FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Video izvještaj sa današnje utakmice + press konf.
Vojvodić: "Nit' bi mi bili bolja ekipa, nit' bih ja bio bolji trener da smo mi dali pet-šest golova ovdje Iskri koja je u jednoj veoma teškoj situaciji".
Vojvodić: "Nit' bi mi bili bolja ekipa, nit' bih ja bio bolji trener da smo mi dali pet-šest golova ovdje Iskri koja je u jednoj veoma teškoj situaciji".
Kakva je situacija pred današnju utakmicu, jel se ide sa ozbiljnim pristupom ili...?
Jel ide textualni prenos na -x.ba?
Sretno momcima danas, da budu ozbiljniji nego u Rodoču!
Jel ide textualni prenos na -x.ba?
Sretno momcima danas, da budu ozbiljniji nego u Rodoču!
-
- Kontakt:
Idemo po 3 boda.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Najmanje fudbala na snimkuCasp3r je napisao/la:Video sažetak i foto galerija sa današnje utakmice.

Sudija danas

Radničkom treba kvalitetan napadač i veznjak(to je valjda svima jasno),kompletan tim postigao 15 golova za polusezonu, a pola dali ovi iz odbrane
Sjajno je što pratite Radnički i na gostujućim terenima, valjda bude takvo nešto i u sljedećoj polusezoni!!!
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 1595_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li ovo neko zatišje pred buru ?? hehe, ima li sta novo, kakva je situacija, kad ce momcima pauza, imaju li se kakve pripreme u planu, odlasci - dolasci igraca ?? 

-
- Kontakt:
Načuo sam da se uskoro pravi teretana ispod zapadne tribine? Kad, šta?
To bi odlično došlo u svim kategorijama i imalo bi velikog značaja. Opširnije?
Zlaja?
To bi odlično došlo u svim kategorijama i imalo bi velikog značaja. Opširnije?
Zlaja?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jedinstv ... igu/119783" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh lukavcani,komsije drage koliko vam ovaj Vojvodic "misli " nemate vi nikakvih problema sa klubom

Eh lukavcani,komsije drage koliko vam ovaj Vojvodic "misli " nemate vi nikakvih problema sa klubom

-
- Kontakt:
Pa druže moj ništa čovjek nije pogrešno rekao, tako on misli o svemu i to je to, da je on u Radničkom bio od samog početka druga bi priča bila sad, ali ovo dosad je super tamam za nas, ako na proljeće mogne još koja stepnica više odlično, a i zlatna sredina dosta za nasALBOX je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jedinstv ... igu/119783
Eh lukavcani,komsije drage koliko vam ovaj Vojvodic "misli " nemate vi nikakvih problema sa klubom![]()
![]()

Sve je ba u redu vec nekako je smijesan na intervjuu svaka druga mu "mislim"samolukavac je napisao/la:Pa druže moj ništa čovjek nije pogrešno rekao, tako on misli o svemu i to je to, da je on u Radničkom bio od samog početka druga bi priča bila sad, ali ovo dosad je super tamam za nas, ako na proljeće mogne još koja stepnica više odlično, a i zlatna sredina dosta za nasALBOX je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jedinstv ... igu/119783
Eh lukavcani,komsije drage koliko vam ovaj Vojvodic "misli " nemate vi nikakvih problema sa klubom![]()
![]()

Sve najbolje u proljece ....
-
- Kontakt:
Svaka čast treneru Darku Vojvodiću za ovo što sad radi u toku zimske pauze, i što ima punu podršku uprave 

A šta radi, šta se desava u pauzi (tj. da li se išta dešava)?samolukavac je napisao/la:Svaka čast treneru Darku Vojvodiću za ovo što sad radi u toku zimske pauze, i što ima punu podršku uprave
-
- Kontakt:
Nije Rusko zatamnjenSiouxLukavac je napisao/la:

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
-
- Kontakt:
Izrazio želju da mu se faca vidi 

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sad svi znamo ko je Rusko 
ps
Svaka cast Siouxi samo naprijed

ps
Svaka cast Siouxi samo naprijed

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Navijačima, simpatizerima i svima onima kojima je Radnički u srcu, sretna Nova 2014-a!!! Još mnogo pobjeda,golova i bodova 

-
- Kontakt:
studeni je napisao/la:Navijačima, simpatizerima i svima onima kojima je Radnički u srcu, sretna Nova 2014-a!!! Još mnogo pobjeda,golova i bodova
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.