Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

grgr
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la grgr » 18 nov 2013, 01:28

Valjda nije ozbiljna povreda **** majku covjek ode u **** ameriku da se povrijedi stvarno nevjerovanto... Ja svako ovo okupljanje strepim prije treninga jer znam da ce u 70 % slucajeva izaci, salihovic napustio ranije trening ili pak pjanic a tu je naravno i mujdza...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 nov 2013, 01:38

Cartman je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Dolaskom Kolasinca na lijevu stranu svakako bi Salihovic zavrsio na klupi, u veznom redu nema mjesta, a na bocnoj poziciji je kriminalan!

Svakako se nadam da ce biti na SP spreman, jer je tamo bitna jaka klupa.
Po cemu nema mjesta u veznom? Pored Zahirovica i Rahimica, je li? Ko misli da mozemo igrat protiv bilo koje reprezentacije sa Medunjaninem kao defanzivnim veznim, nije normalan. To nije moglo ni protiv Slovacke, a ne protiv reprezentacija na SP-u.
Zahirovic, kakav god da je, bolje ce odraditi destrukciju protivnicke igre u veznom redu.
Salihovic je u zadnje vrijeme jako slab, na bocnoj poziciji je strasno koliko je los, a u veznom redu ove kvalifikacije nije isproban, tako da ako ga ubacis u igru zrtvujes cetvorku-Pjanic, Miske, Medunjanin, Lulic.

Slozio bi se sa ovim da ne mozemo igrati sa jacima ovako ofanzivno, ali ne bi tu Salihovic puno pomogao,,,po meni je limitiran igrac koji nema mjesta u nasoj repci u prvih 11.

U igri kratkih pasova koju gajimo on bi bio totalno izgubljen u vezi, i Susicu treba odati priznanje zato sto je barem to provalio.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 nov 2013, 01:42

ti ne pratis Salihovica, zadnja 2-3 kola u BL je jedan od najboljih u svom timu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 nov 2013, 02:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:ti ne pratis Salihovica, zadnja 2-3 kola u BL je jedan od najboljih u svom timu.
Prvo, pisemo o reprezentaciji, ne o klubu.

A, u tom klubu su izgleda sve igracine, pa je zajebano kolo ili dva bit' jedan od boljih.

Da nesto vrijedi, angazirao bi ga neko, godinama je dio te seoske ekipe.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 nov 2013, 02:07

velez_mostar je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ti ne pratis Salihovica, zadnja 2-3 kola u BL je jedan od najboljih u svom timu.
Prvo, pisemo o reprezentaciji, ne o klubu.

A, u tom klubu su izgleda sve igracine, pa je zajebano kolo ili dva bit' jedan od boljih.

Da nesto vrijedi, angazirao bi ga neko, godinama je dio te seoske ekipe.
pa valjda ima to nekakve veze :roll: Lulic je u zadnje vrijeme bio jedan od nasih najboljih igraca, vjerovatno zbog toga sto je digao formu i u Laziu...

A ove godine su dosta neugodni. Protiv Leverkusena izgubili samo zbog fantomskog gola, Bayern ih jedva takodjer dobio
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 nov 2013, 02:47

Velez, obicno imas ok postove, ali u ovom slucaju lutas. Kao sto momci kazu, Sejo je odlican u zadnje vrijeme u BL, i naravno da ima mjesta za njega ako bude u formi i standardan u BL. Vrijedi isprobat s njim u veznom redu. Moze on to odradit, igrao je tu ulogu vise puta za Hoffenheim. A njegovi slobodni udarci sami po sebi mogu bit zlata vrijedni.

Samo da nije nista ozbiljno ovo, tek se bio vratio u formi, i evo opet ove gluposti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 nov 2013, 11:57

Salihovic je izmislio loptu za Zahirovica bez ikakvog pretjerivanja. Ti ocito pratis salihovica veoma malo ili nikako, salihovic je za ovih 5-6 godina igra pa gotovo sve pozicije u hoffeinheimu. I vazda je medju najboljim igracima u klubu koji je standardan u BL , a zahirovic ne moze da se izbori za mjestu u 2 njemackoj ligi... Salihovic je odigrao i ove sezone 1 na poziciji zadnjeg veznog , istina nije bio izrazito destruktivan imo je onog polanskog kraj sebe koji je bio vise destruktivan nego ovaj al je sasvim ok odradio posao. Kad su se borili za opstanak igrao je nekog poluspica i izvuko je klub sa dna bez imalo pretjerivanja zadnja 3-4 kola je bio maestralan i u prvoj utakmici play offa kad su bukvalno i rijesili sve poceo je i ostatak ekipe da igra... Salihovic moze itekako odigrat zadnjeg veznog , samo ne znam kako pape do sad ama bas nikad nije dosao na tu ideju. Mislim da bi bio kvaliteniji od medunjanina samo zbog svojih fizickih sposobnosti nista vise. Svejedno volio bi da ovi nasi idioti objave vise informacija sta je sa covjeka kolka mu pauza slijeda nadam se da je samo sedmica u pitanju mali odmor i da ce bit spreman jer steta da sad kad je ponovo usao u ritam sjedi na tribinama.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2013, 13:14

Iskulirajte @veleza_mostar inace o fudbalskim temama.Tip je ovdje da ide uz nos,omalovazi skoro pa pola reprezentativaca .Da ne pricamo da je satro ahbab Papcu(pric'O sa njim o poslu'' :lol:.Jednostavno sprdnja lik.
A upucen je u te stvari k'o Mara u krivi....
U vezi Salihovica tip je zdrav dosao u repku i ovo mu nije prvi put da se bas u repci povredi.
Butni misic,nije strasno ali dovoljno da ga presjece u par sedmica.
Sejo usao u veliku formu i velika je steta sto nece izaci na teren St.Louisu.
Jednostavno jako zahvalan igrac u nasoj repci,a za ove trollove kako rekoh iskulirati ih i mirna ...Hercegovina :mrgreen: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 nov 2013, 15:27

Cartman je napisao/la:Velez, obicno imas ok postove, ali u ovom slucaju lutas. Kao sto momci kazu, Sejo je odlican u zadnje vrijeme u BL, i naravno da ima mjesta za njega ako bude u formi i standardan u BL. Vrijedi isprobat s njim u veznom redu. Moze on to odradit, igrao je tu ulogu vise puta za Hoffenheim. A njegovi slobodni udarci sami po sebi mogu bit zlata vrijedni.

Samo da nije nista ozbiljno ovo, tek se bio vratio u formi, i evo opet ove gluposti.
Forum i jeste tu da se razmjenjuju razlicita misljenja, logicno je da se necemo slozit' oko svega.

Po tebi, umjesto koga bi trebao igrati u veznom redu?

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 18 nov 2013, 16:41

Kad se vec prepirete da i ja nesto dodam. Sjecam se rasprave sa pocetka kvalifikacija na temu Safet Susic Pape, jedini forumas koji je branio Papeta je bio harishp.. dok je velika vecina omalovazavala i Hareta i Papeta. Pa na kraju covjek nas odvede na SP u velikom stilu, a prozivan se neznalicom, blagotelecim pogledom, da ne radi dovoljno na "kaparisanju" igraca i sl. Toliko o pogađanju. Nista licno, lijep pozdrav. ;)
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

JaSamOpet
Kontakt:

Post Postao/la JaSamOpet » 18 nov 2013, 16:52

h1a2s3o je napisao/la:Kad se vec prepirete da i ja nesto dodam. Sjecam se rasprave sa pocetka kvalifikacija na temu Safet Susic Pape, jedini forumas koji je branio Papeta je bio harishp.. dok je velika vecina omalovazavala i Hareta i Papeta. Pa na kraju covjek nas odvede na SP u velikom stilu, a prozivan se neznalicom, blagotelecim pogledom, da ne radi dovoljno na "kaparisanju" igraca i sl. Toliko o pogađanju. Nista licno, lijep pozdrav. ;)
jel itko spominjao papeta ?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 nov 2013, 16:55

Na stranu to što je @haris duhovit na svoj način i što mnogi ne shvataju ili ne žele shvatiti ono o čemu hare
piše, ali svakako da njegovi postovi koji su usko vezani za temu, imaju itekako smisla.
Većina se ovde takmiči, od početka Safetovog mandata, kao ko će prije pogoditi za nekog igrača, što u suštini
izaziva kontra-efekat.. dok je recimo hare znao, kad treba kritikovati i zašto..primjer je Begović, pa i Hajrović.
Svaka dobronamjerna kritika je dobrodošla.
F.K.SARAJEVO

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 18 nov 2013, 17:02

Ne, niko nije spominjao Safeta. Ali jeste Hareta. Nervira me kad vise ljudi krene pametovati jednome ne gledajuci svoje pogreske i promasaje, kao da oni ne mogu pogrijesiti.. govoreci kako neko zivi od foruma, oslovljavajuci ga kao jadnicka, kako postovi nemaju veze sa temama.. a ko tebi daje za pravo da tako nesto govoris. Ovo me opcenito nervira u životu, sto svako zna sve i svako pametuje, bez imalo respekta za druge pritom ne osvrcuci se da se i on sam nekad moze naci u sl. sitauciji. Malo kulture i postovanja kolega i sve ce biti bolje.

I da, izvinjavam se na offtopic-u. Pozdrav
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 nov 2013, 19:30

h1a2s3o je napisao/la:Ne, niko nije spominjao Safeta. Ali jeste Hareta. Nervira me kad vise ljudi krene pametovati jednome ne gledajuci svoje pogreske i promasaje, kao da oni ne mogu pogrijesiti.. govoreci kako neko zivi od foruma, oslovljavajuci ga kao jadnicka, kako postovi nemaju veze sa temama.. a ko tebi daje za pravo da tako nesto govoris. Ovo me opcenito nervira u životu, sto svako zna sve i svako pametuje, bez imalo respekta za druge pritom ne osvrcuci se da se i on sam nekad moze naci u sl. sitauciji. Malo kulture i postovanja kolega i sve ce biti bolje.

Vidi ovo, ja i on smo vjerovatno jedni od "starijih" forumasa, i ne sjecam se da sam nesto napisao da nije citirao, i "ubadao", konstantno to radi..zamolio sam ga milion puta da zaobidje postove, ili barem da bez razloga ne vrijedja.

Napisem post o Susicu, kako je slab strucnjak, i dalje stojim iza toga, na to dobijem uvrede na moj racun..i stvarno sam to tolerisao jako dugo, po ko zna koji put sam ga zamolio da to ne radi, ali je nemoguce.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 nov 2013, 22:28

Cartman je napisao/la:Velez, obicno imas ok postove, ali u ovom slucaju lutas. Kao sto momci kazu, Sejo je odlican u zadnje vrijeme u BL, i naravno da ima mjesta za njega ako bude u formi i standardan u BL. Vrijedi isprobat s njim u veznom redu. Moze on to odradit, igrao je tu ulogu vise puta za Hoffenheim. A njegovi slobodni udarci sami po sebi mogu bit zlata vrijedni.

Forum i jeste tu da se razmjenjuju razlicita misljenja, logicno je da se necemo slozit' oko svega.

Po tebi, umjesto koga bi trebao igrati u veznom redu?
Po meni moramo zrtvovat Misimovica protiv bilo koje ozbiljne repke. Tako da, vezni red Lulic, Pjanic, Medunjanin i Salihovic. I to je previse ofanzivno, ali eto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 nov 2013, 16:50

h1a2s3o je napisao/la:Ne, niko nije spominjao Safeta. Ali jeste Hareta. Nervira me kad vise ljudi krene pametovati jednome ne gledajuci svoje pogreske i promasaje, kao da oni ne mogu pogrijesiti.. govoreci kako neko zivi od foruma, oslovljavajuci ga kao jadnicka, kako postovi nemaju veze sa temama.. a ko tebi daje za pravo da tako nesto govoris. Ovo me opcenito nervira u životu, sto svako zna sve i svako pametuje, bez imalo respekta za druge pritom ne osvrcuci se da se i on sam nekad moze naci u sl. sitauciji. Malo kulture i postovanja kolega i sve ce biti bolje.

Vidi ovo, ja i on smo vjerovatno jedni od "starijih" forumasa, i ne sjecam se da sam nesto napisao da nije citirao, i "ubadao", konstantno to radi..zamolio sam ga milion puta da zaobidje postove, ili barem da bez razloga ne vrijedja.

Napisem post o Susicu, kako je slab strucnjak, i dalje stojim iza toga, na to dobijem uvrede na moj racun..i stvarno sam to tolerisao jako dugo, po ko zna koji put sam ga zamolio da to ne radi, ali je nemoguce.
Dovoljno je zamisliti NK fizikanera koji kritikuje operske pjevacice.
E tako ti izgledas u svojim postovima.Zato te(vas) ponekad i bocnem :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 nov 2013, 14:30

Sejo u prvih 11 odma 8-)

TheSpecialOne
Kontakt:

Post Postao/la TheSpecialOne » 23 nov 2013, 14:42

grgr je napisao/la:Sejo u prvih 11 odma 8-)
Nadam se da ce imati jednu dobru sansu iz slobodnjaka. 8-)

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 23 nov 2013, 15:54

ubija ga altintop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 nov 2013, 15:58

talkshow je napisao/la:ubija ga altintop
@Dzeki veze nemas a ocito i ne gledas tekmu.Jer da to cinis,znao bi da Altintop igra skoro pa na suprotnoj strani od Seje.Desna-lijeva-lijeva da tvom mentalnom sklopu bude lakse :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 13 gostiju.