisiji na bht vidio on mi izgleda kao totalni glupan koji nemoze sastaviti dvije rijeci , konstantno ponavlja da ima podrsku cijelog predsjednistva nsbih i da sad misli da imamo dobar tim , jos kad rece da je prije izmisljao razloge zasto nije zelio voditi repku pa zgadio mi se zar se tako treba ponasati neko ko je patriota , pa kad je on gledao neku tekmu repke i dao podrsku tim momcima , on je lik koji odgovara ovim kriminalcima iz saveza , nikad nisam bio za ciru a ono dodje jos gori , ode sve u p... materinu
rece patriota bosanski kojem je nick name @materazzy pravo patriotsko bosansko. :shock:
Ja licemjera ljudi :roll: ako vam se ciro nije napricao za narednih 10 godina onda ste vi jos u zimskom snu.
ako sam krvario za ovu zemlju onda imam pravo reci sta mislim i zvati se kako ja zelim , a volio bih da se varam
Trebao si onda izabrati kakvog iz petog ili cetvrtog korpusa ili mozda iz nekih drugih korpusa.Oni su najbolje patriote.I to one koji znaju pricati.
Fudbal manje vise,je-bo fudbal :roll: :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 jan 2010, 15:01

Mijesat patriotizam sa fudbalom je stvarno smijesno, pustite se tih prica vise
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 06 jan 2010, 15:04

materazzi je napisao/la:ono sto sam sinoc u emisiji na bht vidio on mi izgleda kao totalni glupan koji nemoze sastaviti dvije rijeci , konstantno ponavlja da ima podrsku cijelog predsjednistva nsbih i da sad misli da imamo dobar tim , jos kad rece da je prije izmisljao razloge zasto nije zelio voditi repku pa zgadio mi se zar se tako treba ponasati neko ko je patriota , pa kad je on gledao neku tekmu repke i dao podrsku tim momcima , on je lik koji odgovara ovim kriminalcima iz saveza , nikad nisam bio za ciru a ono dodje jos gori , ode sve u p... materinu
Ponovicu ovo po stoti put: KO SI TI I TEBI SLICNI DA RASPRAVLJAS O NECIJEM PATRIOTIZMU.
Ako hoces patriotu posalji sms Rasimu Delicu ili Nedjadu Ajnadjicu da ti budu selektori.
O Papetu mozes reci ovo ili ono,ali da je los covjek i da odgovara ovima u savezu to je totalna nebuloza.
Onda im odgovaras i ti jer dajes pare za tekmu,da nema tebe ne bi imali sta klepiti,znaci i ti si njihov covjek.
Nidje veze

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 06 jan 2010, 15:05

Sretno Pape

Evo Hasan u trećoj minuti strelac za Juve

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 06 jan 2010, 15:06

Trebao si onda izabrati kakvog iz petog ili cetvrtog korpusa ili mozda iz nekih drugih korpusa.Oni su najbolje patriote.I to one koji znaju pricati.
Fudbal manje vise,je-bo fudbal :roll: :shock:[/quote]
o cemu ti pricas jebote , kakvi korpusi kakva prica ovo je smijesno pravo , samo vi uzivajte u svojoj sljepoci i budite dovoljni sami sebi , mene vise necete cuti ovdje ovo je tema za pitare

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 jan 2010, 15:10

materazzi je napisao/la:o cemu ti pricas jebote , kakvi korpusi kakva prica ovo je smijesno pravo , samo vi uzivajte u svojoj sljepoci i budite dovoljni sami sebi , mene vise necete cuti ovdje ovo je tema za pitare

:roll: :roll: koji je tebi vrag, haj reci molim te :shock:

jesil davao podršku miroslavu ćiri blaževiću??? mislim da jesi a zašto onda ne bi davao podršku safetu sušiću
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 06 jan 2010, 15:12

materazzi je napisao/la:Trebao si onda izabrati kakvog iz petog ili cetvrtog korpusa ili mozda iz nekih drugih korpusa.Oni su najbolje patriote.I to one koji znaju pricati.
o cemu ti pricas jebote , kakvi korpusi kakva prica ovo je smijesno pravo , samo vi uzivajte u svojoj sljepoci i budite dovoljni sami sebi , mene vise necete cuti ovdje ovo je tema za pitare[/quote]
super,budi pozdravljen

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2010, 15:14

materazzi je napisao/la:Trebao si onda izabrati kakvog iz petog ili cetvrtog korpusa ili mozda iz nekih drugih korpusa.Oni su najbolje patriote.I to one koji znaju pricati.
o cemu ti pricas jebote , kakvi korpusi kakva prica ovo je smijesno pravo , samo vi uzivajte u svojoj sljepoci i budite dovoljni sami sebi , mene vise necete cuti ovdje ovo je tema za pitare[/quote]
Ovaj ti je post jedan od vecih gluposti koje u ovih par mjeseci procita .
Od patriote do pitara :lol:
Pitanje je dokle covjeka ta glupost jos moze da odvede :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 06 jan 2010, 16:23

joj o cemu se vi raspravljate pa susic nije pitar nikad bio nit ce bit to sto je igro za sarajevo to je druga stvar a u zadnjih 20 godina nikad nije spomenuo ni sarajevo ni horde zla toliko mu je ljepo bilo u sarajevu :D :D :D

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 06 jan 2010, 16:28

Bez ikakve namjere da imalo blatim Safeta, al mi je pomalo krivo sto je on odabran za selektora, narocito nakon nekih njegovih izjava tipa te pozivnice Salihamidzicu i Papcu, mislim on bas kao da je juce i izgleda da bas jeste, poceo da prati reprezentaciju BiH, i to sto ce tek poceti pratiti igre reprezentativaca. Za jedog bosanca i hercegovca kao sto je to Safet su to meni ipak malo bezveze izjave. On ili bas ne zna u sta se upusta ili bas zna i ima neke druge namjere a iskreno se nadam da su ok.
Da skratim zabrinjava me njegovo nepoznavanje situacije u BiH u kompletu, bez ikakvih dvojbi oko njegovog poznavanja fudbala.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jan 2010, 16:37

Safete molim te bjezi odavde sto prije. Idi u Francusku i budi gospodin, i nemoj sebi dopustiti da te iskomplekirani Bosnjo blati za hebenih 5000 eura. Koja smo mi stoka od naroda to se ne moze opisati rijecima (cast izuzetcima). Mi nismo zasluzili nista bolje nego Ilju, Sulju i ostalo kompaniju u savezu. Sve dok smo ovakvi nadam se da se necemo plasirati na veliko takmicenje jer to ne zasluzujemo. Isto tako nek Miske, Dzeko, Pjana, Spaha i ostali reprezentativci okoncaju reprezentativnu karijeru jer mi nismo zasluzili takve igrace. Dzeko ce sutra biti kloc, Miske izdjanik, Spahic prevarant, Pjana kreten itd. Nama dragi Allah ne bi udovoljio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 06 jan 2010, 16:38

da smo imali hasana i papca ne bekovima protiv portugala sa bi bili na svjetskom!!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jan 2010, 16:40

amerosm je napisao/la:Safete molim te bjezi odavde sto prije. Idi u Francusku i budi gospodin, i nemoj sebi dopustiti da te iskomplekirani Bosnjo blati za hebenih 5000 eura. Koja smo mi stoka od naroda to se ne moze opisati rijecima (cast izuzetcima). Mi nismo zasluzili nista bolje nego Ilju, Sulju i ostalo kompaniju u savezu. Sve dok smo ovakvi nadam se da se necemo plasirati na veliko takmicenje jer to ne zasluzujemo. Isto tako nek Miske, Dzeko, Pjana, Spaha i ostali reprezentativci okoncaju reprezentativnu karijeru jer mi nismo zasluzili takve igrace. Dzeko ce sutra biti kloc, Miske izdjanik, Spahic prevarant, Pjana kreten itd. Nama dragi Allah ne bi udovoljio.
I ja nesto kontam nama trebaju Tulici ili takvi i onda dovesti klocine od igraca u repku.
Pa nek se raja izivljava makar ce onda imati valjan razlog :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 06 jan 2010, 16:42

Fozgen je napisao/la:Bez ikakve namjere da imalo blatim Safeta, al mi je pomalo krivo sto je on odabran za selektora, narocito nakon nekih njegovih izjava tipa te pozivnice Salihamidzicu i Papcu, mislim on bas kao da je juce i izgleda da bas jeste, poceo da prati reprezentaciju BiH, i to sto ce tek poceti pratiti igre reprezentativaca. Za jedog bosanca i hercegovca kao sto je to Safet su to meni ipak malo bezveze izjave. On ili bas ne zna u sta se upusta ili bas zna i ima neke druge namjere a iskreno se nadam da su ok.
Da skratim zabrinjava me njegovo nepoznavanje situacije u BiH u kompletu, bez ikakvih dvojbi oko njegovog poznavanja fudbala.
Blago rečeno i ja sam zabrinut, samo molim Boga da će Safet i ovaj put ostati imun na onu ne sam Safete i sam sve odraditi, ali čisto sumnjam. Kao dali mu odriješene ruke, a servirali mu Sredojeviča, "o kome je čuo sve najbolje", čuj ČUO, pa on o svima samo ČUO. O Sredojeviču, o Papcu o... Bojim se da je ovo korak u nazad.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 jan 2010, 16:44

atko je napisao/la:
Fozgen je napisao/la:Bez ikakve namjere da imalo blatim Safeta, al mi je pomalo krivo sto je on odabran za selektora, narocito nakon nekih njegovih izjava tipa te pozivnice Salihamidzicu i Papcu, mislim on bas kao da je juce i izgleda da bas jeste, poceo da prati reprezentaciju BiH, i to sto ce tek poceti pratiti igre reprezentativaca. Za jedog bosanca i hercegovca kao sto je to Safet su to meni ipak malo bezveze izjave. On ili bas ne zna u sta se upusta ili bas zna i ima neke druge namjere a iskreno se nadam da su ok.
Blago rečeno i ja sam zabrinut, samo molim Boga da će Safet i ovaj put ostati imun na onu ne sam Safete i sam sve odraditi, ali čisto sumnjam. Kao dali mu odriješene ruke, a serviralimu Sredojeviča, "o kome je čuo sve najbolje", čuj ČUO, pa on o svima samo ČUO. O Sredojeviču, o Papcu o... Bojim se da je ovo korak u nazad.
Ja se bojim da ce nam propast jos jedno takmicenje, al vidjecemo protiv Njemacke kako ce to funkcionirat, da vidimo kako ce igraci igrat pod njegovim vodstvom, zelim mu srecu i uspjeh sa nasom repkom, mada opet ta sumnja neka postoji
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 06 jan 2010, 16:45

U ovakvim situacijama je najbolje ostat neutralan :D

Jest da je lik malo nespretan u izjavama, ali fakat da nam je neobicno kad je njegov prethodnik bio medijski lisac premazan i namazan svim bojama i dezenima :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 06 jan 2010, 16:55

lejla je napisao/la:U ovakvim situacijama je najbolje ostat neutralan :D

Jest da je lik malo nespretan u izjavama, ali fakat da nam je neobicno kad je njegov prethodnik bio medijski lisac premazan i namazan svim bojama i dezenima :mrgreen:
Nazalost nama takvi likovi i trebaju da sa svom bagrom izadju na kraj. Jos mos mislit Cire kakav je bio pa nije opet izdrzao a sta ce tek biti sa nekim slabijim od njeg, a Safet definitivno nema to sto ima Ciro. A nadam se da se varam.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 06 jan 2010, 17:52

Haha vi nesto "balite" o Susicu a o njegovom izboru za selektora prica Evropa ,a ne samo BiH...Kanite se covjeka on je nesto najvece sto BiH ima , podrzimo ga mi navijaci poodrzali smo Ciru(ja nisam al vecina jest) pa mozemo i Safeta ipak je on nesto u svijetu fudbala.. :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

dzulii
Kontakt:

Post Postao/la dzulii » 06 jan 2010, 18:04

kakav susic pogledajte samo vec je poceo da igra kako savez svira.jedino pozitivno u sveemu ovome je to sto je dolaskom spasio barbareza od kojekakvih blamaza i neugodnosti.Susic sada nema posla pa ajde daj sta das sada moze i bosna e nabijem ja take.Koliki je bosanac govori i to da nije pogledao nijednu utakmicu bosne u zadnjim kvalifikacijama.Jos govori pokusat ce da dovede salihamidzica i papca pa gdje on zivi na marsu.I na kraju dabogda neotisli ni na jedno natjecanje dokle god su ovi ljudi u savezu...

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 jan 2010, 18:09

dzulii je napisao/la:Koliki je bosanac govori i to da nije pogledao nijednu utakmicu bosne u zadnjim kvalifikacijama.
Kako ti to znas? Daj ba ljudi uzobiljite se, valjate gluposti.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.