Trebao si onda izabrati kakvog iz petog ili cetvrtog korpusa ili mozda iz nekih drugih korpusa.Oni su najbolje patriote.I to one koji znaju pricati.materazzi je napisao/la:ako sam krvario za ovu zemlju onda imam pravo reci sta mislim i zvati se kako ja zelim , a volio bih da se varamDeepPurple je napisao/la:rece patriota bosanski kojem je nick name @materazzy pravo patriotsko bosansko.materazzi je napisao/la:ono sto sam sinoc u emisiji na bht vidio on mi izgleda kao totalni glupan koji nemoze sastaviti dvije rijeci , konstantno ponavlja da ima podrsku cijelog predsjednistva nsbih i da sad misli da imamo dobar tim , jos kad rece da je prije izmisljao razloge zasto nije zelio voditi repku pa zgadio mi se zar se tako treba ponasati neko ko je patriota , pa kad je on gledao neku tekmu repke i dao podrsku tim momcima , on je lik koji odgovara ovim kriminalcima iz saveza , nikad nisam bio za ciru a ono dodje jos gori , ode sve u p... materinu![]()
Ja licemjera ljudiako vam se ciro nije napricao za narednih 10 godina onda ste vi jos u zimskom snu.
Fudbal manje vise,je-bo fudbal